Fabbian Quarter - fehér LED fali világítás 3 izzós


57 990 Ft
  • Raktáron

A Quarter LED-es fali lámpa hosszúkás alumínium teste három nyílással van ellátva, amelyeket polikarbonát kockák töltenek ki. A fényt a műanyagon keresztül felfelé bocsátja ki. A lámpatest dimmelhető (Triac), dimmer exkluzív.

Gyártó: Fabbian

Termékleírás

A Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg. az egyik legjobb választás a modern és elegáns világítást keresők számára. Ez a magas minőségű fali lámpa egyedülálló tervezéssel és kiváló funkcionalitással rendelkezik, ideális bármilyen belső térnek extra fényt adni.

A Fabbian Quarter LED lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, például rozsdamentes acélból és fehér porfestéssel készült alumínium testtel, amely garantálja a tartósságot és hosszú élettartamot. Az előre szerelt LED-ek is nagyon tartósak és energiatakarékosak, így az áramfogyasztás minimálisra csökken, amellyel hozzájárul a környezetvédelemhez.

Ez a 3 lámpatesteletekből álló fali világítás egy betekintést nyújt a modern kiegészítők világába. Az átlátszó diffúzorok, amelyek a háztartási LED-csöveket tartják, és az alumíniumtest metszetei lehetővé teszik a fény áthatolását, anélkül, hogy visszaverték volna a falat vagy a falakat és egy erősebb, de nem zavaró fényeeffektet biztosít a helyiségben.

Összességében, a Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg. egy nagyszerű választás minden olyan ember számára, aki úgy érzi, hogy a modern utcai lámpák két harang két nagy harangjából állnak, és egy kis tökéletességnek kell lenniük az otthonukban ahhoz a képhez, amelyet a világításukkal adnak. A stílusos és modern kialakítású lámpa hosszútávú befektetés, így nincs többé szükség a rendszeres világítótest-kihelyezésre. A legjobb áron juthat hozzá, amely tovább növeli annak vonzerejét, hogy elkészítse hazájának leggyönyörűbb világítórendszereit!

A Quarter LED-es fali lámpa hosszúkás alumínium teste három nyílással van ellátva, amelyeket polikarbonát kockák töltenek ki. A fényt a műanyagon keresztül felfelé bocsátja ki. A lámpatest dimmelhető (Triac), dimmer exkluzív.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen típusú LED-eket használ a Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg.?

A Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg. magas minőségű és energiatakarékos LED-eket használ.


Milyen garantia van a Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg.-re?

A Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg.-re 2 év garancia vonatkozik.


Milyen színű a fénye a Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg.-nek?

A Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg. termék fénye fehér.


Milyen anyagból készült a Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg.?

A Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg. termék rozsdamentes acél és üveg kombinációjából készült.


Milyen méretű a Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg.?

A Fabbian Quarter - fehér LED fali fény 3 flg. mérete 40 cm x 12 cm x 8 cm.



Emina szögletes gipsz fali lámpa, arany Emina szögletes gipsz fali lámpa, arany

Az Emina fali lámpa nemcsak gyönyörű fényhatásával, hanem elegáns aranyszínű felületével is lenyűgöző. A test szögletes.

A boltba
Harry dekoratív fali lámpa, matt nikkel Harry dekoratív fali lámpa, matt nikkel

Enyhén ívelt formájú, üvegből készült fali lámpa valami nagyon harmonikusat sugároz. Sok stílushoz illik, és hangulatos fényt biztosít.

A boltba
Gofurnit Veneria fali lámpa, kőris, Ø 60 cm Gofurnit Veneria fali lámpa, kőris, Ø 60 cm

A fenntartható módon készült Veneria fali lámpa egyszerre fényforrás és dekoratív lakberendezési kiegészítő. A fali lámpa spirálisan elrendezett fafurnérból készült: az olajfából készült széles léceket ugyanabból a fából készült keskenyebb csíkok veszik körül. Az eredmény a fény és az árnyék nagyon esztétikus képe. A belülről érkező világítás különösen szépen kiemeli a fa szemcsézettségét. A fényt

A boltba
C665 fali lámpa vintage stílusú fekete színben C665 fali lámpa vintage stílusú fekete színben

Egyszerűen kialakított, a vintage stílushoz illő, kopottnak tűnő színfelületekkel a C665 fali lámpa mégis nagyon különleges kialakítású. A kerek lámpatartót lámpásként egy hajlított fém tartja, amelyet a fonott tápkábel vesz körül. - kézzel készített Olaszországban

A boltba
Helestra Yona LED fali lámpa, fehér, 27,5 cm Helestra Yona LED fali lámpa, fehér, 27,5 cm

A Yona LED-es fali lámpa egy hosszúkás, keskeny lámpatestből áll, amely ív alakban kissé kiemelkedik a falból. A felső és alsó végeken lévő nyílások lehetővé teszik, hogy a fény közvetve és vakításmentesen sugározzon a helyiségbe. A korszerű LED-technológiával felszerelt lámpa különösen gazdaságos az energiafogyasztás szempontjából. Körülbelül 1320 lumen fényerejével rendkívül fényesen és barátságos

A boltba
Nyta Tilt Globe Wall rövid, kábel piros, szürke Nyta Tilt Globe Wall rövid, kábel piros, szürke

A Tilt Globe Wall Short egy rövid fali lámpa szabadon forgatható ernyővel. Ez matt lakkozott, és modern megjelenést biztosít minden nappaliban. A piros, 3 m hosszú, dugóval ellátott kábelnek köszönhetően a Tilt Globe Wall Short lámpa sokféleképpen használható

A boltba
Fali lámpa Frost kerámiából, fehér Fali lámpa Frost kerámiából, fehér

A Frost fali lámpa egy kerek, mázas kerámia falikart tartalmaz E27-es foglalattal, amelybe legfeljebb 60 wattos izzók illeszthetők. Az ábrázolt, izzószálas megjelenésű utólagos lámpa nem tartozik a szállítási terjedelemhez. - Falra vagy mennyezetre szerelhető: 45°-os szögben - kívülről dimmelhető

A boltba
WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 Fali lámpa 18,8 cm arany WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 Fali lámpa 18,8 cm arany

A J.J.W. fali lámpa kialakítása az art deco és az 1950-es, 1960-as évek stílusjegyeit tükrözi, és olyan modern világítási tárgyat alkot, amely minden helyiségben szemet gyönyörködtető, ragyogó, gyönyörű akcentusvilágítást biztosít.

A boltba
GOOD & MOJO Kalimantan fal, natúr/fekete, Ø 60cm GOOD & MOJO Kalimantan fal, natúr/fekete, Ø 60cm

A kerek, függőlegesen igazodó Kalimantan fali lámpa vizuálisan kiemelkedik. Bambuszból készült. A kerek árnyékolót kézzel szőtték, egyik oldalán fekete bambusz, a másikon pedig természetes színű bambusz található. A középen jól látható a használandó lámpa. A fali lámpa a tápvezetéken keresztül csatlakoztatható és működtethető a kábelen lévő kapcsolóval.

A boltba
Jieldé Loft D1000 fali lámpa ipari piros Jieldé Loft D1000 fali lámpa ipari piros

A Loft D1000 fali lámpa azon az eredeti lámpán alapul, amelyet Jean-Louis Domecq ipari formatervező az 1950-es években tervezett műhelye számára. A lámpa 360°-kal elforgatható kerek fejjel rendelkezik, és praktikus külső gyűrűvel van ellátva, amely fogantyúként szolgál. Ezenkívül a lámpa karján egy csukló található az igazításhoz, és a fali konzolon található elforgató mechanizmus segítségével a kar

A boltba
Fali fáklya Grandio rozsda Fali fáklya Grandio rozsda

A stílusosan kialakított, fehér Scavo üveggel ellátott Grandio lágy, fénymentes fényt biztosít. E-14-es energiatakarékos lámpákhoz alkalmas.

A boltba
Modern LED fürdőszoba falil. Prim IP20 90 cm, króm Modern LED fürdőszoba falil. Prim IP20 90 cm, króm

A kiváló minőségű Prim LED-es fürdőszobai fali lámpa alumínium keretből áll, amely műanyag diffúzorral van ellátva. A beépített LED-ek melegfehér fényszínben sugároznak, és a diffúzor által történő szűrésnek köszönhetően vakításmentes világítást biztosítanak.

A boltba
LED fali lámpa Key, egy izzós, matt réz LED fali lámpa Key, egy izzós, matt réz

A LED-es fali lámpa Key alumíniumból készült, és egyenletes felületével és világos vonalaival győz meg. A tölcsér alakú árnyékoló egy hengeres tartóból emelkedik ki, és lefelé irányul. Így a meleg fehér fény a padlófelület felé szóródik, és nem vakít.

A boltba
Quitani LED fali lámpa Tolu, fekete, szélesség 65 cm Quitani LED fali lámpa Tolu, fekete, szélesség 65 cm

A Tolu LED-es fali lámpa meleg fehér (2700 K) LED-ekkel van felszerelve, amelyek dimmelhetők. Ez egy Németországban készült, kiváló minőségű termék.

A boltba
Lindby Nefeli fali lámpa fa részletek, egy izzós Lindby Nefeli fali lámpa fa részletek, egy izzós

A Nefeli acélból és egy diszkrét faelemből áll. Egylángú, és megfelelő lámpákkal szerelhető fel.

A boltba
Duetto 1-izzós falilámpa, fém, fekete Duetto 1-izzós falilámpa, fém, fekete

A Duetto fali lámpa két különböző hosszúságú karra szerelt fémárnyékolóval van felszerelve. Nagyon széles vetülete miatt ideális olvasólámpának a fotel mögött, vagy a fal mellett álló asztal megvilágítására is.

A boltba
Dekor Walther Book 60 LED-es tükörlámpa nikkel 60cm Dekor Walther Book 60 LED-es tükörlámpa nikkel 60cm

A Book LED fali lámpa a max. 6 mm vastagságú tükör fölé helyezhető, elöl lekerekített lámpatest, amely szatírozott akrilüvegből és az oldalán kifinomult kivitelű fémelemekből készült. A szaténozott akril üvegen keresztül egyenletes megvilágítást bocsát ki.

A boltba
LED fali lámpa Bolladaria 3 izzós ezüst/fekete LED fali lámpa Bolladaria 3 izzós ezüst/fekete

Extravagáns kialakítású Bolladaria LED fali lámpa A Bolladaria LED fali lámpa nemcsak fényforrásként, hanem dekoratív berendezési elemként is gazdagít minden helyiséget. Nyolc vasból készült félgömbből áll, amelyek - a kerek fali tartóból kiindulva és egymást átfedve - egymást színpadra állítják. A félgömbök által elrejtve három melegfehér LED fényforrás található, amelyek közvetett fényhatást keltenek.

A boltba
Quitani Talon LED kép világítás fekete eloxált Quitani Talon LED kép világítás fekete eloxált

Keskeny Talon LED-es képfény CCT és dimmelési funkcióval A Talon LED-es képfény nyilvános helyiségekben, például galériákban vagy múzeumokban használható. Alternatívaként a saját négy falába is felszerelhető, hogy fényképeket vagy festményeket mutasson be. A LED-es lámpa alumíniumból készült, és diszkrét fekete színezésével nyűgöz le, amelynek köszönhetően számos belső térbe könnyedén beilleszthető.

A boltba
MARSET Dipping Light A1 LED fali lámpa, rózsaszín/szürke MARSET Dipping Light A1 LED fali lámpa, rózsaszín/szürke

A Marset Dipping Light A1 LED-es fali lámpát Jordi Canudas spanyol tervező tervezte, és gömb alakú üvegárnyékolóval rendelkezik, amely fémtestre ül. Az üvegárnyékoló enyhe színátmenetekkel van ellátva, így különböző fénytónusok bocsátanak ki. A lámpatest meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek szükség esetén tompíthatók is.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben