LED asztali lámpa Orbit indukciós, arany


73 490 Ft
  • Raktáron

Az Orbit LED asztali lámpa indukciós talppal rendelkezik a lámpa lábában. Egy indukcióval kompatibilis mobiltelefon könnyedén feltölthető. Alternatívaként a lámpa USB-porttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kábellel történő töltést. A fény öt fényerősség és három fényszín között változtatható, és a beépített érzékelőnek köszönhetően a fény automatikusan alkalmazkodik a helyiség körülményeihez.

EAN: 3131130364520

Gyártó: Aluminor

Termékleírás

Az Orbit indukciós LED asztali lámpa arany színben lenyűgöző megjelenést kölcsönöz az összes helyiségnek. Az elegáns megjelenés által azonnal felugrik és elragadóvá válik. Az ütésálló, kiváló minőségű acél anyagból készült lámpa test könnyű és tartós, így az Ön számára biztosítva a hosszú élettartamot.

Az LED-es technológia teszi lehetővé, hogy a lámpa tiszta és természetes fényt bocsásson ki a szobában, amely tökéletes lesz az olvasáshoz és a munkához. Az Orbit indukciós LED lámpa további előnye az, hogy az ég egyik legérzékenyebb növényeire sem káros hatással lesz és energiatakarékos, így minimalizálva a villanyszámlát.

Az asztali lámpa könnyen állítható, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő szögben világít az Ön számára. Az érintésvezérlési rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerűen állítsa a fényerőt egyetlen gombnyomással, könnyű hozzáférést biztosítva így Önnek a tökéletes világítási beállítás eléréséhez.

Az asztali lámpa a tökéletes választás, ha ötvözni szeretné a modern technológiát és a klasszikus stílusú megjelenést. Az Orbit indukciós LED asztali lámpa arany színben számos helyiségbe illik és tökéletesen fog csillogni az íróasztalán, az éjjeliszekrényén vagy a polcán. Adjunk hozzá egy maroknyi stílust és funkcionalitást otthonunkhoz az Orbit asztali lámpa segítségével.

Az Orbit LED asztali lámpa indukciós talppal rendelkezik a lámpa lábában. Egy indukcióval kompatibilis mobiltelefon könnyedén feltölthető. Alternatívaként a lámpa USB-porttal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kábellel történő töltést. A fény öt fényerősség és három fényszín között változtatható, és a beépített érzékelőnek köszönhetően a fény automatikusan alkalmazkodik a helyiség körülményeihez. Ha a stop funkció aktiválva van, a lámpa pontosan egy óra elteltével kikapcsol. Jellemzők - QI indukciós bázis - USB kimenet - Fényérzékelő - A fény színe a meleg fehértől a nappali fényig (2,800 K - 5,700 K) változtatható - Memória funkció - Stop funkció (60 perc) - Éjszakai fény funkció - Dimmelhető

Íróasztal lámpa

Az íróasztal lámpa alkatézis weboldala a belső lámpák kategóriába tartozik és ideális megoldást kínál mindenki számára, aki szeretné feljavítani az íróasztalának világítását vagy károsodott lámpáját javítaná meg. A weboldal célja, hogy egyszerű és hatékony módon segítsen azoknak az embereknek, akik a számítógépük előtt dolgoznak vagy olvasnak, és szeretnék, ha az íróasztalukon megbízható és lágy világítás lenne. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán széles választék áll rendelkezésre az íróasztal lámpák különböző típusairól, stílusairól és méreteiről. Az oldalon könnyen megtalálhatók az íróasztali lámpák fontos alkatrészei, például a lámpa áramellátására szolgáló adapterek, a lámpa érintő kapcsolói és a fényforrások. Az oldal tanácsokat és útmutatókat is nyújt azoknak az embereknek, akik profi alkatrészre van szükségük, hogy saját lámpájukat javítsák meg vagy elősegítsék a lámpák biztonságos és hosszú élettartamát. Az oldal könnyen kezelhető és a menürendszer egyszerű és átlátható. Az íróasztal lámpa alkatézis weboldalán a vásárlók könnyen találnak olyan termékeket, amelyek megfelelnek a saját igényeiknek és elképzeléseiknek. Az oldal minden terméke magas minőséget kínál néhány íróasztali lámpa gyártó legjobb márkáitól, hogy biztosítsák a vásárlóknak a megfelelő ár-érték arányt. Összefoglalva, az íróasztal lámpa alkatézis weboldal egy megbízható és könnyen kezelhető platformot kínál az ügyfelek számára, akik az íróasztali lámpájukat szeretnék felújítani vagy megjavítani. Az oldal széles választékát kínálja a legjobb minőségű termékekből, valamint hasznos útmutatókat és tanácsokat nyújt, hogy a vásárlók minden szükséges információval rendelkezzenek.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL G
Milyen színhőmérsékletű a lámpa?

Az Orbit asztali lámpa hideg fehér (6000-6500K) és meleg fehér (2800-3200K) színhőmérséklettel rendelkezik.


Milyen anyagból készült a lámpa?

Az Orbit asztali lámpa fém és műanyag anyagok kombinációjából készült arany színben.


Mekkora a lámpa mérete?

Az Orbit asztali lámpa méretei 450mm x 150mm x 425mm.


Változtatható a fényerőssége?

Igen, az Orbit asztali lámpa fényerejét érintésérzékeny kapcsolóval lehet szabályozni, így könnyedén beállítható a kívánt fényerősség.


Milyen energiaforrást használ a lámpa?

Az Orbit asztali lámpa 5V-os USB kábelről működik, amelyet a csomag tartalmaz.



Skansen asztali lámpa, állítható, fekete Skansen asztali lámpa, állítható, fekete

A Skansen asztali lámpa a fa és a fém anyagokat ötvözi, hogy ipari bájjal rendelkező fényforrást hozzon létre. A fából készült kar állítható. A maximális kiugrás 31 cm. Sokoldalúan használható, pl. asztali lámpaként, minden fából készült lámpa egyedi. A szín- és szerkezeti különbségek a fa természetes tulajdonságai, ezért a termékfotó eltérhet.

A boltba
Arenaza LED asztali lámpa, dimmelhető, QI, fehér Arenaza LED asztali lámpa, dimmelhető, QI, fehér

Az Arenaza LED-es asztali lámpa modern és minimalista kialakítású. Funkcióival azonban lenyűgöz. A téglalap alakú lámpatalp adja az alapot a finom váznak, amely a lapos, enyhén lefelé ívelt lámpaernyőbe fut bele. Az alapon QI töltőfelület található a kompatibilis okostelefonok számára, amelyek vezeték nélkül tölthetők, ha egyszerűen az alapra helyezzük őket. A lámpán egy kapcsoló is található, amellyel

A boltba
GITA bankár lámpa fényezett rézből GITA bankár lámpa fényezett rézből

A Gita egy valódi bankárlámpa, amelyet 1900 körül készült modellek alapján kézzel készítettek. Felülete polírozott sárgarézből készült, amely a védelem érdekében lakkozott, és csak puha ruhával, sárgaréz tisztítószerek nélkül szabad tisztítani.

A boltba
Íróasztal lámpa Picture antik réz Íróasztal lámpa Picture antik réz

A nosztalgikus megjelenésű Picture asztali lámpa tömör sárgarézből készült, a felületet patinázták és kézzel árnyalták. A fényvisszaverő elforgatható. A lámpa alján egy nyomókapcsoló található.

A boltba
Funkcionális LED íróasztal lámpa Alex Funkcionális LED íróasztal lámpa Alex

Az Alex LED-es asztali lámpa nemcsak fényt ad, hanem a lámpa talpában lévő kijelzőn az időt, a dátumot és a hőmérsékletet is mutatja. Az érintésvezérlésű fényerőszabályzóval a fényerő három fokozatban szabályozható, a talp és a lámpafej közötti rugalmas terület pedig lehetővé teszi a fény pontos irányítását.

A boltba
Artemide Tizio 35 íróasztal lámpa Artemide Tizio 35 íróasztal lámpa

A Tizio asztali lámpa mozgatható lámpakarral és ellensúlyokkal ellátott lámpafejjel egy olyan sorozathoz tartozik, amelynek első darabját Richard Sapper tervezte 1972-ben, és amely a design klasszikusává vált. Ez a változat alacsony feszültségű halogénlámpa foglalattal (GY6.35) és a talpba épített transzformátorral van felszerelve. - gyártó: Artemide (Olaszország)

A boltba
Anglepoise Type 75 lámpa csavaros alapzat fekete Anglepoise Type 75 lámpa csavaros alapzat fekete

A praktikus 75-ös típusú asztali lámpa itt az asztallaphoz integrált rögzítéssel ellátott változatban kerül bemutatásra. Helytakarékos megoldás irodákba, valamint üzleti vagy magánterületeken történő használatra.

A boltba
Anglepoise Original 1227 lámpa galamb szürke Anglepoise Original 1227 lámpa galamb szürke

Az Original 1227 LED-es asztali lámpa kialakítása az Anglepoise® eredeti megjelenésén alapul, a lámpatest öntöttvasból és krómozott szerelvényekből készült. Kényelmes asztali rögzítéssel felszerelve. Tartalmazza a kábelt (200 cm) dugóval és kapcsolóval. - E27 foglalat, LED izzó tartozék

A boltba
Denver LQI-55 LED lámpa, fehér, CCT, USB, QI Denver LQI-55 LED lámpa, fehér, CCT, USB, QI

A Denver LQI-55 fehér LED-es asztali lámpa hajlékony karral és hosszúkás fejjel rendelkezik, amely lefelé világító LED-ekkel van ellátva. A színhőmérséklet kapcsolása és háromfokozatú szabályozása 2700 K és 6500 K között a fejben lévő érintőkapcsolóval történik. - Töltőfelület QI-képes okostelefonokhoz - micro USB bemenettel, USB kábellel együtt

A boltba
LED íróasztal lámpa Regina fényerősz., fehér LED íróasztal lámpa Regina fényerősz., fehér

A Regina LED-es asztali lámpatest fényteljesítménye ötfokozatú, 1000 lm-ig állítható, színhőmérséklete pedig háromfokozatú, 2700 és 5000 K között állítható két kézi kapcsolóval. Több ízület lehetővé teszi a fémkeret magasságának és vetületének, valamint a metakrilát diffúzorral ellátott árnyékoló irányának beállítását.

A boltba
Jieldé Loft D6000 asztali lámpa, piros Jieldé Loft D6000 asztali lámpa, piros

A Loft D6000 asztali lámpa nosztalgikus hangulatot kölcsönöz az íróasztalnak ipari stílusú kialakításával, amelyről a Jieldé márkagyártó világszerte ismert. A fogantyúval ellátott kerek fej és a stabil talp kiemeli a lámpa ipari formatervét. Ezenkívül a lámpatest a lehető legnagyobb rugalmasságot kínálja a felhasználójának a mozgatható nyak és az elforgatható talp révén.

A boltba
Jieldé jel SIC400 lámpa, tartóláb, 1 karos fehér Jieldé jel SIC400 lámpa, tartóláb, 1 karos fehér

A francia Jieldé családi vállalkozás Signal SIC400 asztali lámpája klasszikus, ipari formatervezéssel és lenyűgöző mobilitással inspirál. Stabil talppal és enyhén ívelt karral rendelkezik. A kar az alsó részen 280°-kal elforgatható. A két karcsukló egyenként 300°-kal elfordítható. A lámpafej 360°-ban elforgatható. A fény iránya mindig rugalmasan beállítható. Billenőkapcsolóval a be- és kikapcsoláshoz.

A boltba
midgard moduláris TYP 551 asztali lámpa fehér 70 cm midgard moduláris TYP 551 asztali lámpa fehér 70 cm

A moduláris TYPE 551 asztali lámpa a 113-as és 114-es számú modellek továbbfejlesztése. A szerkezet egy kerek alumínium talapzatból, két acélból készült karból és egy alumíniumból készült, csonkakúp alakú, enyhén ferde fénykibocsátású ernyőből áll. Ezen kívül van egy fekete textil kábel és három fémcsukló, amelyek lehetővé teszik a magasság, a vetület és az igazítás beállítását. A lámpa működtetése

A boltba
Pauleen True Pistachio asztali lámpa zöld Pauleen True Pistachio asztali lámpa zöld

A True Pistachio asztali lámpa jól használható az íróasztalhoz, mivel a feje lefelé dönthető. A teljesen zöld színbe öltöztetett asztali lámpa gyönyörű színfoltja a szobának. A tápvezetéken van egy billenőkapcsoló. 1 x E14 20W (exkluzív)

A boltba
Paul Neuhaus Bill LED asztali lámpa, ezüst Paul Neuhaus Bill LED asztali lámpa, ezüst

A Bill LED asztali lámpa rugalmas megvilágítást biztosít az íróasztalon. A lámpafejbe fehér LED-eket építettek be, amelyek fényszíne a CCT-szabályozásnak köszönhetően a meleg fehértől a nappali fényig állítható, a fényerő pedig a forgatógomb segítségével folyamatosan tompítható. A talpba RGB LED-eket építettek be, amelyek piros, zöld vagy kék színben világítanak, fényerejük pedig három fokozatban kapcsolható

A boltba
Artemide Tolomeo - LED lámpa, fényerőszabályzó Artemide Tolomeo - LED lámpa, fényerőszabályzó

A Tolomeo LED-es asztali lámpa rugalmas az állítható karoknak és a lámpafejnek köszönhetően, ugyanakkor hatékony a modern LED-technológiának köszönhetően. A tökéletes asztali lámpa

A boltba
Luceplan Berenice lámpa 15 cm, fekete-sárga Luceplan Berenice lámpa 15 cm, fekete-sárga

A Luceplan Berenice modern asztali lámpa egy 15 cm átmérőjű asztali talapzatból és egy hozzá illő üvegreflektorból áll. Rugalmas ízületekkel rendelkezik, és a fényfej 360°-ban elforgatható. Ez lehetővé teszi a fény egyéni beállítását a különböző igényekhez

A boltba
Luceplan Berenice asztali lámpa 13,5 cm, alumínium Luceplan Berenice asztali lámpa 13,5 cm, alumínium

A Luceplan Berenice modern asztali lámpa egy 13,5 cm átmérőjű asztali talapzatból és egy hozzá illő fém reflektorból áll. Rugalmas ízületekkel rendelkezik, és a fényfej 360°-ban elforgatható. Ez lehetővé teszi a fény egyéni beállítását a különböző igényekhez

A boltba
Success LED asztali lámpa órával, fekete Success LED asztali lámpa órával, fekete

Ez a LED-es asztali lámpa Success egyben ébresztőóra is. Az idő, a dátum és a szobahőmérséklet könnyen leolvasható a digitális kijelzőpanelen. A praktikus USB-kimenetnek köszönhetően a mobiltelefon mostantól kényelmesen tölthető az asztalon egy töltőkábel segítségével.

A boltba
Pixa irodai világítás, állítható, E14, fekete Pixa irodai világítás, állítható, E14, fekete

A fekete Pixa asztali lámpa retro kivitelben nyitott csuklókkal és rugós mechanizmusokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a kétrészes váz és az ernyő beállítását. A dugaszolható kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben