Flora asztali lámpa Tiffany stílusban, alul nyitott, 62cm


140 990 Ft
  • Raktáron

A FLORA lenyűgöző Tiffany-stílusú megjelenésével nyűgöz le. Különösen alkalmas a rusztikus stílushoz, amelyet elegánsan hangsúlyoz.

Gyártó: Artistar

Termékleírás

A FLORA lenyűgöző Tiffany-stílusú megjelenésével nyűgöz le. Különösen alkalmas a rusztikus stílushoz, amelyet elegánsan hangsúlyoz.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Viktor állítható asztali lámpa Viktor állítható asztali lámpa

A Viktor asztali lámpa ipari stílusú, és karja a vázon állítható. Kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Annika asztali lámpa, sárgaréz-borostyán Annika asztali lámpa, sárgaréz-borostyán

A kis Annika asztali lámpa hengeres üvegárnyékolóval rendelkezik, amely tökéletesen kiemeli a dekoratív izzólámpákat vagy rusztikus lámpákat. A lámpa ideális éjjeli lámpának, vagy kiegészítő világításként egy komódon vagy éjjeliszekrényen.

A boltba
Ticino asztali világítás, 1 izzós Ticino asztali világítás, 1 izzós

A Ticino egy különösen szép asztali lámpa, amely gömb alakú fémhálójával igazán figyelemfelkeltő, és tökéletesen illik a fiatalos életstílusokhoz.

A boltba
Salome - dimmelhető LED íróasztal lámpa, fekete Salome - dimmelhető LED íróasztal lámpa, fekete

A Salome LED-es asztali lámpa jól használható asztali világításként. A keret alumíniumból készült, és a fényerő és a fény színe négy fokozatban változtatható (3000 K/4000 K/5000 K/6000 K).

A boltba
Delia asztali lámpa antik sárgaréz Delia asztali lámpa antik sárgaréz

A gömb alakú üveg és a patinás sárgarézből készült díszítőelemek a DELIA különleges jellemzői, amely kellemesen vakításmentes fényt bocsát a szobába

A boltba
Forestier Chanpen S Diamant asztal ezüst/natúr Forestier Chanpen S Diamant asztal ezüst/natúr

A Chanpen S asztali lámpa kerek, zárt ernyője abakából készült. A különböző vastagságú kenderszálak a gyémántok vágására emlékeztető gyémántmintát eredményeznek. A Chanpen különleges árnyalata otthonos világítási hangulatot biztosít a szobában. Forgatható fényerőszabályzóval.

A boltba
Asztali lámpa Sailor kötél-állvánnyal Asztali lámpa Sailor kötél-állvánnyal

A Sailor asztali lámpa megjelenése a matrózcsomót formázó keretnek köszönhetően nagyon tengeri. A fényes textilárnyékoló felfelé és lefelé, valamint a szöveten keresztül enyhén körbesugározza a fényt.

A boltba
Cini&Nils Assolo - LED-es asztali lámpa fekete, 20 cm-es Cini&Nils Assolo - LED-es asztali lámpa fekete, 20 cm-es

Az Assolo LED-es dizájner asztali lámpa vonzó gyűrű alakban mutatkozik be, és bekapcsolva közvetett és nagyon kellemes fényt biztosít. Beépített fényerőszabályzóval. Cini&Nils tervezte.

A boltba
Dyberg Larsen Ocean lámpa curry/sárgaréz/turkiz Dyberg Larsen Ocean lámpa curry/sárgaréz/turkiz

Az Ocean asztali lámpa ernyője forgatható és elfordítható, így a fénykúp a kívánt pozícióba helyezhető. A türkizkék, sárgaréz és a feltűnő curry színkombinációja a retro dizájn szemet gyönyörködtetővé teszi.

A boltba
Fabbian Beluga Acél króm asztali lámpa, Ø 9 cm Fabbian Beluga Acél króm asztali lámpa, Ø 9 cm

A Beluga asztali lámpa árnyékolóját egy fényes krómszínű fémből készült, gömb alakú lámpatest alkotja, amely a fénykibocsátáshoz kerek kivágással rendelkezik. GU10-es fényvisszaverő lámpával működik. A kerethez való elforgatható rögzítésnek köszönhetően az igazítás állítható. - made in Italy

A boltba
Jieldé jel SIC400 lámpa, tartóláb, 1 karos fehér Jieldé jel SIC400 lámpa, tartóláb, 1 karos fehér

A francia Jieldé családi vállalkozás Signal SIC400 asztali lámpája klasszikus, ipari formatervezéssel és lenyűgöző mobilitással inspirál. Stabil talppal és enyhén ívelt karral rendelkezik. A kar az alsó részen 280°-kal elforgatható. A két karcsukló egyenként 300°-kal elfordítható. A lámpafej 360°-ban elforgatható. A fény iránya mindig rugalmasan beállítható. Billenőkapcsolóval a be- és kikapcsoláshoz.

A boltba
Lumina Daphine 45th Anniversary asztali lámpa 3,000 K Lumina Daphine 45th Anniversary asztali lámpa 3,000 K

A Daphine LED-es asztali lámpa az 1980-ban alapított, olaszországi székhelyű Lumina világítástechnikai vállalat világítási ikonja, amelyet a hosszú élettartamú, kiváló minőségű anyagokból fenntartható módon előállított, kiváló minőségű termékek és a különleges formatervezés jellemez. Ez a dizájn a Daphne tervezésének 45. évfordulója alkalmából készült, szürke, homokfúvott kivitelben, valamint a tervező,

A boltba
Borka asztali lámpa, rattan és rácsos, natúr Borka asztali lámpa, rattan és rácsos, natúr

A Borka asztali lámpa ketreces árnyékolójával inspirál, amelynek fekete fémszálait a felső részen rattanszövés egészíti ki. A felül nyitott árnyékoló kialakítás a dekoratív izzókat (nem tartozék) a lehető legjobban kiemeli.

A boltba
Luceplan asztali lámpa Lita kőrisfa alap magassága 28 cm Luceplan asztali lámpa Lita kőrisfa alap magassága 28 cm

A Lita asztali lámpa dekoratív kőrisfa talpán fúvott üvegből készült opálos ernyő található, amely minden szempontból gyönyörű kiegészítő világítást biztosít. Időtlenül vonzó és sokoldalú fényforrás.

A boltba
PR Home Rod asztali világítás teljesen fekete PR Home Rod asztali világítás teljesen fekete

A teljesen fekete színű és szögletes formákkal kialakított Rod asztali lámpa gyönyörű kiegészítő fényadagoló számos helyiségben. Az alapot egy téglalap alakú talapzat és egy négyszögletes csőből készült magas váz alkotja, a fekete pamutból készült, téglalap alakú ernyő kerekíti a designt.

A boltba
Asztali lámpa Medan LED 9WWHITE Asztali lámpa Medan LED 9WWHITE

A boltba
Dalber Baby Dreams asztali lámpa, szürke Dalber Baby Dreams asztali lámpa, szürke

A gyerekszobába szánt Baby Dreams asztali lámpa két rétegből készült árnyékolóval rendelkezik. A kisebb belső árnyékoló kis pöttyös mintával, a felette lévő nagy árnyékoló díszítéssel rendelkezik, és a belső árnyékoló pöttyös mintáját veszi fel az alsó szélén. A dekoráció körvonala és a pöttyök fluoreszkálnak és világítanak a sötétben.

A boltba
Paul Neuhaus Polina LED asztali világítás, dimm Paul Neuhaus Polina LED asztali világítás, dimm

A modern, elegáns Polina LED-es asztali lámpa gyönyörűen megvilágítja lakótérét. Ez az alumíniumból készült asztali lámpa melegfehér LED-ekkel van felszerelve. A csinos asztali lámpa érintésvezérlésű dimmerrel rendelkezik, amellyel a fényerőt az Ön igényei szerint állíthatja be. A fehér műanyag borításnak köszönhetően ez a lámpatest kellemes, káprázatmentes fényt bocsát ki. Szép kiegészítő lámpaként

A boltba
Asztali világítás 20211 fém, 47 cm, matt arany Asztali világítás 20211 fém, 47 cm, matt arany

Ez a 20211-es asztali lámpa teljes egészében fémből készült, és modern megjelenésével számos berendezési változatba illeszkedik. A kábelen található kapcsolóval van felszerelve.

A boltba
A RoMi asztali lámpáról van szó, Perth, világoszöld A RoMi asztali lámpáról van szó, Perth, világoszöld

A Perth asztali lámpa ötvözi a funkcionalitást a modern dizájnnal, és olyan hangulatot teremt, amely egyszerre lehet nyugtató és energetizáló. Stílusos megjelenésével zökkenőmentesen illeszkedik a különböző szobakoncepciókba, legyen szó akár az étkezőről, előszobáról, hálószobáról vagy nappaliról. A lámpa nemcsak vizuálisan emeli ki a fényt, hanem fenntartható csomagolásának köszönhetően hozzájárul

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Tilen mennyezeti lámpa, 2 izzós reflektor forma
26 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Alcina Aktív bőrápoló krém (Active Cell Cream) 50 ml
20 670 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDT 105 ml
17 150 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
BANKAMP Ino LED mennyezeti lámpa 6 égős ezüst
341 083 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
LED lámpa Azra, feh. kör al. IP54, Ø25cm
16 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Louis Poulsen NJP Mini LED asztali lámpa fehér
226 734 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Pauleen Sandy Glow asztali lámpa, fehér/bézs
14 490 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
FORCE-ROSS - lock, 130 mm Fekete
4 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Twin Cube White Line mécsestartó
6 990 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
BAGATT Női papucs D31A7C945000-5200 37
13 200 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 41%
ONLY Női kabát ONLNORA 15294315 Azalea Pink M
19 790 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Kedvezmény 24%
Boccia Titanium 3343-02
45 290 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Kajal Perfumes Warek - EDP 100 ml
56 630 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi bőr pénztárca AM0AM11872BDS
35 420 Ft
Az ár frissült 01.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben