Fabbian Cubetto fali lámpa G9 króm/átlátszó


92 990 Ft
  • Raktáron

A szögletes kialakítású Cubetto fali lámpa egy krómozott fém falikonzolból és egy átlátszó üvegből készült spotból áll. A folt egyenként elforgatható. A Cubetto egy G9-es lámpával működik. - made in Italy

Gyártó: Fabbian

Termékleírás

A Fabbian Cubetto fali lámpa egy modern és elegáns megoldás a belső tér megvilágítására. A krómozott, kocka formájú kivitelezés, és az átlátszó üvegburkolat páratlanul stílusos darabbá teszik bármely szobában.

Ez a fali lámpa tökéletes választás lehet a nappaliba, az étkezőbe vagy a hálószobába is. A G9-es foglalatnak köszönhetően az összes égőféle könnyedén alkalmazható, a izzó árnyéka pedig tompítja az erős fényt.

A Fabbian Cubetto gyönyörű fényjátékot és lágy hangulatot teremt bármely térben. Használhatja akár önmagában, de akár több darabbal is kombinálva, hogy még stílusosabb külsőt kapjon a helyiség.

Benne van az ajánlatban az égő is, így azonnal használatba veheti az újonnan megvett lámpáját. A Fabbian Cubetto fali lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú távon is garantált a tartóssága.

A Fabbian Cubetto fali lámpa az új kedvence lehet az Ön lakásának is! Tekintse meg a termékünket, és vásároljon most!

A szögletes kialakítású Cubetto fali lámpa egy krómozott fém falikonzolból és egy átlátszó üvegből készült spotból áll. A folt egyenként elforgatható. A Cubetto egy G9-es lámpával működik. - made in Italy

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen izzófoglalattal rendelkezik a Fabbian Cubetto fali lámpa?

A lámpa G9 izzófoglalattal rendelkezik.


Milyen színű a Fabbian Cubetto fali lámpa?

A lámpa króm és átlátszó színű.


Mekkora az átmérője a Fabbian Cubetto fali lámpának?

A lámpa átmérője 12 cm.


Milyen anyagból készült a Fabbian Cubetto fali lámpa?

A lámpa krómozott fém és üveg kombinációjából készült.


Szabadon választható a Fabbian Cubetto fali lámpa helye a lakásban?

Igen, szabadon választható, hogy hol szeretnénk elhelyezni a lámpát a lakásban.



Lucien gipsz fali lámpa, háromfokozatú, fehér Lucien gipsz fali lámpa, háromfokozatú, fehér

A Lucien fali lámpa gipszből készült, félköríves, háromszintes fénytesttel rendelkezik, amely különösen hangulatos fényt képes árasztani. A lámpa az Ön által választott E14-es izzóval működik, a gipsztest pedig igény szerint festhető vagy színezhető, így egyéni kialakítási lehetőségeket biztosít.

A boltba
By Rydéns Hermine fali lámpa kábellel, sárgaréz By Rydéns Hermine fali lámpa kábellel, sárgaréz

A Hermine egy marokkói stílusban készült falilámpa, matt sárgaréz bevonatú fémből. A tetszés szerint felszerelhető lámpatartó egy téglalap alakú falikarra van erősítve, és a fém, csillagszerű perforációval ellátott ernyő veszi körül. A fényt így hatékonyan bocsátja ki a szobába.

A boltba
Decor Walther Box LED fény fekete 2 700K 60cm Decor Walther Box LED fény fekete 2 700K 60cm

A Box N LED-es fali lámpa egy klasszikus, számos variációval rendelkező lámpa fürdőszobákba és nappalikba. A modern, matt fekete színű, sárgarézből készült, állandóan beépített LED-ek nagyon meleg fényt sugároznak felfelé és lefelé a diffúzorokon keresztül. Az N doboz fázisvágó dimmerrel dimmelhető.

A boltba
Kiváló minőségű fali lámpa Alessia Kiváló minőségű fali lámpa Alessia

Ragyogó fali- vagy mennyezeti lámpa Alessia Számos kéttónusú fémszalag sugárzó mintázatban helyezkedik el, és az Alessia fali lámpa úgy ragyog, mint egy sugárzó nap. Az Alessia garantáltan szemet gyönyörködtető bármelyik falon, a nap bármelyik pillanatban felkelhet. A 60 cm átmérőjű lámpatest elsősorban nagy helyiségekbe, például tágas nappalikba, nyilvános bejárati terekbe vagy előterekbe alkalmas.

A boltba
Louis Poulsen Flindt fali lámpa Ø30cm alu 3 000K Louis Poulsen Flindt fali lámpa Ø30cm alu 3 000K

A dán tervező, Christian Flindt Flindt LED-es fali lámpája, amelyet a Louis Poulsen lámpagyártó cég számára készített, egy tökéletes kört ír le, és a tetején homorú fénykibocsátással rendelkezik, amely a homorú és domború formák közötti átmenetnél egy lágyan ragyogó, visszavert fénygyűrűt hoz létre. Maga a forma kissé kiemelkedik a fali tartóból, így úgy tűnik, mintha a fali lámpa lebegne. Alkalmas

A boltba
Menzel Provence matt fali lámpa három égős Menzel Provence matt fali lámpa három égős

A háromlámpás Provence matt fali spotlámpa barna-fekete színű, formatervezett vasból és fehér kerámiából készült gyönyörű árnyékolókkal tökéletesen illeszkedik a vidéki ház stílusú környezetbe. A három árnyékoló tökéletesen összehangolható illesztésekkel, és a reflektor mennyezetre történő felszerelésre is alkalmas.

A boltba
ICONE GiuUp LED fali mosó decentralizált 20W, fekete ICONE GiuUp LED fali mosó decentralizált 20W, fekete

A GiuUp LED fali lámpa felfelé irányuló fényt termel, erős fényerővel. A fali csatlakozó egy kábellel kapcsolódik a lámpatesthez, így a GiuUp eltolt helyzetben is felszerelhető.

A boltba
serien.lighting Rod Wall LED fali lámpa, alumínium serien.lighting Rod Wall LED fali lámpa, alumínium

A Rod Wall LED-es fali lámpa átlátszó, kocka alakú boroszilikátüveg teste egy második, valamivel kisebb kocka alakú árnyékolót tartalmaz, amely döntően felelős a lámpatest fényhatásáért. A Rod Wall fázisvágó dimmerrel dimmelhető (kivéve)

A boltba
Dekor Walther Box 120 N LED fali lámpa 3 000 K Dekor Walther Box 120 N LED fali lámpa 3 000 K

A Box N LED-es fali lámpa klasszikus, számos változatban, fürdőszobákba és nappalikba. A krómozott fémből készült, állandóan beépített LED-ek meleg fehér fényt sugároznak felfelé és lefelé a diffúzoron keresztül. Az N doboz fázisvágó fényerőszabályzóval dimmelhető.

A boltba
Falilámpa Fläks polccal Falilámpa Fläks polccal

Félig fali lámpa, félig polc - Fläks egyesíti a világítást és a tárolási funkciót. A Fläks praktikus funkcionalitást és vonzó dizájnt kínál számos nappali és társalgó számára. A kábel dugóval és kézi fényerőszabályzóval van felszerelve.

A boltba
Fabbian Cubetto fali lámpa fel/le, GU10, világos Fabbian Cubetto fali lámpa fel/le, GU10, világos

A szögletes kialakítású Cubetto fali lámpa egy fényes, krómozott fém falikonzolból áll, amely két üvegből készült árnyékolót tart. Ezek felfelé és lefelé igazodnak. A Cubetto két GU10-es fényvisszaverővel rendelkezik. - made in Italy

A boltba
Északi fali lámpa Buddy fal fekete Északi fali lámpa Buddy fal fekete

Visszafogott, de modern dizájnnal rendelkező, dimmelhető fali lámpatest, amelyet a letisztult formanyelv jellemez. A Buddy fal többirányú árnyékolóval van felszerelve, és közvetlen megvilágítást biztosít ott, ahol szükség van rá. A GU10 foglalatot LED izzókkal kell felszerelni. A semleges, természetes színeknek köszönhetően könnyen illeszkedik számos lakberendezési stílushoz.

A boltba
ALMUT 1411 fali lámpa hajlított Alpesi rét, dugó ALMUT 1411 fali lámpa hajlított Alpesi rét, dugó

Ez a vegán és fenntartható fali lámpa az 1411 dizájncsaládból egy ívelt árnyékolóval rendelkezik, valódi füvek és virágok díszítésével. A fali rögzítés tölgyfából készült. A tápellátás a textilburkolatban lévő dugókábelen keresztül történik, amely a kapcsolónak is otthont ad.

A boltba
ALMUT 1411 hengeres fali lámpa, dió, dugó ALMUT 1411 hengeres fali lámpa, dió, dugó

Ez a vegán és fenntartható fali lámpa az 1411 dizájnvonalból egy diófából készült hengeres árnyékolóval van ellátva. A fali rögzítés tölgyfából készült. A tápellátás a textilburkolatban lévő dugaszolható kábelen keresztül történik, amely a kapcsolónak is otthont ad.

A boltba
Eldorado falilámpa konzollal, fekete Eldorado falilámpa konzollal, fekete

Az Eldorado fali lámpatest rugalmasságot biztosít a felszerelésben, mivel a hosszú karú, fémből készült, fém lámpatest hosszú kábellel és egy kiegészítő fali csatlakozóval van felszerelve, ami tökéletes, ha a konnektor nem közvetlenül a lámpatest felszerelési helyén van.

A boltba
It\'s about RoMi Lyon fali világítás, fekete It's about RoMi Lyon fali világítás, fekete

A Lyon fali lámpa egy kerek fali tartóból áll, amelybe egy kapcsoló van beépítve, valamint egy kecses, konzolos keretből. A kar, amelyre a kúp alakú ernyő van szerelve, elforgatható, így a Lyon egyedileg igazítható. A csatlakoztatás fekete textil kábellel történik. Mivel a fali lámpa végig vasból készült, a fény közvetlenül lefelé sugárzik. 2010 óta fenntartható anyagok használata - minden eladott

A boltba
Harry falilámpa, szögletes, króm/króm/fehér Harry falilámpa, szögletes, króm/króm/fehér

A modern Harry fali lámpa téglalap alakú, fehér színű textilből készült ernyővel rendelkezik. Ezt egy krómozott acélból készült tartó tartja. Harry-t egy rugalmas karral ellátott olvasólámpa egészíti ki. A világítóeszköz nem tartozék.

A boltba
Azzi fali lámpa textil ernyővel egy izzós fehér Azzi fali lámpa textil ernyővel egy izzós fehér

Az Azzi fali lámpa sárgaréz színű optikájú fémvázzal rendelkezik, amelyen egy fehér bársonyszövetből készült hengeres lámpaernyő ül, és vakításmentes világítást biztosít. A kellemes és hangulatos világítás érdekében a gyártó melegfehér fényű izzót ajánl. A fényerő szabályozására tompítható lámpák használata lehetséges

A boltba
GOOD & MOJO Zanzibár fali lámpa, Ø 40 cm, fekete GOOD & MOJO Zanzibár fali lámpa, Ø 40 cm, fekete

Zanzibar kerek fali lámpa rattan árnyékolóval és dugóvalA Zanzibar fali lámpa egy kerek árnyékolóból áll, amely rattanból készült és nyitott kialakítású. Egy nagy virágra emlékeztet, és gyönyörű természetes hangulatával gazdagítja a lakóteret. A konnektornak köszönhetően a fali lámpa pillanatok alatt üzembe helyezhető. A be-/kikapcsoló közvetlenül a kábelen található. Akár közvetett világításként a

A boltba
Fali világítás Toppo, arany, 1 izzó Fali világítás Toppo, arany, 1 izzó

Az egylángú Toppo fali lámpa elegáns hangulatot teremt otthonában. Az aranyszínű keretbe füstszürke lámpaüveg és gömb van szerelve. A fali lámpa szépségét az általa kibocsátott fény emeli ki - kívülről szabályozható a fényerő

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben