LED állólámpa Joshua fehér


136 990 Ft
  • Raktáron

A Joshua LED-es állólámpa fémből készült, diszkrét kialakításának és állítható ernyőjének, valamint fényerőszabályzó funkciójának köszönhetően sokoldalúan használható közvetett fényforrás.

EAN: 8056534959897

Gyártó: Linea Light

Termékleírás

A Joshua fehér LED állólámpa modern és stílusos megjelenésével az otthonodban bármely helyiségben kiválóan mutat. A magas minőségű LED fényforrásnak köszönhetően a Joshua lámpa energiatakarékos és kellemes, természetes fényt biztosít a környezetedben.

Az állólámpa működtetése rendkívül egyszerű: a kábel bekapcsolása után egy érintéssel be- és kikapcsolható a lampatest. Az örök klasszikus fehér színével kiválóan illeszkedik a modern vagy éppen klasszikus hobbi szobába, nappaliba, hálószobába vagy irodába.

A Joshua lámpa állítható fejjel rendelkezik, hogy a fény irányát pontosan oda lehessen állítani, ahová azt szeretnéd. A lámpa magassága is állítható, így biztosítva a megfelelő világítást bármely helyzetben.

A LED technológia használatával a Joshua lámpa tartós, energiatakarékos és hosszú élettartamú. Az állólámpa bekapcsolása után azonnal 100%-os fényerővel világít, így nem kell várni, amíg a lámpa teljes fényerővel világít.

Az állólámpa könnyedén karbantartható és tisztítható, így hosszú évekig szolgálatot tud adni Neked. Az állólámpa méretei: 177 cm x 33 cm x 20 cm, a termék tömege: 3,5 kg.

A Joshua fehér LED állólámpa minőségi anyagokból készült, és megbízható, modern technológiával van ellátva. Ezzel a lámpával minden helyiség arannyal tündököl majd, és kellemes hangulatot teremthetsz otthonodban. Válaszd a Joshua fehér LED állólámpát és élvezd a modern és kényelmes megoldást az otthonodban!

A Joshua LED-es állólámpa fémből készült, diszkrét kialakításának és állítható ernyőjének, valamint fényerőszabályzó funkciójának köszönhetően sokoldalúan használható közvetett fényforrás.

Fényerőszabályzó állólámpák

Az Fényerőszabályzó állólámpák a Függőlámpák & Csillárok kategóriájához tartozó kiváló minőségű világítási megoldásokat nyújtanak. Ezek a modern és elegáns lámpatestek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy teljes mértékben szabályozzák a lámpák fényerejét és hangulatát, eltérő igények és helyzetek szerint. Egyedülálló funkcionalitásuknak köszönhetően a Fényerőszabályzó állólámpák lehetővé teszik, hogy tökéletesen alkalmazkodjanak a helység hangulatához és a felhasználó vágyaihoz. A beépített és könnyen kezelhető fényerőszabályzó funkció lehetővé teszi, hogy az alacsony fényerőtől a nagyon erős megvilágításig bármilyen szintet választhasson. Ezáltal a felhasználók kényelmesen és gond nélkül hozhatnak létre különféle fényerőt és atmoszférát az adott helyiségben. Ezenkívül a Fényerőszabályzó állólámpák kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú élettartammal és tartóssággal rendelkeznek. A modern és elegáns dizájn egyaránt alkalmas otthonokba és munkahelyekre, valamint kereskedelmi helyiségekbe. A magas minőségű alkatrészek garantálják a biztonságot és a megbízhatóságot, így a felhasználók a lámpákkal kapcsolatos aggályok nélkül élvezhetik a kellemes és hatékony megvilágítást. A Fényerőszabályzó állólámpák egyszerűen telepíthetők és könnyen kezelhetők, így bárki könnyedén használhatja őket. A lámpák kiváló választások otthoni és munkahelyi világítási megoldások számára, valamint kereskedelmi célú felhasználásra, például éttermekben vagy üzletekben. Az állólámpák rendkívül sokoldalúak, így szinte bármilyen belsőépítészeti stílushoz és díszítéshez könnyen illeszkednek. Válassza a Fényerőszabályzó állólámpákat, ha tökéletesen szabályozható fényerőt keres otthonában vagy munkahelyén. Ezek a lámpatestek egyedi és modern dizájnnal, magas minőségű anyagokkal és könnyű kezelhetőséggel biztosítják a kiváló világítást és hangulatot. Fedezze fel az ezekhez a lámpákhoz tartozó széles választékot, és válassza a saját igényeinek leginkább megfelelőt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen típusú izzóval használható az állólámpa?

Az állólámpa LED izzókkal használható.


Mennyi az állólámpa maximális teljesítménye?

Az állólámpa maximális teljesítménye 40 watt.


Milyen anyagból készült az állólámpa lába?

Az állólámpa lába fémből készült.


Van-e kapcsoló az állólámpán?

Igen, az állólámpán található kapcsolóval lehet be- és kikapcsolni.


Milyen színű a Joshua fehér állólámpa?

A Joshua fehér állólámpa fehér színű.



Állólámpa Ignacia üvegbúrával, sárgaréz Állólámpa Ignacia üvegbúrával, sárgaréz

Az Ignacia mennyezeti alátét egyszerű megjelenésű, és közvetett hatású, hangulatos fényt teremt. Gyönyörű mindenes a lakótérbe!

A boltba
Lucande Anniki LED állólámpa, sárgaréz Lucande Anniki LED állólámpa, sárgaréz

Az Anniki LED-es mennyezeti mosólámpa közvetett fényt és célzott, változtathatóan állítható olvasólámpát is biztosít. A lámpatestek két külön kapcsolón keresztül is dimmelhetők.

A boltba
Lindby Josefin LED álló lámpa olvasólámpa sárgaréz Lindby Josefin LED álló lámpa olvasólámpa sárgaréz

A Josefin LED-es állólámpa egyesíti a reflektorfényt és az olvasólámpát, és így funkcionális fényadagolóvá válik a nappaliban. Két dimmerrel a fényerő fokozatmentes beállításához.

A boltba
Artemide Athena LED menny. reflektor, 2,700K, fek. Artemide Athena LED menny. reflektor, 2,700K, fek.

Az Athena LED-es állólámpa mennyezeti reflektorként közvetve és szórtan bocsát ki meleg fehér fényt felfelé. A Naoto Fukasawa által készített tervezést modern, visszafogott jelleg és alacsony helyigény jellemzi. Az alap és a fej lapos, kör alakú korongként van kialakítva, és egy karcsú, egyenes keretrúddal van összekötve. - érintéses dimmerrel felszerelve

A boltba
Finom LED mennyezetvilágító Lunera olvasólámpával Finom LED mennyezetvilágító Lunera olvasólámpával

A Lunera LED-es mennyezeti mosó a maga nemében klasszikus képviselője, amely bronzszínű kivitelének köszönhetően különösen szépen és harmonikusan illeszkedik a vidéki stílusú helyiségekbe. Mind a mennyezetmosó LED-ek fénye, mind az állítható olvasólámpa fénye szabályozható a lámpatest keretébe integrált két dimmerrel. Mindkét fényforrást szatírozott üveglap fedi.

A boltba
LED állólámpa Joshua fehér LED állólámpa Joshua fehér

A Joshua LED-es állólámpa fémből készült, diszkrét kialakításának és állítható ernyőjének, valamint fényerőszabályzó funkciójának köszönhetően sokoldalúan használható közvetett fényforrás.

A boltba
Marija LED állólámpa, fekete Marija LED állólámpa, fekete

A Joshua LED-es állólámpa fémből készült, diszkrét kialakításának és állítható ernyőjének, valamint fényerőszabályzó funkciójának köszönhetően sokoldalúan használható közvetett fényforrás.

A boltba
ICONE Vera LED állólámpa 930 fehér ICONE Vera LED állólámpa 930 fehér

A Vera LED-es állólámpa alumíniumból készült, és fényhatásában hasonlít a mennyezeti alátétre, azaz közvetett fényt ad. A fényt a gyűrű tetején található LED-ek generálják, amelyek enyhén ferdén állnak a rúdra. A fény a falra és a mennyezetre esik, és közvetett térvilágítást biztosít.

A boltba
Rotaliana Lightwire F1 LED állólámpa, fekete Rotaliana Lightwire F1 LED állólámpa, fekete

A Lightwire LED-es állólámpa egyszerű kialakításban mutatkozik be, amely a legkülönbözőbb belsőépítészeti stílusokhoz illeszkedik. A lámpatest teste fekete vasrudakból áll, amelyek kétkúp alakban vannak elrendezve. A lámpatest közepén, a karosszék magasságában található egy érintésvezérlő.

A boltba
TECNOLUMEN Gru - LED állólámpa, piros TECNOLUMEN Gru - LED állólámpa, piros

A neves tervező, Egon Eiermann által tervezett Gru LED-es állólámpa beépített forgókapcsolóval rendelkezik, amellyel a fényerő egyénileg szabályozható.

A boltba
Mennyezetvilágító lámpa AMABILE olvasófénnyel Mennyezetvilágító lámpa AMABILE olvasófénnyel

A kényelmes Amabile a dimmelhető reflektor mellett egy olvasólámpát is kínál, hogy az esti szabadidős órákat élvezetessé tegye

A boltba
Amabile álló lámpa, rozsda-arany, fehér üveggel Amabile álló lámpa, rozsda-arany, fehér üveggel

Az Amabile mennyezetmosó meggyőzően hat a művészi, antik arany színű fémdíszítéssel, amely még kikapcsolt állapotban is lenyűgöző látványt nyújt. A fehér üveggel, amely simán átmegy tiszta üvegbe, az állólámpa különösen szép fényhatást biztosít

A boltba
BANKAMP Lady LED álló lámpa, ZigBee, nikkel BANKAMP Lady LED álló lámpa, ZigBee, nikkel

A Lady LED állólámpa váza lakkozott alumíniumból készült. Az ernyő opálfehér, szatírozott üvegből készült. Ez biztosítja a vakításmentes fénykibocsátást oldalra és lefelé. A beépített, jó színvisszaadású LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki. A Lady érintéses dimmerrel kapcsolható és tompítható. A fényerősség csökkenésével a színhőmérséklet is csökken (tompítva melegre). Alternatívaként ZigBee-n keresztül

A boltba
LED álló világítás Findus, egy izzó antik sárgaréz LED álló világítás Findus, egy izzó antik sárgaréz

A Findus egy olyan állólámpa, amely első látásra meggyőz időtlen dizájnjával, és szinte minden helyiségbe illik. A tekintélyes magasságban lévő, rozsdamentes acélból készült mennyezeti alátét kellemes, meleg fényt áraszt, amely minden helyiséget meghitt, jó közérzetet árasztó hangulatba merít. A reflektor közvetett és vakításmentes megvilágításának köszönhetően a Findus mindenhol meghitt komfortérzetet

A boltba
LED álló világítás Findus, két izzó antik sárgaréz LED álló világítás Findus, két izzó antik sárgaréz

A Findus állólámpa időtlen dizájnjával nyűgöz le, ami bármilyen belső térbe illeszthetővé teszi. A LED-es mennyezeti alátét melegfehér fényt áraszt, és elsősorban közvetett hatású, kellemes fényt biztosít. Az oldalsó spotlámpa célzott fényt biztosít, amely ideális az olvasáshoz. A fényerő a beépített érintéses funkcióval folyamatosan tompítható. A reflektor és a reflektor együtt vagy külön-külön is

A boltba
Kami mennyezeti reflektor Tiffany design ernyővel Kami mennyezeti reflektor Tiffany design ernyővel

A Kami mennyezeti alátét árnyéka kézzel készült üvegből és csillogó gyöngyházfényű csillámüvegből. A borostyán, gyömbér, karamell és smaragdzöld színű üvegelemek varázslatos megjelenést kölcsönöznek a lámpának, ami egyben különösen hangulatos hangulatot is kölcsönöz. A reflektor kerete fémből készült, és vintage bronzszínű borítással van ellátva.

A boltba
Lindby Josefin LED álló lámpa olvasólámpa bronz Lindby Josefin LED álló lámpa olvasólámpa bronz

Josefin LED állólámpa olvasólámpával és beépített fényerőszabályzóvalA Josefin LED állólámpa sem hiányozhat a belső térből. A modell gyönyörű kialakításának köszönhetően kiegészíti a személyes berendezési koncepciót, és kikapcsolt állapotban is tökéletes dekorációs elem. A melegfehér fényszínnel a mennyezeti reflektor hangulatos, jó közérzetet keltő légkört teremt. A Josefin a vázon található kapcsoló

A boltba
FLOS Toio design álló világítás Gx16d-LED fehér FLOS Toio design álló világítás Gx16d-LED fehér

FLOS Toio design álló világítás Gx16d-LED fehér, Nappali / Étkező, acél, vas, GX16d, 20W, B: 21 cm, H: 195cm

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben