Jacqueline csillár, hat izzós, fehér


123 990 Ft
  • Raktáron

A Jacqueline csillár elegáns fényforrás a privát lakó- és étkezőszobák, valamint a nyilvános étkező- és tánctermek számára. A fényes krómozott fémszerkezetet karcsú ágakon elhelyezett levélelemek díszítik, és hat gyertyatartóként kialakított lámpatartóval van felszerelve, amelyek mindegyike pliszírozott, fehér szövetárnyékolóval rendelkezik. Az egész lámpatestet csiszolt K9-es üvegkristályok is dí

EAN: 8030626532458

Gyártó: ONLI

Termékleírás

A Jacqueline csillár elegáns fényforrás a privát lakó- és étkezőszobák, valamint a nyilvános étkező- és tánctermek számára. A fényes krómozott fémszerkezetet karcsú ágakon elhelyezett levélelemek díszítik, és hat gyertyatartóként kialakított lámpatartóval van felszerelve, amelyek mindegyike pliszírozott, fehér szövetárnyékolóval rendelkezik. Az egész lámpatestet csiszolt K9-es üvegkristályok is díszítik.

Csillárok

Az Csillárok alkatéziséhoz weboldal a belső lámpák kategóriájába tartozik, és mindenféle csillárlámpa alkatrészt kínál az otthonok, irodák és üzlethelyiségek számára. A weboldalunkon széles választékban találhatók csillárakatézisek, dobozok, tartók, alátétek és egyéb alkatrészek, amelyek segítségével egyszerűen ujjá varázsolhatjuk kedvenc csillárunkat. Az Csillárok alkatéziséhoz bárki számára könnyen navigálható, így a látogatók gyorsan megtalálhatják azokat az alkatrészeket, amelyekre szükségük van. A weboldalunkon az alkatrészek széles választéka található meg, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. Minden termékünk minőségi anyagokból készül, és a legmagasabb minőségi szabványoknak felel meg. Az alkatézisek könnyen telepíthetők, így a csillárunk felújítása gyorsan és egyszerűen elvégezhető. Termékeink között többféle anyagból válogathatnak a látogatók, köztük üveg, kristály és fém alkatrészek találhatóak. Az Csillárok alkatéziséhoz weboldalunkon folyamatosan frissítjük a termékkínálatot, így mindig megtalálhatók az új és divatos alkatrészek is. Emellett ingyenes szállítást biztosítunk az összes megrendelt termékre, hogy még kedvezőbbé tegyük az vásárlási élményt. Az Csillárok alkatéziséhoz weboldalunknak az a célja, hogy helyreállítsuk otthonunk és munkahelyünk csillárjainak eredeti ragyogását. Válasszon bennünket, ha minőségi és megbízható alkatrészekre van szüksége, és termékeinkkel sikerrel megújíthatja kedvenc világítótestét.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Retro csillár, 16 izzós, króm Retro csillár, 16 izzós, króm

Az elegáns Retro csillár 16 karral rendelkezik, amelyek elegáns ívvel vannak beépítve a csillárba, és amelyekre a hozzá illő E14-es izzó kerül. Egyszerre elegáns és stílusos, ez a csillár a megfelelő környezetben igazi figyelemfelkeltő.

A boltba
Spiga csillár, öt szövetbúra, kalászos minta Spiga csillár, öt szövetbúra, kalászos minta

Az ötlámpás Spiga csillár fehér színével és az ernyőkön található tüskés mintával ideális a világos vidéki házak belső teréhez. A szerkezet fémből, az árnyékolók pedig textilből készültek.

A boltba
Amalia - Tiffany stílusú fali lámpa Amalia - Tiffany stílusú fali lámpa

Az AMALIA a klasszikus szobák stílusát hangsúlyozza. Az üvegárnyékoló meleg színei kellemes fényt biztosítanak.

A boltba
FLOS 2097/30 sárgaréz csillár 30x2,7W LED matt FLOS 2097/30 sárgaréz csillár 30x2,7W LED matt

a 2097/30 egy 30 lángú csillárként mutatkozik be, amely egy csipetnyi modernitással különbözteti meg a többi terméktől. Lendületes karok és sárgarézből készült rudak jellemzik ezt a dizájner darabot. Tartalmaz 30 x E14 LED-et, egyenként 2,7 W, meleg fehér, matt. Alkalmas 30 x E14-es, egyenként max. 15 W-os lámpához.

A boltba
Csillár ICARO 6-izzós kristályüveggel, krómmal Csillár ICARO 6-izzós kristályüveggel, krómmal

Az Icaro megmutatja, hogy a klasszikus megjelenés és a modern dizájnelemek nem zárják ki egymást. A luxus megjelenés találkozik a kortárs dizájnnal!

A boltba
Csillár Noam, klasszikus kialakítás Ø 75 cm Csillár Noam, klasszikus kialakítás Ø 75 cm

A Rocca a bronzszínű, bonyolultan megtervezett fémkeretnek köszönhetően egyedülálló hatást kelt. A fehér, nyitott tetejű üvegárnyékolók főként közvetett módon világítják meg a helyiséget, gyönyörű hangulatot teremtve.

A boltba
PR Home Marlow csillár Ø 90 cm PR Home Marlow csillár Ø 90 cm

A Marlow csillár fekete lakkozott fémből készült egyedi fémrudakból áll, amelyek mindegyike két szinten, ovális alakban van összeillesztve. Modern kialakításával minden nappaliban szemet gyönyörködtetővé válik, és hangulatos megvilágítást biztosít.

A boltba
Greythorne csillár - 8-izzós Greythorne csillár - 8-izzós

A Greythorne csillár egyszerű szürke színben és lengő kialakítással mutatkozik be, amely nyolc gyertyalámpával biztosít hangulatos fényt.

A boltba
Marie Therese csillár, króm, nyolc-izzós Marie Therese csillár, króm, nyolc-izzós

A Marie Therese csillár krómozott fémből és átlátszó üvegből készül, és impozáns, elbűvölő dizájnnal rendelkezik. Az átlátszó üveggel burkolt és díszített keret mellett a csillár a kerek és csepp alakú üvegkristályokból álló lánccal lógó láncolatoknak köszönhetően bármely helyiség fókuszpontjává válik.

A boltba
Botte nyolcfényű bronz fém csillár Botte nyolcfényű bronz Botte nyolcfényű bronz fém csillár Botte nyolcfényű bronz

A Botte egy lenyűgöző csillár nyolc foglalattal, amelyekbe megfelelő fényforrások illeszthetők. Fémből készült, és számos kristályelem díszíti, amelyek megtörik a kibocsátott fényt, és így kellemes fényjátékot generálnak.

A boltba
6-izzós Taulbee csillár ovális alakú 6-izzós Taulbee csillár ovális alakú

A Taulbee csillár rusztikus kialakítású, és az eredeti csillárokat idézi, amelyek öntöttvasból vagy fából készültek. Az ovális alakú koronán hat fényforrás található, amelyek hangulatos általános megvilágítást biztosítanak az étkezőben és a nappaliban

A boltba
Lámpa W-LOOP/3 Mix LW3 Lámpa W-LOOP/3 Mix LW3

-

A boltba
Velúr lámpaernyő 9107 Gránát D38 Velúr lámpaernyő 9107 Gránát D38

A boltba
Euluna Gina csillár, barna, 3 izzós Euluna Gina csillár, barna, 3 izzós

A barna csillár Gina acélból készült, láncos felfüggesztésű, három E27-es foglalattal van felszerelve, amelyek felfelé irányulnak, és tökéletesen felszerelhetők dekoratív izzókkal. Európában készült.

A boltba
Design csillár Farsiris 75 cm arany Design csillár Farsiris 75 cm arany

Design csillár Farsiris 75 cm arany Elegáns és modern. Ez a Farsiris csillár. Kialakításának köszönhetően a csillár a figyelem középpontjában áll. Gyönyörűen megállja a helyét a belső térben, a nappaliban, az előszobában, de a hálószobában is. Egyszerűen fogalmazva, sokoldalú. Kellemes fény hatol át az üvegredőnyökön, megvilágítva a szoba minden sarkát. Ennek a gyönyörű fényforrásnak a nemes és jellegzetes

A boltba
Design csillár Salwah 85 cm fekete Design csillár Salwah 85 cm fekete

Design csillár Salwah 85 cm fekete Az elegáns Salwah csillár gyönyörűen megállja a helyét a belső térben. Fenomenális benyomást kelt, és kiválóan alkalmas modern stílusú szobákba, de futurisztikus szobákba is, ahol a minimalizmus uralkodik. Az 5 db állítható magasságú lámpatest mindenki figyelmét magára vonhatja. A csillár a kiváló minőségű fém talpnak köszönhetően bármilyen mennyezetre könnyedén felszerelhető.

A boltba
Design csillár Gayatri 37 cm arany Design csillár Gayatri 37 cm arany

A Design csillár Gayatri 37 cm arany egy elegáns és stílusos kiegészítője lehet otthonodnak, amely bármelyik helyiséget feldobja. A csillár arany színű, amely időtlen eleganciát és luxust sugároz. A 37 cm átmérőjű csillár kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú éveken keresztül szolgálja majd a használóját. A Gayatri csillár modern és letisztult designnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik

A boltba
Ampli csillár, fekete/arany, 6-izzós Ampli csillár, fekete/arany, 6-izzós

Ez a csillár nagyon modern és elegánsan megtervezett. Csak a forma emlékeztet még mindig egy hagyományos csillárra. Az Ampli összesen hat fényforrással rendelkezik, amelyek fekete, ívelt karokra vannak szerelve, arany foglalatokkal, és felfelé irányulnak. Mivel az árnyékolókat kihagyták, dekoratív izzószálas fényforrások használata ajánlott.

A boltba
Csillár Lodge, 8-fényű, ezüst Csillár Lodge, 8-fényű, ezüst

Elegáns formájával és szemet gyönyörködtető kialakításával a nyolcfényű Lodge csillár lenyűgöző kiegészítője bármely helyiségnek. Robusztus acélból készült, és bármely helyiséget kifinomultan feldob. A lámpafoglalatok nyitott kialakítása lehetővé teszi a szabadon választható fényforrások (nem tartozék) használatát, és a középpontba helyezi őket. Ráadásul a keret kompaktra összehajtható - még használat

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben