Argento függő lámpa üveggömbbel


156 990 Ft
  • Raktáron

Az Argento különösen egyéni jelleget kap az oxidált leveles ezüst felület révén, és fényforrásként nappalikba vagy folyosókra is illik

EAN: 5024005606703

Gyártó: FEISS

Termékleírás

Az Argento függő lámpa üveggömbbel a modern és elegáns belső terek elengedhetetlen kiegészítője. A lámpa egyszerű, de mégis lenyűgöző dizájnnal bír, így könnyedén illeszkedik bármilyen belső térbe.

Az üveggömb az elegancia és a modernitás szimbóluma, és a lámpa éppen ezt az érzést nyújtja. A tökéletesen kidolgozott üveggömb teszi különlegessé, azonban további előnye, hogy hihetetlenül tiszta és erős fényt biztosít.

A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A felhős fehér felhőkarcoló üvegből készült árnyék további nyugalmas világítást biztosít a helyiségben.

Az Argento függő lámpa igazi mesteri munka, amely kíméletesen átformálja a nappalit, hálószobát vagy a munkateret. Az áramforrás nem mellékes, így energiatakarékos LED-izzóval kombinálva, az Argento lámpa igazán környezetbarát megoldásnak bizonyul.

Ha szereted a modern és kifinomult stílust, vagy ha csak egy minőségi, tartós és elegáns világítást keresel, az Argento függő lámpával nem nyúlhatsz mellé!

Az Argento különösen egyéni jelleget kap az oxidált leveles ezüst felület révén, és fényforrásként nappalikba vagy folyosókra is illik

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült az Argento függő lámpa üveggömbbel?

A lámpaüveg boroszilikát üvegből, az állvány pedig rozsdamentes acélból és alumíniumból készült.


Mekkora a lámpa átmérője?

A lámpa átmérője 25 cm.


Milyen hosszú a lámpa függesztése?

A lámpa függesztése 120 cm hosszú, de igény szerint rövidíthető.


Milyen típusú izzó használható a lámpában?

A lámpa E27 foglalatú izzót használ, amely maximum 60 watt teljesítményű lehet.


Szükséges-e szerelni az Argento függő lámpát?

Igen, a lámpát szerelni kell, de a csomag tartalmazza a szükséges szerelési anyagokat és egy útmutatót. Ajánlott a szakember által történő felszerelés.



Mina függő lámpa, öt izzós, matt króm Mina függő lámpa, öt izzós, matt króm

A matt krómozott acélból és opálfehér üvegből készült ötlámpás Mina függőlámpa modern eleganciát sugároz. A Mina lágy megvilágítást biztosít a nappali és étkező helyiségekben, pl. az asztal felett.

A boltba
Üveges függőlámpa, 6-fényű, fekete, grafit, üveg, 110cm Üveges függőlámpa, 6-fényű, fekete, grafit, üveg, 110cm

A Glassy függőlámpa egy fekete lakkozott fémből készült egyenes függő rúdból áll, amelyre hat grafitszínű üvegből készült gömb alakú lámpatest van erősítve, amelyek gyönyörű, teljes körű megvilágítást biztosítanak. Ideális kiegyensúlyozott asztali világításhoz.

A boltba
Starla függő lámpa egyenes 3izzós grafit/bor/átl Starla függő lámpa egyenes 3izzós grafit/bor/átl

A háromlámpás Starla függőlámpa hosszúkás fémgerendájával és grafit, borostyán és világos színű, dekoratívan formázott üvegárnyékolóival kellemes fényt bocsát ki közvetlenül lefelé és körös-körül a színes, átlátszó árnyékolókon keresztül. Nagyszerű fényforrás számos kortárs belső térben.

A boltba
Leana függő lámpa átlátszó üveg 1izzós régi s.réz Leana függő lámpa átlátszó üveg 1izzós régi s.réz

A Leana függőlámpa vonzó üvegárnyékolóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a fény ne csak közvetlenül lefelé, hanem oldalra is távozzon. A Leana alkalmas asztali világításra például az étkezőben vagy a konyhában.

A boltba
Gama 5 függőlámpa, ötlámpás, fehér Gama 5 függőlámpa, ötlámpás, fehér

A Gama 5 függőlámpa fehér porszórt fémkeretének végein öt fehér üveggömb helyezkedik el, amelyeken keresztül a G9-es lámpák (egyenként max. 12 W-os LED) fénye egyenletesen és vakítás nélkül jut ki.

A boltba
Lucande Dustian függő lámpa, üveggömb Lucande Dustian függő lámpa, üveggömb

A Dustian egy dizájnorientált függőlámpa üveggömbbel és fekete fémkerettel. Képes hangulatos fényt teremteni, és ideális akcentusvilágításhoz.

A boltba
Arcchio Franka LED függő fény, 1 izzós Arcchio Franka LED függő fény, 1 izzós

A Franka LED-es függőlámpa egy nagyon elegáns világítóelem, keskeny, hengeres, fekete felületű alumíniumból készült lámpaernyővel.

A boltba
Escandidos függő lámpa, fekete/arany, három izzós Escandidos függő lámpa, fekete/arany, három izzós

Az Escandidos háromlámpás függőlámpa három vonzó formájú acélárnyékolóval rendelkezik, amelyek számos finom szálból állnak, és a köztük lévő tereknek köszönhetően kosárszerű megjelenést keltenek. Egymás mellé vannak szerelve egy gerenda alakú baldachinra. A tetejükön egy feltűnő aranyszínű elemmel végződnek, amely hangsúlyozza a modern megjelenést. A nyitott kialakításnak köszönhetően a fény mindenhonnan

A boltba
Dyberg Larsen Spin S függőlámpa, szürke, Ø 30cm Dyberg Larsen Spin S függőlámpa, szürke, Ø 30cm

A Spin függőlámpa fémvázát vadul rattan kinézetű papírral tekerték be. A lámpa megjelenésével a természetet hozza a szobába, és tetszés szerint felakasztható egyenként vagy együttesben, mert 300 cm hosszú, textilborítású kábellel van ellátva. Jó minőség, különleges, skandináv dizájn és gyönyörű fényhatás, ráadásul megfizethető áron - mindez jellemzi a dán Dyberg Larsen világítástechnikai márka ter

A boltba
LEDS-C4 Napa függesztéklámpa, Ø 18 cm, arany színű LEDS-C4 Napa függesztéklámpa, Ø 18 cm, arany színű

Az egylámpás Napa függőlámpa árnyékolója, amely kívülről sima, belülről pedig világos, alul nyitott csonkakúp alakú. Díszítő részletként az árnyékolóhoz egy hurok van hozzáadva a kábelbevezetés körül

A boltba
Menzel Anteo LED függő lámpa, 7 farm motívum Menzel Anteo LED függő lámpa, 7 farm motívum

Az Anteo LED-es függőlámpa ötvözi a rusztikus barna-fekete vas kivitelezést, a LED-es fényforrásoknak köszönhető modern világítástechnikát és a gerendán elhelyezett hét természeti motívumnak köszönhető vidéki bájt. A motívumok mágnesesen vannak rögzítve, ezért eltávolíthatók vagy kicserélhetők.

A boltba
Függő lámpa traktor gyermekszobába Függő lámpa traktor gyermekszobába

A Tractor függőlámpa minden farmrajongó számára kötelező darab. Két E27-es izzó optimális megvilágítást biztosít a gyerekszobában

A boltba
Foscarini Spokes 2 LED függő lámpa szab. fehér Foscarini Spokes 2 LED függő lámpa szab. fehér

A Foscarini Spokes 2 LED-es függőlámpája, amely számos filigrán acél küllőkből áll, vizuálisan egy madáretetőre emlékeztet. Valójában azonban a küllők adták a nevét. A küllőket mattra festették epoxi porral. A Spokes 1 közvetlenül lefelé sugárzó, pontos fénye világos kontrasztot képez a ketrec képernyőjének térfogatával. Az árnyékoló alsó részébe szerelt LED-ek tápkábelét ügyesen integrálták az egyik

A boltba
Menzel Solo Pipe függesztéklámpa, barna-fekete Menzel Solo Pipe függesztéklámpa, barna-fekete

A sötét fémfelület és az egyszerű hengeres forma a Solo függőlámpát nem feltűnő fényforrássá teszi, amely számos, különböző stílusban kialakított lakótérbe illeszkedik.

A boltba
Paulmann Neordic Lavea növényi függő, vas Paulmann Neordic Lavea növényi függő, vas

A Neordic Lavea függőlámpa kombinálható az összes Neordic lámpatesttel, és felszerelhető egy speciális lámpával, amely serkenti a növények növekedését. Izzó nem tartozék. Az árnyékoló elforgatható és szellőzőnyílásokkal van ellátva, amelyek biztosítják a használt fényforrás optimális szellőzését. - dimmelhető (külső)

A boltba
Slamp Accordéon Vertical függő lámpa prizma/fekete Slamp Accordéon Vertical függő lámpa prizma/fekete

A Slamp Accordéon Vertical nevű elegáns dizájner függőlámpáját a nemzetközileg elismert ipari formatervező, Marc Sadler tervezte. Nemes és törhetetlen technopolimerekből áll. A henger alakú lámpaernyő exkluzív megjelenése egy szövet pliszírozásán alapul. Az előtető és a burkolt mennyezeti csatlakozókábel fekete színű. Az Accordéon Vertical a magánszférában és a gasztronómiai szakmában is használható,

A boltba
FLOS Almendra Arch LED függőlámpa rövid okkersárga FLOS Almendra Arch LED függőlámpa rövid okkersárga

Ideális a nappali vagy az étkezőasztal megvilágítására vagy éttermi fényadagolóként - az Almendra Arch LED-es függőlámpa különleges kialakításának köszönhetően bármilyen környezetben figyelemfelkeltővé válik. Az ívelt keret végén lévő két fényforrás 60°-kal elforgatható, és a fényerő egy külső fényerőszabályozó rendszerrel is szabályozható. Így mindig optimális fényviszonyok uralkodnak.- Design: Patricia

A boltba
Selina függőlámpa dupla huzalos búrával, 3 izzós Selina függőlámpa dupla huzalos búrával, 3 izzós

A háromlámpás Selina függőlámpa három különálló, különböző magasságban felfüggesztett lámpával rendelkezik, amelyek mindegyike két, egymáson átvetett fémhuzal-árnyékolóból áll, a külső árnyékoló fekete, a belső pedig aranyszínűre festett. Ez különösen hangulatos csillogást kölcsönöz az alkalmazott lámpák sugárzó fényének, amely mindenütt megvilágít.

A boltba
Quitani Persida LED-es függőlámpa, 148 cm, ütőfém, arany Quitani Persida LED-es függőlámpa, 148 cm, ütőfém, arany

A Persida LED-es függőlámpa jellegzetes felülete tölgyfából készült, amelyet aprólékos kézimunkával készítettek. Igény szerint kombinálható fázisvágó dimmerrel (nem tartozék). made in germany

A boltba
Lógó világítás GMN-00005 1 izzó fa részlet kék Lógó világítás GMN-00005 1 izzó fa részlet kék

A GMN-00005 függőlámpa kék színű, alul nyitott, kerek fém ernyővel rendelkezik. Világos színű fából készült sapkával és fekete felfüggesztéssel is rendelkezik.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben