LE KLINT 314 lámpa, fehér/s.réz, magassága 27 cm


264 721 Ft
  • Raktáron

A 314-es asztali lámpa alapja szájjal fújt üvegből készült, míg az ernyő műanyagból készült, és kézzel hajtogatott. Az opálfehér színezés és a diszkrét sárgaréz elem klasszikus és nemes jelleget kölcsönöz az asztali lámpának. Csodálatosan használható fényforrásként például a nappaliban, az előszobában vagy a hálószobában. Az izzó nem tartozék. A 314-es asztali lámpa tervét Andreas Hansen készítette

EAN: 5703387031418

Gyártó: LE KLINT

Termékleírás

A LE KLINT 314 lámpa tökéletes választás azok számára, akik szeretik az elegáns és modern design-t. A lámpa alapja fehér és s.réz színben kombinálva, magassága pedig 27 cm, így tökéletesen illeszkedik az asztalodra vagy éjjeliszekrényedre.

A lámpa egyedülálló és letisztult megjelenése valóban lenyűgöző, azonban nem csak külseje miatt kell megvásárolnod. A lámpa különleges formája garantálja a diffúz és egyenletes fény eloszlást, így bármilyen hangulatot szeretnél teremteni otthonodban, a LE KLINT 314 lámpa minden szükséges fényt biztosít számodra.

A lámpa könnyen integrálható a különféle enteriőrökbe, legyen szó akár modern, skandináv vagy klasszikus stílusról. Összességében a LE KLINT 314 lámpa remek választás bármilyen szoba bármilyen asztalára, hogy egyedi és divatos érzetet keltsen, mégis klasszikus magasságával és elegáns megjelenésével kielégítően egyénre szabott hatást keltsen.

A 314-es asztali lámpa alapja szájjal fújt üvegből készült, míg az ernyő műanyagból készült, és kézzel hajtogatott. Az opálfehér színezés és a diszkrét sárgaréz elem klasszikus és nemes jelleget kölcsönöz az asztali lámpának. Csodálatosan használható fényforrásként például a nappaliban, az előszobában vagy a hálószobában. Az izzó nem tartozék. A 314-es asztali lámpa tervét Andreas Hansen készítette 1996-ban, a gyártásért pedig a neves világítástechnikai gyártó, a Le Klint felel.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagokból készül a LE KLINT 314 lámpa?

A lámpa papírból és acélból van készítve.


Milyen magas a lámpa?

A lámpa magassága 27 cm.


Milyen színben kapható a lámpa?

A lámpát fehér/s.réz színben lehet megvásárolni.



Birmingham asztali lámpa patinázott Ø 27 cm Birmingham asztali lámpa patinázott Ø 27 cm

A Birmingham asztali lámpa antik stílusban készült, patinás sárgaréz kivitelben. Az ernyő felfelé tájolt, és felül és alul sárgaréz színű szegéllyel van ellátva.

A boltba
Lumina Flo éjjeliszekrény LED asztali lámpa 3000K fehér Lumina Flo éjjeliszekrény LED asztali lámpa 3000K fehér

A Flo lámpatestsorozat az olasz Lumina lámpatest-specialista és a Foster Partners építésziroda - a világ egyik leghíresebb építészirodája, amelynek leghíresebb megbízásai közé tartozik a berlini Reichstag és a londoni Wembley Stadion újratervezése - első együttműködésének eredménye. A Flo Bedside LED-es asztali lámpa nagyon minimalista módon készült alumíniumból és acélból, szándékosan nem voltak látható

A boltba
Korszerű Nandor asztali lámpa kiegészítő LED-ekkel Korszerű Nandor asztali lámpa kiegészítő LED-ekkel

A Nandor asztali lámpa a fehér textilárnyékolóban lévő E27-es izzó formájában lévő fő fényforrás mellett LED-ekkel is rendelkezik, amelyek a csavart, matt nikkelezett fémkeret bal és jobb oldalán találhatók. Mindkét fényforrás külön-külön kapcsolható egy húzókapcsolóval. LED-ek: melegfehér (3000 K), 2 x 300 lm

A boltba
BANKAMP Sail asztali lámpa üvegből, magasság 42cm, dim BANKAMP Sail asztali lámpa üvegből, magasság 42cm, dim

A Sail asztali lámpa egy vitorla sziluettjét idézi. Kúpos, opálüvegből készült, ferde tetejű, kúpos ernyőből és fényes krómozott vas talapzatból áll. Zsinórral ellátott dimmerrel van felszerelve.

A boltba
Asterope asztali lámpa, lineáris fekete Asterope asztali lámpa, lineáris fekete

A modern Asterope asztali lámpa a nyílásokkal átszőtt lámpaernyőn keresztül sokrétű fényjátékot kínál. Ideális harmonikus fényforrásként bármely lakótérbe, de a szállodaiparban vagy a vendéglátóiparban is

A boltba
Fontana Arte Pinecone - tejüvegből készült lámpa Fontana Arte Pinecone - tejüvegből készült lámpa

A Pinecone asztali lámpa az olasz üvegfúvó művészet terméke. A tejfehér üvegtestet közvetlenül a horganyzott drótkosárba fújták. A Pinecone dimmerrel van felszerelve.

A boltba
Ingo Maurer My New Flame LED asztali lámpa piros Ingo Maurer My New Flame LED asztali lámpa piros

Úgy pislákol, mint egy igazi gyertya, de innovatív technológiákkal van felszerelve, amiről első pillantásra az árnyékolót is képező áramköri lap tanúskodik: a My New Flame LED-es dizájner asztali lámpa a híres világítástechnikai tervező, Ingo Maurer munkája. az árnyékoló két oldalán 128 LED biztosítja az összetéveszthetetlen villódzó hatást. Valójában egy valódi gyertyáról készült videó szolgált mintául

A boltba
LZF Eris LED asztali lámpa üveg alumínium/bükkfa LZF Eris LED asztali lámpa üveg alumínium/bükkfa

Az Eris LED-es asztali lámpa formás üvegárnyékolójával győz meg, amely szájjal fújt boroszilikát üvegből készült. Ez egy fém alapon helyezkedik el, és egy fafurnér cső van benne, amely a LED fényforrásnak ad otthont. Tökéletes közvetett kiegészítő világításhoz egy modern lakótérben vagy kereskedelmi területen.

A boltba
Nemo íróasztal lámpa, rugalmas, antik réz Nemo íróasztal lámpa, rugalmas, antik réz

Az acélból készült Nemo asztali lámpa lámpakarja rugalmas csőből áll, így a lámpafej a kívánt irányba fordítható. - Kapcsoló, dugó és kábel fekete - az árnyékoló belseje fehér

A boltba
ALMUT 0239 lámpa, tartós, cirbolyafenyő/tölgy ALMUT 0239 lámpa, tartós, cirbolyafenyő/tölgy

Ez a 0239-es sorozatú asztali lámpa az Almut von Wildheim kiváló minőségű terméke. A hengeres formájú lámpa minimalista esztétikájával, valamint a felhasznált fenyőfa természetes ragyogásával győz meg. A gyártás vegán és fenntartható Európában; nem használnak műanyagot vagy állati eredetű anyagokat. A csomagolás is újrahasznosítható.

A boltba
Paulmann Pia világosszürke anyagból készült lámpa Paulmann Pia világosszürke anyagból készült lámpa

Kicsi, diszkrét, henger alakú asztali lámpa. A Pia fém, kerek talapzatú, és egy szövetből készült, közvetlenül rajta nyugvó, felül nyitott árnyékolóval rendelkezik. Az anyag szórt, kellemes fényt bocsát ki. Az átlátszó kábelen lévő kapcsolóval könnyedén működtethető.

A boltba
LED asztali világítás Toiletpaper trombita motívum LED asztali világítás Toiletpaper trombita motívum

A Toiletpaper LED asztali lámpát az azonos című magazin dizájnkoncepciója díszíti, amelyet Maurizio Cattelan és Pierpaolo Ferrari keltett életre. A kocka alakú porcelán alapon fekete alapon rézszínű fúvós hangszerek motívuma látható. Egy rövid, függőleges, aranyszínű fémkar támasztja az opálüvegből készült gömb alakú árnyékolót, amely egy E14-es foglalatot tartalmaz, melegfehér, dimmelhető LED-lámpával

A boltba
Knikerboker Curve LED asztali lámpa, piros Knikerboker Curve LED asztali lámpa, piros

A Curve acélból készült, kézzel megmunkált és hangulatos színekben pompázik. Az asztali lámpa lendületes formájú, és egy állandóan beépített LED-del rendelkezik, amely meleg fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Puk! 120 Eye Table LED, matt lencsék, króm Puk! 120 Eye Table LED, matt lencsék, króm

A LED-es asztali lámpa Puk! 120 Eye Table alumínium cinkből készült, és állandóan beépített LED-ekkel rendelkezik, amelyek meleg fehér fényt adnak. Ezenkívül egy érintésvezérlő segítségével tompítható. A lámpafeje elforgatható, és felül és alul matt lencsével van ellátva, amely homogén, szélesen szórt fényt hoz létre. Nagyon magas színvisszaadás. Fekete textil kábellel.

A boltba
Margot asztali lámpa magasság 44cm padlizsán réz szürke Margot asztali lámpa magasság 44cm padlizsán réz szürke

A Margot asztali lámpa álló, téglalap alakú fémvázzal rendelkezik, amely egy 90°-kal eltolt természetes anyagból készült elemmel együtt alkotja az alapot, és egyúttal hordozza az ovális textil ernyőt.- Design by Gabriel Teixidó

A boltba
Lámpa LED Noah 1477 Fehér 5W LB Lámpa LED Noah 1477 Fehér 5W LB

A Lámpa LED Noah 1477 Fehér 5W LB egy modern és stílusos kiegészítő bármely otthonba vagy irodába. A letisztult fehér szín elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek, míg az 5W-os LED fényforrás kellemes és energiatakarékos megvilágítást biztosít. Az állítható kar segítségével könnyedén irányítható a fény, így ideális olvasáshoz, munkához vagy hangulatvilágításhoz is. A Noah 1477 Lámpa egyaránt praktikus

A boltba
Asztali lámpa Medan LED 9WWHITE Asztali lámpa Medan LED 9WWHITE

A boltba
LED asztali lámpa Pattaya csuklók ezüst, dimm CCT LED asztali lámpa Pattaya csuklók ezüst, dimm CCT

Sokoldalú Pattaya LED-es asztali lámpa ízületekkel, állítható színhőmérséklettel és fényerővel A Pattaya asztali lámpa variálhatóságával meggyőz, különösen a dolgozószobában és az irodában. Összesen három csuklóval állítható a magasság és a fény iránya. A lapos fejbe integrált LED-ek a fejben lévő kezelőfelületen keresztül három fokozatban (meleg fehér, univerzális fehér, nappali fény) kapcsolhatók,

A boltba
Éjjeli Lámpa Arany Éjjeli Lámpa Arany

Csempésszen otthonába egy csipetnyi luxust ezzel az elegáns asztali lámpával ! A letisztult, elegáns, lámpa nappalija, előszobája, hálószobája nagyszerű kiegészítője lesz.

A boltba
Jyla bilincslámpa, fehér, lencse, 4,200 K Jyla bilincslámpa, fehér, lencse, 4,200 K

A Jyla bilincslámpa nem igényel állandó áramcsatlakozást, és működéséhez egyszerűen csatlakoztatható egy konnektorba. Ez azt jelenti, hogy rugalmasan használható az egész lakótérben, attól függően, hogy hol van szükség fényre. Keretével például asztalokhoz, polcokhoz vagy ablakpárkányokhoz rögzíthető. Az univerzális fehér fény ideális megvilágítást biztosít a helyiségben. A lámpafej elforgatható és

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben