LED asztali világítás Tom, dimm, fekete


54 990 Ft
  • Raktáron

A modern kialakítású Tom asztali lámpa fekete rozsdamentes acélból készült, és 360 fokban forgatható. A beépített érintésvezérlőnek köszönhetően a LED-es lámpa különböző fényerősségűre állítható. Így a fényforrás bármilyen igényhez igazítható az íróasztalnál.

EAN: 4045542225838

Gyártó: HELL

Termékleírás

Az B-Leuchten Tom LED lámpa a tökéletes választás, ha egy modern és szép megjelenésű világítást szeretnél otthonodban vagy irodádban. A lámpa kiváló minőségű anyagokból készül, és egyedülálló designnal rendelkezik, mely különleges atmoszférát teremt bármely szobában.

A fekete színű lámpa szabályozható, így egyszerűen beállíthatod a világítás intenzitását az adott helyzetnek megfelelően. Az intelligens eszközök által támogatott kialakításnak köszönhetően, az okos otthonod részévé is válik a LED lámpa. Bármikor használhatod a távirányítót az árnyékoló helyzetének beállítására, a fényerő mértékének állítására és az automatikus kikapcsolás funkció használatára.

A Tom LED lámpa alacsony fogyasztású LED technológiával rendelkezik, olyan energiatakarékos funkciókkal, amelyek csökkentik a számláidat és támogatják a fenntartható életmódot. A hosszú élettartamú LED lámpa izzó energiahatékony és szinte karbantartás nélküli.

Ez a stílusos és kiváló minőségű B-Leuchten Tom LED lámpa irodába vagy otthonba egyaránt tökéletes választás, hogy kellemes és hatékony világítást tegyen lehetővé egyaránt. Fedezd fel te is a lámpa előnyeit!

A modern kialakítású Tom asztali lámpa fekete rozsdamentes acélból készült, és 360 fokban forgatható. A beépített érintésvezérlőnek köszönhetően a LED-es lámpa különböző fényerősségűre állítható. Így a fényforrás bármilyen igényhez igazítható az íróasztalnál.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen színű a B-Leuchten Tom LED lámpa?

A lámpa fekete színű.


Hány szinten szabályozható a fényereje?

A lámpa fényereje három különböző szinten állítható.


Milyen típusú LED-eket használ a lámpa?

A B-Leuchten Tom LED lámpa SMD típusú LED-eket használ.


Milyen szögből állítható a lámpa?

A lámpatest 180 fokban állítható, így a fényt a felhasználó igénye szerint lehet irányítani.


Milyen méretű a lámpa?

A lámpa méretei: 44cm x 26cm x 13cm.



Pastell Trio asztali lámpa, háromféle szürke, 50cm Pastell Trio asztali lámpa, háromféle szürke, 50cm

A Pastel Trio asztali lámpa vonzó, sötétszürke, szürke és világosszürke színű, hármas árnyékolóval nemcsak kiváló kiegészítő világítást biztosít, hanem kikapcsolt állapotban a belső tér dekoratív elemeként is funkcionál. Az ernyő belseje fehér színű. Ez optimális fényvisszaverődést eredményez.

A boltba
Gofurnit Ardere asztali lámpa, kőris, 50 cm magas Gofurnit Ardere asztali lámpa, kőris, 50 cm magas

Az Ardere asztali lámpa egy speciálisan gyártott vastag olajfa furnérból készült, speciálisan kifejlesztett szövetszerkezettel, és kézzel készült Németországban. A különlegesség: a test magassága néhány centiméterrel állítható, ha finoman nyomja vagy húzza a kezével, így a fénykibocsátás változtatható. A spirálisan elrendezett lamelláknak köszönhetően az Ardere homogén fényt hoz létre a meleg, hangulatos

A boltba
Asztali lámpa Colt, egy-izzós, nemesrozsda Asztali lámpa Colt, egy-izzós, nemesrozsda

A Colt asztali lámpa állítható árnyékolóval van ellátva, amely öregített kivitelben készült. A keret egy kerek alapból, egy függőleges állványból és egy vízszintes karból áll. 1 x E27, max. 60 W.

A boltba
Palackozott üveg asztali lámpa, borostyán Palackozott üveg asztali lámpa, borostyán

A modern Bottle asztali lámpa méltó a nevéhez: a palack alakú, üvegből készült lámpa belsejében E14-es izzó található. Stílusos fény a nappali, az étkező vagy a konyha kellemes kiegészítő megvilágításához

A boltba
Artemide Mendori in-ei LED asztali lámpa Artemide Mendori in-ei LED asztali lámpa

Az Artemide által gyártott Mendori in-ei LED-es asztali lámpa a japán Issey Miyake tervezőstúdiójához nyúlik vissza, amelynek csapata matematikai és geometriai elveken alapuló számítógépes programot fejlesztett ki. Ezt használták fel az asztali lámpa összecsukható szerkezetének megtervezéséhez, amelyet a fény és az árnyék a benne lévő LED-es fényforrással kölcsönhatásban hangszerel. A különleges szerkezet

A boltba
Anglepoise Type 75 lámpa Paul Smith Edition 1 Anglepoise Type 75 lámpa Paul Smith Edition 1

Az Anglepoise® márka Type 75 típusú LED asztali lámpáját Sir Kenneth Grange ipari formatervező tervezte, mint rugalmas fényadagolót, amely az állandó rugós mechanizmusnak köszönhetően a kívánt irányba és magasságba állítható, és tökéletesen kiegyensúlyozott. A Type 75 sorozat eredeti formaterve a neves divattervező, Paul Smith értelmezésében kapott kreatív színvilágot. Szállítás LED izzóval együtt

A boltba
Foscarini Kurage asztali lámpa Washi papírból Foscarini Kurage asztali lámpa Washi papírból

A lenyűgöző Kurage asztali lámpa japán washi papírból készült lámpaernyőből és kőrisfából készült keretből áll. A filigrán és könnyed kialakítást ügyesen egészíti ki a lenyűgöző fényhatás, amely egyszerre pihentető és lélekemelő. A Foscarini e lenyűgöző asztali lámpájának tervezése Luca Nichetto olasz tervező és Oki Sato japán építész munkacsoportjának együttműködéséből született

A boltba
Időtálló LED íróasztal lámpa Glance, króm Időtálló LED íróasztal lámpa Glance, króm

A Glance időtlenséget és állandó professzionalizmust mutat. A melegfehér LED-fény (3000 K) és a csuklós eszköz egyéni alkalmazási lehetőségeket tesz lehetővé.

A boltba
Martinelli Luce Segnalibro - LED asztali lámpa Martinelli Luce Segnalibro - LED asztali lámpa

Segnalibro a Martinelli Luce LED-es asztali lámpája, amely nemcsak különleges kialakításával, hanem közvetett és nagyon kellemes fényhatásával is meggyőz. Különlegessége a lámpaernyő, amely hozzájárul a fény káprázásának csökkentéséhez, és praktikus könyvespolcként is szolgál.

A boltba
Prandina Luisa T1 lámpa 2.700K sárgaréz/átlátszó Prandina Luisa T1 lámpa 2.700K sárgaréz/átlátszó

A Luisa T1 asztali lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, időtlenül szép formájú. Középen a sárgaréz színű fémkeret felülről lefelé átnyúlik az üvegárnyékon, így alul három kis láb, felül pedig egy hordozófogantyú áll ki. A keret - és így az árnyékoló közepén is - melegfehér LED-ek találhatók egy hengeres diffúzorban, amelynek fénye körös-körül sugárzik, és nagyon jó színvisszaadás jellemzi. A

A boltba
Slamp Fiorella - formatervezett asztali lámpa Slamp Fiorella - formatervezett asztali lámpa

Amikor a fény átesik a virágain és ágain, a Fiorella a fény és az árnyék lenyűgöző játékát hozza létre.

A boltba
TRAE Luni LED asztali lámpa, Qi, 5.000 K fekete TRAE Luni LED asztali lámpa, Qi, 5.000 K fekete

A műanyagból készült Luni LED asztali lámpa a lengőnyaknak köszönhetően nagyfokú rugalmasságot biztosít a fény irányának beállításakor. Qi-alapú vezeték nélküli töltési funkcióval a kompatibilis mobiltelefonokhoz. - Beépített USB-port - Beépített érintésvezérlő dimmer

A boltba
Vibia Musa 7400 LED asztali lámpa álló, fehér Vibia Musa 7400 LED asztali lámpa álló, fehér

A Note Design Studio Musa 7400 LED-es asztali lámpája lágy fényben fürdeti környezetét, és kellemes hangulatot teremt. A szaténozott, szájjal fújt üvegből készült gömb diffúzorként működik, és blokkolja a tartósan beépített LED fényét. A gömb egy alumíniumból készült tálban fekszik, amely visszaveri a fényt, és így szétosztja azt a környezetben. A lámpatest hátoldalán, a lámpatest alján található a

A boltba
MARKET SET Odyssée asztali lámpa, magasság 43cm MARKET SET Odyssée asztali lámpa, magasság 43cm

A francia MARKET SET dizájnmárka Odyssée asztali lámpája kétrétegű árnyékolójával inspirál, amelyben a raffiapálma természetes bézs színű szálai kézzel fonódnak a szerkezetre. A textilburkolatú kábel és a sötét, szemcsés fából készült masszív talp teszi teljessé az asztali lámpa természetes jellegét.

A boltba
Neo! Table LED asztali lámpa dimm fekete/piros Neo! Table LED asztali lámpa dimm fekete/piros

A LED-es asztali lámpa Neo! Table alumíniumból és szövetből készült rugalmas karral készül. A lámpa fején praktikus fényerőszabályzóval rendelkezik. Ezenkívül feje adaptívan behúzható és kihúzható, hogy a fényszöget (25° és 65° között) beállíthassa. Dugós tápegységgel együtt.

A boltba
Graal asztali lámpa magassága 77cm Graal asztali lámpa magassága 77cm

A Graal asztali lámpát modern design és kétoldali fénykibocsátás jellemzi. A kúp alakú lámpaernyők szürkére lakkozottak, és remek kontrasztot alkotnak a fekete fémkerettel. Beleértve a fényerőszabályozó funkciót.

A boltba
Asztali világítás Escandell, sárgaréz csiszolt Asztali világítás Escandell, sárgaréz csiszolt

Az acélból készült Escandell asztali lámpa matt sárgaréz kivitelben mutatkozik be, és árnyékoló helyett lapos lemezzel készült, amely alatt a fényforrás található (nem tartozék). Nagyon szépen mutat egy gömb izzólámpával.

A boltba
Asztali lámpa Ilysa szövetbúra kerámiatalp szürke Asztali lámpa Ilysa szövetbúra kerámiatalp szürke

Az Ilysa asztali lámpa egy kerámia talapzatra helyezett szövetárnyékolóval van felszerelve. Az anyagok és a színek közötti kontrasztok feltűnőek. A talapzat is érdekes szerkezetű. Hatékony kiegészítő fényforrás, amely még kikapcsolt állapotban is vonzza a figyelmet. A tápkábelen található kapcsolóval felszerelve.

A boltba
Irodai világítás 7467015 fekete Irodai világítás 7467015 fekete

A fekete fém asztali lámpa sokoldalú és tökéletes az otthoni irodában az íróasztalnál való használatra. Az optimális fényvisszaverődés érdekében belülről fehérre festett ernyőben egy E27-es foglalat található, amelybe legfeljebb 10 W-os izzó (LED) illeszthető.

A boltba
Artemide lxa LED asztali világítás, sárga Artemide lxa LED asztali világítás, sárga

Ixa LED asztali lámpa dimmerrel, ferde vázzal és állítható fejjel Az olasz prémiumgyártó Artemide Ixa lámpasorozata a neves brit építész, Norman Foster Foster által 1967-ben alapított Foster Partners tervező- és építészstúdió koncepciója. Jellegzetessége az alumíniumból készült, szinte gömb alakú fej, amelyet ebben a LED asztali lámpában egy acélkar tart, amely függőlegesen ered az aljánál, és vízszintesen

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben