Casablanca Murea állólámpa, ívelt állvány


192 466 Ft
  • Raktáron

A japán lámpák által inspirált Murea állólámpa kialakítása kecses és finom. A matt opálfehér színű, kézzel fújt üvegből készült, antracit színű vaskeret által alátámasztott, matt opálfehér üvegárnyékoló lágy és egyenletes fényeloszlást biztosít. - made in Germany

EAN: 4250043720649

Gyártó: Casablanca

Termékleírás

A Casablanca Murea állólámpa egy modern és elegáns lámpa, mely tökéletes kiegészítője lehet bármely lakásnak vagy irodának. Az ívelt állvány a lámpát stabilan tartja, miközben a gömb alakú lámpabúra szépen szétteríti a fényt a környezetében.

A lámpa kiváló minőségű anyagokból, szilárd rozsdamentes acélból és textilből készült. A lámpabúra egy fekete alappal rendelkezik, amely elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az állólámpa magassága állítható, így a megfelelő fényszórás és a kényelmes használat biztosított.

A Casablanca Murea állólámpa tartós és energiatakarékos, hiszen az E27-es foglalatba bármilyen LED vagy halogén búra behelyezhető. A lámpa meleg és kellemes fényt sugároz, amely megnyugtató hatást gyakorol a környezetére.

Az ívelt állvány praktikus megoldás a kábelek elveszítése nélkül, így erősebb és biztonságosabb konstrukciót hoz létre. A Casablanca Murea állólámpa stílusos és elegáns, kiváló kiegészítője lehet otthonának bármely helyiségének vagy munkakörnyezetének. Vásárolja meg most és élvezze az életfogytig tartó minőséget!

A japán lámpák által inspirált Murea állólámpa kialakítása kecses és finom. A matt opálfehér színű, kézzel fújt üvegből készült, antracit színű vaskeret által alátámasztott, matt opálfehér üvegárnyékoló lágy és egyenletes fényeloszlást biztosít. - made in Germany

Állólámpák

Az Állólámpák alkatértézése azok számára készült, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába és szeretnék jobban megérteni, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. A weboldalon széles választékban találhatók állólámpák, amelyek többnyire a belső terek megvilágítására szolgálnak. Ezek a lámpák különböző anyagokból és színekben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Az Állólámpák alkatértézése alatt számos információval találkozhatunk az állólámpák felépítéséről, azok anyaghasználatáról és számos egyéb érdekességről. A weboldal külön részt szentel a LED, illetve a halogén izzók használatának is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Néhány segítség a megfelelő állólámpa kiválasztásához is megtalálható a weboldalon, amelyek segíthetnek abban, hogy otthonunknak az ideális világítást biztosítsuk. Összességében az Állólámpák alkatértézése nagyszerű forrást jelent mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába. A weboldal segítségével meg fogják találni az otthonuknak legmegfelelőbb égőt, és garantáltan boldogabbak lesznek az új világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készül a Casablanca Murea állólámpa?

A Casablanca Murea állólámpa krómból és textilből készül.


Milyen színű textilből készül a lámpabúra?

A lámpabúra fehér textilből készül.


Melyikek a lámpa méretei?

A lámpa magassága kb. 155 cm, átmérője kb. 50 cm.


Milyen típusú izzókat lehet használni a lámpában?

A Casablanca Murea állólámpa E27 foglalattal rendelkezik, amelybe akár 60 wattos izzót is lehet tenni.


Mennyire állítható a lámpatest magassága és dőlésszöge?

A lámpatest magassága és dőlésszöge is állítható, hogy a felhasználó igényeinek megfeleljen.



Marica álló lámpa szövetbúrával és faelemmel Marica álló lámpa szövetbúrával és faelemmel

A Marica állólámpa időtlen, bézs színű szövetből készült kocka alakú ernyőt kombinál természetes ágakkal, amelyek a lámpaállvány körül tekerednek, és amelyeket kötelek tartanak a helyükön. A talapzat szintén fából készült.

A boltba
Rabalux 4020 Action  állólámpa, lila Rabalux 4020 Action állólámpa, lila

  Az Action állólámpa a fő világítási funkcióját kivéve egy érdekes beltéri dekoráció szerepét is betölti. A felhasznált fém ésműanyag anyag hosszú élettartamot és magas tartósságot garantál. A nagyobb, felső izzó esetében az E27 aljzat, a legelterjedtebb típus, gazdaságos, szabványos vagy

A boltba
Helestra ívlámpa Roxx, fekete Helestra ívlámpa Roxx, fekete

A Roxx íves lámpatest széles íves formában, műanyagból készült árnyékolóval jelenik meg.

A boltba
HeartBlood Leonora LED állólámpa 161cm dió HeartBlood Leonora LED állólámpa 161cm dió

A HerzBlut Leonora LED-es állólámpa egy tömör fából készült hosszú lámpaernyőből áll, amely fém talapzaton áll. Az energiatakarékos LED-ek fényerőssége és színe (2000-4000K) szükség szerint szabályozható az érintéses fényerőszabályzóban lévő dim-to-warm technológiával. A magas CRI-érték (>90) azt is biztosítja, hogy a színek a lehető leghamisítatlanabbul jelenjenek meg.

A boltba
Állólámpa Melvin, háromágú, fekete/szürke/fehér Állólámpa Melvin, háromágú, fekete/szürke/fehér

A Melvin állólámpa stabil, acélszínű vázzal rendelkezik, amely középen egy billenőkapcsolóval van ellátva a könnyű be- és kikapcsolás érdekében. Tovább haladva három kecses, konzolos kar emelkedik ki, amelyek végére színes szövetárnyékolót szereltek.

A boltba
Crystal állólámpa díszes rúddal Crystal állólámpa díszes rúddal

A Crystal árnyékolója - ha úgy tetszik - mindenképpen különleges, mert az egyes üvegelemek spirál alakban távolodnak a kerettől és a rúdtól, és így gyönyörű fényhatások garantáltak!

A boltba
Északi makk állólámpa szürke matt Északi makk állólámpa szürke matt

A szépen formázott alumínium ernyővel ellátott Acorn állólámpa kiválóan illeszkedik számos modern lakberendezési stílushoz. A monokróm lakkozott lámpát az árnyékoló tetején lévő, cserélhető fa részlet díszíti. Egy-egy díszítőelemet tartalmaz, világos bükk és sötét diófából. - Tervezés: Atle Tveit, 2021

A boltba
Northern Me halvány LED állól. szab. petróleum Northern Me halvány LED állól. szab. petróleum

A Me dim LED-es állólámpát a norvég Morten dizájnerpáros tervezte

A boltba
Rotaliana String F1 DTW állólámpa fehér, fekete Rotaliana String F1 DTW állólámpa fehér, fekete

A modern és korszerű String LED állólámpa alumíniumból készült, számos csuklóval, amelyek a forgó és forgatható fejnek köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosítanak. A String energiatakarékos LED-ekkel is fel van szerelve, amelyek a lámpatest fején lévő kapcsolóval tompíthatók, illetve be- vagy kikapcsolhatók. A dim-to-warm technológia a fény színét is megváltoztatja.

A boltba
Foscarini Tobia terra LED állólámpa, fehér Foscarini Tobia terra LED állólámpa, fehér

A Tobia terra LED-es állólámpa, a neves Foscarini lámpagyártó 2019-es újdonsága a letisztultságával és egyszerűségével, ugyanakkor kifejező karakterével ragad magával. Vékony alumíniumcső, amely félúton irányt változtatni látszik, a védjegye. Ez a csomó egyben fogantyúként is szolgál a lámpatestnek, amellyel könnyen lehet és kell szállítani egyik helyről a másikra.

A boltba
GRUPA Model M3 LED állólámpa fekete kábel fekete GRUPA Model M3 LED állólámpa fekete kábel fekete

A horvát GRUPA gyártó Model M3 LED állólámpája egy kézzel készített, karcsú acélmerevítőkkel ellátott háromlábú vázból és egy túlméretezett izzó formájú opálüvegből készült ernyőből áll. A kis, hengeres fej E27-es foglalattal van ellátva. A mellékelt adaptert ebbe kell becsavarni, amely E14-es belső menettel rendelkezik a mellékelt meleg fehér LED-lámpa számára. Az árnyékolót egy másik menetes gyűrűvel

A boltba
GOOD & MOJO Tuvalu állólámpa, magasság 50 cm GOOD & MOJO Tuvalu állólámpa, magasság 50 cm

Ezt az állólámpát a nappali dekoratív megvilágítására használják. A tuvalu kézzel fonott, kosárhoz hasonló, bambuszból készült. A természetes színezés visszafogottá teszi, és a fényre irányítja a figyelmet. A kábelen lévő kapcsolóval működtethető.

A boltba
Állólámpa Stelo üveggolyós ernyővel Állólámpa Stelo üveggolyós ernyővel

A Stelo állólámpa egy filigrán fémkeretből áll, amely a teteje felé keskenyedik, és amelynek kerek végében egy üveggömb trónol. Ez egy diszkrét füstölt üveg megjelenésű. A foglalat és a tartó, valamint a talp arany és fa színű részletekkel díszített, amelyek tovább fokozzák a megjelenést.

A boltba
HerzBlut Anni álló lámpa, kőris tölgy olaj/taupé HerzBlut Anni álló lámpa, kőris tölgy olaj/taupé

Az Anni állólámpa textilárnyékolója függőlegesen nyitott csonkakúp alakú. Masszív fából készült állványkeret támasztja alá. Ezen kívül van egy matt csiszolt nikkelből készült foglalat és csavaros csatlakozók - FSC tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól származó, fenntartható módon beszerzett fa - Németországban gyártják

A boltba
SATURN minimalista LED állólámpa, 2-izzós SATURN minimalista LED állólámpa, 2-izzós

A SATURN csiszolt alumíniumból készült funkcionális kialakításával nyűgöz le. Két LED-es reflektora elforgatható, így egyéni, energiatakarékos megvilágítást biztosít.

A boltba
Puk Maxx Eye Floor LED lencse matt, fehér matt/króm Puk Maxx Eye Floor LED lencse matt, fehér matt/króm

A Puk Maxx Eye Floor egy nagyon kecsesen megtervezett LED-es állólámpa. A kerek, stabil lámpatalp adja az alapot a karcsú rúdnak, amelyre egy érintésvezérlésű fényerőszabályozót építettek. A kerek lámpafej alul egy fix, matt lencsével rendelkezik, a teteje felé egy ugyancsak matt, de cserélhető lencse takarja a melegfehér LED-eket. Fekete textil kábellel.

A boltba
Lindby Munja LED álló lámpa szabályozó homokfekete Lindby Munja LED álló lámpa szabályozó homokfekete

A Munja LED-es állólámpa játékos dizájnban mutatkozik be. Acélból és alumíniumból készült, matt fekete színű. A kábelen található kapcsoló segítségével három fokozatban (100%, 50% és 10%) lehet dimmelni.

A boltba
LED állólámpa Franklin, olvasólámpa, antracit LED állólámpa Franklin, olvasólámpa, antracit

A modern kialakítású Franklin LED-es mennyezeti mosó egy LED-es olvasólámpával ellátott kiegészítő karral van felszerelve. Tartalmaz érzékelős dimmerrel a fényerősség fokozatmentes szabályozásához. A színhőmérséklet külön-külön három fokozatban kapcsolható. A fényforrások külön-külön kapcsolhatók - Memóriafunkciót tartalmaz

A boltba
Lámpa ARCO AF-ARLED12BL LED RGB LP1 Lámpa ARCO AF-ARLED12BL LED RGB LP1

A boltba
Artemide Ixa LED álló világítás állítható fehér-sz Artemide Ixa LED álló világítás állítható fehér-sz

Ixa LED állólámpa dimmerrel és állítható, háromkaros kerettel Az olasz prémiumgyártó Artemide Ixa lámpatestsorozat az 1967-ben a neves brit építész, Norman Foster által alapított Foster Partners tervező- és építészstúdió koncepciója. Jellegzetes jellemzője az alumíniumból készült, szinte gömb alakú fej, amelyet ebben a LED állólámpában az acélkeret két felső részén lévő két ellensúly tart egyensúlyban.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben