Danuta állítható LED állólámpa, sárgaréz matt


334 669 Ft
  • Raktáron

Danuta LED állólámpa fémből készült, matt sárgaréz megjelenésű, a lámpafejben két érintésvezérlővel és három csuklóval a rugalmas igazítás érdekében. A fény színe 3000 és 4000 Kelvin között keverhető.

EAN: 4250035819078

Gyártó: Knapstein

Termékleírás

A Danuta állítható LED állólámpa egy lenyűgöző és stílusos kiegészítő bármely otthonba vagy irodába. A lámpa modern és elegáns sárgaréz matt bevonattal rendelkezik, amely időtlen és luxus hatást kelt.

Ez a lámpa nem csak esztétikailag vonzó, hanem praktikus is. Az állítható nyaknak köszönhetően könnyen irányíthatja a fényt a kívánt irányba, így ideális olvasáshoz, tanuláshoz vagy munkavégzéshez. A LED technológiának köszönhetően a lámpa energiatakarékos és hosszú élettartamú.

A Danuta lámpa egyedülálló dizájnja a figyelem középpontjába helyezi, legyen bárhol is elhelyezve. A stílusos sárgaréz matt bevonat tökéletesen illik a modern vagy akár a klasszikus berendezéshez is, így bármely szobában kiválóan mutat.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Danuta lámpa könnyen szerelhető. Egyszerűen állítsa be a lámpát a kívánt magasságba, majd csatlakoztassa a hálózati adapterhez. Nem szükséges további eszközöket vagy szaktudást igényel, így időt és energiát takaríthat meg.

Ha szeretné otthona vagy irodája hangulatát fokozni, és egy funkcionalitással és esztétikummal egyaránt rendelkező állólámpát keres, akkor a Danuta állítható LED állólámpa tökéletes választás Önnek. Élvezze a kellemes fényt és a lenyűgöző megjelenést, amit ez a lámpa biztosít.

Danuta LED állólámpa fémből készült, matt sárgaréz megjelenésű, a lámpafejben két érintésvezérlővel és három csuklóval a rugalmas igazítás érdekében. A fény színe 3000 és 4000 Kelvin között keverhető.

Állólámpák

Az Állólámpák alkatértézése azok számára készült, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába és szeretnék jobban megérteni, hogy mi teszi őket olyan különlegessé. A weboldalon széles választékban találhatók állólámpák, amelyek többnyire a belső terek megvilágítására szolgálnak. Ezek a lámpák különböző anyagokból és színekben állnak rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Az Állólámpák alkatértézése alatt számos információval találkozhatunk az állólámpák felépítéséről, azok anyaghasználatáról és számos egyéb érdekességről. A weboldal külön részt szentel a LED, illetve a halogén izzók használatának is, amelyek közül mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt. Néhány segítség a megfelelő állólámpa kiválasztásához is megtalálható a weboldalon, amelyek segíthetnek abban, hogy otthonunknak az ideális világítást biztosítsuk. Összességében az Állólámpák alkatértézése nagyszerű forrást jelent mindazoknak, akik szeretnének betekintést nyerni az állólámpák világába. A weboldal segítségével meg fogják találni az otthonuknak legmegfelelőbb égőt, és garantáltan boldogabbak lesznek az új világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Bloom álló lámpa, négy izzós, fekete Bloom álló lámpa, négy izzós, fekete

A Dione állólámpa egy stabil, kerek talapzatból áll, amelybol egy kecses rúd emelkedik ki. Erre rövid, vízszintes karok vannak szerelve különbözo magasságban és pozíciókban, amelyek a kerek fénygömböket tartják. A gömbök matt üvegbol készülnek, és homogén fényt bocsátanak ki. Ideális dekorációs elemként és kanapék vagy akár két fotel megvilágítására. A két kisebb gömbben E14-es izzókat, a nagyobbakban

A boltba
Corralee álló lámpa, háromlábú, fehér szövetbúra Corralee álló lámpa, háromlábú, fehér szövetbúra

A Corralee állólámpa fehér, hengeres textilből készült ernyővel rendelkezik. Ezt egy magas, olajozott tölgyfából készült háromlábú keret tartja. A Corralee kellemes, természetes megjelenésű fényforrás nappalikba és hálószobákba.

A boltba
Állólámpa Maira, háromlábú, olajozott tölgy, bézs Állólámpa Maira, háromlábú, olajozott tölgy, bézs

Az elegáns Maira állólámpa háromlábú, tölgyfából készült vázzal és szövetből készült kerek lámpaernyővel rendelkezik. A fény itt finoman és hangulatosan jut a helyiségbe, így a lámpatest tökéletesen alkalmas a nappali vagy a hálószoba kiegészítő megvilágítására.

A boltba
LED álló lámpa Lilian, sárgaréz/matt LED álló lámpa Lilian, sárgaréz/matt

Az elegáns Lilian állólámpa bármikor biztosítja a megfelelő világítási hangulatot, mivel a négy dimmelhető E27 LED izzó (nem tartozék) fényereje a dugaszolható kábelen található lábdimmerrel állítható. Ezenkívül a magasság (145 és 185 cm között) és a finom lámpatest keretének vetülete is változtatható. Húzható kapcsolóval (be/ki) a cintz árnyékolón.

A boltba
GUBI Gräshoppa háromlábú állólámpa, kék-szürke GUBI Gräshoppa háromlábú állólámpa, kék-szürke

Az Európában és Észak-Amerikában tevékenykedő Greta Magnusson Grossman (1906-1999), a formatervezés úttörője által 1947-ben megalkotott Gräshoppa állólámpa időtlen esztétikával, enyhén döntött háromlábú talpával közvetíti az életszerűséget. A kúp alakú lámpafej állítható, így a fény iránya szükség szerint beállítható. - A dán Gubi gyártó minőségi terméke

A boltba
Fényes természetes Arbor tölgy fekete Fényes természetes Arbor tölgy fekete

A kézzel készített Arbor LED-es állólámpa egy kiváló furnérfából készült hengeres lámpabúra, amely a felső és alsó oldalán fém bevonattal van ellátva, és egy szintén fémből készült lábon áll. A lámpa működtetése a tápvezetékbe épített lábpedálos kapcsolóval történik.

A boltba
ICONE Vera LED állólámpa 930 fehér ICONE Vera LED állólámpa 930 fehér

A Vera LED-es állólámpa alumíniumból készült, és fényhatásában hasonlít a mennyezeti alátétre, azaz közvetett fényt ad. A fényt a gyűrű tetején található LED-ek generálják, amelyek enyhén ferdén állnak a rúdra. A fény a falra és a mennyezetre esik, és közvetett térvilágítást biztosít.

A boltba
Textil állólámpa Lara LED olvasólámpával Textil állólámpa Lara LED olvasólámpával

A Lara állólámpa a szürke textilárnyékoló alatt rejtőző fő fényforrás mellett egy rugalmas LED-es olvasókarral is rendelkezik, amely célzott fényt biztosít az olvasáshoz és a kézimunka végzéséhez.

A boltba
UMAGE Asteria floor LED állólámpa fekete UMAGE Asteria floor LED állólámpa fekete

Az Asteria lámpatestek sorozata kibővült egy állólámpacsaláddal. Az összes többi lámpatesthez hasonlóan ez is nagyon lapos árnyékolóval készült, amelyen keresztül a fény szatén diffúzorokon keresztül lefelé világít. Az árnyékoló körös-körül egy keskeny fémszalagból áll. A lámpatest fején lévő, dimmerrel ellátott forgókapcsoló lehetővé teszi a fény helyzetnek megfelelő tompítását, a lámpatest talpának

A boltba
Pauleen Grand Elegance állólámpa, fehér Pauleen Grand Elegance állólámpa, fehér

A Grand Elegance állólámpa aranyszínű keretből áll, amely tökéletesen illeszkedik a lámpa ernyőjéhez és talpához. A design a szó legszorosabb értelmében elegáns. A fénysugár a beépített csuklóval állítható. A lámpa a tápvezetéken lévő kapcsolóval kapcsolható be és ki. 1 x E27 25W (exkluzív)

A boltba
Vibia lapos LED állól. magassága 100 cm terrakotta Vibia lapos LED állól. magassága 100 cm terrakotta

A Flat LED állólámpa szándékosan minimalista kialakítású. A fémszerkezetet egy ellenálló polikarbonát diffúzor egészíti ki, amely biztosítja a káprázatmentes megvilágítást. A lámpa nyomógombos fényerőszabályzóval is fel van szerelve, így a fényerő szabályozható.

A boltba
LED álló lámpa Lya olvasófény rézmatt LED álló lámpa Lya olvasófény rézmatt

A Lya LED-es állólámpa egyrészt akcentusvilágítást teremt a mennyezeti alátéttel, másrészt pontos olvasófényt az olvasókarral. Érintéses dimmerrel a fényerő szabályozásához.

A boltba
Woody állólámpa, fa/textil, kocka alakú, fekete Woody állólámpa, fa/textil, kocka alakú, fekete

A kocka alakú Woody állólámpa könnyű, természetes fából készült talapzattal és szöveternyővel rendelkezik, amelyen keresztül a fény finoman árad. A kábelen található lábkapcsolóval felszerelt.

A boltba
HAY Pao design állólámpa, fekete HAY Pao design állólámpa, fekete

A Pao állólámpa a dán Hay gyártó és a japán tervező, Naoto Fukasawa együttműködésében készült. A formát a hagyományos mongol Pao sátrak ihlették, amelyeket éjszaka kivilágítanak. A Pao egy súlyozott acél alapból, egy karcsú vázrúdból és egy magasfényű acél árnyékolóból áll. Két izzót használunk (nem tartozék), majd a lámpa körül meleg, barátságos hangulatot teremtünk. A kábelen található lábkapcsolóval

A boltba
HerzBlut Rika állólámpa, olajozott csomós tölgy/fehér HerzBlut Rika állólámpa, olajozott csomós tölgy/fehér

A Rika állólámpa függőleges, szögletes állvány, valamint egy fából készült négyzet alakú talp, egy hengeres textil árnyékoló és egy akcentus az alján, valamint egy matt csiszolt nikkelből készült felső, ívelt kar alkotja.- Fenntarthatóan beszerzett fa FSC tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól - Németországban gyártották

A boltba
Állólámpa Aranzola, alsó elosztás, fekete Állólámpa Aranzola, alsó elosztás, fekete

Az Aranzola állólámpa félgömb alakú ernyője lefelé sugározza a fényt, így elkerülhető a vakító hatás. Az állólámpa acélból készült, és fekete színű; csak az ernyő belseje fehér.

A boltba
Stilnovo Kamia LED álló világítás, fekete Stilnovo Kamia LED álló világítás, fekete

A Kimia LED-es állólámpa árnyékolója szabadon forgatható és mozgatható a lámpatest felső végén, így a fény iránya tetszés szerint változtatható, pl. a fal vagy a mennyezet felé a hangulatvilágítás vagy a nyugodt olvasás érdekében. A beépített LED-modul meleg fehér fényt bocsát ki, nagyon jó színvisszaadással (CRI>90), a fény intenzitása a kábelbe integrált lábkapcsolón található csúszkával fokozatmentesen

A boltba
Asztali lámpa Monic VO0787 kék MAX 15W LB1 Asztali lámpa Monic VO0787 kék MAX 15W LB1

A boltba
Dyberg Larsen Cale álló világítás, sötétkék Dyberg Larsen Cale álló világítás, sötétkék

A Cale állólámpa sötétkék kivitelével divatos színfoltot hoz a szobába. A lámpafej elforgatható. A be-/kikapcsoló a lámpafej tetején található.

A boltba
Rabalux 74010 Adelmo LED-es állólámpa, 10 W, šedá Rabalux 74010 Adelmo LED-es állólámpa, 10 W, šedá

  Az Adelmo állólámpa egyszerű, letisztult dizájnjával és extra funkcióival remek választás szinte minden modern nappaliba. Alacsony helyigényének köszönhetően könnyen elhelyezhető akár egy kevésbé tágas szobában is. A szürke színű fémből készült modell vékony, ívelt szárral és teljesen lapos lámpafejjel rendelkezik,

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben