Auróra csillár, három izzós


66 990 Ft
  • Raktáron

A lágy formák és az elegáns színvilág tökéletes szimbiózist alkotnak az Aurora csillárban, és a nappali szemet gyönyörködtetővé teszik. A szaténozott üvegárnyékolók finoman csökkentik a tükröződést, és egyenletesen sugározzák a fényt a környezetbe.

EAN: 5900458502536

Gyártó: Alfa

Termékleírás

A lágy formák és az elegáns színvilág tökéletes szimbiózist alkotnak az Aurora csillárban, és a nappali szemet gyönyörködtetővé teszik. A szaténozott üvegárnyékolók finoman csökkentik a tükröződést, és egyenletesen sugározzák a fényt a környezetbe.

Csillárok

Az Csillárok alkatéziséhoz weboldal a belső lámpák kategóriájába tartozik, és mindenféle csillárlámpa alkatrészt kínál az otthonok, irodák és üzlethelyiségek számára. A weboldalunkon széles választékban találhatók csillárakatézisek, dobozok, tartók, alátétek és egyéb alkatrészek, amelyek segítségével egyszerűen ujjá varázsolhatjuk kedvenc csillárunkat. Az Csillárok alkatéziséhoz bárki számára könnyen navigálható, így a látogatók gyorsan megtalálhatják azokat az alkatrészeket, amelyekre szükségük van. A weboldalunkon az alkatrészek széles választéka található meg, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Minden termékünk minőségi anyagokból készül, és a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Az alkatézisek könnyen telepíthetők, így a csillárunk felújítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Termékeink között többféle anyagból válogathatnak a látogatók, köztük üveg, kristály és fém alkatrészek találhatóak. Az Csillárok alkatéziséhoz weboldalunkon folyamatosan frissítjük a termékkínálatot, így mindig megtalálhatók az új és divatos alkatrészek is. Emellett ingyenes szállítást biztosítunk az összes megrendelt termékre, hogy még kedvezőbbé tegyük az vásárlási élményt. Az Csillárok alkatéziséhoz weboldalunknak az a célja, hogy helyreállítsuk otthonunk és munkahelyünk csillárjainak eredeti ragyogását. Válasszon bennünket, ha minőségi és megbízható alkatrészekre van szüksége, és termékeinkkel sikerrel megújíthatja kedvenc világítótestét.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Polo csillár, 5 izzós, bézs/sötét sárgaréz Polo csillár, 5 izzós, bézs/sötét sárgaréz

Az ötlámpás Polo csillár nemcsak a bézs színű bársony árnyalatokkal és a sötét sárgaréz lakkozott kerettel gazdagítja bármely helyiséget elegáns megjelenésével, hanem a környezet nagyon hangulatos megvilágításával is.

A boltba
Victoria csillár, textil búrák, fekete/arany Victoria csillár, textil búrák, fekete/arany

A modern, fekete Victoria csillár öt vékony textilhengeres árnyékolóval van felszerelve. Ezeket ívelt fémkarok tartják. Az árnyékolókon és a foglalatokon található aranyszínű részletek elegáns jelleget kölcsönöznek a Victoriának.

A boltba
London csillár króm/krémszín, öt izzós London csillár króm/krémszín, öt izzós

Az ötlámpás London csillár fémszerkezetű, modern krómozott kivitelben. A felfelé néző lámpatartók krémfehér színű, csonkakúp alakú árnyékolókban helyezkednek el. 5 x E27, egyenként max. 60 W (exkluzív).

A boltba
LED függő lámpa Vivaa Ring C 600 DALI 4 000K LED függő lámpa Vivaa Ring C 600 DALI 4 000K

A Vivaa C 600 LED-es függőlámpa kerek, lapos gyűrű alakú, és közvetlen (37%) és közvetett (63%) fényt is kibocsát. Az elektronikus, DALI-szabályozónak köszönhetően a Vivaa külsőleg fokozatmentesen szabályozható. - A felfüggesztés a felszereléshez 50 és 150 cm között választható - különösen alkalmas 270 és 300 cm közötti szobamagassághoz - alkalmas vészvilágításhoz

A boltba
Antonia csillár, elefántcsont, 8-izzós Antonia csillár, elefántcsont, 8-izzós

A 8 lángú Antonina csillár ideális egy vidéki stílusban berendezett szoba ünnepi megvilágításához. Rusztikus láncos felfüggesztéssel.

A boltba
Marie Therese csillár, króm, 5-izzós Marie Therese csillár, króm, 5-izzós

Marie Therese segítségével minden otthon tökéletesen fel van szerelve a csillogó pillanatokhoz. Dekoratív szemet gyönyörködtető a klasszikus, de modern belsőépítészeti stílusokhoz is

A boltba
Palace kristály csillár Palace kristály csillár

Csillár palota

A boltba
Csillár Aegean 8-izzós Csillár Aegean 8-izzós

A nyolclángú Aegean csillár, amely klasszikus és modern helyiségekbe egyaránt használható, mennyezeti koronaként is felszerelhető. Ehhez egyszerűen távolítsa el a lánc felfüggesztését.

A boltba
KOLARZ Imperial csillár, sárgaréz, 8-izzós KOLARZ Imperial csillár, sárgaréz, 8-izzós

Az Imperial csillár nyolc gyertya alakú foglalattal és csiszolt tiszta kristályból készült lemezekkel van felszerelve. A kerek baldachinból, láncos felfüggesztésből, nyolc U alakú karból és vízszintes gyűrűből álló szerkezet angol sárgaréz kivitelű.

A boltba
Csillár Violetta arany, 12-izzós Csillár Violetta arany, 12-izzós

A VIOLETTA elegáns és nemes megjelenésű, gyönyörűen ívelt, könnyű formája kristályfüggönyökkel. A VIOLETTA matt arany vagy matt ezüst színben kapható, így különböző belsőépítészeti stílusokhoz igazítható

A boltba
K9 kristályokkal felszerelt Gstaad csillár K9 kristályokkal felszerelt Gstaad csillár

A modern krómozott megjelenésű, elbűvölő, 21 fényű Gstaad csillár dúsan lógó kristályüveggel van felszerelve, amely a sugárzó fényben csodálatosan csillogni kezd. - k9 kristályokkal

A boltba
Richmond réz csillár antik, nyolc-izzós Richmond réz csillár antik, nyolc-izzós

A nyolclángos Richmond csillár klasszikus formájú, antik sárgaréz színben készült. Ez fokozza a nosztalgikus megjelenést. A nyolc gyertyaszerű izzó (nem tartozék) fényes fényt biztosít. Ideális a hangulatos nappalikhoz

A boltba
Csillár Almandite 8-izzós barna Csillár Almandite 8-izzós barna

A nyolc gyertya alakú lámpával ellátott Almandite csillár összetéveszthetetlenül firenzei stílusú. Fémből és kristályokból készült, és nemes aranybarna színűre lakkozott. Az E14-es foglalattal ellátott gyertyák között sok apró, díszes, kristályos rügyekkel ellátott, minden irányba kilógó növényi hajtás található. Az almandit aranybarna lánccal lóg a mennyezetről.

A boltba
Lámpa 5191/4 8c LW4 Lámpa 5191/4 8c LW4

kristálylámpa 4 izzóval, E14 max 40W, króm színben. Szép és elegáns kiegészítő a belső terekhez. Kiválóan illeszkedik minden otthoni térbe. A kiváló minőségű kristályok minden szobának látványos karaktert adnak.

A boltba
Lámpa Basso 8x40W E27 Lámpa Basso 8x40W E27

A Lámpa Basso egy elegáns és modern megjelenésű mennyezeti lámpa, melynek 8 darab E27 foglalatában akár 40 wattos izzókat is használhatunk. Az egyedi formatervezésű faburkolatú lámpatest tiszta és hideg fényt biztosít, így ideális választás lehet otthonunk nappalijába vagy étkezőjébe is. A Basso lámpa minőségi anyagokból készült, és könnyen szerelhető, így gyorsan és egyszerűen telepíthető bármelyik

A boltba
Lámpa Essence L9262/3P  LW3 Lámpa Essence L9262/3P LW3

-

A boltba
Lámpa Tivol CL16013B-6 LW6 Lámpa Tivol CL16013B-6 LW6

A Lámpa Tivol CL16013B-6 LW6 egy elegáns és modern megjelenésű függőlámpa, amely tökéletes választás lehet a belső térének feldobásához. Az egyszerű, ugyanakkor bájos designnak köszönhetően, könnyedén illeszkedik bármilyen stílushoz és dekorációhoz. Ez a lámpa hat LED izzóval rendelkezik, amelyek megfelelő és egyenletes fényt biztosítanak a szobában. A LED technológia ismert a hosszú élettartamról

A boltba
Lámpaernyő  henger 9966 D20 Lb Lámpaernyő henger 9966 D20 Lb

A Lámpaernyő henger 9966 D20 Lb egy stílusos és praktikus kiegészítő bármely otthonba vagy irodába. A henger alakú design modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a lámpának, emellett tökéletesen szűri a fényt, így kellemes és hangulatos világítást teremtve a környezetében. Az ernyő anyaga magas minőségű és tartós, így hosszú éveken át szolgálhat megbízhatóan. Méretei ideálisak egy közepes méretű asztali,

A boltba
Euluna Gina csillár, barna, 3 izzós Euluna Gina csillár, barna, 3 izzós

A barna csillár Gina acélból készült, láncos felfüggesztésű, három E27-es foglalattal van felszerelve, amelyek felfelé irányulnak, és tökéletesen felszerelhetők dekoratív izzókkal. Európában készült.

A boltba
Azzi csillár textil ernyővel öt izzós fehér Azzi csillár textil ernyővel öt izzós fehér

Az Azzi csillár sárgarézszínű optikájú fémkerettel rendelkezik, amelyen öt fehér bársonyszövetből készült hengeres lámpaernyő ül, és vakításmentes világítást biztosít. A kellemes és hangulatos megvilágítás érdekében a gyártó a meleg fehér fényű izzókat ajánlja. A fényerő szabályozására tompítható lámpák használata lehetséges.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben