Akasztólámpa Monochrome Flash világos/fekete Ø 25cm


52 490 Ft
  • Raktáron

A Monochrome Flash egy modern kialakítású függőlámpa, melynek ernyője szájjal fújt, szinte gömb alakú, átlátszó üvegből készült. Ez a kerek baldachinról lóg le a fekete textil kábelen, és a felső részen széles, fekete díszítő peremmel van díszítve, amely eltakarja a foglalatot, és modern hatást kölcsönöz a lámpának

EAN: 5904496319422

Gyártó: Solbika Lighting

Termékleírás

A Monochrome Flash egy modern kialakítású függőlámpa, melynek ernyője szájjal fújt, szinte gömb alakú, átlátszó üvegből készült. Ez a kerek baldachinról lóg le a fekete textil kábelen, és a felső részen széles, fekete díszítő peremmel van díszítve, amely eltakarja a foglalatot, és modern hatást kölcsönöz a lámpának

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Kumo függő lámpa rövid fekete/arany egy izzós Kumo függő lámpa rövid fekete/arany egy izzós

Az egylámpás Kumo függőlámpa fekete színű, porszórt acélból készült, cső alakú lámpatesttel rendelkezik. Az alsó perem aranyszínűre van festve. A lámpa fénye lefelé irányul.

A boltba
Tako függő lámpa, három izzós, fehér Tako függő lámpa, három izzós, fehér

A háromlámpás Tako függőlámpa ernyői fehér színű, porszórt acélból készültek, míg a felfüggesztés részletei valódi fából készültek. Modern függőlámpa különféle világítási feladatokhoz, például konyhák és étkezők asztal- vagy pultvilágításához. Minden egyes fából készült lámpa egyedi. A szín- és struktúrabeli különbségek a fa természetes tulajdonságai, ezért a termékfotó eltérhet.

A boltba
Bela fa függő lámpa, Ø 47 cm Bela fa függő lámpa, Ø 47 cm

A Bela függőlámpa árnyékolójának merevlemezből készült merevlemezből készült, ami modernsége ellenére kellemesen természetes hatást kelt. Csodálatos világítás az étkezőasztalhoz.

A boltba
Arcchio Vanida LED függő lámpa, fekete, 40 cm Arcchio Vanida LED függő lámpa, fekete, 40 cm

A Vanida egy egyszerű, sokoldalú függőlámpa alumíniumból készült hengeres kerettel és alul fehér színű diffúzorral. A fény nagy része lefelé, de egy kicsit felfelé is világít. A lámpatest jó fényerővel pontoz, és tökéletesen alkalmas általános vagy étkezőhelyiségek megvilágítására lakó- és üzlethelyiségekben.

A boltba
&Tradition függőlámpa Flowerpot VP7, Ø 37 cm, matt fehér &Tradition függőlámpa Flowerpot VP7, Ø 37 cm, matt fehér

A Flowerpot függőlámpát a dán Verner Panton tervezte 1968-ban, és a mai napig a hatvanas évek végének flower power mozgalmát szimbolizálja. A lámpabúra két fém félgömbből áll, egy nagy és egy kicsi, amelyek úgy vannak elhelyezve, hogy a fényforrás nem okozhat káprázást, és a fényeloszlás optimális.

A boltba
EBB & FLOW Smykke M arany borostyán zöld kristály örvény EBB & FLOW Smykke M arany borostyán zöld kristály örvény

A Smykke függőlámpa egy formás, szájfúvott, színes, átlátszó üvegből készült ernyő, egy tiszta kristályüvegből készült, örvénylő mintázatú gömb és fémből készült dekoratív gömbök sikeres kompozíciója. Dekoratív alap- és területi fényforrás. - textilből készült kerek kábellel - az árnyékolóba mélyen benyúló fém foglalatelemmel

A boltba
Függő lámpa Lariat kerámia, magassága 70 cm, sárga Függő lámpa Lariat kerámia, magassága 70 cm, sárga

A Lariat függőlámpa különböző formájú, színes kerámiaelemekből áll, amelyeket mintha láncra fűztek volna. Ezzel a szokatlan kialakítással a Lariat különleges szemet gyönyörködtetővé válik a magán- és köztereken egyaránt. A keskeny fénykibocsátással a függőlámpa tökéletesen alkalmas például az étkezőasztal színpadra állítására. A nyakkendő kézzel készült Olaszországban.

A boltba
Forestier Carrie M függő lámpa, homok Forestier Carrie M függő lámpa, homok

Az új Carrie lámpasorozattal a francia Forestier gyártónak egyszerű, mégis izgalmas hatást sikerült elérnie. A lenyűgöző terméktervet Jette Scheib készítette. A lámpa két elegáns lenből készült kábel segítségével függ a mennyezetről, lámpaernyője pedig a legfinomabb pamutból készült. Az árnyékoló alján egy nemes fém perem található, amely kiegészíti a harmonikus kialakítást. Carrie különleges látványossággá

A boltba
Alea mennyezeti lámpa, fehér Alea mennyezeti lámpa, fehér

Az Alea világos formájú dizájnnal győz meg, és sokféleképpen használható. A fehér akrilüveg burkolat egyenletes és lágy fényt biztosít. Ugyanolyan gyönyörű a magánlakásokhoz, mint az éttermekhez és szállodákhoz

A boltba
Függő lámpa Dicte, kézzel kötve, Ø 40 cm, bor. Függő lámpa Dicte, kézzel kötve, Ø 40 cm, bor.

A Dicte függőlámpa egy elegáns, skandináv stílusú lámpa. Kézzel kötött szövetével győz meg, amely a kerek árnyékolót alkotja, és amelyen keresztül lágy fénye optimálisan terjed a szobában.

A boltba
LED függő lámpa Mansion, szabályozható LED függő lámpa Mansion, szabályozható

A Mansion függőlámpa három gyűrűből áll, amelyek egyenként megvilágított akril elemekkel vannak ellátva. A gyűrűket finom kötelek segítségével rögzítik a mennyezeti lámpatestben. A magasság a telepítés során állítható. Ezenkívül a lámpatest dimmelhető.

A boltba
Giulietta üveg függőlámpa, borostyán színű Giulietta üveg függőlámpa, borostyán színű

A strukturált és gyönyörűen formázott buborékos üvegnek köszönhetően a Giulietta nemcsak harmonikus függőlámpa, hanem egy wow-hatású dekorációs elem is. A tervező Federico de Majo különleges és figyelemfelkeltő üvegkreációiról ismert.

A boltba
Axolight Jewel Mono függeszték fekete-arany 2700K 12° Axolight Jewel Mono függeszték fekete-arany 2700K 12°

Az Axolight modern Jewel Mono LED-es függőlámpája kúp alakú ernyőből és egy hangsúlyos rögzítésből áll, amely a karakteres jellegzetesség. A fény közvetlenül lefelé tükröződik a fémárnyékon keresztül, és gyönyörű akcentusvilágítást teremt. - Tervezte: Yonoh Studio

A boltba
Louise tölgyfa függő lámpa filc gyűrűvel Louise tölgyfa függő lámpa filc gyűrűvel

A tölgyfából készült foglalatra redukált Louise függőlámpa öt különböző színű filcgyűrűt tartalmaz, amelyek különleges extraként a fa foglalat köré kerülnek. A dekoratív aspektus még inkább hangsúlyos, ha LED-es retrofit lámpát vagy gömblámpát használnak

A boltba
Dyberg Larsen Valby függőlámpa üvegből, Ø 28cm Dyberg Larsen Valby függőlámpa üvegből, Ø 28cm

A Valby függőlámpa árnyéka opálfehér üvegből készült. A skandináv dizájnú lámpa közvetlen megvilágítást biztosít az asztalon vagy a pulton, és az üvegárnyékon keresztül közvetve is megvilágítja a helyiséget. Időtlen lámpatest, amely a 3 méteres kábelnek köszönhetően magas helyiségekbe is alkalmas.

A boltba
TECNOLUMEN HMB27 - függő lámpa, nikkel, 30 cm TECNOLUMEN HMB27 - függő lámpa, nikkel, 30 cm

Ez a Marianne Brandt által tervezett termék a német történelem egy darabját integrálja a térbe. Németországban készült minőség!

A boltba
függőlámpa Casper, rattan ernyő, Ø 35 cm függőlámpa Casper, rattan ernyő, Ø 35 cm

A Casper függőlámpa dekoratív rattan ernyőjével nyűgöz le, amikor a fényt kibocsátja, gyönyörű minta tűnik ki a környezetéből. A Casper függőlámpa emellett természetes hangulatot kölcsönöz bármely helyiségnek.

A boltba
Brasil függő lámpa, narancssárga, három izzós Brasil függő lámpa, narancssárga, három izzós

A narancssárga Brasil függőlámpa PVC műanyagból készült. Három lefelé néző foglalata kis csonka kúpokban található, amelyek kötegben lógnak a kis baldachinról. A nyitott kialakításnak köszönhetően dekoratív E27-es lámpák (3 x max. 60 W egyenként, exkluzív) ideálisak.

A boltba
Lógó világítás Linea, fekete, 1 izzó Lógó világítás Linea, fekete, 1 izzó

A Linea függőlámpa fekete fémből és műanyagból készült. Az ernyője félkör alakú, és lefelé nyílik. Középen helyezkedik el a kerek fénykibocsátó felület, amely kellemes megvilágítást biztosít a függőlámpa alatt.

A boltba
Lógó világítás Sombra, füstszínű, 3 izzós, kerek Lógó világítás Sombra, füstszínű, 3 izzós, kerek

A háromlámpás Sombra függőlámpa a feltűnő formájú üvegárnyalatokkal inspirál, amelyek füstös szürke árnyalatukkal azonnal szemet szúrnak. Egymás mellé kör alakban vannak elhelyezve, és különböző magasságban felakaszthatóak. A szín különösen lágy fényt hoz létre, amely minden irányba sugárzik.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben