Garnier Önbarnító hab Natural Bronzer (Self-Tan Mousse) 190 ml


5 090 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Glicerinnel és hidratáló kókuszvízzel gazdagított, tiszta önbarnító habunk természetes, csík nélküli barnaságot biztosít, amely akár 1 hétig is kitart egyetlen alkalmazás után.

EAN: 3600542298278

Gyártó: Garnier

Termékleírás

Glicerinnel és hidratáló kókuszvízzel gazdagított, tiszta önbarnító habunk természetes, csík nélküli barnaságot biztosít, amely akár 1 hétig is kitart egyetlen alkalmazás után.

Önbarnító kozmetikumok

Az Önbarnító kozmetikumok alkatézisének weboldala az ideális hely, ahol információt találhat mindenki, aki szeretné elérni a tökéletes barnaságot anélkül, hogy káros napsugaraknak lenne kitéve. Legyen szó a legsötétebb bőrtől az igazán világos bőrig, nálunk mindenkinek van megoldás. Elsődleges célunk az, hogy részletesen bemutassuk az önbarnító kozmetikumok hihetetlen előnyeit. Rengeteg embernek nincs lehetősége napozni, vagy nagyon érzékeny a bőre, és ezen termékek rendkívül segítségére lehetnek nekik. A weboldalon információkat találhat mind az önbarnító kozmetikumok használatáról, mind az alkalmazás lépéseiről, így garantáltan mindenki magabiztosan használhatja ezeket a termékeket. A weboldalon részletesen bemutatjuk az önbarnító kozmetikumokat, amelyek különböző formában érhetők el, például krém, spray vagy hab formájában. Minden terméknek más az alkalmazása és hatása, ezért fontos, hogy felhasználónknak minden szükséges információt megadjunk, hogy eldönthesse, melyik termék felel meg legjobban az igényeinek. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a biztonságra is. Minden termék bemutatása során kitérünk az összetevőkre és azok hatásaira. Rendszeresen frissítjük az oldalt, hogy biztosítsuk, csak a legjobb termékek kerülnek bemutatásra, amelyek bőrbarátok és garantáltan hosszan tartó és természetes hatást nyújtanak. Az önbarnító kozmetikumok alkatézisétől azt is megtudhatja, hogyan készíthet otthon saját önbarnító termékeket. Bemutatjuk a házi recepteket és praktikákat, amelyekkel még hatékonyabban érheti el a kívánt barnaságot. A weboldalunk interaktív tartalommal is rendelkezik, ahol lehetősége van megosztani másokkal a tapasztalatait és kérdéseket feltenni a közösségnek. Törekedünk arra, hogy valóban információkkal és hasznos tippekkel gazdagítsuk a látogatók tudását. Az Önbarnító kozmetikumok alkatézisének weboldala mindazok számára ideális, akik a napozás káros hatásaitól szeretnének távol maradni, mégis szép, ápolt és természetes bőrszínt szeretnének. Fedezze fel nálunk az önbarnító kozmetikumok világát és legyen bőre ragyogó az év minden napján!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Termék típusa Habok
Származási hely Franciaország
Mennyiség 190 ml
0 Ft

Minetan Önbarnító hab közepes barnuláshoz Coconut 200 ml Minetan Önbarnító hab közepes barnuláshoz Coconut 200 ml

Bemutatjuk a forradalom önbarnítót! Az ultragyors önbarnító összetevők azonnal kezdenek működni a bőrrel való érintkezéskor. Az eredmény tökéletes sötétbarna bőr lesz, narancssárga tónusok nélkül. Már egy óra alatt élvezheti a várt szakmai eredményeket. A Coconut önbarnító kókuszdióval és ezenkívül kókuszvízzel van dúsítva, ami tökéletes hidratáltságot biztosít a bőrnek.

A boltba
Sisley Önbarnító hidratáló testápoló kesztyűvel Super Soin (Self Tanning Hydrating Body Skin Care) 150 ml Sisley Önbarnító hidratáló testápoló kesztyűvel Super Soin (Self Tanning Hydrating Body Skin Care) 150 ml

Az önbarnító hidratáló testemulzió természetes és egyenletes barnulást biztosít a bőr számára, ezenkívül azonnal hidratálja a bőrt. A friss és könnyű textúra természetes megjelenést kölcsönöz a bőrnek, foltok nélkül.

A boltba
Clarins Selftan (Self Tanning Instant Gel) 125 ml önbarnító krém Clarins Selftan (Self Tanning Instant Gel) 125 ml önbarnító krém

Nem zsíros gél a nagyon gyors, természetes barnulásért. Puhává, puhává és üdévé teszi a bőrt. Ha egész évben barna bőrt szeretne, akkor az önbarnító gél nagyszerű segítség lesz.

A boltba
Clarins Selftan (Radiance-Plus Golden Glow Face Booster) 15 ml önbarnító készítmény Clarins Selftan (Radiance-Plus Golden Glow Face Booster) 15 ml önbarnító készítmény

Önbarnító termék, amely bármilyen Clarins bőrápolási termékhez keverhető, így önbarnító hatással láthatja el szokásos hidratáló és feszesítő bőrápolási termékeit. A bőrt barnulttá és bársonyosan puhává varázsolja.

A boltba
Dripping Gold Önbarnító arcpermet Dripping Gold Wonder Water Light/Medium 100 ml Dripping Gold Önbarnító arcpermet Dripping Gold Wonder Water Light/Medium 100 ml

Egyedülálló önbarnító köd az arc enyhe és közepes barnulásához praktikus, utazási csomagban. Sminkmentes napokra tervezve, vagy tökéletes sminkalapnak minden napra. Ez a szuperhidratáló arcpermet 2 órán keresztül hat, és természetes barnulást és ragyogó aranyszínt kölcsönöz az arcnak.

A boltba
Dripping Gold Önbarnító arcpermet Dinnye Dripping Gold Wonder Water Light/Medium 100 ml Dripping Gold Önbarnító arcpermet Dinnye Dripping Gold Wonder Water Light/Medium 100 ml

Egyedülálló önbarnító permet az arc enyhe és közepes barnulásához nyári dinnye illattal és utazási csomagban. Új utazási partnere a sminkmentes napokhoz vagy a tökéletes mindennapi sminkalaphoz. Ez a hidratáló arcpermet 2 órán keresztül fejti ki hatását, és természetesen barnított és ragyogó aranyszínt kölcsönöz az arcnak.

A boltba
Dripping Gold Önbarnító permet Dripping Gold Wonder Water Coconut Kókusz Medium/Dark 100 ml Dripping Gold Önbarnító permet Dripping Gold Wonder Water Coconut Kókusz Medium/Dark 100 ml

Egyedülálló önbarnító permet közepes és sötét arcbarnuláshoz nyári kókusz illattal és utazási csomagban. Új utazási partnere a sminkmentes napokhoz vagy a tökéletes sminkalaphoz minden napra.Ez a hidratáló arcpermet 2 órán keresztül hat, és természetes barnulást és ragyogó aranyszínt kölcsönöz az arcnak.

A boltba
Dripping Gold Alkalmazási kesztyű Dripping Gold Velvet (Tanning Mitt) Dripping Gold Alkalmazási kesztyű Dripping Gold Velvet (Tanning Mitt)

Ez a kétoldalas, nagyon puha luxus bársonykesztyű tökéletes kiegészítője otthoni önbarnításnak, csíkok nélkül. A belső vízálló bélés védi és foltmentesen tartja a kezét. Ezenkívül a kesztyű formája megkönnyíti a felvitelt és a testen való alkalmazást. Száradás után a kesztyűt abban a praktikus visszazárható csomagolásban tárolhatja, amelyben a kesztyűt kapta.

A boltba
Dripping Gold Peeling kesztyű Dripping Gold (Exfoliating Mitt) Dripping Gold Peeling kesztyű Dripping Gold (Exfoliating Mitt)

Ez a kétoldalas luxus hámlasztó kesztyű tökéletes kiegészítője a bőr előkészítésének az önbarnító használata előtt. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, tisztává és simává varázsolja a bőrt. Ezenkívül a peeling kesztyű formája lehetővé teszi a könnyebb mozgást a testen.

A boltba
Dripping Gold Önbarnító hab Dark Dripping Gold Luxury (Mousse) 150 ml Dripping Gold Önbarnító hab Dark Dripping Gold Luxury (Mousse) 150 ml

Az önbarnító hab a barnulás sötét árnyalatához, sötét arany árnyalattal könnyen felvihető, és minden bőrtípusra alkalmas. Készen áll a használatra, és teljesen hidratált a maximális egészség és a természetes bőrbarnulás érdekében. Mindig védőkesztyűvel alkalmazza.

A boltba
Dripping Gold Önbarnító krém Light/Medium Dripping Gold Glowing Steady (Gradual Tan) 200 ml Dripping Gold Önbarnító krém Light/Medium Dripping Gold Glowing Steady (Gradual Tan) 200 ml

A Gradual Tan önbarnító krém fokozatos és természetes barnulást biztosít, mintha a tenger mellett napozott volna. Finom barnulási árnyalat, amelyet naponta alkalmazhat a kívánt árnyalat eléréséhez. Alkalmas kezdőknek és azoknak is, akik az önbarnítók gyors és kényelmes felvitelét keresik. A shea vaj és a marula olaj összetevőinek köszönhetően kiválóan hidratálja a bőrt és felülmúlhatatlan ragyogást

A boltba
Cocosolis Kesztyű önbarnító krémhez (Self-Tanning Mitt) Cocosolis Kesztyű önbarnító krémhez (Self-Tanning Mitt)

Puha anyagból készült önbarnító kesztyű a hibátlan, gyors és egyszerű felvitelért. Megvédi a kezét a nem kívánt elszíneződéstől.

A boltba
DECLARÉ Önbarnító koncentrátum Hyaluron Boost (Self Tan Concentrate) 30 ml DECLARÉ Önbarnító koncentrátum Hyaluron Boost (Self Tan Concentrate) 30 ml

Az önbarnító koncentrátum használatával természetes hatású barna tónust kölcsönöz bőrének. A gyengéd önbarnító koncentrátum könnyedén keverhető hagyományos arc- vagy testápoló termékekkel.

A boltba
Garnier Önbarnító hab Natural Bronzer (Self-Tan Mousse) 190 ml Garnier Önbarnító hab Natural Bronzer (Self-Tan Mousse) 190 ml

Glicerinnel és hidratáló kókuszvízzel gazdagított, tiszta önbarnító habunk természetes, csík nélküli barnaságot biztosít, amely akár 1 hétig is kitart egyetlen alkalmazás után.

A boltba
Garnier Önbarnító tej Natural Bronzer (Self-Tan Lotion) 200 ml Garnier Önbarnító tej Natural Bronzer (Self-Tan Lotion) 200 ml

Az önbarnító krém gyönyörű barna tónust kölcsönöz a bőrnek, és egyben hidratálja is. Az E-vitaminnal és tápláló sárgabarackolajjal dúsított tej természetes, foltok nélküli barnulást biztosít, amely akár 1 hétig is kitart.

A boltba
Thalgo Önbarnító krém (Self-Tanning Cream) 150 ml Thalgo Önbarnító krém (Self-Tanning Cream) 150 ml

Az önbarnító krém arcra és testre egyaránt alkalmas, és ultra természetes megjelenésű barna tónust biztosít. Aloe vera tartalmának köszönhetően intenzíven regenerálja és hidratálja a bőrt.

A boltba
PUPA Milano Önbarnító testápoló krém Coconut Lovers Sun Kissed Body (Self-Tanner Body Cream) 100 ml PUPA Milano Önbarnító testápoló krém Coconut Lovers Sun Kissed Body (Self-Tanner Body Cream) 100 ml

A Coconut Lovers önbarnító testápoló krém egész évben biztosítja a barnult bőrt. Shea vaj tartalmának köszönhetően kiemeli és mélyen táplálja a bőrt.

A boltba
Dripping Gold Utazási önbarnító hab Medium (Mini Mousse) 90 ml Dripping Gold Utazási önbarnító hab Medium (Mini Mousse) 90 ml

A Medium önbarnító hab már elérhető mini utazási méretben. Tökéletes barnuláshoz útközben. Érjen el bronz színt. Hidratálja bőrét olyan összetevőkkel, mint az A- és E-vitamin, a hialuronsav, a Goji bogyó és a kamilla természetes kivonatai.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben