Klasszikus bankár lámpa Zora üveg ernyővel


36 993 Ft
  • Raktáron

A Zora bankár asztali lámpa egy stílusosan megtervezett fényforrás, amely tulajdonképpen a régmúlt évtizedek tanulmányából ismerős. A régi sárgaréz színű talapzatával és opálfehér árnyékolójával a Zora nem hiányozhat egyetlen klasszikusan berendezett dolgozószobából sem.

EAN: 9003090245444

Gyártó: ORION

Termékleírás

A Klasszikus bankár lámpa Zora üveg ernyővel egy elegáns és osztályosan megtervezett fényforrás, amely magára vonja a figyelmet bármely szoba berendezésekor. A lámpa kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amely biztosítja, hogy hosszú éveken át szolgálja a felhasználóit.

A lámpa egy erős és masszív fém talppal rendelkezik, amely stabilan tartja az egész lámpát. Az üveg ernyő egyedi geometriájával felfelé irányítja a fényt, így lágy és kellemes fényteret biztosít a szobában. Az üveg ernyő mintázata klasszikus bankár lámpákra jellemző évszázados stílusjegyeit hordozza magán.

A Klasszikus bankár lámpa gyorsan és egyszerűen összeszerelhető, valamint számos különböző helyre alkalmas, beleértve az otthoni irodát, a nappalit vagy a hálószobát is. A kiváló minőségű anyagok és a kifinomult design teszi ezt a lámpát egy valódi klasszikus anyagává, amely tökéletesen illik bármely otthon dekorációjához. Tedd otthonodat még barátságosabbá, melegebbé és stílusosabbá a Klasszikus bankár lámpa Zora üveg ernyővel segítségével.

A Zora bankár asztali lámpa egy stílusosan megtervezett fényforrás, amely tulajdonképpen a régmúlt évtizedek tanulmányából ismerős. A régi sárgaréz színű talapzatával és opálfehér árnyékolójával a Zora nem hiányozhat egyetlen klasszikusan berendezett dolgozószobából sem.

Íróasztal lámpa

Az íróasztal lámpa alkatézis weboldala a belső lámpák kategóriába tartozik és ideális megoldást kínál mindenki számára, aki szeretné feljavítani az íróasztalának világítását vagy károsodott lámpáját javítaná meg. A weboldal célja, hogy egyszerű és hatékony módon segítsen azoknak az embereknek, akik a számítógépük előtt dolgoznak vagy olvasnak, és szeretnék, ha az íróasztalukon megbízható és lágy világítás lenne. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán széles választék áll rendelkezésre az íróasztal lámpák különböző típusairól, stílusairól és méreteiről. Az oldalon könnyen megtalálhatók az íróasztali lámpák fontos alkatrészei, például a lámpa áramellátására szolgáló adapterek, a lámpa érintő kapcsolói és a fényforrások. Az oldal tanácsokat és útmutatókat is nyújt azoknak az embereknek, akik profi alkatrészre van szükségük, hogy saját lámpájukat javítsák meg vagy elősegítsék a lámpák biztonságos és hosszú élettartamát. Az oldal könnyen kezelhető és a menürendszer egyszerű és átlátható. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán a vásárlók könnyen találnak olyan termékeket, amelyek megfelelnek a saját igényeiknek és elképzeléseiknek. Az oldal minden terméke magas minőséget kínál néhány íróasztali lámpa gyártó legjobb márkáitól, hogy biztosítsák a vásárlóknak a megfelelő ár-érték arányt. Összefoglalva, az íróasztal lámpa alkatézis weboldal egy megbízható és könnyen kezelhető platformot kínál az ügyfelek számára, akik az íróasztali lámpájukat szeretnék felújítani vagy megjavítani. Az oldal széles választékát kínálja a legjobb minőségű termékekből, valamint hasznos útmutatókat és tanácsokat nyújt, hogy a vásárlók minden szükséges információval rendelkezzenek.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült az ernyő?

A Zora üveg ernyő üvegből készült.


Milyen színekben érhető el a lámpa?

A Klasszikus bankár lámpa Zora üveg ernyővel fekete és antik réz színben érhető el.


Milyen izzót kell használni a lámpához?

A lámpa E27-es foglalatba helyezhető, így az E27-es foglalatú izzók használhatók hozzá.


Mennyire állítható a lámpa magassága?

A lámpatest magassága állítható, de a maximum magassága 50 cm.


Kell-e szerelni a lámpát a használat előtt?

Igen, a lámpához mellékelünk egy szerelési útmutatót, amely segítségével könnyen szerelhető össze a lámpa.



Anglepoise Original 1227 asztali lámpa fekete Anglepoise Original 1227 asztali lámpa fekete

Az Anglepoise® Original 1227 LED-es asztali lámpa állandó feszültségű rugós mechanizmussal, hagyományos lépcsős talppal, krómozott szerelvényekkel és a címke lenyomatával van felszerelve, és tökéletesen kiegyensúlyozott. Rugalmasan állítható és sokoldalúan használható asztali lámpa. LED izzóval együtt.

A boltba
Louis Poulsen NJP asztali lámpa láb 2,700 K fehér Louis Poulsen NJP asztali lámpa láb 2,700 K fehér

Az NJP LED asztali lámpa a klasszikus építészlámpa új értelmezése, egyszerű kialakítással és magas funkcionalitással. A két beépített csuklónak köszönhetően nagyon rugalmasan beállítható a kívánt pozícióba. Időzítő funkcióval felszerelve: 4 vagy 8 óra. Két fényerőszint választható.

A boltba
Northern Birdy - asztali lámpa fekete/sárgaréz Northern Birdy - asztali lámpa fekete/sárgaréz

A Birdy az 1950-es és 1960-as évek dizájnjával inspirál, és így ma ismét teljesen divatos.

A boltba
Zig LED asztali lámpa fekete vezérlőpanellel Zig LED asztali lámpa fekete vezérlőpanellel

A Zig egy különösen rugalmas LED-es asztali lámpa. A lámpa 360 fokban elforgatható feje modern LED-eket tartalmaz. Ezek különböző fényszínekre állíthatók. A Zig rendelkezik USB-kimenettel, amely mobiltelefonok töltésére használható. A beépített időzítővel a lámpa négy óra elteltével automatikusan kikapcsol

A boltba
Zig LED asztali lámpa fehér vezérlőpanellel Zig LED asztali lámpa fehér vezérlőpanellel

A Zig egy különösen rugalmas LED-es asztali lámpa. A lámpa 360 fokban elforgatható feje modern LED-eket tartalmaz. Ezek különböző fényszínekre állíthatók. A Zig rendelkezik USB-kimenettel, amely mobiltelefonok töltésére használható. A beépített időzítővel a lámpa négy óra elteltével automatikusan kikapcsol

A boltba
Anglepoise Type 75 Mini lámpa, vakondszürke Anglepoise Type 75 Mini lámpa, vakondszürke

A Type 75 Mini asztali lámpával Sir Kenneth Grange ipari formatervező rugalmasan állítható Type 75 lámpájának kicsinyített és modernebb megjelenésű változata jött létre. LED izzóval.

A boltba
Anglepoise Type 75 Mini asztali lámpa Paul Smith 4 Anglepoise Type 75 Mini asztali lámpa Paul Smith 4

A Type 75 Mini LED asztali lámpával az Anglepoise® a Sir Kenneth Grange által tervezett, rugalmasan állítható Type 75 lámpa kicsinyített változatát kínálja. A Type 75 Mini tartalmazza a nagyméretű lámpatest minden funkcionális előnyét, és a Paul Smith által tervezett kiadásban kreatív színtervezéssel inspirál. Beleértve a világítótestet.

A boltba
Állítható LED asztali lámpa Bluebird T króm Állítható LED asztali lámpa Bluebird T króm

A Bluebird LED-es asztali lámpa talpa és feje fémből, a lámpa karja pedig fából készült. A fej és a kar állítható, így a fény iránya egyénileg igazítható.

A boltba
Dyberg Larsen Skagen asztali lámpa fekete matt Dyberg Larsen Skagen asztali lámpa fekete matt

A porszórt fémből készült Skagen asztali lámpa az egyszerűségre és a funkcionalitásra összpontosít. A porszórt fémből készült lámpa árnyéka állítható. A kapcsoló az árnyékoló tetején található. Jó minőség, különleges, skandináv dizájn és gyönyörű fényhatás, ráadásul megfizethető áron - mindez jellemzi a dán Dyberg Larsen világítástechnikai márka termékeit.

A boltba
LED lámpa Wasp, érintésszabályozóval, fekete LED lámpa Wasp, érintésszabályozóval, fekete

A Wasp LED-es asztali lámpa egy vonzó asztali lámpa, amely a változtatható állítási lehetőségnek köszönhetően sokoldalúan használható. Elegáns, lapos megjelenésű, és a fényerő beállításához ötfokozatú fényerőszabályzóval rendelkezik. Ezenkívül a színhőmérséklet három fokozatban állítható.

A boltba
LED asztali lámpa Block, szabályozható, fekete LED asztali lámpa Block, szabályozható, fekete

A Block LED-es asztali lámpa tömör, szögletes talapzata, amelyből egy kecses, kerek rúd emelkedik ki. A tartó, amelyben a rúd ül, lehetővé teszi a könnyű igazítást, mivel lehetővé teszi a mozgást. Fent egy lapos lámpafej emelkedik ki oldalról, amely lefelé irányul. A rúd végére egy fényerőszabályozót építettek be, amellyel a fényerő állítható.

A boltba
Prandina Bima T1 USB LED asztali lámpa, rózsaszín Prandina Bima T1 USB LED asztali lámpa, rózsaszín

A Bima T1 USB egy LED-es asztali lámpa az íróasztalra, amely nemcsak fényt biztosít, hanem töltési lehetőséget is a mobiltelefonok, táblagépek stb. számára, mivel az asztali lámpa talpába USB-csatlakozót építettek. A Bima T1 LED-es asztali lámpa az olasz Prandina világítástechnikai gyártó terméke, a design az olasz terméktervező Filippo Protasonitól származik.

A boltba
Rotaliana String T1 LED lámpa fekete fekete Rotaliana String T1 LED lámpa fekete fekete

A modern és korszerű String LED asztali lámpa alumíniumból készült, számos csuklóval, amelyek a forgó és forgatható fejnek köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosítanak. A String energiatakarékos LED-ekkel is fel van szerelve, amelyek a lámpatest fején lévő kapcsolóval kapcsolhatók be vagy ki.

A boltba
Rotaliana String Mini DTW lámpa fehér, fekete Rotaliana String Mini DTW lámpa fehér, fekete

A modern és korszerű kis LED-es asztali lámpa, a String Mini alumíniumból készült, számos csuklóval, amelyek a forgó és forgatható fejnek köszönhetően maximális mozgásszabadságot biztosítanak. A String Mini energiatakarékos LED-ekkel is fel van szerelve, amelyek a lámpatest fején lévő kapcsolóval tompíthatók, illetve be- vagy kikapcsolhatók. A dim-to-warm technológia a fény színét is megváltoztatj

A boltba
TRAE Luni LED asztali lámpa, Qi, 5.000 K fekete TRAE Luni LED asztali lámpa, Qi, 5.000 K fekete

A műanyagból készült Luni LED asztali lámpa a lengőnyaknak köszönhetően nagyfokú rugalmasságot biztosít a fény irányának beállításakor. Qi-alapú vezeték nélküli töltési funkcióval a kompatibilis mobiltelefonokhoz. - Beépített USB-port - Beépített érintésvezérlő dimmer

A boltba
Lindby LED-es asztali lámpa Milow, fehér, fém, 35 cm magas Lindby LED-es asztali lámpa Milow, fehér, fém, 35 cm magas

A Milow LED asztali lámpa fehér színű, és hattyúnyakkal rendelkezik a fényfej könnyű beállításához. Kiváló kiegészítője a modern élettereknek.

A boltba
HEAVN One LED asztali lámpa, ezüst HEAVN One LED asztali lámpa, ezüst

A Németországban kézzel készített HEAVN One LED asztali lámpa a világ legvilágosabb sorozatgyártású asztali lámpája. Szatírozott alumíniumból és polírozott rozsdamentes acélból készült. Az árnyékoló akrilból készült. Kifejezetten az otthoni irodák számára fejlesztették ki. Az automatikus fényszabályozás biztosítja a megfelelő megvilágítást a napfénytől függően. A fény kék komponensét is szabályozzák.

A boltba
Artemide Tolomeo Mini lámpa alu tartólábbal 3000K Artemide Tolomeo Mini lámpa alu tartólábbal 3000K

A Tolomeo Mini LED asztali lámpa rugalmas a karok és a lámpafej állíthatóságának köszönhetően, ugyanakkor hatékony a modern LED-technológiának köszönhetően. A LED-ek dimmelhetők is

A boltba
Artemide Tolomeo lámpa LED hangolható fehér Artemide Tolomeo lámpa LED hangolható fehér

A Tolomeo LED-es asztali lámpa nagyon rugalmasan állítható, így a fény mindig oda világít, ahová szükséges. A beépített Tunable White funkció lehetővé teszi a fehér fény fény intenzitásának és színhőmérsékletének megválasztható tartományát a meleg fehértől (2300 K) a nappali fényig (10 000 K).

A boltba
Haiti LED irodai világítás touchdim CCT fekete Haiti LED irodai világítás touchdim CCT fekete

A Haiti modern LED-es asztali lámpa kerek talppal és két dönthető karral rendelkezik. A felsőben található az egyik oldalra sugárzó LED-modul, amely a talpon lévő érintésvezérlő felületen keresztül folyamatosan tompítható és három fényszínben (meleg fehér, univerzális fehér, nappali fény) szabályozható. Memóriafunkcióval és USB töltőkimenettel felszerelt.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben