Famous asztali lámpa három csuklóval, piros


11 490 Ft
  • Raktáron

A fémből készült Famous asztali lámpa összesen három csuklóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a lámpa vázának egyedi mozgatását és igazítását. Az ernyő alul nyitott, és szintén mozgatható; belseje világos színű. A Famous a kábelen található kapcsolóval van felszerelve.

EAN: 9007371162116

Gyártó: Globo

Termékleírás

A Famous asztali lámpa egy modern és stílusos kiegészítője lehet bármely irodának, diák szobának vagy éjjeli szekrénynek. A három csuklós funkció lehetővé teszi, hogy könnyedén igazítsd a fény irányát és szögét bármikor. Az egyedülálló piros színvilágával elbűvölően feldobja a helyiséget, így egyedi dekoráció lehet a szobában.

Az Famous asztali lámpa felépítése kiváló minőségű anyagokból készült, így tartós és könnyen karbantartható. Az erős alumínium váz és a műanyag lámpabura, amelyek rozsdamentes acél csavarokkal vannak rögzítve, biztosítják, hogy a lámpa a használat során stabil maradjon.

A LED technológia előnyei miatt az Famous asztali lámpa energiatakarékos és környezetbarát alternatíva, amelynek élettartama akár 50 000 óráig is eltarthat. A lámpa be- és kikapcsolásához egy egyszerű kapcsolót használhatsz, amelyet a vezetékre erősítettek.

Ha egy funkcionális és stílusos asztali lámpát keresel, amelynek piros színe feldobja a szobádat, akkor az Famous asztali lámpa tökéletes választás lehet számodra. Vásárold meg most, és te is meglátod, hogy mennyire praktikus és esztétikus!

A fémből készült Famous asztali lámpa összesen három csuklóval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a lámpa vázának egyedi mozgatását és igazítását. Az ernyő alul nyitott, és szintén mozgatható; belseje világos színű. A Famous a kábelen található kapcsolóval van felszerelve.

Íróasztal lámpa

Az íróasztal lámpa alkatézis weboldala a belső lámpák kategóriába tartozik és ideális megoldást kínál mindenki számára, aki szeretné feljavítani az íróasztalának világítását vagy károsodott lámpáját javítaná meg. A weboldal célja, hogy egyszerű és hatékony módon segítsen azoknak az embereknek, akik a számítógépük előtt dolgoznak vagy olvasnak, és szeretnék, ha az íróasztalukon megbízható és lágy világítás lenne. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán széles választék áll rendelkezésre az íróasztal lámpák különböző típusairól, stílusairól és méreteiről. Az oldalon könnyen megtalálhatók az íróasztali lámpák fontos alkatrészei, például a lámpa áramellátására szolgáló adapterek, a lámpa érintő kapcsolói és a fényforrások. Az oldal tanácsokat és útmutatókat is nyújt azoknak az embereknek, akik profi alkatrészre van szükségük, hogy saját lámpájukat javítsák meg vagy elősegítsék a lámpák biztonságos és hosszú élettartamát. Az oldal könnyen kezelhető és a menürendszer egyszerű és átlátható. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán a vásárlók könnyen találnak olyan termékeket, amelyek megfelelnek a saját igényeiknek és elképzeléseiknek. Az oldal minden terméke magas minőséget kínál néhány íróasztali lámpa gyártó legjobb márkáitól, hogy biztosítsák a vásárlóknak a megfelelő ár-érték arányt. Összefoglalva, az íróasztal lámpa alkatézis weboldal egy megbízható és könnyen kezelhető platformot kínál az ügyfelek számára, akik az íróasztali lámpájukat szeretnék felújítani vagy megjavítani. Az oldal széles választékát kínálja a legjobb minőségű termékekből, valamint hasznos útmutatókat és tanácsokat nyújt, hogy a vásárlók minden szükséges információval rendelkezzenek.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen színben érhető el a Famous asztali lámpa három csuklóval?

A Famous asztali lámpa három csuklóval elérhető piros színben.


Milyen anyagból készül a Famous asztali lámpa három csuklóval?

A Famous asztali lámpa három csuklóval fém és műanyag anyagokból készül.


Milyen típusú izzóval működik a Famous asztali lámpa három csuklóval?

A Famous asztali lámpa három csuklóval E27 foglalattal rendelkezik, amelyhez LED vagy halogén izzó használható.


Lehet állítani a Famous asztali lámpa három csuklójának helyzetét?

Igen, a lámpa három csuklójának pozíciója állítható, így a megfelelő irányba irányítható a fény.


Milyen funkciókkal rendelkezik a Famous asztali lámpa három csuklóval?

A Famous asztali lámpa három csuklóval szabályozható fényerővel és kapcsolóval rendelkezik, így könnyen be- és kikapcsolható. Emellett a lámpa forgatható és dönthető, hogy megfelelően irányítható legyen a fény.



Lindby Profina asztali lámpa, rozsdabarna Lindby Profina asztali lámpa, rozsdabarna

A Profina asztali lámpa nagyon klasszikus kialakítású, amely bankár stílusával nyűgöz le. A stabil talapzat acélból, a lámpaernyő matt üvegből készült, a működtetést pedig egy húzható kapcsoló könnyíti meg.

A boltba
Ivan LED asztali lámpa világosszürke és fekete Ivan LED asztali lámpa világosszürke és fekete

Az Ivan LED asztali lámpát az íróasztalon való használatra tervezték, ahol hasznos fényforrásként szolgál, amely szükség szerint állítható.

A boltba
Lucande Wasko LED asztali lámpa, dimmelhető Lucande Wasko LED asztali lámpa, dimmelhető

A Wasko LED-es asztali lámpa egy modern, lineáris kialakítású világítási tárgy. A lámpa 4 fokozatban tompítható, és kellemes, melegfehér munkalámpát biztosít - ideális az íróasztalon való használathoz.

A boltba
LED-C4 láthatatlan LED lámpa 2700K érintésvez. LED-C4 láthatatlan LED lámpa 2700K érintésvez.

Az Invisible LED asztali lámpatest egy fekete rúdból áll, amely a lámpafejet tartja, a másik végén pedig egy kerek ellensúlyt, amely egy másik rúddal a kerek alaphoz van rögzítve. Több csukló teszi lehetővé a világítás nagyfokú rugalmasságát az elforgatható és forgatható lámpafej, a 90 °-ig dönthető rúd, valamint a lámpatest 350 °-os elforgatása révén. - tervezte Francesc Vilaró

A boltba
Íróasztal lámpa Picture antik réz Íróasztal lámpa Picture antik réz

A nosztalgikus megjelenésű Picture asztali lámpa tömör sárgarézből készült, a felületet patinázták és kézzel árnyalták. A fényvisszaverő elforgatható. A lámpa alján egy nyomókapcsoló található.

A boltba
Artemide Unterlinden asztali lámpa sárgaréz 3,000K Artemide Unterlinden asztali lámpa sárgaréz 3,000K

Az Unterlinden LED-es asztali lámpa ötvözi a nosztalgiát és a legmodernebb technológiát. Belülről LED-ekkel van felszerelve, kívülről pedig azt a benyomást kelti, mintha egy letűnt korból származna. Herzog tervezése

A boltba
Anglepoise Type 75 lámpa csavaros alapzat ezüst Anglepoise Type 75 lámpa csavaros alapzat ezüst

A praktikus 75-ös típusú asztali lámpa itt az asztallaphoz integrált rögzítéssel ellátott változatban kerül bemutatásra. Helytakarékos megoldás irodákba, valamint üzleti vagy magánterületeken történő használatra.

A boltba
Anglepoise Type 75 Mini asztali lámpa Paul Smith 4 Anglepoise Type 75 Mini asztali lámpa Paul Smith 4

A Type 75 Mini LED asztali lámpával az Anglepoise® a Sir Kenneth Grange által tervezett, rugalmasan állítható Type 75 lámpa kicsinyített változatát kínálja. A Type 75 Mini tartalmazza a nagyméretű lámpatest minden funkcionális előnyét, és a Paul Smith által tervezett kiadásban kreatív színtervezéssel inspirál. Beleértve a világítótestet.

A boltba
By Rydéns Aston asztali lámpa By Rydéns Aston asztali lámpa

Az Aston asztali lámpa matt fekete színű fémből készült. A felső rúd a lámpaernyővel együtt szögben állítható. Maga az árnyékoló 180 fokban elforgatható. Az Aston E14-es izzóhoz készült (nem tartozék). A világításkapcsoló a tápkábelen található.

A boltba
LED asztali lámpa Brahe, fehér LED asztali lámpa Brahe, fehér

A modern LED-es Brahe asztali lámpa egy egyszerű, purista kiegészítő világítás, amely funkcionálisan két fényforrással rendelkezik. A mozgatható lámpafej célzott fényt biztosít, a megvilágított és külön kapcsolható talapzat pedig hangulatos környezetet teremt.

A boltba
Egger Zoom LED asztali lámpa Flexarm-al, platina Egger Zoom LED asztali lámpa Flexarm-al, platina

A Zooom LED asztali lámpa meleg fehér fényt biztosít, különösen jó színvisszaadással (Ra>90) és állítható fényszöggel. A tömör alumíniumból készült lámpatest a hosszú hajlítási tartományon keresztül állítható, és a kábelben található kapcsolóval van felszerelve.

A boltba
LED íróasztal lámpa Regina fényerősz., fehér LED íróasztal lámpa Regina fényerősz., fehér

A Regina LED-es asztali lámpatest fényteljesítménye ötfokozatú, 1000 lm-ig állítható, színhőmérséklete pedig háromfokozatú, 2700 és 5000 K között állítható két kézi kapcsolóval. Több ízület lehetővé teszi a fémkeret magasságának és vetületének, valamint a metakrilát diffúzorral ellátott árnyékoló irányának beállítását.

A boltba
LED íróasztal Regina fényerőszabályózóval, alu LED íróasztal Regina fényerőszabályózóval, alu

A Regina LED-es asztali lámpatest fényteljesítménye ötfokozatú, 1000 lm-ig állítható, színhőmérséklete pedig háromfokozatú, 2700 és 5000 K között állítható két kézi kapcsolóval. Több ízület lehetővé teszi a fémkeret magasságának és vetületének, valamint a metakrilát diffúzorral ellátott árnyékoló irányának beállítását.

A boltba
Prios LED-es újratölthető asztali lámpa Opira, fekete, USB, érintéses Prios LED-es újratölthető asztali lámpa Opira, fekete, USB, érintéses

Az Opira LED asztali lámpa elegendő világítást biztosít az íróasztalon. A beépített érintésvezérlésű fényerőszabályzó segítségével a fényerő fokozatmentesen, saját igényeihez igazítható.

A boltba
OLIGO A little bit colour asztali lámpa króm/piros OLIGO A little bit colour asztali lámpa króm/piros

A LED-es asztali lámpa A little bit colour nagyon rugalmas nyakkal rendelkezik, amely minden irányba elfordítható. Asztali lámpa számos felhasználási területre. - Üveglencse fókuszálható fénykibocsátással: 20°-60° - Dimmer gomb memória funkcióval a lámpafejen - Lámpafej: krómozott

A boltba
Íróasztal lámpa School, fehér Íróasztal lámpa School, fehér

A School asztali lámpa porszórt acél házból áll. A billenőkapcsoló segítségével a lámpatest be- és kikapcsolható. A lámpatest időtlen dizájnja és funkcionalitása miatt minden asztalon jól mutat

A boltba
PURE Grafo LED lámpa érzékelő fényerősz. PURE Grafo LED lámpa érzékelő fényerősz.

A Pure Grafo LED-es asztali lámpa karcsú kialakításának és fekete színének köszönhetően könnyedén illeszkedik a különböző lakóterekbe. Alkalmas például íróasztali lámpának a dolgozószobában vagy olvasólámpának a nappaliban. A Pure Grafo a beépített érzékelős fényerőszabályzóval folyamatosan tompítható.

A boltba
LED lámpa Ava fényerő állítási funkcióval, fekete LED lámpa Ava fényerő állítási funkcióval, fekete

Az Ava LED asztali lámpa műanyagból készült, rugalmasan állítható és számos praktikus funkcióval rendelkezik. A fényerő egy érzékelős dimmerrel állítható, és a fény színe is változtatható. A memóriafunkció elmenti a lámpatest legutóbb kiválasztott beállítását, és újbóli bekapcsoláskor előhívja azt. Az Ava egy USB-porttal is rendelkezik, amely töltési funkcióval rendelkezik a mobileszközök számára.

A boltba
TRAE Luni LED asztali lámpa, Qi, 5.000 K piros TRAE Luni LED asztali lámpa, Qi, 5.000 K piros

A műanyagból készült Luni LED asztali lámpa a lengőnyaknak köszönhetően nagyfokú rugalmasságot biztosít a fény irányának beállításakor. Qi-alapú vezeték nélküli töltési funkcióval a kompatibilis mobiltelefonokhoz. - Beépített USB-port - Beépített érintésvezérlő dimmer

A boltba
Lindby Ailina LED asztali lámpa, kerek talp fekete Lindby Ailina LED asztali lámpa, kerek talp fekete

Ez a LED-es asztali lámpa mozgatható fényfejjel rendelkezik, és jól illeszkedik az íróasztalra. Formatervezése elegáns és időtálló, a LED-eknek köszönhetően pedig garantáltan alacsony a fogyasztás. Az Ailina három fokozatban tompítható.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben