Artemide Goulide lámpa, réz/fekete


436 947 Ft
  • Raktáron

A Gople állólámpa a névadó Gople sorozatból, amely mennyezeti, függő-, állólámpákat és asztali lámpákat tartalmaz, és amely az üvegfeldolgozás hagyományos velencei kézműves technikájával készült, a színes üveget és a kristályüveget egy lenyűgöző fénytárgyban egyesíti, amely varázslatos világítási hangulatot teremt. - Tervezés: BIG - Bjarke Ingels Group - Minőségi tervezés Artemide-tól

Gyártó: Artemide

Termékleírás

Az Artemide Goulide lámpa egy végtelenül elegáns és megkapóan modern fényforrás, mely réz és fekete színek harmóniájával varázsolja el a legigényesebb ügyfeleket is. A lámpa kivételesen stílusos és egyedi formával rendelkezik, mely különleges megjelenést kölcsönöz a környezetének.

Az Arnoldo Goulide tervezte lámpatestet a minőségi anyagok és a precíz kidolgozás jellemzik. A réz és fekete színek játéka egyedülálló légkört teremt otthonában vagy munkaterületén. Az inovatív kialakítású lámpa megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak és egyben praktikus is. A lendületes, görbe vonalvezetésének köszönhetően a Goulide lámpa tökéletesen illik a modern enteriőrökbe és bármely látványossággá válik.

Az Artemide Goulide lámpa funkcionalitásával is lenyűgözi az embert. A beépített LED-es fényforrás által kiegyensúlyozott, kellemes fényt bocsát ki, így ideális megoldás a munka vagy olvasás közben. A lámpa fejét mozgathatóvá és állíthatóvá tervezték, lehetővé téve, hogy a fénysugár a megfelelő irányba essen. Ezáltal optimális világítást biztosít az Ön igényeinek megfelelően.

Ezen kívül, a Goulide lámpa energiahatékony is. Az LED-es technológia lehetővé teszi, hogy minimális áramfogyasztással működjön, így hosszú távon is energiát takaríthat meg. Ezáltal nemcsak kiváló design elemként szolgál, hanem a fenntarthatóság üzenetét is hordozza.

Az Artemide Goulide lámpa egyszerűen telepíthető és könnyen tisztán tartható, így könnyedén beilleszthető bármely otthonba vagy munkaterületre. A termék a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően készül, biztosítva Önnek a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.

Ha a minőséget, a dizájnt és a funkciókat szeretné kombinálni egyetlen lámpában, akkor az Artemide Goulide lámpa a tökéletes választás Önnek. Szerezze be még ma, hogy otthona vagy munkaterülete is pompás fényárba boruljon!

A Gople állólámpa a névadó Gople sorozatból, amely mennyezeti, függő-, állólámpákat és asztali lámpákat tartalmaz, és amely az üvegfeldolgozás hagyományos velencei kézműves technikájával készült, a színes üveget és a kristályüveget egy lenyűgöző fénytárgyban egyesíti, amely varázslatos világítási hangulatot teremt. - Tervezés: BIG - Bjarke Ingels Group - Minőségi tervezés Artemide-tól

Állólámpák

Az Állólámpák alkatértézése azok számára készült, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába és szeretnék jobban megérteni, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. A weboldalon széles választékban találhatók állólámpák, amelyek többnyire a belső terek megvilágítására szolgálnak. Ezek a lámpák különböző anyagokból és színekben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Az Állólámpák alkatértézése alatt számos információval találkozhatunk az állólámpák felépítéséről, azok anyaghasználatáról és számos egyéb érdekességről. A weboldal külön részt szentel a LED, illetve a halogén izzók használatának is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Néhány segítség a megfelelő állólámpa kiválasztásához is megtalálható a weboldalon, amelyek segíthetnek abban, hogy otthonunknak az ideális világítást biztosítsuk. Összességében az Állólámpák alkatértézése nagyszerű forrást jelent mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába. A weboldal segítségével meg fogják találni az otthonuknak legmegfelelőbb égőt, és garantáltan boldogabbak lesznek az új világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Meline fekete-arany háromlábú álló lámpa Meline fekete-arany háromlábú álló lámpa

A Meline állólámpa háromlábú vázzal és félgömb alakú fém ernyővel rendelkezik, amely kívül fekete, belül fehér.

A boltba
Artemide Megaron - LED állólámpa fényes alumínium Artemide Megaron - LED állólámpa fényes alumínium

A Megaron LED-es állólámpa Gianfranco Frattini tervezőtől, aki 1979-ben tervezte ezt a modellt, dimmerrel van felszerelve. A karcsú test polírozott alumíniumból készült, és keskeny réseken keresztül engedi el a fényt.

A boltba
Artemide Vitruvio lámpa szabályozható, sárgaréz Artemide Vitruvio lámpa szabályozható, sárgaréz

A Vitruvio állólámpa különlegessége a szájjal fújt üvegből készült ernyő, amelyen keresztül a fény vakításmentesen és egyenletesen jut a környezetbe. Az üveggömb belsejében fémrudak egyensúlyozzák a súlyt, és biztonságos tartást biztosítanak. A lábkapcsoló lehetővé teszi a lámpa folyamatos be- és kikapcsolását, valamint tompítását

A boltba
Artemide Arrival LED állólámpa, App, fekete Artemide Arrival LED állólámpa, App, fekete

Az Arrival LED-es állólámpa nagyon minimalista, és ívelt formája miatt inkább hasonlít egy művészeti tárgyra, mint fényforrásra. Érintéses fényerőszabályzóval felszerelt. - App-kompatibilis (ingyenes Artemide App letölthető Andoridra és iOS-re) - magas színvisszaadási index - Design: Ludovica és Roberto Palomba - kiváló minőségű design termék az Artemide (Olaszország)

A boltba
Cancelliere Rotonda állólámpa selyem fehér/ezüst Cancelliere Rotonda állólámpa selyem fehér/ezüst

A klasszikus formájú Cancelliere Rotonda állólámpa különlegessége az ezüstszínű, kalapált felületű vas vázrúd. A fehér színű, Perla Silk szövetből készült ernyő belülről ezüstszínű, ami különleges csillogást kölcsönöz a kibocsátott fénynek. A kábelen található lábkapcsolóval szerelve.

A boltba
Notaio állólámpa, hét lámpa Notaio állólámpa, hét lámpa

A hétlámpás Notaio állólámpa úgy néz ki, mint egy növény, és nemcsak kiegészítő fényként, hanem dekoratív lakberendezési kiegészítőként is szolgál. Hét G4-es foglalat van a levelek közé szerelve, amelyekbe a megfelelő talppal ellátott LED-lámpák vannak behelyezve. Az izzók nem tartozék.

A boltba
LZF Link állólámpa, szürke LZF Link állólámpa, szürke

A Link állólámpa árnyékolója számos egymásra helyezett, csavart furnérlevélből áll, amelyek körülveszik a fényforrást. A fa szemcsézettsége használat közben érvényesül. A Link a hangulatos, meleg és természetes megvilágítást jelenti. - Design by Ray Power - dimmer kapcsolóval a kábelen - fenntartható, környezetbarát erdőgazdálkodásból származó fával (FSC® tanúsítvánnyal)

A boltba
serien.lighting Club M LED állólámpa, fekete serien.lighting Club M LED állólámpa, fekete

A Club LED-es állólámpa klasszikus, sokoldalú és rugalmas, alumínium vázzal és henger alakú, fehér, cintz színű ernyővel rendelkezik. A beépített LED-ek felfelé és lefelé sugárzó fénye külön-külön kapcsolható és tompítható az árnyékoló oldalán található forgatógomb segítségével.- Design by Jean-Marc da Costa- Jó színvisszaadás: CRI > 90

A boltba
állólámpa Victoria, magassága 154 cm állólámpa Victoria, magassága 154 cm

A VICTORIA egyedülálló a kötél alakú kialakításnak köszönhetően. Különösen jól harmonizál a rusztikus berendezési stílussal.

A boltba
LED állólámpa Cembalo 5-ágú talpszabályzóval LED állólámpa Cembalo 5-ágú talpszabályzóval

Az 5 lámpás Cembalo LED-es állólámpa öt különböző színű alumíniumoszlopával minden modern nappaliban szemet gyönyörködtető. Minden oszlopot egy LED-es lámpa koronáz, amely meleg fehér fényt bocsát ki felfelé.

A boltba
Strap állólámpa fémből, bőrszíjjal, fekete Strap állólámpa fémből, bőrszíjjal, fekete

A Strap állólámpa fémből készült, és egy barna vagy fekete színű bőrszíjjal egészül ki, amely az ernyő tetejére van erősítve. A bőrpántok a tartozék, és egyedi jelleget kölcsönöznek az állólámpának. A szíj alkalmas például a nappali fényforrásaként. A fényt vakítás nélkül bocsátja ki, és hangulatos légkört teremt.

A boltba
EVA Solo rakpart állólámpa, fekete EVA Solo rakpart állólámpa, fekete

A Quay állólámpa egyszerű, mégis hatásos kialakításával nagyszerű hangsúlyokat vet a nappaliban. A fém árnyékoló állítható, így a fényt célzottan bocsátja ki. Textil kábellel

A boltba
Fontana Arte Yumi - designer LED ívlámpa Fontana Arte Yumi - designer LED ívlámpa

Ez az állólámpa szénszálakból készült, amelyek nagy szilárdságot és merevséget mutatnak, alacsony szakadási nyúlással. A rúdba integrált LED fényforrás optimálisan elosztott, kellemes megvilágítást biztosít.

A boltba
Lindby Kyden álló lámpa, három izzós, fehér Lindby Kyden álló lámpa, három izzós, fehér

A háromlámpás Kyden állólámpa modern és stílusos. A lámpatest nikkelszínű fémből készült vázból és három fehér textilből készült lámpaernyőből áll. Ezenkívül egy lépcsős kapcsolóval könnyen kezelhető.

A boltba
Puk! 120 Floor LED átlátszó/matt lencse antracit Puk! 120 Floor LED átlátszó/matt lencse antracit

A LED-es állólámpa Puk! 120 Floor alumínium cinkből készült, és kerete előre és hátrafelé is elfordítható. Ezenkívül a kerek fej elforgatható. LED-jei melegfehér megvilágítást keltenek, és a vázon található nyomógombos kapcsoló segítségével tompíthatók. Mindkét oldalán matt üveggel és átlátszó lencsével van ellátva, amelyek nagyon különböző fényhatásokat eredményeznek. Textil kábel fekete.

A boltba
It\'s about RoMi Seattle álló világítás, fekete It's about RoMi Seattle álló világítás, fekete

Az It\'s about RoMi Seattle állólámpa stílusos világítási megoldás bármely helyiségbe. Robusztus vasból készült, elegáns fekete színben kialakított lámpa, amely szemet gyönyörködtető. Az ernyő nélküli, nyitott kialakítás kellemes és világos fényt bocsát ki, amelyet a kétlángú konstrukció még tovább fokoz. A Seattle fénypontja a magasság állítható, ami lehetővé teszi a világítás beállítását. A látható

A boltba
Állólámpa E27 2905/LSW-B-1 Állólámpa E27 2905/LSW-B-1

Az elegáns Állólámpa E27 2905/LSW-B-1 tökéletes kiegészítője lesz otthonodnak vagy irodádnak. A modern design és a fekete színű keret minden belső térbe stílust és eleganciát csempész. Az E27 foglalatnak köszönhetően könnyedén cserélhetőek a izzók, így azokat a hangulatodhoz és fényigényedhez igazíthatod. A lámpa állványa stabil és strapabíró, így hosszú évekig szolgálhat. A 160 cm magas lámpa könnyen

A boltba
Loris állólámpa, fekete, homokbézs árnyékolóval Loris állólámpa, fekete, homokbézs árnyékolóval

A Loris állólámpa váza fekete lakkozott fémből készült. Ezt homokszínű textilből készült ernyő egészíti ki. A Loris lámpába egy E27-es izzó (nem tartozék) számára van hely, és a kábelen található kapcsolóval (be/ki) van ellátva.

A boltba
Aluminor Nihoa állólámpa lyukmintával, kék/fehér Aluminor Nihoa állólámpa lyukmintával, kék/fehér

A Nihoa színes fém állólámpa perforált mintázatú kúp alakú csonka ernyővel van ellátva, amelybe egy színkontrasztos, polipropilénből készült, áttetsző belső réteg kerül.

A boltba
Lindby állólámpa Ovelia, bézs, vas, E27 Lindby állólámpa Ovelia, bézs, vas, E27

Az Ovelia állólámpa egy gyönyörű fényforrás, amely sokféle környezetben használható. Akár a dolgozószobában, akár a nappaliban - ez a lámpa inspiráló hangulatot teremt. Szemet gyönyörködtető formatervezésével és finom színével figyelemfelkeltő, és minden helyiségben figyelemfelkeltő. A két lámpabúra állítható, így a kibocsátott fény szöge személyre szabható. Az Ovelia a kábelbe integrált lábkapcsolóval

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben