Artemide Gould fehér/ezüst állólámpa


400 374 Ft
  • Raktáron

A Gople állólámpa üvegernyője egy régi velencei technika szerint kézzel készült. Az üvegfúvás során fokozatosan kristályüveg jön létre, és minden lámpa egyedi. A színes felületet egy innovatív fém vákuumos lerakási eljárással érik el. A Gople egy kiegészítő fényforrás, amely egyedi fénymintával vonzza a tekintetet. - handmade in Italy - az Artemide terméke - tervezte: BIG - Bjarke Ingels Group

EAN: 8052993063083

Gyártó: Artemide

Termékleírás

Az Artemide Gould állólámpa egy modern és elegáns megjelenésű világítótest, amely kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. A fehér és ezüst színű kombinációban kapható lámpa tökéletesen passzol a minimalistán berendezett szobákba és tökéletes hangulatot teremt minden enteriőrben. A lámpa minőségét bizonyítja az olasz Artemide márka hosszú hagyománya és kiváló minőségi színvonala, amelyet a világ minden táján méltányolnak.

A Gould állólámpa könnyen beállítható a kívánt magasságba és szögbe, így szinte minden igényt kielégít. A világítótest izzója energiahatékony LED-technológiát alkalmaz, így akár 50 000 órán át is használható, miközben kevesebb energiát fogyaszt. A lámpa tökéletes megoldás a nappali, hálószoba vagy irodai tér világítására is.

Az Artemide Gould állólámpa elegáns és modern megjelenése, valamint különleges funkcionalitása minden belső térbe tökéletes kiegészítésként szolgál. A lámpa minőségi anyagai és kiváló LED-technológiája garantálja, hogy hosszú évekig szolgáljon, miközben elegáns megjelenésével még inkább emeli a szobák hangulatát. Ha egy igazán különleges, modern és multifunkcionális állólámpát keresel, az Artemide Gould a legjobb választás.

A Gople állólámpa üvegernyője egy régi velencei technika szerint kézzel készült. Az üvegfúvás során fokozatosan kristályüveg jön létre, és minden lámpa egyedi. A színes felületet egy innovatív fém vákuumos lerakási eljárással érik el. A Gople egy kiegészítő fényforrás, amely egyedi fénymintával vonzza a tekintetet. - handmade in Italy - az Artemide terméke - tervezte: BIG - Bjarke Ingels Group

Állólámpák

Az Állólámpák alkatértézése azok számára készült, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába és szeretnék jobban megérteni, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. A weboldalon széles választékban találhatók állólámpák, amelyek többnyire a belső terek megvilágítására szolgálnak. Ezek a lámpák különböző anyagokból és színekben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Az Állólámpák alkatértézése alatt számos információval találkozhatunk az állólámpák felépítéséről, azok anyaghasználatáról és számos egyéb érdekességről. A weboldal külön részt szentel a LED, illetve a halogén izzók használatának is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Néhány segítség a megfelelő állólámpa kiválasztásához is megtalálható a weboldalon, amelyek segíthetnek abban, hogy otthonunknak az ideális világítást biztosítsuk. Összességében az Állólámpák alkatértézése nagyszerű forrást jelent mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába. A weboldal segítségével meg fogják találni az otthonuknak legmegfelelőbb égőt, és garantáltan boldogabbak lesznek az új világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült az Artemide Gould állólámpa?

Az Artemide Gould állólámpa fehér színnel ellátott alumíniumból készült, és ezüst színű karokkal rendelkezik


Milyen típusú égőt használ az Artemide Gould állólámpa?

Az Artemide Gould állólámpa E27 foglalattal rendelkezik, így számos fényforrást használhat, beleértve a LED-eket is.


Milyen nagy a lámpa mérete?

Az Artemide Gould állólámpa magassága 180 cm, míg átmérője 140 cm.


Mennyi a lámpa teljesítménye?

Az Artemide Gould állólámpa izzó függő teljesítménye akár 105W is lehet, attól függően, hogy milyen típusú izzóval használják.


Milyen stílusba illeszkedik az Artemide Gould állólámpa?

Az Artemide Gould elegáns és modern megjelenése miatt tökéletesen illik a minimál stílusba, de jól mutat egyéb modern belső terekben is.



Danua LED álló lámpa, minimalista, fehér Danua LED álló lámpa, minimalista, fehér

A Danua egy minimalista berendezési tárgy, amely tökéletesen illeszkedik a modern lakókörnyezetbe. Az íves forma lehetővé teszi, hogy az állólámpát úgy orientáljuk, hogy a fény olyan helyekre is eljusson, ahol nincs hely a talapzatnak, például egy dohányzóasztal fölé.

A boltba
Parsa - álló lámpa textilbúrával, fehér Parsa - álló lámpa textilbúrával, fehér

A Parsa állólámpa egyszerű fehér szövetárnyékolóval rendelkezik. Ez rendkívül kellemes fényt teremt, amely tökéletesen kiegészíti a hangulatos környezetet.

A boltba
Lindby Tetja álló lámpa farúddal, fekete Lindby Tetja álló lámpa farúddal, fekete

Fekete skandináv stílusú állólámpa Tetja fém árnyékolóval és fa kerettel A Tetja egy nagyon stílusos fényadagoló a lakótérbe, amely részletekre redukált és tökéletes formában jelenik meg. A lámpaernyő fémből készült, és fekete felületű, akárcsak a lapos talp. A két részt összekötő rúd viszont fából készült, és természetesnek tűnő felülettel rendelkezik. Az általános megjelenést egy hozzá illő textilborítású

A boltba
Helestra Certo háromlábú állólámpa, fehér Helestra Certo háromlábú állólámpa, fehér

A Certo állólámpa háromlábú fémvázzal rendelkezik, amely egy cintzből készült, hengeres alakú árnyékolót tart. A működtetéshez a tápkábelbe egy lábkapcsoló van beépítve. Alkalmas minden típusú E27 izzóhoz (nem tartozék).

A boltba
HeartBlood Otto O LED olvasólámpa olajozott tölgy HeartBlood Otto O LED olvasólámpa olajozott tölgy

Az Otto O LED asztali lámpa egy tömörfa állványból áll, amely fém talapzatra van erősítve. Erre épül rá a lámpa vékony fémkarja, amelynek felső végén egy fából készült lámpafejben ülnek a 2200-4000 Kelvin közötti fehér fényt dimmelhető LED-ek. Mind a kar, mind a fej elfordítható, így magassága és iránya az igényeknek megfelelően beállítható.

A boltba
LuminaireNatural Arbor dió szatén rozsdam. acél LuminaireNatural Arbor dió szatén rozsdam. acél

A kézzel készített Arbor LED-es állólámpa egy kiváló furnérfából készült hengeres lámpabúra, amely a felső és alsó oldalán fém bevonattal van ellátva, és egy szintén fémből készült lábon áll. A lámpa működtetése a tápvezetékbe épített lábpedálos kapcsolóval történik.

A boltba
OLIGO A little bit colour állólámpa fekete/fekete OLIGO A little bit colour állólámpa fekete/fekete

A LED-es állólámpa A little bit colour nagyon rugalmas nyakkal rendelkezik, amely minden irányba elfordítható, és amelynek fényhangulata is tökéletesen beállítható. - Üveglencse fókuszálható fénykibocsátással: 20°-60° - Dimmer kapcsoló memória funkcióval a lámpafejen - Lámpafej: fekete

A boltba
Marius állólámpa 100 cm Marius állólámpa 100 cm

A Marius állólámpa árnyékolója számtalan capiz korongból és bambuszgyűrűkkel díszített üvegmozaik kövekből készült, amelyek bekapcsoláskor különleges fényhangulatot és egyedi megjelenést eredményeznek.

A boltba
Jieldé Aicler AIC833 80+30 cm fehér állólámpa Jieldé Aicler AIC833 80+30 cm fehér állólámpa

A Jieldé márkagyártó Aicler AIC833 állólámpa hosszú karral rendelkezik, amely három csuklóval rendelkezik, amelyekkel a lámpatest igazítása egyénileg állítható. Az alumíniumból készült ívelt árnyékoló mindkét végén nyitott, és célzott megvilágítást biztosít. A lámpatest robusztus talapzata egy forgatható mechanizmussal van felszerelve, amellyel a teljes lámpatest 280°-kal elforgatható.

A boltba
ALMUT 1411 állólámpa hengeres Ø 30 cm kő ALMUT 1411 állólámpa hengeres Ø 30 cm kő

Ez az 1411-es formatervezési vonalból származó állólámpa márványozott színes palából készült hengeres árnyékolóval van ellátva. A világos tölgyfából készült keret és a kerek talapzat, valamint a kábel juta textilburkolata hangsúlyozza a természetes jelleget. Dimmer kapcsolóval felszerelve. Vegán, fenntartható és újrahasznosítható csomagolással.

A boltba
TECNOLUMEN Pap, Bauhaus állólámpa Pap Gyulától TECNOLUMEN Pap, Bauhaus állólámpa Pap Gyulától

Ez a Pap Gyula által tervezett termék a német történelem egy darabját integrálja egy térbe. Németországban készült minőség!

A boltba
Quitani Nida állólámpa, natúr fa, szürke ernyővel Quitani Nida állólámpa, natúr fa, szürke ernyővel

A Nida állólámpa három lábon álló rétegelt lemezvázat és egy elegáns szöveternyőt kombinál. Az összkép a skandináv megjelenést idézi, és elegáns megjelenést kölcsönöz. A kapcsoló a foglalaton található, és ennek a kiváló minőségű, német gyártmányú lámpatestnek a fényképe abszolút hangulatos hatást kelt, így a Nida ideális a lakótérben való használatra.

A boltba
Aluminor Store álló lámpa, fehér/fekete Aluminor Store álló lámpa, fehér/fekete

A Store állólámpa egyszerűsége ellentétben áll a funkcionalitásával. Fémváza, amelyen klasszikus szövetárnyékoló ül, 106 cm-től 175 cm magasságig állítható. - A tápkábelbe épített lábkapcsoló

A boltba
UMAGE Silvia közepes állólámpa Tripod acél UMAGE Silvia közepes állólámpa Tripod acél

A Silvia állólámpa organikus, háromszögletű levelekből álló, egyszerű, fehér állványon álló ernyőjével modern klasszikusnak mutatkozik, amely bármilyen belső stílushoz harmonizál. A levélelemek elrendezése páratlan fényhatást biztosít. A kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Luceplan Compendium LED állólámpa 2 700K alumínium Luceplan Compendium LED állólámpa 2 700K alumínium

A Compendium LED-es állólámpa purista kialakításával nyűgöz le. A vékony, függőleges alumíniumprofil egyik oldalán melegfehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek fénye egy árnyékolónak köszönhetően keskeny területen oldalra sugárzik. Tökéletes a modern életterek közvetett megvilágításához. - Daniel Rybakken tervezte - a dugókábelen lévő lábdimmerrel felszerelve

A boltba
Puk Maxx Eye Floor LED lencse matt, fehér matt/króm Puk Maxx Eye Floor LED lencse matt, fehér matt/króm

A Puk Maxx Eye Floor egy nagyon kecsesen megtervezett LED-es állólámpa. A kerek, stabil lámpatalp adja az alapot a karcsú rúdnak, amelyre egy érintésvezérlésű fényerőszabályozót építettek. A kerek lámpafej alul egy fix, matt lencsével rendelkezik, a teteje felé egy ugyancsak matt, de cserélhető lencse takarja a melegfehér LED-eket. Fekete textil kábellel.

A boltba
Állólámpa Eli P708-1F LP Állólámpa Eli P708-1F LP

Az elegáns és modern Állólámpa Eli P708-1F LP tökéletes kiegészítője lehet bármelyik otthoni vagy irodai enteriőrnek. A minimalista design és az arany színű struktúra egyaránt stílusos és dekoratív megjelenést kölcsönöz a térnek. A lámpa állítható magasságú, így könnyedén igazítható az adott helyiség igényeihez. A tartós és könnyen tisztítható anyagokból készült, hosszú élettartammal rendelkezik,

A boltba
Lámpa Hera LED AF-KM30C Lámpa Hera LED AF-KM30C

A Hera LED AF-KM30C egy modern és stílusos lámpa, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak vagy irodádnak. Ez a lámpa egyaránt alkalmas olvasáshoz, munkavégzéshez, vagy akár csak hangulatvilágításhoz is. A lámpa rendelkezik egy állítható nyakrésszel, amely lehetővé teszi, hogy a fényt pontosan oda irányítsd, ahol szükséged van rá. A nyakrész könnyen és folyamatosan mozgatható, így minden egyes

A boltba
Álló lámpa Susi, ezüst/ezüst Álló lámpa Susi, ezüst/ezüst

A Susi ezüstszínű, ív alakú állólámpa impozáns méretével győz meg. Kerete vasból készült, és egyszínűre lakkozott. Az ernyő textilből készült, szintén ezüstszínű, és helyet biztosít egy E27-es izzónak (nem tartozék). A kábelbe beépített kapcsoló (be/ki) található.

A boltba
Lucande Tornike állólámpa, kétszemélyes, vas, kétlámpás Lucande Tornike állólámpa, kétszemélyes, vas, kétlámpás

A Tornike állólámpa nagyon különleges vaskialakítással rendelkezik. Olyan kerettel rendelkezik, amelyben két lámpafoglalat áll egymással szemben. A lámpa szokatlan megjelenése ráadásul Ingo Thiele kreatív ujjainak köszönhető.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben