Azzaro Pour Homme - EDT 30 ml


6 210 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Ez az eredeti illat 1978-ban jött létre. A születését egy teljesen új technika segítette, mégpedig 320 különböző összetevő kombinációja, amelyek több mint fele természetes eredetű. Az Azzaro Pour Homme illat modern, nyugtató, ez egy varázslatos koktél friss, ánizs, aromás és fás árnyalatokból, a termesztett férfiasság tökéletes harmóniája. Azzaro Pour Homme hihetetlen szintézise egy időtlen, nemes

EAN: 3351500981700

Gyártó: Azzaro

Termékleírás

Ez az eredeti illat 1978-ban jött létre. A születését egy teljesen új technika segítette, mégpedig 320 különböző összetevő kombinációja, amelyek több mint fele természetes eredetű. Az Azzaro Pour Homme illat modern, nyugtató, ez egy varázslatos koktél friss, ánizs, aromás és fás árnyalatokból, a termesztett férfiasság tökéletes harmóniája. Azzaro Pour Homme hihetetlen szintézise egy időtlen, nemes és tökéletesen modern illatnak.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 30 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Fő illat Fouger-páfrány
Mellék illat Frissítő
Alapillat pézsma, moha, szantálfa
Szív cédrusfa, ánizs
Fej vetiver, levendula
Az illat jellemzői aromás, friss, fougere
Származási hely Franciaország
Összetevő pézsma, cédrusfa, moha, szantálfa, vetiver, ánizs, levendula
0 Ft

Calvin Klein Eternity For Men - EDT 200 ml Calvin Klein Eternity For Men - EDT 200 ml

Az illat a mai ember szellemét jellemzi - gyengéd, odaadó és egyben kifinomult és erős. Az illat a vitalitás és a magabiztosság kifejezése, amely jellemzi a jelenlegi férfi érzékenységét. Klasszikus frissítő illat, bódító és kifejezetten férfias, energikus, meleg erdei jegyekkel. A neves tervezővel, Pierre Dinanddal együttműködve Calvin Klein megalkotta az Eternity For Men illat férfi változatát (vastag

A boltba
Dior J´adore - EDT 50 ml Dior J´adore - EDT 50 ml

Rendkívül tiszta nőies, virágos illat, amely egyesíti az egyszerűséget a kifinomultsággal. A nőket elcsábította! Csak annyit mondtak: J\'adore és máris beleszerettek. Érzelmeik új dimenzióit fedezték fel. Még több érzékiség, még több személyesség, titkos pillanatok az illattal - szívben és a testen. A nőiesség nyert. Az illat 2011-ben debütált.

A boltba
Jean P. Gaultier Classique - EDT 50 ml Jean P. Gaultier Classique - EDT 50 ml

Élénk és merész, szikrázó és imádnivaló - ez a Classique női illat J.P.Gaultiera-tól. A keleti-édes illat alkalmas a mindennapokra, amelyet teljes mértékben szeretne megélni. Valósítsa meg álmait a Classique bájos illatával. Az illat 1993-ban került a piacra.

A boltba
Calvin Klein CK One Shock For Her - EDT 200 ml Calvin Klein CK One Shock For Her - EDT 200 ml

A Calvin Klein CK One Shock For Her egy keleti-virágos illat, amely nem először uniszexként, hanem két illatként jött létre - nők és férfiak számára. Az illatfej virágos, mákból, bazsarózsából és golgotagyümölcsből áll. A szívben jázmin, nárcisz, csokoládé, szeder rejtőzik, a végén pézsma, pacsuli, borostyán és vanília cseng. Az illatot 2011-ben mutatták be.

A boltba
Elizabeth Arden Green Tea Lavender - EDT 100 ml Elizabeth Arden Green Tea Lavender - EDT 100 ml

Az Elizabeth Arden márkától származó Green Tea Lavender női, virágos-friss illat a citrom, mandarin, kamilla és menta citrusos tónusaival nyílik meg. A szívillatban levendulát, teát és magnóliát találunk, a kompozíciót a borostyán és a pézsma kombinációja zárja. Az illat 2010-ben került a piacra.

A boltba
Calvin Klein Sheer Beauty - EDT 100 ml Calvin Klein Sheer Beauty - EDT 100 ml

Calvin Klein indít illat Sheer Beauty, amelynek célja, hogy a fiatal nők és hangsúlyozza a természet, az önbizalom és varázsát. Alapján az eredeti illata Beauty , amely azért jött létre 2010-ben Ez a virágos-gyümölcsös illat egyesíti fás, pézsma, vanília, jázmin, liliom, bazsarózsa, bergamott, ribizli és koktél Bellini. Nézd meg ezt a szagot, akkor biztos, hogy szeretni! Úgy indult 2012-ben.

A boltba
Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Homme - EDT 90 ml Bottega Veneta Bottega Veneta Pour Homme - EDT 90 ml

A Brand Bottega Veneta márka bemutatja az első férfi illatát a Bottega Veneta Pour Homme parfümöt. Jellegzetes aromás-fás illat, amely a férfiasságot szimbolizálja. Az illat megalkotását olyan férfi története ihlette, aki a nagyvárosi nyüzsgés és zaj elől néhány napra az ember által érintetlen természetbe menekül. Az illatot 2013-ban mutatták be a nagyközönségnek.

A boltba
Diesel Bad - EDT 35 ml Diesel Bad - EDT 35 ml

A Bad régóta várt illata megérkezett! A Diesel bemutatja a Bad nevű férfi illatot, amely 2016-ban látott napvilágot. Merítsen ihletet ebből a friss, fás illatból, amely olyan összetevőket ötvöz, mint a dohány, fa, kaviár, bergamott és még sok más.

A boltba
Mont Blanc Legend Spirit - EDT 50 ml Mont Blanc Legend Spirit - EDT 50 ml

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

A boltba
Hollister Festival Vibes For Him - EDT 50 ml Hollister Festival Vibes For Him - EDT 50 ml

A Festival Vibes For Him egy aromás-fougere férfi illat. A fejillat összetevői közé tartozik az ananász, nyírfa levelei és a tengeri tónusok. A szívillat babérlevelet, zöld és fás tónusokat és gyömbért tartalmaz. Az alapillatban kibonatkozik tölgymoha, tonkabab és szürke borostyán kombinációja. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Cartier Pasha De Cartier Edition Noire Sport - EDT 100 ml Cartier Pasha De Cartier Edition Noire Sport - EDT 100 ml

A Pasha De Cartier Edition Noire Sport a Pasha De Cartier kollekcióból egy aromás-fás illat a férfiak számára. A friss fejiilat citrusokat- és vízi tónusokat tartalmaz, amelyek beleolvadnak a tengeri akkordok középpontjába. A kompozíciót meleg alap tölti be ambergris, szantálfa és cédrusfa formájában. 2015-ben indították.

A boltba
Carolina Herrera Bad Boy - EDT 100 ml Carolina Herrera Bad Boy - EDT 100 ml

A Carolina Herrera márkától származó Bad Boy egy keleties-fűszeres illat férfiaknak. Fejjegye friss bergamottot, fehér és fekete borsot tartalmaz. Szívjegyében cédrus és zsálya rejlik. A kompozíciót a kakaó, az ámbrafa és a tonkabab kombinációja zárja. Az illat 2019-ben debütált.

A boltba
Dior Dior Homme 2020 - EDT 100 ml Dior Dior Homme 2020 - EDT 100 ml

A Dior Homme fás férfi illat. A 2005-ös és 2011-es verziókat követi. Visszatérés a klasszikushoz és az egyszerűséghez. Ennek az illatnak az orra Francois Demachy volt, aki a férfias érzékiséget akarta meghatározni. Az illata fás, meleg és érzéki. Az illat arca Robert Pattison színész lett. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Hermes Terre D´ Hermes - EDT - TESZTER 100 ml Hermes Terre D´ Hermes - EDT - TESZTER 100 ml

A Terre D\' Hermès egy keleties, fás illat egy olyan férfi számára, aki tudja, hogyan fedezheti fel a szokatlant egy hétköznapi dologban. A férfi, aki ezt az illatot viseli, minden pillanatban ellenállhatatlan, érzéki és egyedi.

A boltba
Baldessarini Cool Force - EDT 50 ml Baldessarini Cool Force - EDT 50 ml

Törje meg a hétköznapokat a Cool Force by Baldessarini rendkívüli illatával. Hűvös erő a felelős férfiak számára. Rózsafa, szicíliai bergamott, mirtusz és kardámom állítja be az ütemet. Szívében friss tengeri jegyek, neroli, calone és clary zsálya érezhető. Az alapillatot a pacsuli, cédrus, szantálfa és pézsma kombinációja zárja. Az eau de toilette megalkotója Vincent Schaller, aki 2017 elején dobta

A boltba
Bottega Veneta Illusione For Him - EDT 90 ml Bottega Veneta Illusione For Him - EDT 90 ml

Az Illusione For Him az Illusione kollekcióból egy fás férfi illat. A friss fejillat citromból és keserű narancsból készül. A szívben érezhető a fenyőgyanta és a fehér cédrus kivonat kombinációja. A kompozíciót vetiver és tonkabab zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Cuba Cuba Milestone - EDT 100 ml Cuba Cuba Milestone - EDT 100 ml

A Cuba Perfume Milestone egy kivételesen karakteres férfi illat. Ezt a férfi illatot azért találták ki, hogy kitűnjön a tömegből ezzel a szabadságot és eleganciát sugárzó illatos kompozícióval. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Givenchy Irresistible Fraiche - EDT 50 ml Givenchy Irresistible Fraiche - EDT 50 ml

Az Irresistible Fraiche Eau de Toilette nőknek a Givenchy-től egy csábító virágos-pézsma illat. Az elsődleges jegyek szikrázó frissességét a narancs és a rózsabors fűszeres akkordjai biztosítják. A rózsát és az íriszt pézsma és cédrusfa egészíti ki, pozitív energiával és örömteli érzelmekkel teli energikus kombinációt hozva létre. Az illat 2021-ben került a piacra.

A boltba
Women´Secret Eau My Delice - EDT 100 ml Women´Secret Eau My Delice - EDT 100 ml

Tapasztalja meg az Eau My Delice virágos-fás eau de toilette élvezetét a spanyol Women´Secret márkától. A testes élvezetek keveréke nyitja az illatot: rubinvörös gránátalma keveredik grapefruittal, fűszeres fekete borssal és finom zöld jegyekkel. A szívet csillogó virágillat tölti meg, amit a körte és a gyömbér meleg kombinációja egészít ki. Az illat alapja a pézsma, a tonkabab és a fás akkordok lágy

A boltba
Davidoff Cool Water Woman Oceanic Edition - EDT 100 ml Davidoff Cool Water Woman Oceanic Edition - EDT 100 ml

A Cool Water Woman Oceanic Edition egy frissítő és energizáló illat azoknak a nőknek, akik szeretik az óceánt és annak szépségét. A mélykék tenger által ihletett illat megragadja az óceán természetes erejének és vitalitásának esszenciáját. A tengervíz fejjegyei friss és felemelő nyílást teremtenek. Rózsaszirmok lebegnek a hullámokon, melyek romantikus jegyei elragadtatják az illat szívében. A mögöttes

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben