thumb image

Amouage Honour - EDP 50 ml


  • Ingyenes szállítás lehetséges

Az Amouage márkától származó Honor parfüm keleti-fűszeres illat minden férfinak, aki szereti a hangsúlyosabb és tartósabb illatokat. Hagyja, hogy elnyelje, összeolvad Önnel, és hagyja, hogy a személyisége beszéljen! 2011-ben került a piacra.

EAN: 701666314912

Gyártó: Amouage

Termékleírás

Az Amouage márkától származó Honor parfüm keleti-fűszeres illat minden férfinak, aki szereti a hangsúlyosabb és tartósabb illatokat. Hagyja, hogy elnyelje, összeolvad Önnel, és hagyja, hogy a személyisége beszéljen! 2011-ben került a piacra.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 50 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Fő illat Orientális
Mellék illat Fűszeres
Parfümök niche Niche parfümök
Alapillat pézsma, cédrusfa, pacsuli, vetiver, tonkabab, tömjén
Szív szerecsendió, illatozó muskátli, elemi
Fej rózsabors, fekete bors
Az illat jellemzői orientális, virágos, fűszeres, fás
0 Ft

Carolina Herrera Chic - EDP 80 ml Carolina Herrera Chic - EDP 80 ml

A Chic a világhírű New York-i divattervező, Carolina Herrera női illata. Miért \"Chic\"? Mert az \"elegáns\" szóra hivatkoznak az újságírók leggyakrabban Caroline Herrera divatbemutatóira. A Chic egy luxus, rangos és \"elegáns\" illat egy olyan nő számára, aki független, magabiztos, szereti a modern művészetet és a dizájnt, stílusos és természetes szeretne maradni sport közben és az esti órákban. Egyszerűen

A boltba
Giorgio Armani Emporio She - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Giorgio Armani Emporio She - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Szexi, természetes, nőies, lágyan sugárzó illat - Emporio Ő. Ez édesebb, keleti vanília illat nőknek. Ez lesz a második bőr, amely meghívja Önt simogatni, ez egy intim és modern. Otthoni illat virágos-gyümölcsös, összetevők találhatók meg ilyen. Ananász, tubarózsa, mandarin, körte, bergamott és mész. Fragrance azután áramlik a szív alakult elsősorban virágok. Végül az illat fejlődik egy édes bázis

A boltba
Viktor & Rolf Bonbon - EDP 90 ml Viktor & Rolf Bonbon - EDP 90 ml

A Bonbon parfüm kiváltja az édesség illatát, a pihenés és a szórakozás pillanatait. Az illat minden olyan nő számára készült, akik mindennapi életüket szeretnék tenni. Azoknak a nőknek, akik édesíteni akarják mindennapi életüket, és valami újat akarnak megtapasztalni.

A boltba
Versace Pour Femme Dylan Blue - EDP 30 ml Versace Pour Femme Dylan Blue - EDP 30 ml

Versace Pour Femme Dylan Blue egy virágos-gyümölcsös női illat. A fejillatban érezhető a fekete ribizli, Granny Smith alma, lóhere, nefelejcs virág, perilla és shiso levelek. A szívillat rózsából, jázminból, csipkéből, őszibarackból és szirmokból készül. Az alapillatban érezhető a fehér fa, pézsma, pacsuli és a styrax. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Rasasi Egra Men - EDP 100 ml Rasasi Egra Men - EDP 100 ml

Az Egraa Men egy fás-aromás illat férfiaknak. A fejben boróka (borókabogyó), lucfenyő, ibolyalevél és grapefruit található. A szív a fenyőt, az íriszt és a galbanum gyantát egyesíti. A kompozíciót tölgymoha, szürke ámbra, pézsma és szantálfa zárja.

A boltba
Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 50 ml Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 50 ml

A La Vie Est Belle Intensément keleti-virágos illat nőknek; egy másik a La Vie Est Belle illatgyűjteményből. A fejjegy lédús bergamottot, rózsaborsot és málnát tartalmaz. A tiszta virágos szívben sambac jázmin, narancsvirág és heliotróp található. A kompozíciót írisz, pacsuli, benzoin gyanta és szantálfa zárja. Az illat 2020-ban került a piacra.

A boltba
Ajmal Aristocrat For Her - EDP 75 ml Ajmal Aristocrat For Her - EDP 75 ml

Aristocrat, amelynek célja a kifinomult nők ízlésének tükrözése. Gazdag virágos - fás illat, hosszan tartó hatással. E lila szépség elején a sáfrány, a narancs és a bergamott található. A szívillatban a sáfrány, a cukor és a jázmin illatát érezheti. A kompozíciót az érzéki borostyán, tölgymoha és a pézsma melege egészít ki. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Issey Miyake Nectar D`Issey Premiere Fleur - EDP 90 ml Issey Miyake Nectar D`Issey Premiere Fleur - EDP 90 ml

A még szunnyadó természet lassan a napfelkeltével ébred. A türelmetlen virág finoman kinyílik és feltárja magát. Az idő telik, nem változik. Ez a Première Fleur. A Premiere Fleur egy hosszúkás üvegben debütál, amelyet Todd Bracher, a Nectar d\'Issey illata alkotott. A palack meztelen tónusokba öltözött, a puha réz rózsa variációja. A kinyílt nagyvonalú virág szirmait széles vonással tárják fel. Ideje

A boltba
Lattafa Khashabi - EDP 100 ml Lattafa Khashabi - EDP 100 ml

A Khashabi egy virágos-fás illat kellemes frissességgel. A felső tónus felfedi a bergamottot és a citromot. A középső tónusokban a jázmin, a rózsa és a fehér virágok keveréke érezhető. Az alaphangok közé tartozik a fa és a pézsma. Csodálatos tiszta, friss, levegős illat, férfiaknak és nőknek egyaránt megfelelő. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Acqua di Parma Lily Of The Valley - EDP 100 ml Acqua di Parma Lily Of The Valley - EDP 100 ml

A Lily Of The Valley egy virágos parfüm férfiaknak és nőknek. Az illatban a gyöngyvirág citrusos tónusokkal kombinálódik. A nyitó tónusokban rejtőzik a bergamott, a fekete ribizli és a grapefruit. A szívben egy gyöngyvirág jelenik meg magnóliával, muskátlival és jázminnal. A kompozíciót cédrusfa és meleg pézsma zárja. Az illat 2021-ben debütált.

A boltba
Al Haramain Fall In Love Pink - EDP 100 ml Al Haramain Fall In Love Pink - EDP 100 ml

A Fall In Love Pink egy gyönyörű parfüm minden romantikus nő számára. Ezzel az illattal már az első szippantásra szerelmet érzel. A labdanum és a szegfűszeg eleinte elvarázsol. Az illat sáfránnyal, tömjénnel és levendulával van kiegészítve. A végén beleszeret az alapillatba, amelyben a borostyán, pacsuli, cédrus, ricinus, szantálfa és karamell rejtőzik.

A boltba
Boucheron Boucheron Pour Femme - EDP 50 ml Boucheron Boucheron Pour Femme - EDP 50 ml

A keleti-virágos női illatú Boucheron Pour Femme modern és harmonikus. Gazdag aroma édes és csillogó citrusérzéssel, hangsúlyozva a virágos öröm harmóniáját. Az elegáns nők számára készült, akik szeretik a kényeztetést. Az illatot 1988-ban indították.

A boltba
Givenchy Very Irresistible - EDP 75 ml Givenchy Very Irresistible - EDP 75 ml

A Very Irresistible Eau De Parfum 2005-ös parfüm egy virágos női illat. A fejillat aromás csillagánizst, körtét és zöld almát tartalmaz. A tisztán virágos szívillat egyesíti a rózsa, a pünkösdi rózsa, a magnólia és a Liv Tyler rózsa akkordjait. A kompozíciót a rózsa, vanília és pacsuli kombinációja zárja.

A boltba
Acqua di Parma Magnolia Infinita - EDP 100 ml Acqua di Parma Magnolia Infinita - EDP 100 ml

A Magnolia Infinita két szaglás művészi kombinációja: a magnólia végtelen virágillatának és az élénk citrusos jegyeknek. Ennek az erőteljes virágnak az elegáns és virágos illata a calabriai bergamott, a narancs és a citrom fejjegyeivel párosul. Ezt a női illatot 2022-ben dobták piacra.

A boltba
Alhambra Jorge Di Profumo - EDP 100 ml Alhambra Jorge Di Profumo - EDP 100 ml

Az Alhambra Jorge Di Profumo Eau de Parfum a vonzó, karizmatikus férfiasság aromás megtestesülése. Ez egy fényűző fougere kompozíció, amely harmonikusan hangsúlyozza tulajdonosát, ad neki egy kis vonzó rejtélyt, hangsúlyozza a külső bájt és a belső világ gazdagságát. Ezt az eau de parfümöt az Armani Acqua di Gio Profumo illata ihlette.

A boltba
Alhambra Philos Centro - EDP 100 ml Alhambra Philos Centro - EDP 100 ml

Az Alhambra Philos Centro egy virágos pézsma Eau de Parfum férfiaknak és nőknek. Az egzotikus trópusi ananász akkordok a jácint és a jázmin virágos jegyei körül kavarognak, amelyet fűszeres rózsabors egészít ki a szívillatban, amely friss, fűszeres illattal tűnik ki, rózsás alaptónusokkal. A meleg borostyánnal, vaníliával, pacsulival és fás vetiverrel kombinált állatias pézsmaakkordok jelenlétének

A boltba
Lattafa Ser Al Malik – EDP 100 ml Lattafa Ser Al Malik – EDP 100 ml

A Lattafa Ser Al Malik egy keleties fűszeres parfümös víz a gazdag és minőségi illatokat kedvelő férfiak számára. A citrom és narancs nyitó, üde érintése a rózsafa és az aromás, ritka sáfrány fás érzéki jegyeivel párosul, ami megnyitja az ajtót az illat szívjegyébe, amely tele van intenzív fűszeres jegyekkel, mint amilyen a rózsával és a muskátlival lágyított fekete bors vagy kardamom. Az egész kompozíció

A boltba
Armaf Voyage Titan Pour Homme Red - EDP 100 ml Armaf Voyage Titan Pour Homme Red - EDP 100 ml

A Voyage Titan Pour Homme Red fűszeres hullámokon visz el egy aromás és csábító világba, ahol önmaga legjobb verziója lehet. A minden akadályt legyőző illat a rózsabors, a fahéj és a kardamom fűszeres keverékével nyit, amelyet a bergamott frissítő illata egészít ki. A szívjegy a jázmin, a muskátli és a levendula összetett és ellenállhatatlanul férfias keverékét mutatja be, amelyet a tömjén és a gyantás

A boltba
Avon Ajándékcsomag Far Away Beyond The Moon Avon Ajándékcsomag Far Away Beyond The Moon

A szett tartalma: Far Away Beyond The Moon EDP 50 ml Kézkrém Far Away Beyond The Moon (Hand Cream) 30 ml

A boltba
Flavia Cherry Delight - EDP 90 ml Flavia Cherry Delight - EDP 90 ml

A Flavia Cherry Delight egy gyümölcsös Eau de Parfum férfiaknak és nőknek. Egy édes, gyümölcsös élvezettel teli illat az érett, lédús cseresznye szépségének szentelve, mandula, érett szilva vagy elegáns jázmin púderes akkordjaival kísérve. A cédrus és a szantálfa fás tónusainak kombinációja vaníliával, pacsulival és tonkababbal kiemeli az egész kompozíció magával ragadó jellegét. Az illat 2024-ben

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben