GUCCI Memoire D'Une Odeur EdP 100 ml


33 690 Ft
  • Raktáron

Gyártó: GUCCI

Termékleírás

Gucci Memoire D'Une Odeur EdP 100 ml egy kifinomult illat, amely visszacsábít a múltba, az emlékek világába. A tökéletesen kiegyensúlyozott illatban a mellékízeket a szervezeted saját interpretációja alapján dolgozza fel, és olyan érzelmi erővel rendelkezik, amely belőled is előcsalogatja az egyéni emlékeket. Ez egy varázslatos, könnyű és friss illat, amely különleges összetevői révén azonnal megragadja az érzékeidet.

Az illat jegyei elegáns és kifinomultak. A bevezetőben az indiai koriander, a keserű köménymag és a csillagánizs egyszerre ötvöződnek, így egy rendkívül friss és könnyed érzetet keltve. Az illat szívében a román körömvirág, tubarózsa, jázmin és rózsa virágok játéka támasztja alá az illat felszabadító hatását. Végül az illat mélyről visszhangozó tömött jellemzői között hazánkban nemzetiszínű virágunk a som - oraz az ámbra, a vanília és a cedárfa teljesen egymással ötvöződik és adják a mélyebben felmerülő, érzelmileg is beindult hatást.

A puha és gyengéd illat nyugtató hatása szinte azonnal érvényesül az érzékeken, így a nehéz nap végén egy kényelmes és meghitten illatos szobában tartózkodással úgy érezheti, hogy az illat teljesen csillapítja a benne dúló aggodalmakat. Az illat kifejezetten női energia által inspirálva viszont az az érzés kelti benne, hogy teljes mértékben reprezentálja a saját egyedülálló, egyéniségét: minden alkalomhoz igazítva a legjobban passzol majd a személyiségéhez.

Ha Gucci Memoire D'Une Odeur EdP 100 ml-t választod, biztos lehetsz benne, hogy egy olyan parfümmel ruházod fel magad, amely nem csak illatos, de az érzelmi reakcióidra is hatással van. Ismerj meg ezt az illatot, és adj neki egy esélyt, hogy meglepjen!

Parfümök

Az alkatézis a keresztény hit alapjainak tanítását jelenti, amely a hit megerősítését és elmélyítését szolgálja. Az alkatézis azonban nem csak a vallásban fontos, hanem a parfümök világában is. A parfümök alkatézise az illatokról, a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról szól. A modern parfümgyártás során a parfümöket gyakran szintetikus anyagokból állítják elő, amelyek lehetnek allergiát okozóak és irritálóak. Az alkatézis a természetes illatanyagokra helyezi a hangsúlyt, és tanítást nyújt azokról a növényekről, amelyekből az illatokat kivonják. A parfümök alkatézisét azért fontos megismerni, mert a bőrünkön alkalmazott parfümök hatással lehetnek az egészségünkre is. Az alkatézisben tanítják, hogy milyen hatása van például egyes virágoknak vagy fűszereknek, és hogy milyen hatásuk lehet a testre és az érzelmekre. Az alkatézisben megismert növények és illatanyagok kiválasztásával a parfümgyártók képesek olyan parfümöket létrehozni, amelyek nem csak kellemes illattal rendelkeznek, hanem az egészségre is pozitívan hatnak. Az alkatézissel foglalkozók nagy figyelmet fordítanak az illatok aktív összetevőire, mint például a terpénekre, amelyek antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatást fejthetnek ki. A parfümök alkatézisével nem csak hatékonyabb és egészségesebb parfümöket lehet létrehozni, hanem a parfümöknek egy olyan dimenziót is ad, amely érzelmileg hat az emberekre. Az alkatézis a parfümgyártásban egyfajta szellemi megközelítést biztosít, amelynek segítségével a parfümök értékesebbé válnak a felhasználóik számára. Összefoglalva, a parfümök alkatézise egy olyan szakma, amely tanítást nyújt a parfümök összetevőiről, azok hatásairól és azok kombinációjáról. Az alkatézis segítségével olyan parfümöket lehet létrehozni, amelyek nem csak kellemes illatokkal rendelkeznek, hanem az egészségre és az érzelmekre is pozitívan hatnak. Az alkatézis egy szellemi megközelítést biztosít, amely értékesebbé teszi a parfümöket a felhasználóik számára. Ha fontos számodra az egészség és szereted a kellemes illatokat, érdemes figyelni a parfümök alkatézisére!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen illatjegyek vannak a GUCCI Memoire D'Une Odeur EdP parfümben?

A parfümben az illatjegyek között megtalálható a rózsa, jázmin, fás és orientális jegyek.


Milyen az üveg kialakítása?

Az üveg kialakítása letisztult, minimalista és modern. A klasszikus GUCCI jelöléssel és a Memoire D'Une Odeur felirattal ellátva.


Mennyi ideig tart az illata?

Az illata általánosságban 6-8 órán keresztül érzékelhető, de ez változó lehet a különböző bőr- és testhőmérsékletek miatt.


Milyen alkalomra ajánlják az illatot?

Az illatot mindennapi használatra ajánlják, de az esti rendezvényekre is alkalmas lehet a szürke-barna színe ellenére.


Milyen évszakban ajánlják a parfüm használatát?

Az illat fás jegyei miatt kifejezetten őszre és telére ajánlják az használatát, de a rózsa és a jázmin virágos illata miatt nyáron is kellemes lehet használni.



CAROLINA HERRERA 212 VIP Black Set EdP 100 ml + Shower Gel 100 ml CAROLINA HERRERA 212 VIP Black Set EdP 100 ml + Shower Gel 100 ml

A boltba
MEXX Ice Touch Man EdT 30 ml MEXX Ice Touch Man EdT 30 ml

A boltba
GUCCI Memoire D\'Une Odeur EdP GUCCI Memoire D'Une Odeur EdP

A boltba
CERRUTI 1881 Essentiel EdT 100 ml CERRUTI 1881 Essentiel EdT 100 ml

A boltba
BURBERRY My Burberry EdP BURBERRY My Burberry EdP

A boltba
Jean P. Gaultier Classique 100 ml Jean P. Gaultier Classique 100 ml

A boltba
Adidas Victory League - EDT 100 ml Adidas Victory League - EDT 100 ml

Az Adidas Victory League kifinomult illat egy megbízható férfinak készült, aki hisz az egyéni teljesítményben, de ugyanakkor tudja, hogy a csapatmunka győzelemhez vezet. A bergamott, a bazsalikom és a frissen vágott fű szárainak frissessége a gyümölcsös-fűszeres szívillatból ered, amely levendulát, körtét és fahéj tónusait tartalmazza. Az elegáns illat egyedülálló jellegét a cédrus, a vanília és a

A boltba
Denim Original - dezodor 150 ml Denim Original - dezodor 150 ml

DENIM Original egy keleties-fás férfi illat. Az igazi férfi illata, viselőjének magabisztosságot kölcsönöz. Bárhol is legyen, bármit is csináljon, mindig tudni fogja miként cselekedjen. Egy tökéletes illat olyan férfinak, aki tudja mit akar.

A boltba
Guerlain Musc Noble - EDP 125 ml Guerlain Musc Noble - EDP 125 ml

A Musc Noble egy pézsmás alapillatú, unisex fás-virágos illat, amely a Les Absolus D´Orient kollekcióból származik. A fejillat összetevői közé tartozik a rózsaszín bors, sáfrány és az aldehidek. A szívillatban rejtőzik a rózsa, pézsma és a muskátli. Az alapillatban a fehér pézsma mellett ámbra ,cédrus, bőr, német írisz egyik fajtája és krétai rózsa (labdanum) illatok is érezhetőek. Az illat 2018-ban

A boltba
Hermes Le Jardin De Monsieur Li - EDT 50 ml + testápoló 40 ml + EDT 7,5 ml Hermes Le Jardin De Monsieur Li - EDT 50 ml + testápoló 40 ml + EDT 7,5 ml

Hermes Le Jardin de Monsieur Li a természetes elegancia, a báj és a szépség megtestesítője, egy kis luxussal gazdagítva. Érezni fogja a jázmin finom aromáját, amelyet friss menta és kumquat csendje gazdagít. Élvezze a Hermes Le Jardin de Monsieur Li parfüm harmonikus tónusait. A Hermes Le Jardin de Monsieur Li illat 2015-ben került a piacra.

A boltba
Guess Romance Blush - testpermet 250 ml Guess Romance Blush - testpermet 250 ml

Finom virágos testpermet gyümölcsös tónusokkal, amely a nyári idill romantikáját ünnepli. A Love kollekció, hű a Guess szellemiségéhez, egy óda a romantikáról, a csábításról és a szenvedélyről. A Romantic Blush ebben a kollekcióban a nyári idill romantikáját ünnepli virágos harmóniában a bogyók és a pünkösdi rózsa tónusaival. Finom és elbűvölő illat, természetesen csábító. Jó közérzet és érzéki gesztus

A boltba
Ajmal Vision - EDP 100 ml Ajmal Vision - EDP 100 ml

Vision illat olyan férfiaknak készült, akik szenvedélyes dinamikát sugároznak, egy fiatal, energikus férfi szellemét. Az illatot a citrom és ibolya élénk tónusai uralják, az illat tovább növeli mágneses vonzerejét egy olyan szívillattal, amelyben virágos és zöld tónusok rejtőznek. Az alapillatot a bergamott, a cédrusfa és a borostyán ellenállhatatlan kombinációja képezi. A Vision tökéletes társ azoknak

A boltba
Giorgio Armani Rose Alexandrie - EDT 50 ml Giorgio Armani Rose Alexandrie - EDT 50 ml

Az Armani Privé Rose Alexandrie egy nagyon kellemes és népszerű uniszex illat. Először a lédús mandarin, a rózsabors és bergamott tónusai érezhetők, ami a keveredés után a fűszeres-gyümölcsös bevezetést garantálja. A szívillat ötvözik a fű zöld akkordjait, a tealeveleket és a fügét. A kompozíciót a borostyán fa meleg tónusai, valamint az írisz zárja. Az illatot 2012-ben mutatták be.

A boltba
GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP 100 ml GIORGIO ARMANI Sí Passione EDP 100 ml

A boltba
Armaf Club de Nuit Intense Man - parfümolaj 18 ml Armaf Club de Nuit Intense Man - parfümolaj 18 ml

A Club De Nuit Intense Man parfümolaj fás-fűszeres illatot kínál férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott, alma, fekete ribizli és citrom. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és nyír kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja. A parfümolaj nagy százalékban tartalmaz illatösszetevőket, és jellegzetes és hosszantartó illatot

A boltba
BALDESSARINI BALDESSARINI Ambré Eau Fraiche EdT 90 ml BALDESSARINI BALDESSARINI Ambré Eau Fraiche EdT 90 ml

A boltba
Lattafa Hayaati Black - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Lattafa Hayaati Black - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Hayaati Black egy keleti illat nőknek és férfiaknak. A fejjegyek bergamottot árulnak el almával. Szívében fás jegyek rejtőznek, fahéjjal. És végül a vanília és a pézsma feltárul az alapban. Az illatot 2020-ban mutatták be.

A boltba
Bvlgari Omnia Paraiba - tusolóolaj 100 ml Bvlgari Omnia Paraiba - tusolóolaj 100 ml

A tusolóolaj tökéletes kiegészítője az Omnia Paraiba azonos nevű virágos-gyümölcsös illatnak. Csillogó, élénkítő és elbűvölő illatot kínál viselőjének, amely felébreszti minden érzékszervét. A Bvlgari Omnia Paraiba parfümöt a brazil dzsungel, a fehér strandok és az óceán ihlette. Próbálja ki az egzotikus illatok ízét egy zuhanyolajjal, amely a fürdőt élvezettel teli érzéki élménnyé varázsolja.

A boltba
Alhambra Delilah Pour Femme - EDP 100 ml Alhambra Delilah Pour Femme - EDP 100 ml

A Delilah Pour Femme eau de parfum nőknek egy bódító virágos illat, amelybe első szippantásra beleszeret. A friss kezdőjegyek a bergamott, a rebarbara, az édes licsi és a szerecsendió enyhén fűszeres jegyeinek pezsgő keveréke. A tisztán virágos szívben a gyöngyvirág és a bazsarózsa gyengéd jegyei érzéki rózsával és szirmokkal párosulnak. Az illat hosszan tartó alapja a kasmír, pézsma, vanília és tömjén

A boltba
Diesel Loverdose EdP női Parfüm 50ml Diesel Loverdose EdP női Parfüm 50ml

A Diesel egy olyan márka, mely nem a földhöz ragattaknak lett kifejlesztve. Provokatív, rendkívüli és kifinomult. A márka olasz alkotója Renzo Rossa, aki mindentől eltérőt, különlegeset és nem elcsépeltet alkotott. A pimasz és kihívó szlogenjeivel magára vonzza a divat- és parfümvilág tekintetét. Ez az az illat, melybe szerelmes leszel és egy kicsit bosszús is miatta. A csábítás fegyvere téged is magával

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben