Lattafa Awaan - EDP 100 ml


11 730 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Az Awaan egy Eau de Parfum férfiaknak és nőknek, az arab Lattafa márkától. Citrusfélékkel nyit – narancs és bergamott tónusaival kombinálva. A szívben a jázmin és a narancsvirág virágos jegyei dobognak. Az alap pacsuliból, pézsmából és szantálfából áll.

EAN: 6291108738269

Gyártó: Lattafa

Termékleírás

Az Awaan egy Eau de Parfum férfiaknak és nőknek, az arab Lattafa márkától. Citrusfélékkel nyit – narancs és bergamott tónusaival kombinálva. A szívben a jázmin és a narancsvirág virágos jegyei dobognak. Az alap pacsuliból, pézsmából és szantálfából áll.

Parfümvizek (EDP)

A Parfümvizek (EDP) az egyik legkedveltebb parfüm megjelenési forma, mely sokak szerint az általános parfümök alkalmazásának legjobb módja. Az EDP rövidítés az Eau de Parfum-ra utal, amely jelentése az angol "perfume water". Miért olyan kedvelt az EDP parfüm a nők és férfiak között? Az EDP nagyobb parfümkoncentrációval rendelkezik, mint az EDT (Eau de Toilette) vagy az EDC (Eau de Cologne), így az EDP akár egész nap tartó illatot biztosíthat. Az EDP parfümök összetétele a parfümgyártó mesterfokának tekinthető. Magába foglalja a legjobb minőségű illóolajokat, amelyek egy tökéletesen összeállított kombinációban egyedi illatot eredményeznek. Az EDP parfümök azért is vonzóak, mert kicsit intenzívebbek, mint az általános parfümök, így egy csepp EDP-t alkalmazva egyszerre az összes létező illatjegyt érezhetjük. Az EDP parfümök könnyen elkápráztathatják a környezetünket és hozzánk vonzóvá tehetnek bárkit, akár egy éjszakai randin, akár egy fontos üzleti megbeszélésen. Az EDP parfümök összetétele előállításánál fontos figyelembe venni a bőr típusát és az illatvoroslatokat használva megfelelően összeállítani az illatkompozíciót. Az EDP parfümök összetétele emiatt igen összetett és precíz folyamatok során születnek meg. Az EDP parfümök kiváló ajándék lehet azok számára is, akik még csak ismerkednek a parfümhasználattal vagy nincsenek tisztában az illatokkal és azok hatásával a környezetre. Az EDP parfümök különleges élményt nyújtanak a viselőjüknek, és azoknak is, akik a viselőjük közelébe kerülnek. Az EDP parfümök nagyon sokoldalúak és kedvelt illatokat tartalmaznak, amelyek tökéletesen megfelelnek az ünnepi alkalomhoz, az esküvőhöz, a napi használathoz, vagy akár az esti programokhoz is. Az EDP parfümök állnak a legjobban a bőrön, de szórhatjuk azokat a ruháinkra, hajunkra és még a szoba levegőjébe is. Tehát ha elegáns és különleges illatot keresünk, amely kiemel minket a tömegből, az EDP parfümök kiváló választásnak bizonyulnak!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Meghatározás Férfiaknak, Nőknek
Típus Parfümvíz
Származási hely Arábia és a Kelet
Fő illat Virág
Fej bergamott, narancs
Szív jázmin, narancsfavirág
Alapillat pacsuli, pézsma, szantálfa
Az illat jellemzői virágos
Összetevő bergamott, narancs, jázmin, narancsfavirág, pacsuli, pézsma, szantálfa
0 Ft

Lanvin Rumeur - EDP 100 ml Lanvin Rumeur - EDP 100 ml

Amerre csak jár az illata láthatatlan nyomát hagyja - mulandó és titokzatos, elvarázsoló és egyúttal arra csábít, hogy a viselője titkait felfedje. A rejtélyek azért rejtélyek, hogy azok is maradjanak és a titkok ne legyenek kimondva, különben elvesztenék a varázsukat, amelyek bennünk kellemes remegést váltanak ki. A Rumeur először maga körül a magnólia rügyek friss és gyümölcsös örvényét terjeszti.

A boltba
Dior Dior Homme Intense - EDP 100 ml Dior Dior Homme Intense - EDP 100 ml

Dior Homme Intense egy intenzívebb és sokkal kifinomultabb illat, mint a klasszikus Dior Homme. Elegáns és érzéki kifejezetten az esti órákra. Ez az illat mindenkit elvarázsol. A parfüm 2020-ban került a piacra.

A boltba
Bentley For Men Intense - EDP 100 ml Bentley For Men Intense - EDP 100 ml

A Bentley For Men Intense egy férfi illat, amely a keleties-fűszeres illatok közé tartozik. Legelsőre a babérlevél, a bergamott és a fekete bors fogja megszólítani, a parfüm szívében a rum, a fás illatjegyek, a fahéj, a muskátli és az üröm fejti ki hatását, majd a pacsuli, a cédrus, a tömjén, a benzoin és a bőr zárja az illatot. Az illat 2013-ban került piacra.

A boltba
Calvin Klein Women - EDP 10 ml Calvin Klein Women - EDP 10 ml

A Calvin Klein Women egy luxus keleti-virágos női illat. A fejillata eukaliptusz, bors, bergamott, grapefruit és citrom kombinációjából áll össze. A szívillatban rejtőzik a magnólia, jázmin, narancsvirág, málna és tea. Az alapillatban megtalálható a cédrus, az olibán, az ambroxán, a kasmír, az ibolya és a fehér pézsma. Az illatot 2018-ban mutatták be. Figyelmeztetés: Az eau de parfum színe némileg

A boltba
Montale Intense Pepper - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Montale Intense Pepper - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Az Intense Pepper egy luxus keleti-fűszeres illat nők és férfiak számára egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a szicíliai citrom, rózsaszín és fekete bors. Tiszta virágos tónusokat fog érezni a szívillatban. A kompozíciót agár és cédrusfa, ámbra, tölgyfa moha és fehér pézsma kombinációja zárja Az illat 2014-ben került a piacra.

A boltba
Armaf Club de Nuit Intense Man - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Armaf Club de Nuit Intense Man - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

Club De Nuit intenzív Man egy fás-fűszeres illat férfiaknak. A gyümölcsös fejillat összetevői közé tartozik az ananász, bergamott, alma, fekete ribizli és citrom. A szívillatban érezhető a jázmin, rózsa és nyír kombinációja. A kompozíciót a szürke borostyán, vanília, pézsma és pacsuli zárja. Az illat 2019-ban került a piacra.

A boltba
Elie Saab Le Parfum Essentiel - EDP 50 ml Elie Saab Le Parfum Essentiel - EDP 50 ml

A meleg, krémes fehér virágok és egy nagyon friss mandarin (nagyon természetes mandarinhéjat érez) csodálatos keveréke, egy kis pacsulival. Az egyik legjobb parfüm Elie Saab-tól! Nagyon szép, elegáns és felemelő. Úgy tűnhet, hogy Elie Saab (szándékosan vagy sem) esküvői parfümöket gyárt. Az illat 2020-ban került a piacra.

A boltba
Afnan 9PM - EDP 100 ml Afnan 9PM - EDP 100 ml

A 9PM by Afnan egy dinamikus férfi illat, amely az energiát és a szabadságot ünnepli. Felülmúlhatatlan minőségű, izgalmas és dús illatot ad, és nyugalom és élvezet érzetét kelti. Ez az eau de parfum sokoldalú és minden alkalomra alkalmas. A stílusos üveg finom bergamott, édes alma és fűszeres fahéj jegyeket rejt magába. A virágos szívet a narancsvirág jegyei és a gyöngyvirág finom illata burkolják.

A boltba
Lattafa Yara - EDP 100 ml Lattafa Yara - EDP 100 ml

A Yara egy fás-vanília illat nőknek. Az aromás kompozíció mandarinnal, heliotróppal és orchideával nyit. A szív tele van trópusi virágokkal. Vanília, szantálfa és pézsma fejezi be a kompozíciót. A 100 ml-es és az 50 ml-es változat megjelenésében különbözik. A 50 ml-es változatot celofán nélkül szállítjuk. Az illat 2020-ban került piacra.

A boltba
Lanvin Jeanne Lanvin - EDP TESZTER 100 ml Lanvin Jeanne Lanvin - EDP TESZTER 100 ml

Essence of modern nőiesség, illat jön létre a tudatos, nem kötelező, ez virág és érzéki, köszönhetően a játékos gyümölcsös hangokat. Jeanne illat megtestesíti az elegancia és a könnyű új felesége Lanvin. A palack el van rejtve a rózsaszín és fehér doboz jár romantikus és kifinomult. A doboz díszített, mint egy üveg eredeti hímzés és a nyomtatás stílus fátyol. Fragrance 2008-ban indult.

A boltba
Al Haramain Amber Oud Ruby Edition - EDP 60 ml Al Haramain Amber Oud Ruby Edition - EDP 60 ml

Az Al Haramain Amber Oud Ruby Edition egy fás virágos parfüm férfiaknak és nőknek egyaránt. Ez az illat eleganciát és az értékes rubinok csillogását árasztja. A keserű mandula csábító jegyei összefonódnak a sáfrány tónusaival. Az illat szívében megnyílik az egyiptomi jázmin szirmainak finom illata, a cédrus fás akkordjaival kísérve. Az alapban a fás jegyek mellett az ámbra és a pézsma erőteljes kombinációja

A boltba
Al Haramain Amber Oud Ruby Edition - EDP 200 ml Al Haramain Amber Oud Ruby Edition - EDP 200 ml

Az Al Haramain Amber Oud Ruby Edition egy fás virágos parfüm férfiaknak és nőknek egyaránt. Ez az illat eleganciát és az értékes rubinok csillogását árasztja. A keserű mandula csábító jegyei összefonódnak a sáfrány tónusaival. Az illat szívében megnyílik az egyiptomi jázmin szirmainak finom illata, a cédrus fás akkordjaival kísérve. Az alapban a fás jegyek mellett az ámbra és a pézsma erőteljes kombinációja

A boltba
Dior Sauvage - EDP (újratölthető) 100 ml Dior Sauvage - EDP (újratölthető) 100 ml

A Sauvage Eau de Parfum s Dior márkától egy keleti illat férfiaknak. A frissítő bergamott árnyalataival nyílik meg, majd levendula, szecsuáni bors, ánizs és szerecsendió összetéveszthetetlen kombinációjává változik át. Az illatot édes vanília és ambroxán zárja le. 2018-ban került a piacra, az illat arca Johnny Depp lett.

A boltba
Hollister Wave X For Her - EDP 100 ml Hollister Wave X For Her - EDP 100 ml

A Hollister Wave X For Her női parfüm eau de parfum pézsmás-fás illatával megnyeri a tetszésedet. Ennek az erőteljes illatnak köszönhetően minden akadályt le fogsz győzni, és emelt fővel nézel szembe a nehézségekkel. Az olasz citrom, ananász és körte ragyogó és energikus csúcsakkordjai a tengeri ásványi jegyeken öltenek testet. A szívben jázmin virágzik, a hárs mézes illatát pedig érett szilva egészíti

A boltba
Chloé Chloe Rose Naturelle Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel Chloé Chloe Rose Naturelle Intense - EDP 2 ml - illatminta spray-vel

A Chloe Rose Naturelle Intense egy fás virágos parfüm nőknek. Ez az ellenállhatatlan intenzív illat a neroli virágos édes jegyeivel nyílik meg, amelyek kiemelik a bergamott citrusos frissességét. Az eau de parfüm szívében egy magával ragadó és szeretetteljes rózsa virágzik, nőies és elegáns vonzerejét az aromás tölgy fokozza, amelynek fás jegyeit a cédrus és a krémes szantálfa összetéveszthetetlen

A boltba
Armaf Club De Nuit Urban Man Elixir - EDP 30 ml Armaf Club De Nuit Urban Man Elixir - EDP 30 ml

Az Armaf Club de Nuit Urban Man Elixir a férfiasság új vízióját képviseli. Ez a férfi eau de parfum először az enyhén fűszeres rózsabors vonzó kombinációjával nyűgöz le, amely a jázmin és a narancsvirág virágos jegyeivel és a bergamott citrus akordjaival keveredik. A virágos-fűszeres szívben muskátli, sáfrány, vetiver, elemi, levendula és tagetes található. Az ámbra meleg jegyei keverednek a cédrusfa

A boltba
Estiara AB Dark Blue - EDP 85 ml Estiara AB Dark Blue - EDP 85 ml

Az AB Dark Blue egy frissítő eau de parfum férfiaknak, amely féktelen energiát és dinamizmust hoz az életébe. Az illat az óceán rejtélyének ünnepe, nyugodt mélységei és a sziklákhoz csapódó vad hullámok. Az illat tökéletes minden aktív férfi számára, aki teljes életet él, és nem fél a kalandoktól. Ízlelje meg a szabadság igazi érzését a bergamott, a dinnye, a menta, a fekete ribizli és az alma friss

A boltba
Hermes Calèche Soie de Parfum - EDP 50 ml Hermes Calèche Soie de Parfum - EDP 50 ml

A Calèche Soie de Parfum-ot a Hermès márkától 1992-ben dobták piacra az eredeti, 1961-es Calèche eau de parfum modernizálására tett kísérletként. A Calèche Soie de Parfum egy exkluzív és kifinomult illat minden elegáns nő számára. Az illat friss citrusos akkordokkal nyit, amelyek élénkséget és energiát adnak az illatnak. Az illat középpontjában a jázminvirágokat, a gyengéd gyöngyvirágot, a finom narancsvirágot,

A boltba
Hamidi Dahab – EDP 100 ml Hamidi Dahab – EDP 100 ml

A Hamidi Dahab parfümös vize egy elbűvölő keleti illat, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tetszeni fog. Próbálja ki a melengető jegyeket, amelyeket ebben az illatesszenciában a mirha, labdánum és opoponax gyantás akkordjai képviselnek, kiegészítve a szintén melengető ambroxiddal, amely borostyános illatával átragyogja az egész kompozíciót. A Dahab illatesszenciáját az írisz és a finom bourbon vanília

A boltba
Guerlain Shalimar – EDP (utántöltő) 50 ml Guerlain Shalimar – EDP (utántöltő) 50 ml

Citrusos, keleti, édes. Ebben a nőies illatban keveredik a bergamott, a citrom, a pacsuli, és vanília akcentussal tökéletes estélyi viseletté válik. Az innovatív technológiának köszönhetően az eredeti Shalimar eau de parfümös üveg könnyen újratölthető.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben