Cassy lámpaernyő 27 x 10 x 18 cm fehér


17 990 Ft
  • Raktáron

A Cassy lámpaernyő fehér szövetből készült, és ovális formájával kiemelkedik. Színét tekintve számtalan berendezési változathoz illeszkedik.

EAN: 5903839985270

Gyártó: BRITOP

Termékleírás

A Cassy lámpaernyő egy elegáns és modern megjelenésű lámpaernyő, amely bármely belső térben különleges hangulatot teremt. Méretei: 27 x 10 x 18 cm, így könnyen illeszthető szinte bármilyen méretű lámpatestre.

A fehér színű kialakítása egyszerűen harmonizál más színekkel és textúrákkal, így könnyen illeszthető a lakás bármilyen stílusába. A finom, enyhén texturált felülete további dizájn elemet ad a termékhez.

A Cassy lámpaernyő minőségi anyagokból készült, amely garantálja a tartósságát. A kompakt mérete ellenére nagyobb hatást kelt, így nagyon jól használható kisebb helyiségekben is, ahol nincs lehetőség nagyobb lámpatestek használatára.

Ha az otthonodba eleganciát és különleges hangulatot szeretnél varázsolni, akkor a Cassy lámpaernyő a tökéletes választás számodra. Tele van élettel, mégis egyszerű a megjelenése, hogy a figyelem a legfontosabb dologra koncentrálódjon - a világításra. Ne habozz többé, tedd különlegessé otthonodat a Cassy lámpaernyővel!

A Cassy lámpaernyő fehér szövetből készült, és ovális formájával kiemelkedik. Színét tekintve számtalan berendezési változathoz illeszkedik.

Lampaernyők

A Lampaernyők alkatéziséhez dedikált weboldalunk a belső lámpák kategóriájában nyújt szakszerű információkat, megmutatva a lampaernyők különböző típusait, azokat használó lámpák jellemzőit és szakértői tanácsokat a vásárláshoz. A lampaernyők fontos részei a belső lámpa szerkezetének, amelyek hatékonyan vezetik az áramot, és biztosítják a megfelelő színhatást és világítási hatást a lakásban. Ezek az alkatrészek készülhetnek különböző anyagokból, például műanyagból, üvegből vagy fémötvözetből. A weboldalunkon bemutatunk különböző típusú lampaernyőket, beleértve az üveg-, textil-, fém- és műanyag lampaernyőket. Részletesen ismertetjük az egyes típusok előnyeit és hátrányait, valamint azt, hogy melyik lámpák leginkább alkalmasak az otthoni dekorációhoz. A Lampaernyők alkatéziséhez vonatkozó szakértői tanácsok segítenek a megfelelő lampaernyő kiválasztásában, figyelembe véve az otthonunk stílusát, a lámpa típusát és a kívánt világítási hatást. További tippeket is nyújtunk arra vonatkozóan, hogy hogyan tisztítsuk és karbantarthatjuk a lampaernyőket, hogy azok hosszú távon is megőrizzék szépségüket. Összességében a Lampaernyők alkatéziséhez szóló weboldalunk nagyszerű forrás azok számára, akik a belső világítás terén szakértői információkra van szükségük. A különböző típusú lampaernyők bemutatása és a tanácsok a kiválasztáshoz és karbantartáshoz segítenek az otthon valódi kényelem és hangulat megteremtésében.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen méretű a Cassy lámpaernyő?

A Cassy lámpaernyő mérete: 27 x 10 x 18 cm.


Milyen színű a Cassy lámpaernyő?

A Cassy lámpaernyő fehér színű.


Milyen anyagból készült a Cassy lámpaernyő?

A Cassy lámpaernyő PU bőrből készült.


Milyen típusú foglalathoz használható a Cassy lámpaernyő?

A Cassy lámpaernyő E27-es foglalathoz használható.


Tartalmazza-e a termék a lámpatestet is, vagy csak az ernyőt?

A termék csak az ernyőt tartalmazza, a lámpatestet külön kell megvásárolni hozzá.



Dorett lámpaernyő Ø 19 cm 17 cm magas, fekete Dorett lámpaernyő Ø 19 cm 17 cm magas, fekete

A fekete színű fémből készült Dorett lámpaernyő ketrec alakú, az izzó a rácsokon keresztül látható. Nagyszerű szemet gyönyörködtető bármely helyiségben.

A boltba
Roller lámpaernyő Ø 25cm, sötétkék Roller lámpaernyő Ø 25cm, sötétkék

A Roller lámpaernyő kék színű szövetből készült, és átmérőjének köszönhetően nagy felületű fényszórást biztosít. Az egyszerű színösszeállításnak köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

A boltba
Cone lámpaernyő 25,5 cm magas, ezüst Cone lámpaernyő 25,5 cm magas, ezüst

A Cone lámpaernyő ezüstszínű szövetből készült, barokk mintával díszített. Az árnyékoló a fény nagymértékű szórását biztosítja. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

A boltba
Sofia lámpaernyő 21 cm magas, ekrü Sofia lámpaernyő 21 cm magas, ekrü

A Sofia lámpaernyő textilből készült, és ekrü színben kapható. Az árnyékoló belseje átlátszó bevonatú. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

A boltba
Sofia lámpaernyő 26 cm magas, veroni bézs Sofia lámpaernyő 26 cm magas, veroni bézs

A Sofia lámpaernyő textilből készült, és bézs színben kapható. Az árnyékoló belseje átlátszó bevonatú. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

A boltba
Sofia lámpaernyő 26 cm magas, virágmintás türkiz Sofia lámpaernyő 26 cm magas, virágmintás türkiz

A Sofia lámpaernyő textilből készült, és türkizkék színű virágmintával díszített. Az árnyékoló belseje matt fehér színű.

A boltba
Klasszikus L lámpaernyő függőlámpákhoz, fekete Klasszikus L lámpaernyő függőlámpákhoz, fekete

A Classic L lámpaernyő textilből készült, és fekete színben kapható. Az ernyő belseje matt fehér színű. Az egyszerű színösszeállításnak köszönhetően az ernyő sokféleképpen kombinálható.

A boltba
Classic L lámpaernyő függő lámpához, bézs/átl. Classic L lámpaernyő függő lámpához, bézs/átl.

A Classic L lámpaernyő textilből készült, bézs színben. Az árnyékoló belseje átlátszó bevonatú. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

A boltba
Classic L lámpaernyő függő lámpához, grafit Classic L lámpaernyő függő lámpához, grafit

A Classic L lámpaernyő textilből készült, grafit színben. Az árnyékoló belseje átlátszó bevonatú. Az egyszerű színezésnek köszönhetően az árnyalat sokféleképpen kombinálható.

A boltba
Fantasy Apple lámpaernyő, füstszürke, Ø 22 cm, üveg Fantasy Apple lámpaernyő, füstszürke, Ø 22 cm, üveg

Üveg lámpaernyő a Fantasy függőlámpatesthez. A lámpabúra lekerekített formájú, lágy kontúrokkal.

A boltba
Roller lámpaernyő ekrü/bézs Ø 13 cm magasság 15 cm Roller lámpaernyő ekrü/bézs Ø 13 cm magasság 15 cm

A hengeres lámpaernyő Roller pamutból készült, és színezésével, valamint a színben kontrasztos élekkel nagyon elegánsnak tűnik. Különleges kialakításával az árnyékoló sokféle lakberendezési és lakberendezési stílussal harmonizál, és bárhol is használják, eleganciát kölcsönöz

A boltba
Roller lámpaernyő ekrü pamut Ø40cm magasság 22cm Roller lámpaernyő ekrü pamut Ø40cm magasság 22cm

A henger alakú Roller lámpaernyő pamutból készült, és krémszínű színezésével hangulatos légkört áraszt. A földszínek alkalmazási lehetőségei sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy az árnyalat a legkülönbözőbb lakó- és berendezési stílusokkal kombinálható

A boltba
Lámpaernyő Pseudosofia az állólámpához barna Lámpaernyő Pseudosofia az állólámpához barna

A barna Pseudosofia lámpaernyő pamutból készült, kúp alakú. Meleg földszíne miatt az árnyék kellemes és meghitt hangulatot áraszt. Emellett időtlen dizájnjának köszönhetően különböző lakberendezési stílusokkal kombinálható, és szinte bármilyen helyiségbe beilleszthető, a modern berendezéstől a klasszikus lakberendezési stílusokig. - állólámpákhoz

A boltba
Roller lámpaernyő világosbarna Ø15cm magasság 15cm Roller lámpaernyő világosbarna Ø15cm magasság 15cm

A hengeres lámpabúra Roller jutából készült, és világosbarna színével hangulatos légkört áraszt. A földszínek alkalmazási lehetőségei sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy az árnyalat a legkülönbözőbb lakó- és berendezési stílusokkal kombinálható

A boltba
Lámpaernyő Mini Romance állólámpához cappuccino Lámpaernyő Mini Romance állólámpához cappuccino

A Mini Romance lámpaernyő kapucsínóbarna színével mindenhol jól mutat. Az árnyékoló kúp alakú és pamutból készült. A design időtálló, így könnyedén kombinálható a legkülönbözőbb lakberendezési stílusokkal. - állólámpákhoz

A boltba
Lámpaernyő Cone AB, Ø 15 cm, sötétbarna Lámpaernyő Cone AB, Ø 15 cm, sötétbarna

A Cone AB lámpaernyő kúpos kialakítású és teljesen barna színű. Meleg földszíneivel az árnyékoló hangulatos bájt áraszt, amely különösen a nappaliban teremt kellemes hangulatot. Időtlen kialakításával könnyedén beilleszthető a legkülönbözőbb életstílusokba. - állólámpákhoz

A boltba
Roller lámpaernyő ekrü juta Ø 40cm magasság 22cm Roller lámpaernyő ekrü juta Ø 40cm magasság 22cm

A hengeres lámpabúra Roller jutából készült, és világosbarna színével hangulatos légkört áraszt. A földszínek alkalmazási lehetőségei sokoldalúak, ami azt jelenti, hogy az árnyalat a legkülönbözőbb lakó- és berendezési stílusokkal kombinálható

A boltba
Lámpaernyő Mini Romance állólámpához ekrü/beige Lámpaernyő Mini Romance állólámpához ekrü/beige

A bézs színű Mini Romance lámpaernyő pamutból készült. Kúp alakú, és időtálló kialakítása ugyanolyan jól harmonizál a modern helyiségekkel, mint a klasszikusnak tartott belső terekkel. - állólámpákhoz

A boltba
Lámpaernyő Pseudosofia állólámpához ekrü/bézs Lámpaernyő Pseudosofia állólámpához ekrü/bézs

A bézs színű Pseudosofia lámpaernyő pamutból készült, és kúp alakú. Időtlen kialakításának köszönhetően könnyedén kombinálható a különböző lakberendezési stílusokkal, és szinte bármilyen helyiségbe beilleszthető, a modern berendezéstől a klasszikus lakberendezési stílusokig. - állólámpákhoz

A boltba
Molto Luce Bivio lámpaernyő, Ø 38 cm, szürke Molto Luce Bivio lámpaernyő, Ø 38 cm, szürke

Molto Luce Bivio lámpaernyő, Ø 38 cm, szürke

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben