Helestra Onta LED-es tükörvilágítás, 120 cm


136 990 Ft
  • Raktáron

A Helestra Onta LED-es tükörvilágító lámpatest alumíniumból és szatén akrilból készül, és gyorsan a tükörre rögzíthető. A befogási tartomány 3-6 mm. A lámpatest egyszerűen felhelyezhető és hátulról csavarokkal rögzíthető. Az IP44 védettségi osztálynak köszönhetően a készülék a fröccsenő víz ellen is védett.

EAN: 4022671113434

Gyártó: Helestra

Termékleírás

A Helestra Onta LED-es tükörvilágító lámpatest alumíniumból és szatén akrilból készül, és gyorsan a tükörre rögzíthető. A befogási tartomány 3-6 mm. A lámpatest egyszerűen felhelyezhető és hátulról csavarokkal rögzíthető. Az IP44 védettségi osztálynak köszönhetően a készülék a fröccsenő víz ellen is védett.

Kiegészitő bútorlámpák

A Kiegészítő bútorlámpák alkatéziséhez tervezett weboldalunk a Függőlámpák & Csillárok kategóriában található, és kifejezetten azoknak a vásárlóknak szól, akik szeretnék kibővíteni otthonuk világítási lehetőségeit. A weboldalunkon megtalálhatóak különféle kiegészítő bútorlámpák, amelyek elegáns és modern formában teszik teljessé bútoraink megvilágítását. Az alkatéziséhez tervezett kiegészítő bútorlámpák olyan praktikus megoldást kínálnak, amelyek segítségével könnyedén és gyorsan feldobhatjuk otthonunk enteriőrjét. Legyen szó hálószobáról, nappaliról vagy akár dolgozóról, a kínálatunkban megtalálható lámpák csodálatosan illeszkednek minden stílushoz és építészeti megoldáshoz. A weboldalunkon való böngészés során az ügyfelek felfedezhetik a legújabb trendeket és inspirációt meríthetnek a függőlámpák és csillárok terén. A stílusos, modern és egyedi darabok megtalálása érdekében kategorizáltuk a termékeinket, így a vásárló könnyedén megtalálhatja a neki legmegfelelőbb lámpát. Az alkatézishez tervezett bútorlámpáink mellett szakértői útmutatásokat és praktikus tippeket is kínálunk a megfelelő lámpaválasztáshoz. Szakértőnktől megtudhatják, hogyan érdemes megtervezni otthonunk verandáját vagy munkatermét úgy, hogy a világítás egységes és harmonikus legyen. A weboldalunkon minden termékhez részletes leírást és fényképeket is mellékelünk, hogy a vásárlók képet kapjanak a lámpa kinézetéről és méreteiről. Emellett beépített rendelési felületünk is rendkívül egyszerű és praktikus, hogy a vásárlók gyorsan és könnyedén megtalálhassák a kiválasztott lámpájukat. A Kiegészítő bútorlámpák alkatéziséhez weboldalunk garantálja a minőségi termékeket és a vevőcentrikus szolgáltatást. Célunk, hogy a vásárlók minden elvárását felülmúljuk és olyan világító megoldásokat kínáljunk, amelyek ténylegesen hozzájárulnak otthonuk egyedi és vonzó atmoszférájához. Ezért, ha tökéletes és stílusos megvilágítást szeretne otthonába, látogasson el a Kiegészítő bútorlámpák alkatéziséhez weboldalunkra a Függőlámpák & Csillárok kategóriában, és találja meg álmai világítását!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEDVANCE Linear Mobile pult alatti lámpa USB érz. LEDVANCE Linear Mobile pult alatti lámpa USB érz.

A Linear LED Mobile Mobile szekrény alatti lámpa ideális szekrényekben vagy fiókokban való használatra. Infravörös érzékelővel van felszerelve, amely kétféle üzemmódban állítható be, így vagy az érzékelő előtti mozgásra, vagy automatikusan bekapcsol, amikor az ajtót vagy a fiókot kinyitják. Az USB-kábelen keresztül újratölthető lámpa a praktikus mágneses rögzítésnek köszönhetően könnyen levehető és

A boltba
LED szekrényvilágítás Szekrény, távirányítóval, 6 darabos készlet LED szekrényvilágítás Szekrény, távirányítóval, 6 darabos készlet

A LED-es szekrényvilágítás A szekrényt 6 darabos készletben, távirányítóval együtt szállítjuk. Az elemmel működő lámpák (elem nem tartozék - egyenként 3 x AAA) fényt visznek minden szekrénybe. Érintőkapcsolóval működtethetők vagy távirányítóval vezérelhetők, és a mellékelt ragasztópárnákkal rögzíthetők a helyükre.

A boltba
LED bútorra szerelhető tükörvilágító, 5 db, kerek LED bútorra szerelhető tükörvilágító, 5 db, kerek

A kerek LED-es bútorfelületi világítótükör praktikus 5 darabos szettben kerül forgalomba, amely tartalmaz egy dimmelhető tápegységet és egy 6-os AMP elosztót.

A boltba
Nikita LED tükör lámpa, aquamarin/acélszürke Nikita LED tükör lámpa, aquamarin/acélszürke

A lapos kialakítású Nikita LED-es tükörvilágító lámpatest bútorra vagy tükörszekrényre, valamint tükörre is felszerelhető. LED-meghajtóra nincs szükség. A beépített LED-ek nappali fehér (5700 K) fényben világítanak.

A boltba
LED bútorra szerelhető lámpa 957, hossz 34,8 cm LED bútorra szerelhető lámpa 957, hossz 34,8 cm

A 957 LED-es felszíni lámpatest ideális konyhaszekrények, polcok stb. alá történő felszereléshez. A beépített LED-ek fényét 120°-os szögben bocsátja ki. A tápellátás oldalról történik a mellékelt csatlakozókábellel (dugaszolható). - 180°-ban forgatható - csatlakozókábellel (180 cm - eurodugó), csatlakozókábellel (30 cm), valamint csatlakozóval fej-fej szereléshez - max. 10 lámpatest csatlakoztatható

A boltba
LED ModuLite F - 60 cm-es LED pultvilágító lámpa LED ModuLite F - 60 cm-es LED pultvilágító lámpa

A LED ModuLite F egy lapos, szekrény alatti lámpatest, amely a házba integrált HVLCS dugaszoló csatlakozónak köszönhetően szabadon használható szalagvilágításhoz. Minden lámpatest rendelkezik egy HVLCS aljzattal és egy HVLCS dugóval. A távolságok áthidalására a tartozékokban tárolt csatlakozókábelek rendelhetők. A lámpatest csatlakoztatásához hálózati csatlakozókábel szükséges (nem tartozék).

A boltba
Helestra Onta LED-es tükörvilágítás, 90 cm Helestra Onta LED-es tükörvilágítás, 90 cm

A Helestra Onta LED-es tükörvilágító lámpatest alumíniumból, valamint szatén akrilból készül, és gyorsan a tükörre rögzíthető. A befogási tartomány 3-6 mm. A lámpatest egyszerűen felhelyezhető és hátulról csavarokkal rögzíthető. Az IP44 védettségi osztálynak köszönhetően a készülék a fröccsenő víz ellen is védett.

A boltba
Helestra Onta LED-es tükörvilágítás, 120 cm Helestra Onta LED-es tükörvilágítás, 120 cm

A Helestra Onta LED-es tükörvilágító lámpatest alumíniumból és szatén akrilból készül, és gyorsan a tükörre rögzíthető. A befogási tartomány 3-6 mm. A lámpatest egyszerűen felhelyezhető és hátulról csavarokkal rögzíthető. Az IP44 védettségi osztálynak köszönhetően a készülék a fröccsenő víz ellen is védett.

A boltba
Fehér LED fénycsík Eckenheim kapcsolóval Fehér LED fénycsík Eckenheim kapcsolóval

Az Eckenheim LED-es szekrény alatti lámpatesttel a konyhai munkafelület optimálisan megvilágítható, mivel a lámpatest közvetlenül a fali szekrény alá van szerelve. A tartozékként mellékelt csatlakozódarab segítségével a lámpatest a sorozat további lámpatestjeivel bővíthető 120 W összteljesítményig.

A boltba
LED szekrény alatti világítás Mobina Sensor 10 fehér LED szekrény alatti világítás Mobina Sensor 10 fehér

A lakás számos olyan területén, ahol nincs áramcsatlakozás, vagy ahol a kábel zavaró, ez az elemmel működő Mobina Sensor szekrény alatti lámpa további fényt biztosíthat. A lámpa érzékelővel van felszerelve, amely akár 3 méteres távolságból is érzékeli a mozgást, így a fény 20 másodpercre bekapcsol. Kapcsolóval (be, ki, automatikus) és 100 cm hosszú USB-kábellel az elemek töltéséhez.

A boltba
LED bútorvilágítás Mobina Push 15 fehér LED bútorvilágítás Mobina Push 15 fehér

A lapos Mobina Push 15 LED-es lámpa konnektor nélküli tájékozódási fényt biztosít. USB-kábellel töltődik, majd újratölthető akkumulátorral világít. A lámpa öntapadós mágneses tartóval van tartósan rögzítve, és egy kapcsolóval és az automatikus kikapcsolási idő beállítására szolgáló funkcióval van felszerelve.

A boltba
Paulmann Galeria Assistant II bútorvilágító 2 db Paulmann Galeria Assistant II bútorvilágító 2 db

A Galeria Assistent LED-es felszíni lámpatest két hosszú, ívelt rúdból áll, amelyek egy elforgatható GU5,3 lámpafejet tartanak. A felületre szerelhető lámpatestet szekrényekre, vitrinekre és egyéb bútorokra szerelik. A működtetés kézi kapcsolóval vagy az ajtóba szerelhető érzékelős kapcsolóval történik, amely nyitáskor bekapcsolja, záráskor pedig kikapcsolja a lámpatesteket. - Szállítási terjedelem:

A boltba
Touchlight - LED bútorra szerelhető lámpa 3 db Touchlight - LED bútorra szerelhető lámpa 3 db

A Touchlight LED-es lámpa, amely egy praktikus, elemekkel együtt három darabos készletben kapható, megvilágítja a szekrények vagy polcok belsejét. A lámpa megnyomásával kapcsolható be, és nappali fényszínben világít. A Touchlight az öntapadós hátlapnak köszönhetően egyszerűen felragasztható.

A boltba
Prios Apolonia LED bútorvilágító lámpa, 1,3 W Prios Apolonia LED bútorvilágító lámpa, 1,3 W

Modern LED-es felszíni bútorlámpatest Apolonia ezüst alumíniumban Az Apolonia ezüstszínű, egyszerű kialakításával győz meg, és a belső tér különböző bútordarabjaihoz rögzíthető. Alumíniumból készült, és hajlékony karral rendelkezik, amely lehetővé teszi a fényforrás rugalmas beállítását. Kompakt lámpaernyője állandóan beépített LED-ekkel van felszerelve, és a külsején egy kapcsoló található, amellyel

A boltba
Arcchio Birkos LED-es tükörlámpa, 60 cm, 4.000 K Arcchio Birkos LED-es tükörlámpa, 60 cm, 4.000 K

A Birkos egy LED-es tükörvilágítás, amely kellemes, lefelé irányuló fényt bocsát ki. A lámpának 2 m hosszú kábele van dugóval, a kapcsoló pedig a tápkábelben található.

A boltba
Mobina Sensor 10 LED pult alatti világítás, fekete Mobina Sensor 10 LED pult alatti világítás, fekete

A lakás számos olyan területén, ahol nincs áramcsatlakozás, vagy ahol a kábel zavarónak számít, ez az elemmel működő Mobina Sensor szekrény alatti lámpatest kiegészítő fényt biztosíthat. A lámpatest olyan érzékelővel van felszerelve, amely akár 3 méteres távolságból is érzékeli a mozgást, így a lámpa 20 másodpercre bekapcsol. Kapcsolóval (be, ki, automatikus) és 100 cm-es USB-kábellel az elemek tö

A boltba
Mobina Sensor 15 LED pult alatti világítás, fekete Mobina Sensor 15 LED pult alatti világítás, fekete

A modern Mobina Sensor LED-es szekrény alatti lámpatest egy fémlemez segítségével könnyen felszerelhető a szekrényre. A beépített mágnesnek köszönhetően a lámpatest bármikor eltávolítható, például az akkumulátor USB-kábelen keresztül történő feltöltéséhez.- Kapcsoló funkció (be/ki/autó)- Mozgásérzékelő mellékelve (3 m távolság)

A boltba
Prios Esbena LED pult alatti világítás CCT 20 cm 3 Prios Esbena LED pult alatti világítás CCT 20 cm 3

Az Esbena egy LED-es szekrény alatti lámpatest, amelyet 3 darabos készletben szállítunk. Nemcsak ötfokozatú dimmelhetőséget kínál, hanem színváltozást is a CCT spektrumban, mivel a fény színe három fokozatban változtatható.

A boltba
Decor Walther Flat 1 LED dugaszolható lámpa nikkel Decor Walther Flat 1 LED dugaszolható lámpa nikkel

Kicsi és kompakt, de nagy hatású, a Flat 1 LED-es tükörbe dugaszolható lámpatest igazi világítási csodaként bontakozik ki. A kiváló minőségű acélból készült, téglalap alakú, kerek fénynyílással rendelkező lámpatest speciális LED-egységekkel van felszerelve, amelyek nagy fényáramot generálnak, és azt lefelé fókuszálják. A lámpatestet kényelmesen fel lehet dugni a legfeljebb 6 mm vastagságú tükör sz

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben