Esempio asztali lámpa, magassága 70cm


156 990 Ft
  • Raktáron

Az Esempio egy finom vasrúddal ragad magával, amely egy filigrán fémárnyékolóhoz vezet, amely gazdagon díszített

EAN: 4250151321141

Gyártó: Holländer

Termékleírás

Az Esempio asztali lámpa nemcsak praktikus megoldás az olvasáshoz vagy munkavégzéshez, hanem szép kiegészítője lehet az enteriőrnek is. Magassága 70 centiméter, ami lehetővé teszi, hogy kellemesen világítson a munkafelületet, az asztalt vagy az olvasószéket.

Az Esempio lámpa modern, letisztult designnal rendelkezik, így bármilyen lakberendezési stílushoz passzol. A lámpa burkolata fehér, mely tovább erősíti a letisztult megjelenést, és nagyszerűen illeszkedik a modern és minimalista belsőtérhez.

A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamra számíthatunk tőle. A lámpa további előnye, hogy állítható magasságú, így az adottságoknak és az igényeknek megfelelően könnyedén beállíthatjuk, hogy milyen magasra legyen a fényforrás.

Az Esempio asztali lámpa tökéletes választás lehet otthonunkba vagy az irodánkban, hiszen magas minősége, letisztult designja és funkcionális jellege számos előnyt kínál a mindennapi életben. Ha magas minőséget és stílust szeretnénk vásárolni, akkor az Esempio lámpa az ideális választás.

Az Esempio egy finom vasrúddal ragad magával, amely egy filigrán fémárnyékolóhoz vezet, amely gazdagon díszített

Ablakpárkány lámpák

Üdvözlöm a weboldalunkon, ahol bemutatjuk az Ablakpárkány lámpákat az alkatéziséhez! Ha lakásfelújításon gondolkodik, vagy csak szeretné feldobni az otthona hangulatát, akkor jó helyen jár. Az Ablakpárkány lámpák a Függőlámpák & Csillárok kategóriába tartoznak, ami a leginkább fénnyel és stílussal teli termékekről szól. Az ablakpárkány lámpák kiváló megoldást nyújtanak, ha szeretné felhasználni az ablakpárkányt a lakásában. Ezek a lámpák praktikusak és elegánsak, mert egyetlen termékben kombinálják az ülést, az asztalt és a világítást. A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy olyan világítóberendezéseket kínáljunk, amelyek kielégítik az Ön igényeit. Az ablakpárkány lámpák tökéletesen illeszkednek minden típusú ablakpárkányhoz, így akkor is könnyedén használhatóak, ha a hely korlátozott. Ezenkívül gyakorlati megoldást kínálunk, hogy a lámpatestet könnyedén és gyorsan be- és kikapcsolhassa. Nem kell aggódnia a különböző beállítások miatt sem, hiszen könnyedén módosíthatja a fényerőt és a hangulatot az adott pillanatnak megfelelően. Az ablakpárkány lámpák többféle stílusban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa az otthonához leginkább illőt. Legyen szó modern, minimalistáról vagy klasszikusról, nálunk mindent megtalál, amit keres. Az elegáns és stílusos kivitelezésnek köszönhetően az ablakpárkány lámpák minden helyiségben remekül mutatnak, legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy étkezőről. Nem csak az esztétikai értékek miatt érdemes az ablakpárkány lámpák mellett dönteni, hanem az energiatakarékosságuk miatt is. Az általunk kínált LED-es világításnak köszönhetően az ablakpárkány lámpák kevesebb energiát fogyasztanak, így hosszú távon jelentős megtakarítást érhet el a villanyszámlában. Környezettudatos megoldást kínálunk, mert fontosnak tartjuk az otthona és a bolygónk védelmét. Böngéssze át weboldalunkat, ahol megtalálja a legfrissebb és legdivatosabb ablakpárkány lámpákat az alkatéziséhez. Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Készséggel állunk rendelkezésére, hogy segíthessünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb ablakpárkány lámpát.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mekkora magassága van az Esempio asztali lámpának?

70cm magas.



Trabo asztali lámpa, pácolt fenyő, magassága 15cm Trabo asztali lámpa, pácolt fenyő, magassága 15cm

A Trabo asztali lámpa egy rusztikus henger, amely fenyőfából készült, feldolgozás nyomaival és természetes szemcsékkel. A tetejébe egy E27-es, max. 25 W-os izzó foglalata van beépítve. Mivel a lámpa természetes módon nőtt fatörzsből készül, minden darab egyedi, egyedi megjelenésű; átmérője 8 és 12 cm között mozog - FSC® tanúsítvánnyal rendelkező erdészetből származó fa

A boltba
Elianna üveg asztali lámpa, henger, króm talppal Elianna üveg asztali lámpa, henger, króm talppal

Az Elianna asztali lámpa egy gyönyörű, kompakt kialakítású mindenes, amely komódokon és ablakpárkányokon is jól mutat. A fehér üveg lágy, hangulatos fényt teremt.

A boltba
Edo asztali lámpa fehér üvegből, magassága 23 cm Edo asztali lámpa fehér üvegből, magassága 23 cm

Az Edo asztali lámpa hengeres testet ír le. Ez fúvott üvegből készült, amelyet egy végső maratási eljárással matt fehér tónusúvá varázsolnak. Az alig látható fém talapzat biztonságos állványt biztosít. Belsejében egy E27-es lámpa van elhelyezve, amely dekoratívan világít az üvegben.

A boltba
Asztali lámpa Semino kerámia ernyővel Asztali lámpa Semino kerámia ernyővel

A Semino asztali lámpát mindenekelőtt az eredeti perforált mintázatú kerámiaernyő jellemzi. Gyönyörű kontrasztot alkot továbbá a bronzszínű keret.

A boltba
Asztali lámpa Schnecke arany vas anyagú Asztali lámpa Schnecke arany vas anyagú

A Snail Gold nem csak egy lámpatest, hanem egy designtárgy is. A filigrán alapból egy csiga alakú árnyékolóhoz vezet.

A boltba
Suniva asztali lámpa Suniva asztali lámpa

A SUNIVA hangulatos légkört teremt azáltal, hogy felfelé és lefelé is sugározza a fényt. A fény áthatol az árnyékoló aranyszínű fémből kivájt sugárzó motívumon is, ami tovább fokozza a melegítő hatást.

A boltba
6000 deco asztali lámpa, üveghéj, Tiffany-Design 6000 deco asztali lámpa, üveghéj, Tiffany-Design

A 6000-es kagyló alakú asztali lámpa a berendezés dekoratív kiegészítőjeként bizonyítja magát, ugyanakkor hangulatos akcentusvilágítást biztosít. Gyönyörű Tiffany megjelenésű.

A boltba
Asztali lámpa Alton füstszürke üveg ernyővel Asztali lámpa Alton füstszürke üveg ernyővel

Az Alton asztali lámpa dekoratív formájú, füstös szürke üvegárnyékkal hangulatos fényt sugároz körös-körül a hangulatos hangulatvilágítás érdekében. Az Alton például az ablakpárkányra helyezve vonzó hangulatvilágítást biztosít.

A boltba
Asztali lámpa Innovazione vas - arany Asztali lámpa Innovazione vas - arany

Az Innovazione asztali lámpa teljesen aranyszínű talppal rendelkezik, ami vonzó eleganciát kölcsönöz neki. A bézs színű szövetből készült lámpaernyő bármilyen nemes hangulathoz illik.

A boltba
Asztali lámpa Banderole vasból ezüst színben Asztali lámpa Banderole vasból ezüst színben

A Banderole Silver egy filigrán vaskerettel nyűgöz le, amelynek végén egy spirál alakú, ezüstszínű vasernyő ül.

A boltba
Asztali lámpa Snail One ezüst-arany színben Asztali lámpa Snail One ezüst-arany színben

A SNAIL ONE egyaránt illik a modern és a klasszikus hangulathoz, és a színek és formák sikeres kombinációjának, valamint a hangulatos fénynek köszönhetően minden helyiségnek otthonos hangulatot kölcsönöz.

A boltba
Windlight Shirley Tiffany stílusban Windlight Shirley Tiffany stílusban

A Tiffany-dizájnú Shirley egy rendkívül dekoratív virágmotívumot díszít finom lila és zöld színekben. A művészi üvegárnyékoló meleg fényt biztosít.

A boltba
Martinelli Luce Civetta lámpa diffúzor opál Martinelli Luce Civetta lámpa diffúzor opál

A kis Civetta asztali lámpa henger alakú, fehérre lakkozott alumíniumból készült. A behelyezendő (exkluzív) E27-es LED-lámpa fényét közvetve lefelé bocsátja ki két kapu kivágáson keresztül, és szórtan felfelé egy szaténezett metakrilátból készült felső burkolaton keresztül. - Tervezte: Emiliana Martinelli

A boltba
ALMUT 0239 Asztali lámpa, vegán, dió/cirbolyafenyő ALMUT 0239 Asztali lámpa, vegán, dió/cirbolyafenyő

Ez a 0239-es sorozatú asztali lámpa az Almut von Wildheim kiváló minőségű terméke. A hengeres formájú lámpa minimalista esztétikájával, valamint a felhasznált diófa természetes ragyogásával győz meg. A gyártás vegán és fenntartható Európában; nem használnak műanyagot vagy állati eredetű anyagokat. A csomagolás is újrahasznosítható.

A boltba
Origami asztali lámpa, fehér Origami asztali lámpa, fehér

Az Origami asztali lámpa a szecesszió eleganciáját testesíti meg fúvott üvegből készült, stilizált formákkal és vonalakkal díszített ernyőjével. A színes üveg lágy, hangulatos fényt teremt.

A boltba
Bombo asztali l., matt üveg, magasság 18cm, Ø 19cm Bombo asztali l., matt üveg, magasság 18cm, Ø 19cm

A Bombo asztali lámpa fúvott matt üvegből készült, lapított gömb alakú ernyőből áll. Működés közben az üveg egyenletesen világít, és minden irányban lágy fénnyel tölti meg a helyiséget. - a kábelen lévő fényerőszabályzóval

A boltba
Batabano asztali lámpa, homok színű/fekete, búrával Batabano asztali lámpa, homok színű/fekete, búrával

A Batabano asztali lámpa egy modern, világító kiegészítő az ablakpárkányra, a komódra vagy az éjjeliszekrényre. Egy homokszínű, függőleges csonkakúp belsejében található a felfelé néző foglalat. A külső oldalra 45°-os szögben egy fekete félgömb van szerelve, amely a fényt oldalra és felfelé árnyékolja.

A boltba
UMAGE Carmina Mini lámpa fehér/háromlábú állvány w UMAGE Carmina Mini lámpa fehér/háromlábú állvány w

Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi a Carmina Mini asztali lámpa rugalmas használatát. Van egy magas és egy alacsony pozíció, amely szintén csökkenti a három láb átmérőjét. A stabil, minimalista kialakításnak köszönhetően a talapzat nem vonja el a figyelmet a lenyűgöző árnyékolóról, amely több, hullámszerűen egymáshoz illesztett alkatrészből áll.

A boltba
Pauleen Boho Glow asztali lámpa Pauleen Boho Glow asztali lámpa

A Boho Glow asztali lámpa egy olyan asztali lámpa, amely természetes stílusban fejezi ki az otthonosságot. A rattanból készült lámpa lámpa alakú teste magában foglalja a fényforrás foglalatát. Be-/kikapcsolóval.

A boltba
LED deco asztali lámpa 5305758 akku füstszürke LED deco asztali lámpa 5305758 akku füstszürke

Näve LED deco asztali lámpa 5305758 akku füstszürke, Nappali / Étkező, műanyag, üveg, 0.6W, H: 18.5cm

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben