Jieldé Beaumont B360 függő lámpa olajzöld matt


188 202 Ft
  • Raktáron

A Jieldé Beaumont B360 függőlámpa ipari stílusú kialakításával retró sikket teremt az étkezőasztal felett. Az ernyő alumíniumból készült, és tölcsér alakú, így a fény széles körben szóródik. Az árnyékolót és a hozzá tartozó baldachint fehér textil kábel köti össze.

EAN: 3700921331623

Gyártó: Jieldé

Termékleírás

A Jieldé Beaumont B360 függőlámpa ipari stílusú kialakításával retró sikket teremt az étkezőasztal felett. Az ernyő alumíniumból készült, és tölcsér alakú, így a fény széles körben szóródik. Az árnyékolót és a hozzá tartozó baldachint fehér textil kábel köti össze.

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Pure függő lámpa, két izzós, fekete Pure függő lámpa, két izzós, fekete

A kétlámpás Pure függőlámpa fekete lakkozott fémvázzal és két matt üveggömblámpával ideális otthoni, valamint szállodai és éttermi asztalok és pultok megvilágítására.

A boltba
C988 függőlámpa skandináv stílusban fehér színben C988 függőlámpa skandináv stílusban fehér színben

A C988 függőlámpa a skandináv dizájnból származik, és a kerámiát fából készült elemekkel kombinálja, amelyek hangulatos légkört teremtenek. Különleges fénypont a narancssárga színű puha kábel, amely a lámpaernyőt és a lámpaburát köti össze

A boltba
HAY Nelson Ball Bubble függőlámpa S Ø 32.5 cm HAY Nelson Ball Bubble függőlámpa S Ø 32.5 cm

A Nelson Ball Bubble függőlámpa egy teljes, tökéletesen kerek gömblámpa, amely meleg, szórt fénnyel tölt meg minden belső teret. A selyemmel borított svéd függőlámpák által inspirált George Nelson amerikai tervező 1947-ben alkotta meg ezt a lámpát.

A boltba
Karman Braille, designer függő lámpa, 25 cm Karman Braille, designer függő lámpa, 25 cm

A Braille függőlámpa Matteo Ugolini tervezőtől származik, aki a Karman alapítójával, Davide Diamantinivel való barátsága jeléül tervezte. A szájjal fújt, matt üvegből készült árnyékolóba törzsekre emlékeztető karaktereket dolgoztak bele

A boltba
Louis Poulsen Keglen LED függő lámpa 40 cm fehér Louis Poulsen Keglen LED függő lámpa 40 cm fehér

A Keglen LED-es függőlámpa a Bjarke Ingels Group (BIG) tervező- és formatervezőiroda tervei alapján készült, a dániai Tirpitz Múzeum berendezési koncepciójának részeként. A kúp alakú ernyő nagy alsó nyílásánál polikarbonátból készült, organikusan ívelt diffúzor található, amely alacsony káprázást és széles felületű szórt fényt biztosít. Ezenkívül egy kis felső nyílás lehetővé teszi, hogy a mennyezet

A boltba
Northern függő lámpa Dokka matt fekete Northern függő lámpa Dokka matt fekete

Tipikusan skandináv tervezésű függőlámpa átgondolt részletekkel. A lámpabúra matt felületű, lakkozott acélból készült, természetes színű. A hosszú felfüggesztésnek köszönhetően nagyon jól használható magas mennyezetű épületekben is, akár magán-, akár kereskedelmi célú épületekben. A világos formanyelv és az ívelt arányok megkülönböztetik a norvég Northern márkát, amely ezt a lámpát tervezte. E27-es

A boltba
Dyberg Larsen DL20 függő lámpa üvegbúra, fekete Dyberg Larsen DL20 függő lámpa üvegbúra, fekete

A DL20 függőlámpa ernyője három opálfehér üvegelemből áll. A függőlámpa nem csak lefelé, hanem az üvegen keresztül minden irányba sugározza a fényt.

A boltba
Fabbian Quarter - barna LED függő lámpa hét izzós Fabbian Quarter - barna LED függő lámpa hét izzós

A négyzet alakú LED-es függőlámpa Quarter alumíniumból készült, lefelé és felfelé is sugározza a fényt az asztalokra vagy hasonló eszközökre, így kellemes szobafényt is biztosít. A LED-ek dimmelhetők (Triac), a dimmer nem tartozék

A boltba
Menzel Solo Solo állítható magasságú függőlámpa Menzel Solo Solo állítható magasságú függőlámpa

A Solo függőlámpa a szemet gyönyörködtető kábeles felfüggesztésnek köszönhetően állítható magasságú. A félgömb alakú vasárnyékoló belseje fényes arany levélbevonattal kontrasztot alkot az egyébként domináns barna-fekete fényezéssel.

A boltba
Martinelli Luce Poliedro függőlámpa Martinelli Luce Poliedro függőlámpa

A geometrikus formák a POLIEDRO-t nagyszerű figyelemfelkeltővé teszik, amely számos helyiséget gazdagít. Az átlátszó műanyag árnyékoló világos fényt teremt. A fémszerkezet megfelelő stabilitást biztosít.

A boltba
Rotaliana Dina - fehér LED függő lámpa Rotaliana Dina - fehér LED függő lámpa

A Dina LED-es függőlámpa mindenekelőtt modern és időtlen dizájnjával nyűgöz le. A polikarbonátból készült árnyékoló a legmodernebb LED-technológiát tartalmazza, amely meleg fehér fényt biztosít.

A boltba
Vibia Cosmos - függő lámpa LED-el 65 cm Vibia Cosmos - függő lámpa LED-el 65 cm

A modern Cosmos függőlámpa három különböző méretű korong harmonikus kompozícióját alkotja, amelyekben a LED fényforrás található.

A boltba
Buster + Punch Hooked 6.0 nude függő lámpa bronz Buster + Punch Hooked 6.0 nude függő lámpa bronz

A Buster Punch hatlámpás Hooked 6.0 nude függőlámpájának meghatározó eleme a hat darab, gyémántmetszetű keresztmintás lámpatartó, amelyek mindegyike egy-egy E27-es lámpát (egyenként max. 40 W, exkluzív) fogad be. A hat aljzat felfüggesztésére szolgáló különálló kampók közvetlenül a baldachinra, de a mennyezetre is felszerelhetők a kívánt pozícióban (M5-ös menet), így a legkülönfélébb elrendezések

A boltba
Quitani LED-es függőlámpa Tolu, fekete, hossza 118 cm Quitani LED-es függőlámpa Tolu, fekete, hossza 118 cm

A Tolu LED-es függőlámpa melegfehér (2700 K) LED-ekkel van felszerelve, amelyek dimmelhetők. Magassága is állítható egy függőmechanizmus segítségével.

A boltba
OLEV Beam Stick üveg be/ki 2,700K 35.3cm arany OLEV Beam Stick üveg be/ki 2,700K 35.3cm arany

A Beam Stick Glass LED-es függőlámpa karcsú, hengeres formájának eleganciájával és dekoratív fénytöréseivel győzi meg a világítóüvegben lévő szabálytalan légbevonatokkal elért fénytörésekkel. A test színesre lakkozott alumíniumból készült, és közvetlenül lefelé világító LED-es fényforrást tartalmaz. Kerek lámpaburával, LED meghajtóval (be/ki) és fekete kábellel ellátott, világítótest színű lámpaburával.

A boltba
SEGULA Alix Wave függőlámpa E27 függeszték 508 cm 508 cm SEGULA Alix Wave függőlámpa E27 függeszték 508 cm 508 cm

Az Alix Wave függőlámpa időtlenül elegáns kialakításának köszönhetően számos környezetbe könnyen integrálható. Alumíniumból készült, és sárgaréz applikációkkal is rendelkezik, amelyek nemes megjelenést kölcsönöznek neki. A henger alakú ernyő kívülről is gyönyörű vonalas mintával van ellátva. Az Alix Wave jól mutat például egy nappali vagy étkezőasztal felett. A függőlámpa használható önálló lámpaként

A boltba
Grant LED függőlámpa, fényerőszabályzó, CCT, sárgaréz Grant LED függőlámpa, fényerőszabályzó, CCT, sárgaréz

A Grant LED-es függőlámpa két árnyalatát egy baldachin és két további konzol segítségével rögzítik. A felfüggesztés egyedileg állítható, és a konzolok pozíciója változtatható. A beépített dimmerrel a Grant 3 fokozatban (100 % / 50 % / 25 %) szabályozható egy hagyományos fali kapcsolóval. A színhőmérséklet az ernyőn lévő kapcsolóval állítható (2 300 K / 3 000 K / 4 000 K).

A boltba
Helestra Oda LED lógó világítás, fekete Helestra Oda LED lógó világítás, fekete

Az Oda LED-es függőlámpa hengeres alumínium kivitelben elegáns, fényes fekete kivitelével nyűgöz le. A középen lévő szaténozott akril diszperzór felfelé és lefelé is jó színvisszaadású (CRI 90) meleg fehér fényt bocsát ki. Egyformán alkalmas nappalikba, társalgókba és üzlethelyiségekbe. Kívülről dimmelhető az elülső él/utánső él fázisvezérléssel.

A boltba
Lógó világítás Smoked 051 3 izzós rondella Ø 27 cm Lógó világítás Smoked 051 3 izzós rondella Ø 27 cm

A modern Smoked 051 függőlámpa három ovális üvegárnyékolóval van felszerelve. Ezek feltűnő füstszürke árnyalatúak, és egy kerek baldachin alatt egy rondellben helyezkednek el.

A boltba
Horo S1 LED függőlámpa, átlátszó Horo S1 LED függőlámpa, átlátszó

A Horo S1 LED-es függőlámpa sárgaréz hatású kerettel és átlátszó üveggel modern hangulatot kölcsönöz bármelyik nappalinak vagy előszobának. Beépített, melegfehér LED-es fényforrásával kellemes fényt biztosít, ezért nemcsak vizuális, hanem technikai szempontból is kiemelkedő. A lámpatest Olaszországban készül, és letisztult stílusával nyűgöz le. A Horo S1 LED-es függőlámpával helyi eredetre és időtlen

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben