Buster + Punch Exhaust Surface fix szürke/punmetál


68 405 Ft
  • Raktáron

A porszórt rozsdamentes acélból készült hengeres ház és a GU10 foglalattal ellátott hornyolt betét - ezek a Buster Punch Exhaust Surface mennyezeti spotlámpa összetevői. Az Exhaust sorozatra jellemzőek a látható csavarok, valamint a lámpatest betétje a finoman barázdált külsővel és a fazettált, fényes belsővel. A lámpatestet GU10 LED-lámpa (max. 9 W, exkluzív) használatára tervezték, amelynek fénye

Gyártó: Buster + Punch

Termékleírás

A porszórt rozsdamentes acélból készült hengeres ház és a GU10 foglalattal ellátott hornyolt betét - ezek a Buster Punch Exhaust Surface mennyezeti spotlámpa összetevői. Az Exhaust sorozatra jellemzőek a látható csavarok, valamint a lámpatest betétje a finoman barázdált külsővel és a fazettált, fényes belsővel. A lámpatestet GU10 LED-lámpa (max. 9 W, exkluzív) használatára tervezték, amelynek fénye pontosan és káprázásmentesen világít a beépített méhsejtes szűrőn keresztül.

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Zen 2 mennyezeti spotlámpa két izzós, fekete-arany Zen 2 mennyezeti spotlámpa két izzós, fekete-arany

EMIBIG LIGHTING Zen 2 mennyezeti spotlámpa két izzós, fekete-arany, Nappali / Étkező, acél, GU10, 30W, L: 42 cm, H: 18cm

A boltba
Lindby Joudy mennyezeti lámpa 2izzó világos bronz Lindby Joudy mennyezeti lámpa 2izzó világos bronz

Kétlámpás mennyezeti lámpa Joudy bronzszínű műanyag ernyővel A Joudy jól illik a folyosókra és más kisebb helyiségekbe, és nagyon elegáns megjelenésű mennyezeti lámpa, ami elsősorban az árnyékolóinak köszönhető. Ezek vékony anyagvastagságú PVC-ből készülnek, és bronzszínű, világos felületük van, amelyet nagyon vonzó ecsetkezeléssel láttak el. Amint bekapcsolja a fényt, az finoman áthatol kifelé, mivel

A boltba
Lindby Rubinjo mennyezeti spotlámpa 4izzós hosszú Lindby Rubinjo mennyezeti spotlámpa 4izzós hosszú

A Rubinjo egy vintage kialakítású mennyezeti spotlámpa, amely egy rétegelt lemezből készült, enyhén égetett megjelenésű mennyezeti elemből és fekete acélból készült, a tartókonzolokban elforgatható és elfordítható árnyékolókból áll.

A boltba
Lindby Efgenia spotlámpa, egy izzós Lindby Efgenia spotlámpa, egy izzós

Az Efgenia spotlámpa fali vagy mennyezeti spotlámpaként is használható. Különleges megjelenését játékos lámpaernyői adják. E14-es fényforrásokkal felszerelve megfelelő fényt lehet előállítani.

A boltba
Lindby mennyezeti lámpa Dawid, 3-lámpás, fekete, fém, GU10 Lindby mennyezeti lámpa Dawid, 3-lámpás, fekete, fém, GU10

Dawid elforgatható mennyezeti lámpa rondell alakban, aranyszínű hangsúlyokkal A Dawid mennyezeti lámpát a kerek mennyezeti lemez jellemzi, amelyre három lámpaernyő van rögzítve. Az árnyékolók a forgatható elemnek köszönhetően elforgathatók és egyénileg igazíthatók egymáshoz. A színválaszték különösen vonzó jellemzője ennek a lámpatestnek. A lámpa nagy része matt fekete színű. Ez teszi a lámpatestet

A boltba
ELC Tomoki mennyezeti világítás, fehér, 3 izzós ELC Tomoki mennyezeti világítás, fehér, 3 izzós

A Tomoki mennyezeti lámpa fémből készült, fehér felülettel. Az állítható ernyők henger alakúak, és összességében az eredmény egy stílusos megjelenés, modern karakterrel és diszkrét kifejezéssel. Három darab GU10 izzóhoz, egyenként max. 10 wattos izzóval (nem tartozék).

A boltba
spot LED zoom 1W / 2,2W 3 000K fekete spot LED zoom 1W / 2,2W 3 000K fekete

A LED Zoom reflektort beltéri használatra tervezték, és tökéletesen megvilágítja például a vitrineket. A fény iránya szabadon megválasztható a 355°-ban elforgatható és 90°-ban elfordítható lámpafejnek köszönhetően, amely a magasságban állítható kerethez van rögzítve. - Transzformátor nem tartozék - A magasság 30 cm-ig fokozatmentesen állítható - A sugárzási szög 9°-tól 50°-ig állítható

A boltba
Marley menny. spot, nikkel matt, 4 égős Marley menny. spot, nikkel matt, 4 égős

A Marley mennyezeti spotlámpa négy forgatható és elforgatható lámpafejjel rendelkezik, ezért ideális tárgyak vagy területek célzott megvilágítására. A fa színű baldachin és a fém lámpafejek természetes, mégis modern megjelenést kölcsönöznek a Marley-nak.

A boltba
Fali lámpa Seed ernyő fehér Fali lámpa Seed ernyő fehér

A sokoldalú Seed fali spotlámpa fa fali konzollal és forgatható fém spotlámpával vizuálisan kiválóan illeszkedik a rurálisan kialakított lakókörnyezethez; funkcionálisan pedig egyedileg állítható fényirányt kínál. - kívülről dimmelhető

A boltba
Narcos - 2 égős fali és menny. spot Narcos - 2 égős fali és menny. spot

A Narcos kétlámpás LED-es spotlámpa felülete részben krómozott, részben matt nikkelezett. A reflektor forog. Kapcsolóval felszerelve.

A boltba
Buster + Punch Exhaust Surface spot flex szür./réz Buster + Punch Exhaust Surface spot flex szür./réz

A Buster Punch Exhaust Spot mennyezeti spotlámpa fejét egy henger alakú, porszórt acélból készült ház alkotja, GU10 foglalattal (max. 9 W LED, exkluzív), hornyolt betéttel és egy méhsejt alakú szűrővel a fénykibocsátásnál. A fej elforgatható és elfordítható a karon, amely függőlegesen a kerek mennyezeti tartó alatt végződik, így célzottan irányítható.

A boltba
Lindby Alimari mennyezeti spotlámpa, króm, hosszú Lindby Alimari mennyezeti spotlámpa, króm, hosszú

Az Alimari mennyezeti spotlámpa fekete acél házzal és hengeres üveg lámpaburával rendelkezik. A spotlámpák pozíciója tetszés szerint állítható, így a fénysugárzás iránya rugalmasan változtatható.

A boltba
Lindby Neros reflektor, fekete, 4 lámpás, 79,5 cm, CCT, vas, vasaló Lindby Neros reflektor, fekete, 4 lámpás, 79,5 cm, CCT, vas, vasaló

A Neros egy modern reflektor fekete színű, kerek fényfejjel és CCT LED fényforrásokkal, amelyek kétféle fényszínben változtathatók. Minden fényfej tetszés szerint elforgatható

A boltba
Puk! 120 One LED spotlámpa matt, matt króm Puk! 120 One LED spotlámpa matt, matt króm

A LED-es mennyezeti lámpa Puk! 120 One LED-es mennyezeti lámpa alumínium-cinkből készült, kerek testtel rendelkezik. LED-jei melegfehér megvilágítást keltenek, és fázisszegélyes dimmerrel tompíthatók. Az alkalmazott lencse egyik oldalán mattított. Érzéketlen felület a PVD színek használatának köszönhetően. Németországban készült.

A boltba
Lore mennyezeti spotlámpa, egy izzós Lore mennyezeti spotlámpa, egy izzós

Az egylámpás Lore mennyezeti spotlámpa konzolja fehérre lakkozott acélból készült. Fehér textilszövetből készült árnyékolója rövid rúdra van erősítve, és rugalmasan igazítható. Az árnyékoló tetején egy világos fából készült gyűrű van beágyazva. Lore helyet kínál egy E27 izzónak (nem tartozék).

A boltba
Gearwood mennyezeti spot 1 izzós, antracit Gearwood mennyezeti spot 1 izzós, antracit

A Gearwood mennyezeti spotlámpa divatos vintage dizájnban mutatkozik be, és a forgó és forgatható fényforrásnak köszönhetően igény szerinti megvilágítást tesz lehetővé.

A boltba
LED mennyezeti spotlámpa Nestor, arany LED mennyezeti spotlámpa Nestor, arany

A Nestor LED mennyezeti spotlámpa már tartalmaz egy melegfehér LED modult. A spot alumíniumból készült és dönthető.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Gearwood 3 izzós bronz Mennyezeti spotlámpa Gearwood 3 izzós bronz

A többlángú Gearwood mennyezeti spotlámpa divatos vintage dizájnban mutatkozik be, és az elforgatható és forgatható fényforrásoknak köszönhetően igény szerinti világítást tesz lehetővé.

A boltba
Lindby spotlámpa Ilda, 1-lámpás, 12,7 cm magas, vas Lindby spotlámpa Ilda, 1-lámpás, 12,7 cm magas, vas

Az Ilda egy fekete színű, kerek fényfejjel ellátott LED-es reflektor, amely rugalmasan mozgatható, és megfelel a modern dizájn és technológia követelményeinek.

A boltba
Envostar Alara Spot 2fl. fenyő barna Envostar Alara Spot 2fl. fenyő barna

Az Alara mennyezeti lámpa, amely egy fából készült baldachinból és két fekete fémárnyékolóból áll, egyszerre modern és természetes. A spotlámpák célzott megvilágítás érdekében állíthatóak. Az Alara az Envolight márka terméke, amelynek lámpatestjei 100%-ban \"Made in Europe\". A gyártás során különös hangsúlyt fektetnek az ökológiai és társadalmi fenntarthatóságra.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben