Ashland Bay fürdőszobai falilámpa, 1-izzós, króm


50 990 Ft
  • Raktáron

Az Ashland Bay fali lámpa kecses kialakításával nyűgöz le. A test fémből készült, és megjelenése egy lámpán alapul. Tiszta üvegből és magszerkezetű üvegből készült lámpaernyővel van felszerelve, amely kellemes és hangulatos megvilágítást biztosíthat a választott izzóval. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a lámpatest kellően védett a fröccsenő vízzel szemben, így a fürdőszobában is gond nélkül e

EAN: 5024005577010

Gyártó: KICHLER

Termékleírás

A Ashland Bay fürdőszobai falilámpa elegáns és modern megjelenésével tökéletes kiegészítője lehet otthonod fürdőszobájának. A króm felületű lámpabúra egyetlen izzós kialakítással rendelkezik, ami nem csak könnyen kezelhetővé teszi, hanem fénye is kellemes és hangulatos. A lámpa fel- és lefelé is világít, így tökéletesen alkalmas a tükör fölé felszerelésre, hogy a jól látható fény segítsen a napi rutinok elvégzésében.

Kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és időtállóságot. Ízléses formatervének köszönhetően a Ashland Bay lámpa bármilyen stílushoz tökéletesen illeszkedik. Ha szeretnéd, hogy a fürdőszobai környezet olyan hangulatosan legyen világítva, ahogyan azt elképzelted, akkor válaszd a Ashland Bay lámpát. Bármilyen kérdés felmerülhet a termékkel kapcsolatban, nyugodtan fordulj hozzánk, hogy segíthessünk!

Az Ashland Bay fali lámpa kecses kialakításával nyűgöz le. A test fémből készült, és megjelenése egy lámpán alapul. Tiszta üvegből és magszerkezetű üvegből készült lámpaernyővel van felszerelve, amely kellemes és hangulatos megvilágítást biztosíthat a választott izzóval. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a lámpatest kellően védett a fröccsenő vízzel szemben, így a fürdőszobában is gond nélkül elhelyezhető.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen típusú izzóval kompatibilis az Ashland Bay fürdőszobai falilámpa?

Az Ashland Bay fürdőszobai falilámpa egy 1-izzós lámpa, amely akár 100 wattos Edison alakú izzóval kompatibilis.


Milyen anyagból van készítve az Ashland Bay fürdőszobai falilámpa?

Az Ashland Bay fürdőszobai falilámpa krómozott fémlemezekből és üvegernyőből készül.


Hogyan lehet telepíteni az Ashland Bay fürdőszobai falilámpát?

Az Ashland Bay fürdőszobai falilámpa függőlegesen vagy vízszintesen szerelhető fel a falra az ehhez szükséges tartókkal és csavarokkal, amelyek a csomagolás részét képezik. A telepítéshez szakember segítségét ajánljuk.


Milyen méretű az Ashland Bay fürdőszobai falilámpa?

Az Ashland Bay fürdőszobai falilámpa közel 22,86 cm hosszú és 10,16 cm széles.


Milyen stílusú a dizájnja az Ashland Bay fürdőszobai falilámpának?

Az Ashland Bay fürdőszobai falilámpa modern stílusú, krómozott fémlemezekkel és fehér üvegernyővel az egyszerű, de elegáns megjelenés érdekében.



Beno képlámpa, patinás hatású Beno képlámpa, patinás hatású

A Joely képlámpa antik megjelenésével és gyönyörű részleteivel nyűgöz le. Sok képet, fényképet és művészeti nyomatot helyez gyönyörűen a megfelelő fénybe.

A boltba
Cini&Nils FormaLa2 rugalmas LED fali lámpa 2,700K Cini&Nils FormaLa2 rugalmas LED fali lámpa 2,700K

A FormaLa2 LED-es fali lámpa különlegessége, hogy egy hajlékony fémszalagból áll, amelybe LED-es szalagot építettek. A fémszalag felszerelésétől függően egyedi fényképek hozhatók létre.

A boltba
Decor Walther Box LED fény fekete 2 700K 40cm Decor Walther Box LED fény fekete 2 700K 40cm

A Box N LED-es fali lámpa egy klasszikus, számos variációval rendelkező lámpa fürdőszobákba és nappalikba. A modern, matt fekete színű, sárgarézből készült, állandóan beépített LED-ek nagyon meleg fényt sugároznak felfelé és lefelé a diffúzorokon keresztül. Az N doboz fázisvágó dimmerrel dimmelhető.

A boltba
Rusztikus fali lámpa Taulbee Rusztikus fali lámpa Taulbee

A Taulbee fali lámpa rusztikus vidéki ház stílusban készült. A fényforrás gyertya alakban és tányérral jelenik meg, és egy díszes keretre van szerelve, amely az öntöttvas kézművesség hagyományait követi

A boltba
Fali lámpa Ola A2 OV70 fehér/színes hideg kristály Fali lámpa Ola A2 OV70 fehér/színes hideg kristály

Az Ola A2 OV70 fali lámpa stílusos világítást biztosít Az Ola A2 OV70 fali lámpa egy ovális fémelemből áll, amely vonzóan lakkozott, és keretet ad a fényforrásnak. A fémkeret belsejében finoman megmunkált és lakkozott üvegelemek fedezhetők fel, amelyek sokféleképpen csillognak, és a fenti világítótestnek köszönhetően hangulatos környezetet teremtenek. Egy esztétikus lámpatest, amely reprezentatív,

A boltba
Elida fali lámpa, egy izzós arany Elida fali lámpa, egy izzós arany

Az Elida vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető.

A boltba
Rotaliana Belvedere W2 LED falilámpa fekete 3 000K Rotaliana Belvedere W2 LED falilámpa fekete 3 000K

Az öntött alumíniumból készült téglalap alakú test és a melegfehér LED-ek a Belvedere dizájner LED-fali lámpát diszkréten megtervezett, indirekt fényforrássá teszik a modern belső terek alapvilágításához.

A boltba
Ribag SpinaLED fali lámpa 60cm dimmelhető 3000 K Ribag SpinaLED fali lámpa 60cm dimmelhető 3000 K

A fényes krómozott, extrudált alumíniumból készült SpinaLED LED-es fali lámpatest opálos szórófejjel van ellátva az egyenletes fényeloszlás érdekében. Ugyanilyen jól használható mennyezeti lámpatestként is, ahol vízszintesen és függőlegesen is felszerelhető. Szabadalmaztatott dugaszolható csatlakozással az egyszerű szerelés érdekében. A beépített LED-eket nemcsak a nagyon hosszú élettartam, hanem a

A boltba
serien.lights SML - LED fali lámpa fekete serien.lights SML - LED fali lámpa fekete

Az SML² LED-es fali lámpatest a legújabb technológiát ötvözi a lehető legjobb funkcionalitással. A melegfehér LED-ek legalább 90 Ra színvisszaadási indexet érnek el, és fényüket szimmetrikusan, felfelé és lefelé szórtan bocsátják ki. Az SML² fázisvágó fényerőszabályzóval dimmelhető

A boltba
Fabbian Mochi - Fali lámpa 12 cm Fabbian Mochi - Fali lámpa 12 cm

A Mochi falra vagy mennyezetre szerelhető, és a fehér gömb alakú árnyékolóval a modern környezetek nagyszerű szemet gyönyörködtetője.

A boltba
Foscarini Gem félig fali lámpa üvegből, grafitból Foscarini Gem félig fali lámpa üvegből, grafitból

A Gem fali lámpa felületén párhuzamos vagy egymást keresztező barázdák vannak. Ez lágy, áramló megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek, ami különösen hatásos a fénnyel kombinálva. A lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, amely lágyan oszlatja el a fényt a környezetben. A Gem kézzel készült a Foscarini gyártó manufaktúrájában, és a tervezők Ludovica és Roberto Palomba tervezték.

A boltba
FRANDSEN fali lámpa Ball Magnet, világosszürke matt FRANDSEN fali lámpa Ball Magnet, világosszürke matt

Benny Frandsen Ball lámpatest-sorozata - amely különböző fali, asztali, padló- és függőlámpákból áll - 1968-ban kezdődött a Ball Magnet fali lámpatesttel, amely azóta klasszikus státuszt ért el, valamint egy függőlámpával. A modern világítástechnológiával kombinált kerek formák vonzereje továbbra is megmarad, és továbbra is inspirálja az embereket. - Fénykibocsátás közvetlenül lefelé és közvetve felfelé

A boltba
RZB HB 710 LED beép. lámpa ovális IP54 9,5W 840 RZB HB 710 LED beép. lámpa ovális IP54 9,5W 840

A HB 710 felszíni LED-es lámpatestet fürdőszobák, folyosók és közös helyiségek, valamint nedves helyiségek általános megvilágítására tervezték. A fehér, opálos polikarbonátból készült robusztus ovális lámpatest minden oldalról homogén fénykibocsátást biztosít. - Teljesítmény/fényerő kétfokozatú, a beszerelés előtt belső kapcsolóval állítható - függőlegesen vagy vízszintesen, falra vagy mennyezetre

A boltba
LED fali lámpa Lino, króm/fehér LED fali lámpa Lino, króm/fehér

A Lino LED-es fali lámpa IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Időtlen kialakításának köszönhetően számos lakókörnyezetbe jól illeszkedik, és gazdagíthatja a nappalit, az előszobát, de a teraszt vagy az erkélyt is.

A boltba
Buster + Punch Hooked Wall kis grafit/brass Buster + Punch Hooked Wall kis grafit/brass

A fémből készült Hooked Wall kis fali lámpát a Buster Punch cégtől az árnyékolója jellemzi, amely három csavarral záródik. Az E27-es foglalat kiáll a tetejéből, amely gyémántmetszetű, kereszt alakú peremmintával van ellátva. A kábel felakasztására szolgáló konzolhoz rögzített kampó lehetővé teszi a lámpa változó felfüggesztését. A fali konzolon lévő be-/kikapcsolóval.

A boltba
Rotaliana Ipe W2 fázisban dimm. 2 700 K bronz Rotaliana Ipe W2 fázisban dimm. 2 700 K bronz

Az Ipe W2 LED-es fali lámpatest alumíniumból készült, és az építészetben gyakran használt T-profilra hasonlít. A modern LED-es fali lámpatest közvetett módon bocsátja ki a fényt felfelé és lefelé. Külső fényerőszabályzóval kívülről szabályozható.← ← - Design: Dante Donegani és Giovanni Lauda

A boltba
midgard AYNO wall XL fali lámpa szürke/szürke 930 midgard AYNO wall XL fali lámpa szürke/szürke 930

A midgard gyártó AYNO LED-es fali lámpája széles, ív alakú, dönthető üvegszálas karjával inspirál. Ez a textilkábel két állítógyűrűn keresztül történő megfeszítésével hozható a kívánt helyzetbe. Ezenkívül az újrahasznosított polikarbonát/ABS műanyagból készült kúp alakú ernyő elforgatható. A kiváló minőségű LED-modul (CRI ≥ 95) egy strukturált burkolat mögött helyezkedik el, és meghibásodás esetén

A boltba
GOOD & MOJO Merapi fali lámpa, natúr GOOD & MOJO Merapi fali lámpa, natúr

Fenntartható fali lámpa Merapi bambuszból, konnektorralA Merapi fali lámpa különleges módon ötvözi a természetességet és a funkcionalitást. A lámpa árnyéka kiváló minőségű bambuszból készült, és könnyen illeszkedik a különböző lakóterekbe. A konnektornak köszönhetően a fali lámpa gyorsan és egyszerűen felszerelhető. A Merapi felül nyitott, és az árnyékoló is nyitott, így a fény nem csak felfelé világít,

A boltba
Fali világítás Ellen 20 kábel+dugó, sárgaréz/fehér Fali világítás Ellen 20 kábel+dugó, sárgaréz/fehér

Az Ellen 20 egy fémből készült fali lámpa, amely egy kábellel és egy dugóval van felszerelve, így a lámpa csatlakoztatásához elegendő egy foglalat. Nemcsak az ágy mellett, hanem olvasólámpaként is tökéletes fényforrás a nappaliban.

A boltba
Fali világítás 180023 beton fel/le 11,5 cm széles Fali világítás 180023 beton fel/le 11,5 cm széles

Az 180020 kocka alakú falilámpa szürke betonból készült, és a behelyezett lámpa fényét felfelé és lefelé is sugározza. A lámpatest nem tartozék - kívülről szabályozható

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben