thumb image

Al Haramain Dazzle Intense - EDP 100 ml


10 990 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges
  • Kedvezmény 19%

A Dazzle Intense virágos-gyümölcsös illat nőknek. A fej mandarint, elemi gyantát és narancsvirágot tartalmaz. A szívében a jázmin, a szilva és az írisz kombinációja érződik. A kompozíciót pacsuli, vanília, praliné és pézsma zárja.

EAN: 6291100136124

Gyártó: Al Haramain

Termékleírás

A Dazzle Intense virágos-gyümölcsös illat nőknek. A fej mandarint, elemi gyantát és narancsvirágot tartalmaz. A szívében a jázmin, a szilva és az írisz kombinációja érződik. A kompozíciót pacsuli, vanília, praliné és pézsma zárja.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Alapillat pézsma, pacsuli, vanília, praliné
Szív jázmin, írisz, szilva
Fej narancsfavirág, elemi, tangerin
Az illat jellemzői gyümölcsös, virágos
0 Ft

Chanel Coco Mademoiselle - EDP 50 ml Chanel Coco Mademoiselle - EDP 50 ml

A Chanel Coco Mademoiselle illata egy ritka darab. A Coco Mademoiselle friss és érzéki. Egy fiatal, kifinomult és szexi nő illata, aki aktív városlakó és elégedett az életével. Ez a friss keleties kompozíció Jacques Polge munkáját tükrözi, aki a legfejlettebb parfüm technológiákat használta az új termékei elkészítéséhez. A parfüm új komponenseinek új, ügyesen könnyedebbé váló tónusai teljesen modern

A boltba
Dior J´adore - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Dior J´adore - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Rendkívül tiszta nőies, virágos illat, amely egyesíti az egyszerűséget a kifinomultsággal. A nőket elcsábította! Csak annyit mondtak: J\'adore és máris beleszerettek. Érzelmeik új dimenzióit fedezték fel. Még több érzékiség, még több személyesség, titkos pillanatok az illattal - szívben és a testen. A nőiesség nyert. Az illat 1999-ben került a piacra.

A boltba
Jimmy Choo Jimmy Choo - EDP 60 ml Jimmy Choo Jimmy Choo - EDP 60 ml

A Jimmy Choo egy chypre-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, amely mandarin és körte friss jegyeivel nyit, zöld jegyekkel kombinálva. Az illat szívében bódító orchidea bújik meg, a végén pedig pacsuli és karamell rögzíti az illatot. 2011-ben került a piacra.

A boltba
Versace Yellow Diamond Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Versace Yellow Diamond Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Versace Yellow Diamond Intense illat fénylő, friss és bájos. A Yellow Diamond Intense parfümöt olyan modern, korlátlan nőnek tervezték, aki szeretné felkelteni a figyelmet. Citrom és körte illata van, amely fokozatosan átváltozik virág illattá. A jázmin és a frézia csábító illata átfedi a parfüm szívét, és a fa és a tiszta borostyán meleg tónusaihoz keveredik. A Yellow Diamond Intense illat alkalmas

A boltba
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d´Iris - EDP 75 ml Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Bois d´Iris - EDP 75 ml

A jól ismert Van Cleef & Arpels márkanév, a Bois d´Iris új illatgyűjteményét a rendkívül fényes márka Emilie Coppermann készítette. Ez a nők számára kialakított fényűző illat fás illatával varázsolja el. Alapvetően lenyűgözni fog a vetiver és a labdanum. Az illat szíve írisz, borostyán, cukor és mirha. Mindent kiegészít fás hangok, borostyán, füstölő és a vanília édes illata.

A boltba
Chanel Gabrielle - EDP 100 ml Chanel Gabrielle - EDP 100 ml

A Gabrielle a Chanel márkától örömet okoz minden olyan nő számára, aki szereti a virágos-gyümölcsös illatot. A fejillat összetevői közé tartozik a mandarin, grapefruit és a fekete ribiszke, a szívillatban kibontakoznak a tubarózsa, ylang-ylang, jázmin, narancsvirág, körte, rózsabors és a gyöngyvirág illatjegyei.. Az alapillatban rejtőzik a szantálfa, pézsma, Orris gyökér és cashmeran. Az illatot Olivier

A boltba
Serge Lutens L`Orpheline - EDP 50 ml Serge Lutens L`Orpheline - EDP 50 ml

Az L`Orpheline egy uniszex illat, amely csak két összetevőt tartalmaz, mégpedig tömjént és pézsmát. Az illat 2014-ben került a piacra.

A boltba
Bvlgari Man Wood Essence - EDP 100 ml Bvlgari Man Wood Essence - EDP 100 ml

A Man Wood Essence egy fás illat azoknak a férfiaknak, akik élvezik a városi életet és a vadonban eltöltött időt. A fejben citromhéj, kandírozott citrom és korianderlevél található. Vetiver, ciprus és cédrus egyesül a szívben. A kompozíciót benzoin gyantával zárják le. Az illatot 2018-ban mutatták be.

A boltba
Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae Forte - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Francis Kurkdjian ebben a parfümben az Aqua Vitae erősebb változatát mutatja be. A víz és a napfény találkozását szimbolizálja. Ez az uniszex illat gazdagabb és teltebb, virágos és citrusos tónusokat tartalmaz csípős fűszerekkel kiegészítve. Főszerepben a szicíliai mandarin, a kalabriai bergamott, a citrom, a cejloni fahéj, a guatemalai kardamom és a rózsabors. Az illat 2015-ban debütált.

A boltba
Armaf Seduction Men - EDP 100 ml Armaf Seduction Men - EDP 100 ml

A Seduction Men parfüm nagyon inspiráló fás illat. Tökéletesen bemutatja a mai férfiakat. Az aromát tengeri tónusok, grapefruit és tengeri só képviseli. A szíve a fűszerek, a muskátli és a babérlevelek ritmusában dobog. az alap elegáns guajak fával és vörös borostyánnal fog elvarázsolni.

A boltba
Jenny Glow Jenny Glow Belle - EDP 80 ml Jenny Glow Jenny Glow Belle - EDP 80 ml

A Belle a Jenny Glow márkától kellemesen gyümölcsös illat, amely megragadja a friss virágok nyugodt tisztaságát, hogy örök boldogságot idézzen elő. A fejjegyben mandarin, frézia és bergamott érezhető. A virágos szívjegyben kibontakoznak a jázmin, fehér virágok, írisz és narancsvirág tónusai. A kompozíciót a vanília, a szantálfa és a pacsuli kombinációja zárja. A Lancome márka La Vie Est Belle illata

A boltba
Dior Miss Dior (2021) - EDP 50 ml Dior Miss Dior (2021) - EDP 50 ml

A Miss Dior egy új virágos illat nőknek. Mézes és borsos tónusával a százlevelű rózsa uralja a finom krémes, bársonyos szívet. Friss gyöngyvirág, bazsarózsa, sárgabarack árnyalatai és írisz púdertónusai díszítik. Tehát Miss Dior elegáns virágtengerre épül. A kompozíciót lágy fa tónusok ékezetei borítják. Az illat 2021-ben debütált.

A boltba
Miller Harris Tea Tonique - EDP 100 ml Miller Harris Tea Tonique - EDP 100 ml

A Tea Tonique igazán mesteri és azonnal felemelő teaillatát egy teaültetvényre tett kirándulás ihlette. A hajnali pára a szépen ültetett cserjék sorain vonul át, szikrázó és frissítő illatot hozva. A parfüm tele van teatónusokkal, bergamott, zöld levelek és virágok akkordjaival. A Tea Tonique rabul ejti érzékeit.

A boltba
Lattafa Maahir - EDP 100 ml Lattafa Maahir - EDP 100 ml

A Maahir egy fás-keleti parfüm fűszeres tónusokkal. A legfelső tónus friss és lédús piros gyümölcsökkel, őszibarackkal és bergamottal nyit. A szívben feltárulnak a jázmin virágtónusok, melyeket vörös liliom és bazsarózsa kísér. Gazdag és mély alapja szantálfával, vaníliával és pézsmával varázsol el. Maahir ideális minden alkalomra. Az illatot 2020-ban mutatták be. Figyelmeztetés: Nyomtatási hiba miatt

A boltba
Lattafa Oudain - EDP 100 ml Lattafa Oudain - EDP 100 ml

Az Oudain a tökéletes illat férfiaknak. A fejjegy bergamottal, mentával és kardámommal nyit. Ezután a kompozíció a szív felé halad, amelyben fűszerek, levendula, kömény, fahéj és fa található. Az alapillatba megjelenik a cédrus, a szantálfa, a borostyán, a vanília és a tonkabab.

A boltba
Molton Brown Fiery Pink Pepper - EDP 100 ml Molton Brown Fiery Pink Pepper - EDP 100 ml

A Molton Brown\'s Fiery Pink Pepper olyan ellenállhatatlan, mint a tavasz első napja, a meleg széltől és az első tavaszi virágok illatától. Illatát a természet tél utáni ébredése ihlette, a szép tavaszi napok, a napsugarak és a mindenütt jelenlévő színek öröme. Az illat 2019-ben debütált.

A boltba
Valentino Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Valentino Valentino Donna Born In Roma Coral Fantasy - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Róma naplementekor. Ahogy az ég fokozatosan elsötétül, és a nappal estefelé közeledik, a város látképe és legendás építészete korall-narancssárga fényben fürdik. Ez a szín semmivel nem téveszthető össze. Kezdődik a varázslat. Valentino meghívja Önt, hogy igazán átélje ezt a pillanatot. Hogy ennek a színnek az energiáját illattá vigye át, Valentino felkérte Nadège Le Garlantezec és Jacques Huclier parfümőröket

A boltba
Lancôme Idôle Nectar - EDP 100 ml Lancôme Idôle Nectar - EDP 100 ml

A Lancome Idole Nectar egy gyönyörű és kifinomult keleti női illat, amelyet 2022-ben dobott piacra a francia Lancome kozmetikai márka. Az aromás kompozíciót egy fényűző rózsacsokor nyitja meg. Az illat szívét az édes popcorn finom összhangja és a forró karamell jegyei alkotják. A kompozíciót a vanília legfinomabb édessége teszi teljessé. A Lancome Idole Nectar Eau de Parfum egy tüzes barackszínű flakonba

A boltba
Hugo Boss Boss The Scent Absolute - EDP 50 ml Hugo Boss Boss The Scent Absolute - EDP 50 ml

A Boss The Scent Absolute a Hugo Boss márkától egy keleti-fűszeres illat a férfiak számára. Gyömbér tónusaival nyílik meg, majd a maninka gyümölcsös aromája és a vetiver illata bontakozik ki. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Armaf Art D`Amour - EDP 100 ml Armaf Art D`Amour - EDP 100 ml

Az Armaf Art D`Amour egy játékos, virágos-gyümölcsös parfüm nőknek. A nyitóillat tele van gyümölcsös jegyekkel - az édes körte, a lédús licsi, a friss citrom, a keserű bergamott és a narancs energikus jegyei még a legborúsabb napot is feldobják. A gyümölcsös akkordok édességét a jázmin és a rózsa gyengéd tánca egészíti ki az illat szívében. A pacsuli hosszan tartó és magával ragadó jegyei lebegnek

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben