Bronz - mennyezeti lámpa Penn Station


109 990 Ft
  • Raktáron

A Penn Station távtartós mennyezeti lámpa az azonos nevű történelmi New York-i vasútállomás mintájára készült. A masszívan megmunkált üveg lámpatest feltárja a fényforrást. A dekoratív fényforrás különösen alkalmas a megvilágításra.

EAN: 5024005217619

Gyártó: QUOIZEL

Termékleírás

A Penn Station távtartós mennyezeti lámpa az azonos nevű történelmi New York-i vasútállomás mintájára készült. A masszívan megmunkált üveg lámpatest feltárja a fényforrást. A dekoratív fényforrás különösen alkalmas a megvilágításra.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Euluna Boho juta & fekete mennyezeti lámpa Ø45cm Euluna Boho juta & fekete mennyezeti lámpa Ø45cm

A Boho juta & fekete mennyezeti lámpa természetes megjelenést testesít meg. Az árnyékoló két különböző méretű, természetes barna jutából készült hengeres gömbből áll, amelyek felső és alsó szélein fekete akcentusok találhatók. A fényt közvetlenül lefelé bocsátja ki, és finoman áthatol a jutaszöveten keresztül az oldalakra.

A boltba
Pregos 4 mennyezeti lámpa, négy izzós, fehér Pregos 4 mennyezeti lámpa, négy izzós, fehér

A négylámpás Pregos mennyezeti lámpa kerete lakkozott acélból készült. A két egymást keresztező, ívelt kar mindkét végén opálfehér üvegből készült gömb alakú ernyő található, amelyen keresztül az izzók (nem tartozék) fénye nagyon egyenletesen és vakításmentesen világít.

A boltba
Lindby LED mennyezeti lámpa Emiljan, fekete, fényerőszabályzó, alumínium Lindby LED mennyezeti lámpa Emiljan, fekete, fényerőszabályzó, alumínium

Az Emiljan LED-es mennyezeti lámpa három fekete színű alumíniumkeretével és a középen lévő világos fa hatású panellel nagyon jól integrálható a modern otthonokba. Fényerő tekintetében nem maradnak kívánságok, hiszen még nagy helyiségekbe is könnyedén elegendő fényt biztosít. A fény a normál fali kapcsolóval tompítható, ami természetesen tovább növeli a fény értékét.

A boltba
Lindby Lanira LED-es mennyezeti lámpa tölgyfából, 60cm Lindby Lanira LED-es mennyezeti lámpa tölgyfából, 60cm

A Lanira LED mennyezeti lámpa kerek formájával és gyönyörű tölgyfa házával nyűgöz le. Ez a fényes mennyezeti lámpa megvilágítja a nappalit, konyhát és előszobát, és a fényerő és a fény színe távirányítóval szabályozható.

A boltba
mennyezeti lámpa 1350122 két égős füstüveg mennyezeti lámpa 1350122 két égős füstüveg

Ez a mennyezeti lámpa sötét üvegből készült lámpaernyőjével győz meg. A fény visszafogottan hatol át az üvegen, és így hangulatos légkört teremt a szobában. A fény azonban akadálytalanul távozhat lefelé, így a helyiség egyes elemei jobban megvilágíthatók.

A boltba
Andara mennyezeti lámpa, kristályláncok, Ø 40 cm Andara mennyezeti lámpa, kristályláncok, Ø 40 cm

A mennyezetről számtalan üvegkristályon keresztül irizáló és szikrázó fényt sugároz Arila. Az Arila antik megjelenését a gyönyörű antik kivitelnek köszönheti.

A boltba
Philips Suede - kerek LED mennyezeti lámpa, Ø38cm Philips Suede - kerek LED mennyezeti lámpa, Ø38cm

A Suede LED-es mennyezeti lámpa egyszerű és visszafogott kialakításával sokféle belsőépítészeti megoldáshoz illeszkedik.

A boltba
Milan Polifemo mennyezeti lámpa négyégő, feh. szí. Milan Polifemo mennyezeti lámpa négyégő, feh. szí.

A négylámpás Polifemo mennyezeti lámpa nagy fényt biztosít, és alkalmas különböző helyiségek általános megvilágítására, például az előszobában vagy a nappaliban. A fehér lakkozott felület és az acéltest szögletes kialakítása zökkenőmentesen illeszkedik, ha a bútor uralkodó stílusa hasonlóan modern.

A boltba
Nemo Canna Nuda LED mennyezeti lámpa, króm Nemo Canna Nuda LED mennyezeti lámpa, króm

A Canna Nuda LED-es mennyezeti lámpát egy monokróm kivitelű, vékony, függőleges fémhenger alkotja. A 25°-os dőlésszög lehetővé teszi a meleg fehér fénykúp beállítását. - Piero Castiglioni tervezte

A boltba
Envostar Beam mennyezeti lámpa 5izzós vil. fenyő Envostar Beam mennyezeti lámpa 5izzós vil. fenyő

A Beam mennyezeti lámpa egy fekete fém mennyezeti tartóból és egy hámozott és enyhén pácolt fenyőfából készült gerendából áll. A gerenda alján öt lámpafoglalat van beépítve - Európában készült - Fenntartható csomagolásban szállítjuk

A boltba
Buster + Punch Villás Gunmetal/üveg füstölt Ø 29cm Buster + Punch Villás Gunmetal/üveg füstölt Ø 29cm

A Forked egy olyan mennyezeti lámpa, amelynek váza tömör, részben kézzel megmunkált fémből készült, a foglalaton Buster Punch jellegzetes bordázott mintájával. A lámpa ernyője szájjal fújt üveggömb. A lámpatestet E27-es, melegfehér színű LED-lámpával szállítjuk, és LED-lámpákhoz alkalmas fényerőszabályozóval is lehet tompítani.

A boltba
Mennyezeti lámpa Bowi, fekete, 6-izzós, fekete Mennyezeti lámpa Bowi, fekete, 6-izzós, fekete

A Bowi mennyezeti lámpa baldachinjából hat fekete rúd fut ki különböző irányokba. Ezek végén egy foglalat található, amelybe a fényforrás be van helyezve, és így teljesen láthatóvá válik. A hat fényforrás összehangolása a helyiség minden területét lefedi, és jó általános megvilágítást biztosít.

A boltba
Imago 1G mennyezeti lámpa, 1-izzós, fekete/grafit Imago 1G mennyezeti lámpa, 1-izzós, fekete/grafit

Az egylámpás Imago 1G mennyezeti lámpatest fekete, porszórt acélból készült mennyezeti tartójával tökéletesen illeszkedik a legkülönbözőbb modern életterekbe. A gömb alakú, grafit színű üveg mindenhol vakításmentesen sugározza a fényt. Az Imago 1G fali lámpatestként is felszerelhető.

A boltba
Frame mennyezeti LED 2 izzós RGBW backlight fek. Frame mennyezeti LED 2 izzós RGBW backlight fek.

A fekete színű LED-es mennyezeti lámpatest Frame két, egymáshoz képest téglalap alakú kerettel van felszerelve, amelyeken lefelé és átlósan felfelé mutató LED-ek találhatók. A mellékelt távirányító számos lehetőséget kínál: Kapcsolás, fokozatmentes dimmelés, CCT (melegfehértől a nappali fényig), RGB (beleértve a színváltást), időzítő és éjszakai fény.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Lido, fehér, Ø 36cm LED mennyezeti lámpa Lido, fehér, Ø 36cm

A Lido LED mennyezeti lámpatest nemcsak rendkívül modern és időtálló dizájnnal rendelkezik, hanem nagyon alacsony beépítési magassággal is, ami azt jelenti, hogy alacsony mennyezetű helyiségekben is használható. A LED-ek kívülről dimmelhetők.

A boltba
Euluna Tibu mennyezeti világítás textil Ø50cm pink Euluna Tibu mennyezeti világítás textil Ø50cm pink

A Tibu mennyezeti lámpa dupla árnyékolóval rendelkezik, ami bekapcsolva és kikapcsolva is gyönyörű látványt nyújt a lakótérben. A színes kialakításnak köszönhetően a mennyezeti lámpa alkalmas például gyerekszobákba, de megfelelően berendezett előszobákban, nappalikban vagy hálószobákban is használható. A fény káprázás nélkül világítja meg a környezetet, és a padlóra, valamint a mennyezetre is vilá

A boltba
Mennyezeti lámpa Colly árnyékoló bambusz háló Ø 20cm Mennyezeti lámpa Colly árnyékoló bambusz háló Ø 20cm

A Colly egy mennyezeti lámpa, amelynek ernyője fekete és természetes színű bambuszból áll. Az egyes bambuszcsíkokat nyitott szövésűvé dolgozták, amelyen keresztül a világítótest fénye nemcsak közvetlenül lefelé, hanem körös-körül is hatékonyan terjed.

A boltba
Ledvance Orbis Milan mennyezeti világítás nikkel Ledvance Orbis Milan mennyezeti világítás nikkel

Egy széles fém ernyő és egy ívelt üvegből készült diffúzor - ezek az Orbis Milan mennyezeti lámpa alkotóelemei, amely két E27-es foglalattal van felszerelve. Legfeljebb 10 W-os LED-lámpákkal szerelhető fel.

A boltba
Artemide Pirce Mini LED mennyezeti lámpa, 3000K, fehér Artemide Pirce Mini LED mennyezeti lámpa, 3000K, fehér

A Pirce LED mennyezeti lámpát Guiseppe Maurizio Scutellà tervezte az Artemide cég számára. Különleges kialakításának köszönhetően, amelyet a középpont felé optikailag lejtő, organikusan formált alumíniumgyűrűk alkotnak, egyedi megjelenést és varázslatos fényhatást ér el a helyiségben.

A boltba
STEINEL RS Pro P2 EM flat S LED vészvilágítás STEINEL RS Pro P2 EM flat S LED vészvilágítás

Az RS Pro P2 EM flat S LED mennyezeti lámpa HF mozgásérzékelővel és vészvilágítás funkcióval van felszerelve, és alkalmas folyosók, lépcsőházak stb. megvilágítására, de nem alkalmas kültérre. Akár 10 lámpatest is hálózatba kapcsolható - Vészvilágítás az EN 60598-2-22 szabvány szerint 3 órán keresztül - Alapvilágítás állítható 10 perc, 30 perc, egész éjszaka - Környezeti hőmérséklet tartomány - 10 és

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben