thumb image

Armaf Club De Nuit White Imperiale - EDP 10 ml


  • Ingyenes szállítás lehetséges

Az Armaf Club de Nuit White Imperiale egy parfüm nőknek. Gyöngy fehér flakonban érkezik, amely egyesíti a gyümölcsöt, a fűszereket, a virágos és fás jegyeket és a határozott vanília illatot. A nyitás élénk és lédús a licsitől és a bergamottól, enyhén fűszerezve szerecsendióval. A török rózsa és a bazsarózsa virágos jegyeit a pézsma és a vanília lágyítja, és a cédrus, a vetiver, a kasmír és a tömjén

EAN: 6294015175721

Gyártó: Armaf

Termékleírás

Az Armaf Club de Nuit White Imperiale egy parfüm nőknek. Gyöngy fehér flakonban érkezik, amely egyesíti a gyümölcsöt, a fűszereket, a virágos és fás jegyeket és a határozott vanília illatot. A nyitás élénk és lédús a licsitől és a bergamottól, enyhén fűszerezve szerecsendióval. A török rózsa és a bazsarózsa virágos jegyeit a pézsma és a vanília lágyítja, és a cédrus, a vetiver, a kasmír és a tömjén füstös illatához vezet bennünket. Ennek a magával ragadó keleti illatnak köszönhetően minden körülmények között ellenállhatatlan leszel. Az illatot 2022-ben mutatták be.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Fő illat Orientális
Mellék illat Fás
Meghatározás Nőknek
Mennyiség 10 ml
Fej licsi, bergamott, szerecsendió
Szív török rózsa, bazsarózsa, vanília, pézsma
Alapillat kasmír, vanília, cédrusfa, tömjén
Az illat jellemzői orientális, virágos, fás
Összetevő licsi, bergamott, szerecsendió, török rózsa, bazsarózsa, vanília, pézsma, kasmír, cédrusfa, tömjén
0 Ft

Chanel No. 5 - EDP 200 ml Chanel No. 5 - EDP 200 ml

Ez a parfüm a szerelmi és szenvedélyes egyedülálló történetét fejezi ki. Már többé nem fog semmi másra vágyni, a parfümnek bámulatos vonzereje van a szantálfa, jázmin és vetiver tónusoknak köszönhetően. Chanel No. 5 mágikus erejével borítja be a nőt egy kis eleganciába és kifinomultságba. Bárki ha a nőiesség szimbólumát viseli, csábító pillanatot fejez ki majd. Valószínűleg a leghíresebb parfüm, a

A boltba
Creed Aventus - EDP 100 ml Creed Aventus - EDP 100 ml

Az Aventus márka Creed egy chypre-gyümölcsös illat, amelyet férfiaknak terveztek. A fej bergamottból, fekete ribizliből, ananászból és almából áll. A szív rózsából, pacsuliból, nyírból és marokkói jázminból készült. Az alapon a pézsma, a tölgymoha, a vanília és a szürke borostyán dominál. Az illat 2010-ben került a piacra.

A boltba
Givenchy Gentleman - EDP 100 ml Givenchy Gentleman - EDP 100 ml

A Gentleman Eau De Parfum a Gentleman kollekcióból egy fás-aromás illat férfiaknak. A kifejező fejjegyet a levendula, a feketebors és a friss bergamot alkotja. A szívjegyben írisz (orriszgyökér) érezhető fahéjjal és szegfűszeggel. A kompozíciót a pacsuli, a tonkabab, a tolubalzsam és az édes vanília tetőzi be. 2017-ben mutatták be először.

A boltba
Armaf Bucephalus No. XI - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Bucephalus No. XI - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Bucephalus No. XI egy luxus illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott és fekete ribizli. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és a mirha kombinációja. A kompozíciót az édes vanília, szürke borostyán, pézsma és tölgy moha kombinációja zárja.

A boltba
Yves Saint Laurent Libre Intense - EDP 90 ml Yves Saint Laurent Libre Intense - EDP 90 ml

Az Yves Saint Laurent által készített Libre Intense egy elegáns nőknek. Ez az illat a francia levendula esszencia és a marokkói narancsvirág jegyzetjegyeit tartalmazza egy izzó orchideával és meleg vaníliával kombinálva, amely ezt a parfümöt extrém szimfóniává mozgatja. Ez egy hosszan tartó érzéki virágillat. Az illat 2020-ban került a piacra.

A boltba
Byredo Rose Of No Man`s Land - EDP 50 ml Byredo Rose Of No Man`s Land - EDP 50 ml

Ez a finom, virágos, fás, uniszex, nyugtató balzsamos hatású illat a nővérek tiszteletére készült, akik életek ezreit mentették meg az I. világháború alatt. A \"senki földjéről származó rózsák\", ahogy a katonák gyakran becézik őket, az odaadás és az együttérzés története. Az illatot 2015-ben mutatták be.

A boltba
Afnan Tribute Blue - EDP 100 ml Afnan Tribute Blue - EDP 100 ml

A Tribute Blue egy elbűvölő keleti keverék, amely biztosan függőséget okoz. Könnyű, így azonnal megszereted. Ideális nyugodt hétköznapi alkalmakra és alkalmi viseletre. A Tribute Blue segít kifejezni keleties és fiatalos oldalad.

A boltba
Dior Poison Girl - EDP 50 ml Dior Poison Girl - EDP 50 ml

2016 januárjában a Dior márka bemutatta a Poison Girl illatot. Ez a keleti-vanília illat alkalmas lányoknak és nőknek, a keserű narancs árnyalataival nyílik meg, amelyet fokozatosan Damaszkusz rózsák és Grasse rózsák váltanak fel, majd mandula, toluol balzsam, vanília, szantálfa és tonka bab árnyalatai követnek.

A boltba
Bottega Veneta Illusione For Her - EDP 75 ml Bottega Veneta Illusione For Her - EDP 75 ml

Az Illusione For Her a Illusione kollekcióból egy virágos-fás illat nőknek. A gyümölcsös fejillat friss bergamottából és aromás fekete ribizliből készül. A szívillatban érezhető a narancsvirág és fügelevél. A kompozíciót olíva- és tonkabab kombinációja zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Bentley Momentum Intense - EDP 60 ml Bentley Momentum Intense - EDP 60 ml

A Momentum Intense keleti-fás illat a Bentley férfiak számára. Rögzíti a nagy forgalmas városok trendjeit. Intenzív, erős, teli. Bergamott, levendula és elemi gyanta bontakozik ki az illatban. Serkenti a vért a muskátli, a tonkabab és az ambra ereiben. A parfümöt szantálfa, pézsma és borostyánfa hangsúlyozza ki. Az illatot Nathalie Lorson dobta piacra 2017-ben.

A boltba
Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 30 ml Elie Saab Le Parfum Lumiere - EDP 30 ml

Az Elie Saab Le Parfum Lumière megragadja a fény érzéki szikráját. Hajnal. Egy idő, amikor az éjszaka találkozik a nappal, amikor egy fénysugár némán suhan át a sötétségen, felfedi a hajnal arany árnyalatait. A mediterrán sugarak ihlette Elie Saab Le Parfum Lumière egy óda a melegségről és a fényről.

A boltba
Al Haramain Amber Oud Carbon Edition - EDP 60 ml Al Haramain Amber Oud Carbon Edition - EDP 60 ml

Az Al Haramain Amber Oud Carbon Edition egy citrus-fás Eau de Parfum férfiaknak és nőknek. Ennek az illatnak az eleganciája a bergamott, a levendula és a rozmaring gyógynövényes jegyeinek kombinációjában rejlik. Az illat az illatok legjobb alkotója előtt, mégpedig - a természet - előtt tiszteleg. A muskátli virágos tónusai felfrissítik a tengeri tónusokat, a zsálya balzsamos aromája pedig az egész

A boltba
Hollister Canyon Rush For Her - EDP 50 ml Hollister Canyon Rush For Her - EDP 50 ml

A Hollister Canyon Rush For Her egy női gyümölcsös-virágos illat. A fejillatot a gyümölcs friss és lédús árnyalata alkotja, amely örömteli édességet sugároz. A bergamott jegyei friss érintést biztosítanak, amely még a virágszívben is megmarad. A jázmin érzéki meleget, az ibolya pedig a gyengédség könnyed és nyugtató hatását adja. Az alapjegyek mélységet adnak – a hangulatos, meleg borostyán és a fás

A boltba
Dsquared² Original Wood - EDP 50 ml Dsquared² Original Wood - EDP 50 ml

Az Original Wood egy friss, fás illatú eau de parfum férfiaknak. Az egyszerű barna üveg a férfias elegancia, a büszkeség és a természetesség illatát rejti. A karizmatikus illat vízi jegyekkel, guatemalai kardámommal és az ibolyalevelek finom illatával nyit. A cédrus utánozhatatlan akkordjai haiti vetiverrel és ezüstfenyővel keverednek, hogy egy egyedülálló fás illatot hozzanak létre, amely a természet

A boltba
Lattafa Safwaan L`autre Musk - EDP 100 ml Lattafa Safwaan L`autre Musk - EDP 100 ml

A Safwaan L\'autre Musk a Lattafa márkától egy keleties pézsma eau de parfum férfiaknak és nőknek. Az illat a fehér pézsma fényűző és csábító jegyeinek kombinációja, amelynek akkordjai kéz a kézben járnak a kókusz és a vanília lélegzetelállítóan egzotikus kombinációjával. Az írisz és a heliotróp virágos jegyei is elkényeztetnek, melyek ellenállhatatlan kombinációját szeretettel és melegséggel teli

A boltba
Estiara Just Gold - EDP 100 ml Estiara Just Gold - EDP 100 ml

A Just Gold az Estiara márkától egy kifinomult ínyenc illat nőknek, elnyeri tetszését, ha Ön az édes virágos illatok kedvelője, erős vaníliás és ámbrás jegyekkel. Az érzéki fejillat narancsvirágból és rebarbarából áll, rózsaborssal fűszerezve. Az illat szívét az őszibarack édes jegyei hatja át a tubarózsa, az egzotikus ilang-ilang és a jázmin királyi illata. A vanília és a borostyán ellenállhatatlan

A boltba
Alhambra Amberley Amoroso – EDP 100 ml Alhambra Amberley Amoroso – EDP 100 ml

Az Amberley Amoroso egy virágos pézsma parfümös víz minden elbűvölő nő számára. A lebilincselő bevezetőt az aldehidek adják, amelyek a frissen mosott ruha illatára emlékeztetnek. A rózsabors és a sáfrány fűszeres termései keverednek az illat szívjegyében a rózsa és a muskátli szirmaival, amelyek vonzerejét a pézsma intenzív aromája fokozza, és amit az alapjegyben a bőr és az ámbra meleg érzékisége

A boltba
The Lab Next - EDP 100 ml The Lab Next - EDP 100 ml

A Next az The Lab márkától egy kifinomult fás eau de parfum férfiaknak, amely a füge, a friss bergamott és a babérlevél aromás nyitóillatával gyönyörködtet. A szív a dohány és a fás akkordok meleg jegyeihez tartozik, amelyek az illat alapjában is megjelennek cédrus és vetiver formájában. Ez az eau de parfum megragadja a mulandóságot, és emlékeztet arra, hogy minden pillanat egyedi és megismételhet

A boltba
Chloé Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense - EDP 30 ml Chloé Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense - EDP 30 ml

A Chloé Nomade Jasmin Naturel Intense egy édes, fás eau de parfum minden nőnek, aki önmagát adja. Az illat a nők összetartozásának, barátságuknak és a különböző kultúrák egyesülésének az ünnepe. Az eredeti Nomade Jasmin Naturel eau de parfum még intenzívebb interpretációja 100%-ban természetes és vegán összetétellel büszkélkedhet. A természet és a nők szépségéhez szóló óda, amely a vibráló jázmin,

A boltba
Dunhill Nordic Fougere - EDP 100 ml Dunhill Nordic Fougere - EDP 100 ml

A Dunhill márkás Nordic Fougere fougere eau de parfum férfiaknak. A bazsalikom földes tónusai fűszeres fekete borssal kombinálódnak. A kumquat citrusos akkordja uralja az illat szívét muskátlival és a bambusz földes akkordjaival együtt. Az alapban a pacsuli, a vanília és a szantálfa hosszan tartó kombinációját fogja érezni. A tökéletesen kiegyensúlyozott, enyhén hűsítő és kellemesen frissítő illatkompozíció

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben