Cavos mennyezeti lámpa, textil ernyő, natúr, Ø 58 cm


71 490 Ft
  • Raktáron

A modern Cavos mennyezeti lámpa lágy, vakításmentes fényt biztosít a jó hangulatvilágításhoz. Használható nappaliban vagy hálószobában, és természetes kialakításával győz meg, amelyet a természetes színű vászonból készült, fekete szegéllyel ellátott kerek textilárnyékoló határoz meg.

EAN: 5907642768372

Gyártó: BRITOP

Termékleírás

A modern Cavos mennyezeti lámpa lágy, vakításmentes fényt biztosít a jó hangulatvilágításhoz. Használható nappaliban vagy hálószobában, és természetes kialakításával győz meg, amelyet a természetes színű vászonból készült, fekete szegéllyel ellátott kerek textilárnyékoló határoz meg.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Golden Roller mennyezeti lámpa Ø 60cm szürke/arany Golden Roller mennyezeti lámpa Ø 60cm szürke/arany

A Golden Roller mennyezeti lámpa szürke bársony árnyékolójával dekoratív színt kölcsönöz bármely lakótérnek. Belseje aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen visszaverődik, hanem meleg csillogással is rendelkezik.

A boltba
Trial mennyezeti lámpa, kétszemélyes, fekete/arany Trial mennyezeti lámpa, kétszemélyes, fekete/arany

A kétlámpás Trial mennyezeti lámpa egyik oldalán nyitott árnyékolóval rendelkezik, amely a hosszú baldachin alatt elforgatható. Az egyébként fekete színösszeállítás divatos kontrasztjaként az árnyékolók belseje aranyszínű porszórással van bevonva.

A boltba
Maple mennyezeti lámpa levelekkel, 70 cm Maple mennyezeti lámpa levelekkel, 70 cm

Egy igazi levélerdő jelenik meg itt! A fehér színben tartott Maple mennyezeti lámpa lenyűgözően hangulatos fényt biztosít. Az árnyékoló áttetszősége hol gyengébb, hol erősebb, ami nagyon hatásos hatást kelt.

A boltba
Lindby Lejus mennyezeti lámpa, 4 izzós, rozsda Lindby Lejus mennyezeti lámpa, 4 izzós, rozsda

Lejus négylámpás, doboz alakú fém mennyezeti lámpa, rozsdaszínű kivitelben. A Lejus összesen négy E27-es lámpával van felszerelve, amelyek tetszés szerint választhatók, és illeszkedniük kell az általános kialakításhoz. Nagyon stílusos fényforrások az izzószálas technológiájú LED-lámpák vagy a rusztikus megjelenésű lámpák, amelyek egy kis nosztalgiát árasztanak. A Lejus fém mennyezeti lámpa mindenesetre

A boltba
Yael LED mennyezeti lámpa, króm, 4 pálca Yael LED mennyezeti lámpa, króm, 4 pálca

A Yael mennyezeti lámpa filigrán, egymást keresztező rudakból áll, és nagyon szép fényforrás, különösen modern belső terekbe.

A boltba
Lindby Katris LED mennyezeti lámpa, 58 cm, alu Lindby Katris LED mennyezeti lámpa, 58 cm, alu

A Katris LED mennyezeti lámpa három félkörből áll, amelyek együttesen egy gyönyörű világítási tárgyat alkotnak a modern belső terekbe, és fényes fényt biztosítanak. A fényerő változtatható és három fokozatban állítható a fali kapcsolóval.

A boltba
Encinitos mennyezeti lámpa, fekete/sárgaréz Encinitos mennyezeti lámpa, fekete/sárgaréz

Az Encinitos mennyezeti lámpa lapos fémelemekből áll, amelyek egymáson helyezkednek el, és az árnyékot egyfajta kalitkaszerűen formázzák és alakítják ki. Az árnyékoló egy külső, gömbölyded, fekete színű árnyékolóból és egy hengeres, aranyszínű árnyékolóból áll a belső oldalon. A nyitott kialakításnak köszönhetően a fény körös-körül sugárzik, és hangulatos mintákat hoz létre.

A boltba
Artemide Febe LED mennyezeti lámpa gala.szü. 2700K Artemide Febe LED mennyezeti lámpa gala.szü. 2700K

A Febe LED-es mennyezeti lámpa a gyártó Artemide terméke. A terv Ernesto Gismonditól, az 1960 óta a Pregnana Milanese (Olaszország) városában működő világítástechnikai cég alapítójától származik. A Febe lágy fényt bocsát ki a matt, nagy felületű burkolaton keresztül, és kellemes és hatékony általános világítást biztosít. Időtlen, kerek formavilága sokféle lakberendezési stílussal harmonizál. - kívülről

A boltba
HeartBlood Otto O menny. négyszög. tölgy olajozott HeartBlood Otto O menny. négyszög. tölgy olajozott

Az Otto O egy LED-es mennyezeti lámpa, amely többek között a tömör, valódi fából készült kerettel tűnik ki. A kattintással

A boltba
Bully LED mennyezeti lámpa, matt nikkel, Ø 24 cm Bully LED mennyezeti lámpa, matt nikkel, Ø 24 cm

A Bully LED mennyezeti lámpa egy modern fényforrás klasszikus kerek formában. A fényes fém és a fehér akril keveréke adja meg a lámpatestnek azt a bizonyos pluszt, amely egyszerre elegáns és diszkrét megjelenést kölcsönöz neki.

A boltba
Colette LED mennyezeti lámpa, 3izzós, króm Colette LED mennyezeti lámpa, 3izzós, króm

A háromlámpás Colette LED mennyezeti lámpatest erőteljes hangulatvilágítást biztosít a modern lakótérben. Modern krómozott megjelenésével csodálatosan illeszkedik a modern kialakítású helyiségekbe.

A boltba
Lucande Tival LED mennyezeti lámpa, szö. 34cm nik. Lucande Tival LED mennyezeti lámpa, szö. 34cm nik.

A dizájnorientált Tival LED mennyezeti lámpa vékony külsejével és praktikus funkcióival győz meg. A fő fényforráson kívül egy rugalmasan dönthető spot is található rajta. A lámpa fényereje távirányítóval vagy hagyományos villanykapcsolóval állítható, és memóriafunkcióval rendelkezik - ideális magánhasználatra, de kereskedelmi használatra is.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Yoko, téglalap alakú fekete LED mennyezeti lámpa Yoko, téglalap alakú fekete

A Yoko LED mennyezeti lámpatest vékony profilja szinte zárt téglalapot alkot. A beépített LED-ek jó színvisszaadású (CRI 90) meleg fehér fényt biztosítanak, amely lefelé és felfelé is sugárzik. Kívülről triac-dimmelhető.

A boltba
Rotaliana Collide H0 mennyezeti lámpa 3000K bronz Rotaliana Collide H0 mennyezeti lámpa 3000K bronz

A Rotaliana Collide H0 kerek LED-es mennyezeti lámpa teljes egészében alumíniumból készült, a fényt közvetett módon bocsátja ki. A Collide H0 falilámpaként is használható - Design: Paolo Dell\'Elce

A boltba
Lindby Maram mennyezeti lámpa akrilfüggő, kerek Lindby Maram mennyezeti lámpa akrilfüggő, kerek

A Maram egy mennyezeti lámpa csillogó akril árnyékolóval, amely egyenlő arányban tiszta és füstös szürke. A lámpatest bekapcsolásakor kivételesen szép fényhatást kelt, gyönyörű csillogással, így ezzel a lámpatesttel stílusosan feldobhatja a lakóteret

A boltba
HerzBlut Mia LED lámpa, kőris tölgy olajozott HerzBlut Mia LED lámpa, kőris tölgy olajozott

A Mia LED-es mennyezeti lámpa lapos, négyzet alakú, fából készült. Közvetlen és közvetett fényt kínál, amely fali kapcsolóval kapcsolható és tompítható- FSC tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól származó, fenntartható módon előállított fa- jó színvisszaadás: CRI > 90- dim-to-warm: a tompítás a fény színét univerzális fehérről (4000 K) meleg fehérre (2200 K) változtatja- made in Germany

A boltba
Miranda mennyezeti lámpa, három izzós, króm Miranda mennyezeti lámpa, három izzós, króm

A háromlámpás Miranda mennyezeti lámpa ívelt vázával bájos kiegészítője a lakótérnek. A krómszínű fém csodálatosan illeszkedik az opálüveg árnyalatokhoz. Egy diszkrét kristály, amely középen lóg a baldachinról, harmonikusan egészíti ki a megjelenést.

A boltba
LeuchtNatur Discus mennyezeti lámpa 50cm pala kő LeuchtNatur Discus mennyezeti lámpa 50cm pala kő

A Discus mennyezeti lámpatest lámpaernyője ostyavékony pala furnérból készült. A forma szándékosan minimalista, mert a hangsúly a különleges anyagon van. A lámpát Bajorországban gyártják, figyelembe véve különböző környezetvédelmi szempontokat, például a műanyagról való lemondást.

A boltba
LED mennyezeti világítás Montilla 3 izzós fekete LED mennyezeti világítás Montilla 3 izzós fekete

Modern LED-es Montilla mennyezeti lámpa három fényelemmel, a fényerő és a színhőmérséklet távirányítóval állítható A Montilla mennyezeti lámpa kialakítása egyenes és kerek formákkal játszik. A fémből készült kerek baldachin alatt három fényelem - egy hosszú sáv, egy kis gyűrű és egy nagy gyűrű - van egymás között elhelyezve. A mellékelt távirányító lehetővé teszi a kapcsolást, a fokozatmentes tompítást

A boltba
Lindby Ediz mennyezeti lámpa, 3 lámpás, többrétegű fa árnyékolóval Lindby Ediz mennyezeti lámpa, 3 lámpás, többrétegű fa árnyékolóval

Az Ediz mennyezeti lámpa fekete vaskerettel és három többrétegű fa árnyékolóval rendelkezik. Az anyagok és színek kombinációja természetes, mégis modern jelleget kölcsönöz a környezetnek. A mennyezeti lámpa rugalmasan használható a lakótérben, például fényforrásként a nappaliban, előszobában, hálószobában vagy étkezőben. A három árnyékoló is egyedileg állítható, így a fény a kívánt irányba irányítható.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben