thumb image

Amouage Honour Woman - EDP 50 ml


  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Honour Woman ellenállhatatlan női illat. A fűszeres fej borsot, koriandert és rebarbarát tartalmaz. A virágos szívet gyöngyvirág, jázmin, szegfű, tubarózsa és gyönyörű gardénia nyitja meg. A keleties alapillat tömjénből, borostyánból, vetiverből, bőrből és gyantából áll össze. Az illat 2011-ben debütált.

EAN: 701666410751

Gyártó: Amouage

Termékleírás

A Honour Woman ellenállhatatlan női illat. A fűszeres fej borsot, koriandert és rebarbarát tartalmaz. A virágos szívet gyöngyvirág, jázmin, szegfű, tubarózsa és gyönyörű gardénia nyitja meg. A keleties alapillat tömjénből, borostyánból, vetiverből, bőrből és gyantából áll össze. Az illat 2011-ben debütált.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Fő illat Orientális
Parfümök niche Niche parfümök
Meghatározás Nőknek
Alapillat ámbra, vetiver, tömjén, gyanta, bőr
Szív jázmin, gyöngyvirág, szegfű, gardénia, tubarózsa
Fej fekete bors, koriander, rebarbara
Az illat jellemzői orientális, virágos
Mennyiség 50 ml
0 Ft

Jimmy Choo Jimmy Choo - EDP 40 ml Jimmy Choo Jimmy Choo - EDP 40 ml

A Jimmy Choo egy chypre-gyümölcsös illat nőknek és lányoknak, amely mandarin és körte friss jegyeivel nyit, zöld jegyekkel kombinálva. Az illat szívében bódító orchidea bújik meg, a végén pedig pacsuli és karamell rögzíti az illatot. 2011-ben került a piacra.

A boltba
Hermes Twilly D’Hermès - EDP 85 ml Hermes Twilly D’Hermès - EDP 85 ml

A Twilly d´Hermès egy különleges virágos-gyümölcsös illat, amelyet az olasz-svájci parfüm készítő Christine Nigel hozott létre. Ez az illat a különösen élénk és optimista nők számára készült. A fejillat magába foglalja a gyömbért, a bergamott és a narancs kombinációját. A virágos szívillat összetevői közé tartozik a jázmin, a tuberóz és a narancsfa virág. Az alapillatban rejtőzik a vanília és a szantálfa.

A boltba
Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 50 ml Lancôme La Vie Est Belle Intensément - EDP 50 ml

A La Vie Est Belle Intensément keleti-virágos illat nőknek; egy másik a La Vie Est Belle illatgyűjteményből. A fejjegy lédús bergamottot, rózsaborsot és málnát tartalmaz. A tiszta virágos szívben sambac jázmin, narancsvirág és heliotróp található. A kompozíciót írisz, pacsuli, benzoin gyanta és szantálfa zárja. Az illat 2020-ban került a piacra.

A boltba
Giorgio Armani Acqua Di Gio Profondo - EDP 75 ml Giorgio Armani Acqua Di Gio Profondo - EDP 75 ml

Az Acqua Di Gio Profondo az Acqua Di Gio kollekcióból aromás-illatos illat a férfiak számára. Egy friss bevezetés borítja a tengeri és más vízhangokba, valamint a bergamottot és a zöld mandarint. Ezután a rozmaring, a levendula, a ciprus és a narancs (mastics fa) gyógynövényes kombinációja kibontakozik. A kompozíciót borostyánkő, ásványi hangok, pézsma és patchuli zárja le. 2020-ban indították.

A boltba
Armaf Q Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Q Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A friss és élénkítő Q Intense csodálatos parfüm a tavaszi és nyári mindennapi viselethez. Ez az ellenállhatatlan illat a kültéri környezetre emlékeztet, és a füstös, virágos és gyógynövényes akkordok csodálatos keveréke jellemzi. A bergamott fűszeres felső tónusai a gyümölcs fügével, zsályával, édes rozmaringgal és borssal van keverve.

A boltba
Just Jack London Eye - EDP 100 ml Just Jack London Eye - EDP 100 ml

Csábító éjszaka a nagyváros pufferzónájában. Érezhető a fekete borsból felszabaduló energia beáramlása, amelyet aromás kávé fokoz. Hagyja, hogy bőre felszívja a fűszerek és gyógynövények lenyűgöző illatát. Vegye magát körbe tömjénnel és induljon el London nyüzsgésétől a forró Marokkóig, ahol fás tónusok árasztják el az illatot, az édes oud titkai által fokozva. A Tom Ford márkától származó London illat

A boltba
Al Haramain Shefon - EDP 60 ml Al Haramain Shefon - EDP 60 ml

A Shefon egy férfi és női parfüm, a fej illata bergamott, citrom, fűszerek, rozmaring és zöld akkordokkal nyit. A kompozíciót a gyöngyvirág, rózsa, rózsafa, jázmin és írisz egészíti ki. Az alapillatot a cédrus, pacsuli, borostyán, és pézsma zárja.

A boltba
Chloé Nomade Naturelle - EDP 30 ml Chloé Nomade Naturelle - EDP 30 ml

Felemelő parfüm, amely erőt és nőiességet sugároz. A Chloé Nomade Naturelle izgalmas körútra hívja érzékeit. A frissítő mirabellák bemutatása egy érzéki randevúzással fonódik össze. A jázmin és a frézia dekadens hangulatot kölcsönöz, mielőtt a vanília, szantálfa és tölgymoha meleg és barátságos alapjává válna. Induljon el a szabadság útjára ezzel a természetes eredetű, a fenntarthatóságot hangsúlyozó

A boltba
Molton Brown Fiery Pink Pepper - EDP 100 ml Molton Brown Fiery Pink Pepper - EDP 100 ml

A Molton Brown\'s Fiery Pink Pepper olyan ellenállhatatlan, mint a tavasz első napja, a meleg széltől és az első tavaszi virágok illatától. Illatát a természet tél utáni ébredése ihlette, a szép tavaszi napok, a napsugarak és a mindenütt jelenlévő színek öröme. Az illat 2019-ben debütált.

A boltba
Bois 1920 Classic 1920 - EDP 100 ml Bois 1920 Classic 1920 - EDP 100 ml

A Classic 1920 illata felébreszti azokat az érzéseket, amelyek kalandvágyat ébresztenek. Az illat a bergamott, a szerecsendió, a sárgabarack és a bazsalikom harmonikus tónusain alapul. Egyens illat rózsa, osmantha, boróka és levendula virágcsokorral. Az alaphangok a haiti vetiverből, a kínai cédrusfából, az Antillákról származó szantálfából és a borostyánból állnak. Az illat 2005-ben debütált.

A boltba
Givenchy Gentleman Boisée - EDP 100 ml Givenchy Gentleman Boisée - EDP 100 ml

Csomagolja be magát frissességbe a Gentleman Boisée parfümnek köszönhetően. Az illat a fekete bors, koriander és muskátli árnyalatokkal nyílik meg. Ezután a kakaóból, cédrusból és egy gyönyörű íriszből álló szívillata lassan kialakul. A szantálfa, a pacsuli és a fás jegyek gyönyörűen aláhúzzák az alap érzékiségét. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Carolina Herrera 212 VIP Wins - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Carolina Herrera 212 VIP Wins - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A 212 VIP Wins virágos-zöld illat. Ez egy limitált kiadású illat, amely a siker szellemét támogatja, egy frissítő illat, amely a modern hősök erejét, bátorságát és elszántságát idézi meg 100%-ban vegán és növényi összetétellel. Az illat 2021-ben került a piacra.

A boltba
Esprit Esprit Essential For Her - EDP 20 ml Esprit Esprit Essential For Her - EDP 20 ml

Az Esprit Essential For Her a puszta életöröm érzését fejezi ki hideg és meleg tónusok kombinációján keresztül. Kényeztesse magát vagy szerettét ezzel a tökéletes illattal az Esprit-től.

A boltba
Gucci Guilty Absolute - EDP 150 ml Gucci Guilty Absolute - EDP 150 ml

A Guilty Absolute a Gucci márkától egy keleti-fás illat férfiaknak. A fejillat bőrből, a szív pacsuliból és ciprusból áll össze. A kompozíciót a fás hangok és a vetiver kombinációja zárja. Az illatot 2017 -ben dobták piacra, és a Gucci Ház igazgatója, Alessandro Michele, valamint Alberto Morillas parfümkészítő készítette. Jared Leto lett a Guilty Absolute Pour Homme arca.

A boltba
Lattafa Yara Moi - EDP 100 ml Lattafa Yara Moi - EDP 100 ml

A Lattafa Yara Moi egy borostyánsárga édes eau de parfum nőknek. A jázmin és a lédús őszibarack ellenállhatatlan kombinációja lassan átmegy egy édes szívillatba, amely meleg karamell és meleg, balzsamos ámbra keveredik fás alaptónusokkal, amelyek a szantálfa és a pacsuli jelenlétének köszönhetően az alapillatban teljes mértékben kibontakoznak. A fényűző összetevőknek köszönhetően egy kivételes és magával

A boltba
Lattafa Blue Sapphire - EDP 100 ml Lattafa Blue Sapphire - EDP 100 ml

A Lattafa Blue Sapphire egy fás, friss Eau de Parfum férfiaknak és nőknek. Frissítő gyümölcs és hűs menta finom aromájával nyitja meg a kompozíciót. A szív a muskátli és az édes gyógynövényes agyagzsálya akkordjaihoz tartozik, amely enyhén fűszeres nyomot ad. A cédrusfa és a földes pacsuli fenséges akkordjai biztosítják ennek a pazar illatnak az állandóságát és varázsát, amelyet egy díszes palackba

A boltba
Flavia Apollo Pour Homme - EDP 100 ml Flavia Apollo Pour Homme - EDP 100 ml

Az Apollo Pour Homme a Flavia márkától egy férfi parfüm, amely férfias, fás és fűszeres akkordokba burkol. Fejjegyei a friss grapefruit, a kardámom és a zsálya. Az illat szívében az üde gyógynövényes földes tónusokat az ibolyalevél, a fahéj és a harmonikus levendula jegyei egészítik ki. Alapjegyei földesek és fásak, az élen az édes tonkabab. Férfi illat, amely túlmutat az idő és a tér fogalmán, kaput

A boltba
Alhambra Kismet Moscow - EDP 100 ml Alhambra Kismet Moscow - EDP 100 ml

A Kismet Moscow egy erős férfias illat, hosszan tartó aromával. Az örömteli és felemelő akkordok finom kombinációja, a Kismet Moscow egy összetett, addiktív és kifinomult illat, amely energiával tölt fel, önbizalmat és lendületet sugároz. Az aldehidek tiszta illata keveredik a kardámom és a koriander fűszeres akkordjaival. A szívben virágos akkordok és rebarbara, míg az alapban tölgymoha, szantálfa

A boltba
Christina Aguilera Moonlight Bloom - EDP 15 ml Christina Aguilera Moonlight Bloom - EDP 15 ml

Christina Aguilera régóta várt luxusparfümje, a Moonlight Bloom igazi gyönyör. Az illat kezdetét érett fekete ribizli, szilva és dália tölti ki. A közepe tele van jázmin- és rózsaszirmokkal, melyek a nárcisz sárgájával kombinálódnak. A finálét ambrette, pézsma és szantálfa nyitja. Egy ilyen hihetetlen termék idősebb nőknek és nagyon fiatal lányoknak egyaránt megfelel. Az illat 2021-ben került a pi

A boltba
Armaf Eternia Man Limited Edition - EDP 80 ml Armaf Eternia Man Limited Edition - EDP 80 ml

Az Eternia Man Limited Edition egy keleties-fűszeres eau de parfum férfiaknak. Először a narancs, a grapefruit és a bergamott illatába burkolózik, amelyet fűszeres fekete bors egészít ki. A szívben a sáfrány, a zsálya és a ciprus egyedülálló összjátékát fogod érezni, amelyek lágyítják a rózsa akkordokat. A kompozíciót vetiver, borostyán és olibanum gyanta egészíti ki. Burkold magad a fűszeres férfias

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben