Diesel Only The Brave Tattoo - EDT 50 ml


14 700 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Diesel Only the Brave Tattoo illatát olyan férfiak ihlették, akiknek testét tetoválás díszíti. A parfüm fejillata almából áll, a szívillata zsályát és borsot tartalmaz. Az illat fás tónusokon, dohányon, pacsulion és benzolon alapszik. Az illatot 2012-ben mutatták be.

EAN: 3605521534064

Gyártó: Diesel

Termékleírás

A Diesel Only the Brave Tattoo illatát olyan férfiak ihlették, akiknek testét tetoválás díszíti. A parfüm fejillata almából áll, a szívillata zsályát és borsot tartalmaz. Az illat fás tónusokon, dohányon, pacsulion és benzolon alapszik. Az illatot 2012-ben mutatták be.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 50 ml
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Származási hely Olaszország
Fő illat Ciprus
Mellék illat Fás
Fej alma
Alapillat pacsuli, benzoin, fás tónusok, dohány
Szív zsálya, fekete bors
Az illat jellemzői fűszeres, fás, chypre
0 Ft

Hugo Boss Hugo Man - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Hugo Boss Hugo Man - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

A Hugo egy aromás-zöld illat, sok dimenzióval, személyes identitás. Tiszta és utánozhatatlan. Tökéletesen megtestesíti a fiatalok elánját. Frissüljön fel azzal az összetéveszthetetlen elegáns frissességgel, amely kellemesebbé teszi a napot. Az illat 1995-ben debütált. Ez az eau de toilette jöhet celofán nélkül is.

A boltba
Moschino Cheap & Chic I Love Love - EDT 30 ml Moschino Cheap & Chic I Love Love - EDT 30 ml

Játékos és örömteli - ilyen a Moschino Cheap & Chic I Love Love illat. Olyan nőnek szól, aki szeret szeretve lenni, energikus, talán kissé ironikus, egy olyan nő, akivel az élet egy igazi kaland. Az illatot grapefruit, narancs, citrom és piros ribiszke citrusjegyek uralják . A szív illatjegyeit a nőiesen poétikus tearózsa, a szittyó vitalitása és a gyengéd gyöngyvirág határozza meg, egy csipetni fahéjeszenciával

A boltba
John Varvatos Vintage - eau de toilette spray 75 ml John Varvatos Vintage - eau de toilette spray 75 ml

A John Varvatos Vintage egy ciprusos fás illat karizmatikus férfiaknak. Fejjegyei közé tartozik az illatos édeskömény, birs, rebarbara, bazsalikom, üröm és bors. A szív friss zöld tónusokat, ibolya gyökeret, jázmint, fahéjat, levendulát és borókát rejt. Az illatot a végén hideg zuzmó, pacsuli, velúr, dohány, tonkabab, gyanta és fás jegyek rögzítik. 2006-ban került a piacra.

A boltba
Dior Sauvage - EDT 200 ml Dior Sauvage - EDT 200 ml

A Dior Sauvage illata a magával ragadó illatok robbanása! Az illatot a kék ég, a nyitott tér és a forró sivatagi levegő ihlette. Az illat összetevői többnyire természetes alapanyagokból származnak. 2015-ben indult, az illat arca Johnny Depp vált.

A boltba
Mont Blanc Legend Spirit - EDT 50 ml Mont Blanc Legend Spirit - EDT 50 ml

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

A boltba
Al Haramain Signature Silver - EDP 100 ml Al Haramain Signature Silver - EDP 100 ml

A Signature Silver egy keleti-virágos illat a férfiak számára. A fej füstölőt, férget, narancsot és rozmarint tartalmaz. A szívében jázmin, gyöngyvirág, grapefruit és cédrus kombinációját fogja érezni. A kompozíciót moha, dohány, borostyán és szantálfa zárja le.

A boltba
Dior Miss Dior Rose N`Roses EDT 150 ml Dior Miss Dior Rose N`Roses EDT 150 ml

A Miss Dior Dior Rose N\'Roses a Dior márkától egy virágos illat, amelybe beleszeret! Ez a friss és élénk EDT magába rejti a rózsa energikus illatát. A rózsa tónusait bergamott és más fehér pézsma alapú citrusfélék egészítenek ki. Az illat 2020-ban került a piacra.

A boltba
Givenchy Irrésistible - EDT 80 ml Givenchy Irrésistible - EDT 80 ml

Ebben az izgalmas illatban a törökországi Isparta-hegységben szüretelt esszenciális rózsák találhatók. Púder írisszel kombinálva ezt a ragyogó rózsát egy gyönyörű fekete ribizlilevél erősíti. A szűz cédrusfa alapjában fehér pézsmával keveredik. Fran Summers ennek az új illatnak az arca.

A boltba
Yves Saint Laurent Libre - EDT 50 ml Yves Saint Laurent Libre - EDT 50 ml

A Libre a szabadság illata, amelyre minden nő vágyik. A saját előítéleteitől és félelmeitől, valamint a társadalom által rákényszerített sztereotípiáktól erkölcsileg mentesnek lenni sokak számára luxus. Ez az eau de toilette tavaszi frissesség illatú. Ez a kontrasztok játéka, amelyben a győztes oldal pontosan a tiéd. Az eau de toilette olyan palackba kerül, amely egyesíti a gyengédséget, az arany ragyogását

A boltba
Antonio Banderas Her Secret Temptation - EDT 50 ml Antonio Banderas Her Secret Temptation - EDT 50 ml

A Her Secret Temptation egy érzéki és finom keleti-virágos illat. A lédús citrusfélék a fűszer egyedi egyéniségével együtt érzékiséget és karaktert kölcsönöznek az elegáns fa tónusoknak. Kihangsúlyozza szépségét, és különleges érzékiséget és szenvedélyt kölcsönöz.

A boltba
Guess Seductive Flirt - EDT 75 ml Guess Seductive Flirt - EDT 75 ml

Ha egy könnyed, gyümölcsös illatra van szüksége, akkor a Seductive Flirt lesz a kiváló választás. Tökéletes gyümölcsös-virágos ínyenc illat, mely elindít egy nyáron csókkal teli nyári romantikát. Az illat a bergamott, a körte és a fekete ribizli tónusával kezdődik. A szív felé halad, amely tele van jázminnal, narancsvirággal és íriszgyökérrel. Tömjén vaníliával és kasmírfával teszi teljessé a komp

A boltba
Davidoff Zino - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Davidoff Zino - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Zino Davidoff a márka a férfiak, keleti-fás, édes illat férfiaknak, amely megnyitja a bergamott, rózsafa, levendula és zsálya. A szív az illat rejtett rózsaszín, rózsa, a jázmin és a gyöngyvirág. Fás alap keverik mámorító vanília és a pacsuli. Úgy indult 1988-ban.

A boltba
Police To Be Exotic Jungle Man - EDT 125 ml Police To Be Exotic Jungle Man - EDT 125 ml

Sokoldalú, érzéki és izgalmas. A bergamott, a mandarin és a bors vibráló árnyalatai fűszeres jelleget kölcsönöznek a kompozíciónak, míg az érzéki rózsa és az alma zöld frissessége teszi teljessé az illatot. Férfias és izgalmas illatélmény, mely minden érzékszervet felébreszt.

A boltba
Mont Blanc Legend Red - EDP 30 ml Mont Blanc Legend Red - EDP 30 ml

A Legend Red Eau de Parfum egy férfi illat, amelyet az erő és az önbizalom ihletett. A Legend Red a kardámom, a vérnarancs és a grapefruit jegyeit mutatja be. A zsálya, a cédrusfa és a borókabogyó kombinációja a szív akkordjaiban van. Végül érezni fogja a mahagóni, a cédrus és a tonkabab illatát. Az illatot 2022-ben mutatták be.

A boltba
Nike Pink Woman - EDT 30 ml Nike Pink Woman - EDT 30 ml

Nike Woman Pink gyümölcsös - virágos illat a magabiztos nő, aki mindig rögzített célját. Csábító kombinációja felhangok keverednek finom aromájú szirmok szív és fás alap. Nike Woman Pink parfüm származik sikeres színskálát. Ez a termék 2014-ben indított.

A boltba
Versace Bright Crystal - EDT 200 ml Versace Bright Crystal - EDT 200 ml

Virágos-friss illat. Puszta érzékiség, kristály és csillogás: Versace bemutatja a Bright Crystal-t. Amely egy friss és vibráló karakterű, ritka és becses ékszer. Elbűvölő és érzéki illat olyan Versace nőnek, aki erős, önbizalommal teli, mégis nőies, érzéki. Egy olyan illatba borít be, mely jegesen friss, és a gránátalma lédús és színes magjaira emlékeztet. Az illat, melyben a magnólia, a bazsarózsa,

A boltba
Playboy The Club Black Edition - EDT 50 ml Playboy The Club Black Edition - EDT 50 ml

A Club Black eau de toilette egy modern illat egy olyan férfi számára, aki szereti az életet és minden másodpercet megünnepel. Kényeztesd magad a Playboy The Club Black új férfiillatával.

A boltba
Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning - EDT (újratölthető) 100 ml Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning - EDT (újratölthető) 100 ml

A Replica Lazy Sunday Morning egy női toalettvíz, melyben a pézsmás és friss tónusok érvényesülnek, finom virágos árnyalatokkal kiegészítve. Az illat a Replica kollekcióhoz tartozik - ezek az illatok univerzális erővel bírnak, hogy felidézzék a szeretett helyek vagy a kellemes pillanatok emlékeit. A Replica Lazy Sunday Morning megörökíti a vasárnap reggel tökéletességét, a tiszta és illatos ágynemű

A boltba
Guess Seductive Homme Blue - EDT 50 ml Guess Seductive Homme Blue - EDT 50 ml

A Guess Seductive Homme Blue EDT egy friss, keleti-fás illat olyan férfiaknak, akik szeretik a luxust. Engedje magát elvarázsolni a kaviár, bors, kardamon és a citrus friss illatával. A szívillatban rejtőznek a vízi tónusok és a szerecsendió és nem kevésbé érdekes tónusok a végén!

A boltba
Adidas Victory League - EDT 50 ml Adidas Victory League - EDT 50 ml

Az Adidas Victory League kifinomult illat egy megbízható férfinak készült, aki hisz az egyéni teljesítményben, de ugyanakkor tudja, hogy a csapatmunka győzelemhez vezet. A bergamott, a bazsalikom és a frissen vágott fű szárainak frissessége a gyümölcsös-fűszeres szívillatból ered, amely levendulát, körtét és fahéj tónusait tartalmazza. Az elegáns illat egyedülálló jellegét a cédrus, a vanília és a

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben