Arcchio mennyezeti spotlámpa Brinja, szögletes, fehér, 3-lámpás, GU10


29 490 Ft
  • Raktáron

A henger alakú lámpafejekkel a Brinja reflektor nagyon modern és egyszerű megjelenésű. Az árnyékolók elforgathatók és elfordíthatók.

EAN: 4251096556421

Gyártó: Arcchio

Termékleírás

Az Arcchio Brinja mennyezeti spot egy modern és elegáns megoldás a belső tér világítására. A fehér szögl design tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe, mégis elegáns és letisztult hatást kelt.

A lampatest összesen 3 izzós, amelyek a mennyezetről sugározzák ki a fényt. A spot lámpatestek mozgathatók, így akár különböző irányokba is állíthatók, és tökéletesen alkalmasak a kívánt terület kiemelésére vagy megvilágítására.

Az Arcchio Brinja mennyezeti spotokat kiváló minőségű anyagokból készítik, így megbízható és tartós megoldást nyújtanak. Az egyszerű de modern design mellett a lámpatestek magas teljesítményűek, és az energiatakarékos LED technológiának köszönhetően nemcsak hatékonyan, de tartósan is világítanak.

Az Arcchio Brinja mennyezeti spot kiválóan alkalmas bármilyen belső térbe. Legyen szó nappaliról, hálószobáról vagy étkezőről, az Arcchio Brinja mennyezeti spot valóban kiváló megoldás az otthonod kiemelése és a praktikus világítás biztosítása érdekében.

A henger alakú lámpafejekkel a Brinja reflektor nagyon modern és egyszerű megjelenésű. Az árnyékolók elforgathatók és elfordíthatók.

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen típusú lámpa tartozik az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termékhez?

Az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termék GU10 foglalattal rendelkező LED lámpákat tartalmaz.


Van szükség szereléshez szükséges anyagokra vagy eszközökre az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termék telepítésekor?

Igen, az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termék telepítéséhez szükséges lesz a mennyezeti rögzítőkészlet és a szereléshez szükséges eszközök beszerzése.


Mennyi helyre van szükség az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termék telepítéséhez?

Az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termék telepítéséhez legalább 15-20 cm helyre van szükség az ellátókábel és a mennyezeti rögzítőkészlet elhelyezéséhez.


Milyen területeken lehet az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós terméket alkalmazni?

Az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termék kiválóan alkalmas lakásokban, irodákban, üzletekben és más lakó- vagy kereskedelmi helyiségekben történő használatra.


Milyen színű külső borítás rendelkezik az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termékkel?

Az Arcchio Brinja mennyezeti spot, szögletes, fehér, 3izzós termék külső borítása fehér színű.



Vivica 2-izzós fa mennyezeti lámpa üveggel Vivica 2-izzós fa mennyezeti lámpa üveggel

A Vivica fali lámpa egy gyönyörű világítási tárgy, amely a fának köszönhetően természetes hatást kelt. Az üvegfelület kellemesen egyenletes fényt is biztosít.

A boltba
Janek - spotlámpa, antik sárgaréz, GU10 foglalat Janek - spotlámpa, antik sárgaréz, GU10 foglalat

A Janek egy rusztikus megjelenésű falilámpa, amely jól illeszkedik a megfelelő stílusokhoz. Az energiatakarékos fényforrással jó energiahatékonyság biztosítható.

A boltba
Antik kinézetű spotlámpa Janek, patinás hatású Antik kinézetű spotlámpa Janek, patinás hatású

A Janek egy rusztikus megjelenésű mennyezeti lámpa, amely jól illeszkedik a megfelelő stílusokhoz.

A boltba
Lindby Grandesa mennyezeti spotlámpa, 4izzós Lindby Grandesa mennyezeti spotlámpa, 4izzós

A Grandesa mennyezeti spotlámpa vintage megjelenésben világítási akcentusokat helyez el a legkülönbözőbb helyiségekben. A négy fém spotlámpa konzolokban ül, amelyekben forgathatók és elfordíthatók, a baldachin pedig lángolt rétegelt lemezből készült.

A boltba
Lindby Tonja mennyezeti spotlámpa fával, két izzós Lindby Tonja mennyezeti spotlámpa fával, két izzós

A Tonja reflektor fából készült elemeivel különösen természetes megjelenésű, és sokféle környezetbe szépen illeszkedik. A fényfejek igény szerint igazíthatók egymáshoz.

A boltba
Howle LED menny. spot, szabály., két égő Howle LED menny. spot, szabály., két égő

A Howle LED-es mennyezeti lámpa alumíniumból készült, és modern spotlámpáinak köszönhetően meleg fehér fényben világítja meg a helyiséget. A Howle fali kapcsolón keresztül három fokozatban dimmelhető. A foltok elforgathatók.

A boltba
Vintage stílusú mennyezeti lámpa C986, fehér Vintage stílusú mennyezeti lámpa C986, fehér

A C986 mennyezeti lámpa henger alakú kerámiából készült, és helyenként szabálytalanul süllyesztett lakkozással rendelkezik. Ezáltal egy vintage stílusú mennyezeti lámpa jön létre. - kézzel készített Olaszországban

A boltba
LED Point spot alumínium eloxált, 5.000 K LED Point spot alumínium eloxált, 5.000 K

A LED Point S reflektor teljes egészében kiváló minőségű fémből készült. A célzott, szabályozható megvilágítás érdekében elforgatható és elfordítható. A LED-transzformátor nem tartozék. - könnyű rögzítés M8x1 menettel - 320°-kal elforgatható - 90°-kal elforgatható - fényszög 10° (30°-os lencse tartozék) - 1,8 m-es csatlakozókábel LED 350 dugóval tartozékkal

A boltba
WEVER & DUCRÉ Sqube 1.0 PAR16 mennyezeti spotlámpa fekete WEVER & DUCRÉ Sqube 1.0 PAR16 mennyezeti spotlámpa fekete

A modern kialakítású Sqube mennyezeti spotlámpa 90°-kal elforgatható. Fel van szerelve egy GU10-es foglalattal, amelybe GU10-es talpú LED-lámpák is behelyezhetők. A Sqube alkalmas falra szerelésre is.

A boltba
Lindby Bominio menny. spot, három égős Lindby Bominio menny. spot, három égős

A Bominio mennyezeti spotlámpa csodálatosan integrálható a skandináv lakberendezési stílusokba. A rattanból készült lámpaernyők gyönyörű merevítőkkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a fény diszkréten kifelé sugározzon - ideális a jó hangulat megteremtéséhez otthonában.

A boltba
Fali spot Bente rozsda Fali spot Bente rozsda

A fényszögben állítható Bente fali spotlámpával célzottan megvilágíthatók a helyiség meghatározott területei. Régi kinézetűre nyírt kialakításával a divatos ipari megjelenést testesíti meg.

A boltba
LOOM DESIGN Ray LED mennyezeti spot Ø9.3cm 15W fekete LOOM DESIGN Ray LED mennyezeti spot Ø9.3cm 15W fekete

Az alumíniumból készült, henger alakú Ray LED mennyezeti spot egy irányítható, meleg fehér fényeloszlású, felszíni beépítésű, felszíni világítótest magán- és nyilvános/üzleti belső terekbe. - jó színvisszaadás: CRI > 90 - sugárzási szög: 36° - 355°-kal elforgatható, 90°-kal elfordítható - kívülről dimmelhető (fázisszekció)

A boltba
Milan Kronn mennyezeti lámpa 1 égő mag.16,6cm fek. Milan Kronn mennyezeti lámpa 1 égő mag.16,6cm fek.

A Kronn mennyezeti lámpa matt lakkozott alumínium házának formája tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe. A lámpafej 300°-kal elforgatható és 90°-kal dönthető. A mellékelt adaptergyűrű lehetővé teszi 50 mm-es fényforrások használatát 63 mm-es fényforrások helyett.

A boltba
Marley menny. spot, nikkel matt, 2 égős Marley menny. spot, nikkel matt, 2 égős

A Marley mennyezeti spotlámpa időtlen megjelenésének köszönhetően különböző lakóterek megvilágítására használható. A lámpatest fából és fémből készült, és két mozgatható lámpafejjel rendelkezik. A Marley alkalmas meghatározott területek vagy tárgyak célzott megvilágítására.

A boltba
Lindby Vinza spotlámpa dupla árnyékolóval, krómozott kör alakú Lindby Vinza spotlámpa dupla árnyékolóval, krómozott kör alakú

A Vinza mennyezeti spotlámpa acélból és üvegből készült. A hengeres lámpabúra dönthető, modern megjelenésű, és könnyen integrálható a különböző belső terekbe.

A boltba
Arcchio spotlámpa Brinja, szögletes, fekete, 1 lámpa, alumínium, GU10 Arcchio spotlámpa Brinja, szögletes, fekete, 1 lámpa, alumínium, GU10

A Brinja spotlámpa öntött alumíniumból készült, és rugalmas reflektorral rendelkezik, amely mindig a megfelelő megvilágítást biztosítja. A célzott fényeloszlásnak köszönhetően egyes tárgyak vagy helyiségrészek különösen vonzó kiemelésére használható.

A boltba
MEGATRON Cardano LED mennyezeti spot 1iz fehér MEGATRON Cardano LED mennyezeti spot 1iz fehér

Az acélból készült egylámpás Cardano LED mennyezeti spotlámpa állítható megvilágítást kínál, és fényereje számos, a kereskedelemben kapható dimmerrel szabályozható. Magán- és kereskedelmi használatra egyaránt alkalmas, meleg fehér fényt biztosít, különösen jó színvisszaadással. Gyors bilinccsel felszerelve a könnyű csatlakoztatáshoz. A fényforrás a szállítási terjedelem részét képezi.

A boltba
Lindby Manel LED spotlámpa műanyag vas 2 izzós Lindby Manel LED spotlámpa műanyag vas 2 izzós

A Manel LED-es reflektor kétlámpás, műanyagból és vasból készült. Egy mindennapi fali kapcsoló segítségével tompítható (10 %, 50 % és 100 %).

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Chloe állítható 2 izzós piros Mennyezeti spotlámpa Chloe állítható 2 izzós piros

A Chloe mennyezeti spotlámpa két spotlámpával van felszerelve, amelyek a hosszúkás baldachin kis karjaira vannak erősítve, és amelyek forgathatók és elforgathatók, hogy a fénykúpot különböző területekre irányítsák.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Spotte, fekete-króm, 3 izzós Mennyezeti spotlámpa Spotte, fekete-króm, 3 izzós

A háromlámpás, fekete krómozott Spotte mennyezeti spotlámpa három elforgatható spotlámpával van felszerelve, így a fény iránya egyénileg állítható - kívülről szabályozható

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben