Függő lámpa C1620, kerámia és fém, fehér


140 990 Ft
  • Raktáron

A C1620 függőlámpa egy közvetlen fényforrás vintage stílusban és tengeri utalásokkal. Ehhez egy régi gőzhajó plakettjét csatolták, a hengeres kerámiaernyő lakkozását régiesre nyírták, a lánctartót pedig rozsdabarna kivitelben tervezték. - kézzel készített Olaszországban

EAN: 8056772567984

Gyártó: Ferroluce

Termékleírás

A Függő lámpa C1620 egy elegáns megjelenésű lámpa, amely kerámia és fém anyagok felhasználásával készült. A fehér színű kialakítása modern és letisztult, amely bármilyen belső térbe tökéletesen illeszkedik.

A lámpa kiváló minőségű alapanyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a tartósságot. Az éles szélek nélküli kialakítása és a kiváló minőségű anyagok használata biztonságos használatot garantál.

A C1620 lámpa kiválóan alkalmas otthoni vagy irodai használatra. Hangulatos fénye kellemes lágy világítást biztosít a helyiségnek, ami pont elég fényt ad a megfelelő munkavégzéshez vagy a relaxáláshoz. A lámpát könnyedén felszerelheti bármelyik szobában, és a magasság beállítása miatt akár felülről is megvilágíthatja a helyiséget.

Ez a Függő lámpa C1620 tökéletes választás bárkinek, aki egy elegáns, modern és tartós lámpát keres bármilyen enteriőrbe. Mindenki számára elérhető, most az Ön otthonában is remekül mutatna!

A C1620 függőlámpa egy közvetlen fényforrás vintage stílusban és tengeri utalásokkal. Ehhez egy régi gőzhajó plakettjét csatolták, a hengeres kerámiaernyő lakkozását régiesre nyírták, a lánctartót pedig rozsdabarna kivitelben tervezték. - kézzel készített Olaszországban

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagokból áll a Függő lámpa C1620?

A Függő lámpa C1620 kerámia és fém anyagokból készült.


Milyen színű a Függő lámpa C1620?

A Függő lámpa C1620 fehér színű.


Milyen foglalatot használ a Függő lámpa C1620?

A Függő lámpa C1620 E27 foglalatot használ.


Kell hozzá izzó a Függő lámpa C1620-hoz?

Nem, a Függő lámpa C1620 nem tartalmaz izzót, külön meg kell vásárolni hozzá.


Milyen méretei vannak a Függő lámpa C1620-nak?

A Függő lámpa C1620 átmérője 380 mm, magassága 340 mm, a lámpatest magassága pedig 140 mm.


Hogyan lehet felszerelni a Függő lámpa C1620-at?

A Függő lámpa C1620-at fentről függesztve lehet felszerelni a mennyezetre, de ehhez szükséges egy megfelelő erősítési pont biztosítása.



Envostar Jasper függőlámpa, 3-lámpás, vonalas Envostar Jasper függőlámpa, 3-lámpás, vonalas

A háromlámpás Jasper függőlámpa tölgyfából és betonból készült, és téglalap alakú baldachinnal a mennyezetre szerelhető. A hengeres burkolatú foglalatok fekete textilkábeleken sorban lógnak le róla. A világításra különösen alkalmasak a dekoratív fényforrások (nem tartozék). Az Envolight márka nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, és lámpáit Európában gyártja. A szállítási útvonalak rövidek, a

A boltba
Rondo függő lámpa, 20 cm Rondo függő lámpa, 20 cm

A Rondo diszkrét kialakítású, kerek, fehér árnyékolóval rendelkezik, amely egyenletesen sugározza a fényt. Modern kiegészítője a matt nikkel színű keret.

A boltba
Lindby Enrique gerenda függő lámpa borostyán 4izzó Lindby Enrique gerenda függő lámpa borostyán 4izzó

Az Enrique függőlámpa meleg borostyán színű, gömb alakú, üvegből készült ernyővel rendelkezik. A fa gerenda gyönyörűen kiegészíti az általános dizájnt. Ideális az étkezőasztalra.

A boltba
Melia függő lámpa, barna és szürke Melia függő lámpa, barna és szürke

Melia háromrétegű függőlámpa három izzófoglalattal Ennek a függőlámpának a szövetből készült ernyője szürkésbarna, fehér és szürke színekben pompázik, ami nemcsak kellemes fényt biztosít, hanem általában jól mutat a modern belső terekben is. A függőlámpa megjelenését különleges hangsúlyt ad az a tény, hogy az árnyékoló nemcsak három rétegből áll, hanem ez a három árnyékoló, amely felülről lefelé keskenyedik,

A boltba
Lucande Binta függő lámpa, egy izzós, ezüstszürke Lucande Binta függő lámpa, egy izzós, ezüstszürke

Ezüst-szürke szövet függőlámpa Binta hullámos kivitelben és exkluzív designnal A Binta egy olyan függőlámpa, amely akár a múlt század évtizedeiből is származhatna, és így különösen nosztalgikus megjelenést testesít meg. Ez a hagyományos kialakítás a hullám alakú kivitelezéssel exkluzív, különleges hangsúlyokat állít a nappaliban, és megadja azt a bizonyos pluszt. Ügyesen kombinálva a Binta a modern

A boltba
Winkworth függő lámpa rácsos búrával, 2 izzós Winkworth függő lámpa rácsos búrával, 2 izzós

A Winkworth függőlámpa árnyékolóját alkotó két drótketrec félkör alakú, alul nyitott. A fény körkörösen, a fény és az árnyék izgalmas játékával árad szét, hangulatos mintázatot varázsolva a szobába. A függesztékekre szerelt súlyoknak és a baldachinra szerelt csigáknak köszönhetően a magasság egyedileg állítható.

A boltba
Artemide Discovery Vertical alu 100 cm, via app. Artemide Discovery Vertical alu 100 cm, via app.

Az Ernesto Gismondi által tervezett Discovery Vertical LED függőlámpa esetében csak az alumíniumgyűrű látható, amikor kikapcsolják. Bekapcsoláskor a gyűrűben lévő átlátszó PMMA-üveg láthatóvá válik, mivel a gyűrűben található LED-csík megvilágítja. - Android és iOS alkalmazással vezérelhető

A boltba
LZF Cuad LED függő lámpa 0-10V szab., kék LZF Cuad LED függő lámpa 0-10V szab., kék

A Cuad LED-es függőlámpa négyzet alakú, lekerekített sarkokkal. A külső és belső felületet vékony fafurnér borítja, amelynek természetes szemcséi használat közben különösen jól látszanak. A beépített LED-ek meleg fehér fénye opálos burkolatokon keresztül felfelé és lefelé áramlik. A nagy fénykibocsátás miatt a Cuad ideális választás nagyobb helyiségekbe. - Tervezés: Burkhard Dämmer - külső dimmelhető

A boltba
Northern Diva - designer függő lámpa, dió Northern Diva - designer függő lámpa, dió

Dizájner termék rétegelt lemez lécekkel, fa bevonattal

A boltba
Prandina Zero S3 függő lámpa, opálüveg, Ø 28 cm Prandina Zero S3 függő lámpa, opálüveg, Ø 28 cm

A Zero egylámpás függőlámpa ernyője fúvott opálüvegből készült, elliptikusan ívelt formában. Az E27-es lámpa (nem tartozék) fényét egyenletesen sugározza minden irányba. Egyformán alkalmas privát nappalikba és nyilvános helyiségekbe. - Tervezte: Mario Mengotti

A boltba
Gömb alakú LED függő lámpa Sphere, Ø 20 cm Gömb alakú LED függő lámpa Sphere, Ø 20 cm

A Sphere LED-es függőlámpa kétrészes, gömb alakú ernyője felül krómozott fémből, alul pedig polikarbonátból készül, amelynek különleges textúrájú belső része csillogó hatást kelt. Meleg fehér LED-ekkel felszerelve kellemes, energiatakarékos világítást biztosít.

A boltba
LED függő lámpa Salinas, 3 000 K, matt sárgaréz LED függő lámpa Salinas, 3 000 K, matt sárgaréz

A Salinas LED-es függőlámpa modern dizájnnal és vonzó színvilággal nyűgöz le. Energiatakarékos LED-ekkel van felszerelve, és a fényerő a normál fali kapcsolóval szabályozható (switch-dim funkció).

A boltba
Semino függő lámpa kerámia ernyővel, 5-izzós Semino függő lámpa kerámia ernyővel, 5-izzós

A Semino függőlámpát mindenekelőtt az eredeti lyukmintával ellátott kerámiaernyő jellemzi. Gyönyörű kontrasztot alkot továbbá a bronzszínű tartó.

A boltba
Lindby Salima függő lámpa, rácsos búrával, 4-izzós Lindby Salima függő lámpa, rácsos búrával, 4-izzós

A Salima függőlámpa filigrán ketrecárnyékolóval és fából készült kerettel rendelkezik, ami meleg hangulatot kölcsönöz a megjelenésnek. Gyönyörű design a modern belső terekhez!

A boltba
Slamp Flora - designer függő lámpa, réz, 36 cm Slamp Flora - designer függő lámpa, réz, 36 cm

Gyönyörű design jellemzi ezt a függőlámpát, amely lélegzetelállítóan szép fényhatást biztosít. Bármilyen hangulatot fokoz, ha ez a lámpatest a szobában lóg!

A boltba
Lucande Stakato LED függőlámpa 6izz 140 cm hosszú Lucande Stakato LED függőlámpa 6izz 140 cm hosszú

A Stakato hatlámpás LED-es függesztett lámpatest acélból és alumíniumból készült, és akril burkolatok mögött meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek a beépített 3 fokozatú dimm funkcióval a meglévő fali kapcsolón keresztül három fényerősségben (100 %, 50 % és 20 %) kapcsolhatók. Ez a fali kapcsoló többszöri megnyomásával történik. A Stakato LED-es mennyezeti lámpatest mind vizuálisan, mind világítástechnikai

A boltba
Ludovico Felületi LED-es függőlámpa, 60 cm, fekete Ludovico Felületi LED-es függőlámpa, 60 cm, fekete

A Ludovico Surface LED-es függőlámpa két függesztékre van felfüggesztve, és látható baldachinnal is rendelkezik. A keret alumíniumból készült. A diffúzor polikarbonátból, az árnyékoló pedig textilből készült. Erőteljes LED-ek, amelyek meleg fehér fényt bocsátanak ki lefelé.

A boltba
SEGULA Alix Wave lógó E14 függeszték 106 cm SEGULA Alix Wave lógó E14 függeszték 106 cm

Az Alix Wave függőlámpa matt fekete színű alumíniumból készült, az ernyőn, a foglalaton és a felfüggesztésen finom barázdamintázattal ellátott, nemes fényforrás számos területre. Az ernyőben lévő E14-es foglalatba tetszés szerinti izzó illeszthető.

A boltba
Lógó világítás Cominio taupé/homok, 3 izzós Lógó világítás Cominio taupé/homok, 3 izzós

A háromlámpás Cominio függőlámpa nagyon kellemes körkörös megvilágítást sugároz a szinte gömb alakú, maratott üvegből készült ernyőkön keresztül. A hosszú baldachin és az ernyők konzoljai taupe színben lakkozottak.

A boltba
Lógó lámpa Mela, szögletes, kilenc izzós, fekete Lógó lámpa Mela, szögletes, kilenc izzós, fekete

A Mela függőlámpa kilenc üvegárnyalatát egy téglalap alakú fém baldachinra függesztették. A felfüggesztés minden függőlámpához egyedileg beállítható a felszerelés előtt. Kilenc E14 izzóhoz (nem tartozék).

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben