LED-C4 nagy LED asztali lámpa CCT funkcióval


153 035 Ft
  • Raktáron

A Big LED asztali lámpa letisztult kialakításával bizonyítja, hogy a kevesebb gyakran több. A fényerőszabályozáshoz beépített érintésvezérlővel és a fényhőmérséklet egyéni meghatározásához CCT-kapcsolóval van felszerelve.

EAN: 8445386083490

Gyártó: LEDS-C4

Termékleírás

A Big LED asztali lámpa letisztult kialakításával bizonyítja, hogy a kevesebb gyakran több. A fényerőszabályozáshoz beépített érintésvezérlővel és a fényhőmérséklet egyéni meghatározásához CCT-kapcsolóval van felszerelve.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Lund asztali lámpa, fehér/opál, magasság 70 cm Lund asztali lámpa, fehér/opál, magasság 70 cm

A Lund asztali lámpa egy henger alakú fehér textilárnyékolót és egy gömbölyű, opálos üvegelemet kombinál, amely körülveszi az acél vázat. Utóbbi krómozott kivitelben készült, ami modern, elegáns megjelenést kölcsönöz.

A boltba
Envostar Neptuna asztali lámpa fém búrával Envostar Neptuna asztali lámpa fém búrával

A Neptuna asztali lámpa talapzata FSC minősítésű fenyőfából készült, amelyhez a fényforrás foglalata csatlakozik. Egy diszkrét, szürke fémháló teszi teljessé a lámpát, és engedi látni a fényforrást (nem tartozék). A dekoratív fényforrások különösen alkalmasak világításra. Az Envolight márka nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, és lámpáit Európában gyártja. Ez rövid szállítási utakat eredményez,

A boltba
Feladatlámpa PIERRE, ezüst Feladatlámpa PIERRE, ezüst

A Pierre klasszikus formában, modern megjelenéssel mutatkozik be, és a szorítóláb segítségével számos polcra, asztalra vagy hasonló bútorra rögzíthető

A boltba
Asztali lámpa 5906 színes üveg ernyővel Asztali lámpa 5906 színes üveg ernyővel

Az 5906 asztali lámpa fénypontja a színes, Tiffany-stílusban készült üvegárnyékoló, amely egyfajta optikai színváltozást hajt végre, amint a lámpát bekapcsolják.

A boltba
Dial asztali lámpa fémből, sárga Dial asztali lámpa fémből, sárga

Az ívelt Dial asztali lámpa fémből készült, és diszkrét kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik a különböző környezetekbe és lakóterekbe. Ideálisan használható például olvasólámpaként vagy fényforrásként az ablakpárkányon vagy a komódon. A lámpa kerek ernyője rugalmasan igazítható, és a fényt lefelé és kis mértékben felfelé is sugározza, gyönyörű fényhatást keltve.

A boltba
Fa LED asztali lámpa Frits tölgy Fa LED asztali lámpa Frits tölgy

A tölgyfából és gyapjúfilcből készült Frits LED-es asztali lámpa gesztusvezérléssel tompítható. A kar 45°-kal, a fej 30°-kal dönthető.

A boltba
LED asztali lámpa tűzoltó Fred, piros és fehér LED asztali lámpa tűzoltó Fred, piros és fehér

Fred tűzoltó egy piros asztali lámpa kerek talapzatán ül, és barátságosan néz a nézőre. A lámpatest és a lámpafej virág alakú, amelynek virágába egy GU5,3 izzó van behelyezve.

A boltba
Fabbian Lumi Mochi asztali lámpa, álló, Ø20 cm Fabbian Lumi Mochi asztali lámpa, álló, Ø20 cm

A Lumi Mochi asztali lámpa fúvott fehér üvegből készült, harmonikusan lapított ernyőjével kellemes kiegészítő fényt biztosít. A Lumi Mochi használható ablakpárkányok és asztalok fényakcentusaként. Az asztali lámpa még kikapcsolva is szemet gyönyörködtető. - made in Italy

A boltba
Foscarini Lumiere Nuances grande szab. szahara Foscarini Lumiere Nuances grande szab. szahara

Szájjal fújt üvegből készült lámpabúra és csiszolt alumíniumból készült, finoman ívelt állvány - ez a Foscarini Lumiere Nuances asztali lámpája. a Rodolfo Dordoni által 1990-ben tervezett lámpa az évek során kultikus státuszra tett szert, és ma már a Foscarini par excellence bestsellerének számít. Az átlátszó kábelbe egy fényerőszabályozót építettek be a fényerő fokozatmentes beállításához.

A boltba
Forestier Chanpen S gyémánt lámpa réz/fekete Forestier Chanpen S gyémánt lámpa réz/fekete

A Chanpen S asztali lámpa kerek, zárt ernyője abakából készült. A különböző vastagságú kenderszálak a gyémántok vágására emlékeztető gyémántmintát eredményeznek. A Chanpen különleges árnyalata otthonos világítási hangulatot biztosít a szobában. Forgatható fényerőszabályzóval.

A boltba
lámpa Eva TL1 M, magassága 53 cm sötétszürke lámpa Eva TL1 M, magassága 53 cm sötétszürke

Az Eva asztali lámpa a Masiero tervezőirodalom egyik darabja. Az asztali lámpa egy kerek alumínium ernyőből áll, amely nemcsak lefelé, hanem felfelé is sugározza a fényt. A lámpakeret formája révén klasszikus jelleget kölcsönöz a lámpának. A keret közepén két gömb van beépítve, amelyek első osztályú és stílusos módon egészítik ki a lámpaernyőt. A váz műgyantából és poliuretánból készült, ami a Masierót

A boltba
Prandina Luisa T1 lámpa 2.700K króm/átlátszó Prandina Luisa T1 lámpa 2.700K króm/átlátszó

A Luisa T1 asztali lámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, időtlenül szép formájú. Középen a krómozott fémkeret felülről lefelé átnyúlik az üvegárnyékon, így alulról három kis láb, felülről pedig egy hordozófogantyú áll ki. A keret - és így az árnyékoló közepén is - melegfehér LED-ek találhatók egy hengeres diffúzorban, amelynek fénye körös-körül sugárzik, és nagyon jó színvisszaadás jellemzi.

A boltba
LED asztali lámpa Narisa króm LED asztali lámpa Narisa króm

A Narisa LED-es asztali lámpa gyűrű alakú ernyője számtalan ívelt, különböző formájú és fényes krómozott fémelemből áll. Belül egy akrilból készült diffúzor biztosítja az egyenletes fénymintázatot lefelé és felfelé, míg az árnyékoló közötti terek révén mindenütt egyedi fényhatások érhetők el.

A boltba
LED asztali lámpa Ritus, alumínium LED asztali lámpa Ritus, alumínium

A Ritus LED-es asztali lámpa kis talapzatú, gyűrű alakú lámpaernyővel rendelkezik: A gyűrűt egy nagy teljesítményű LED tábla világítja meg meleg fehér fénnyel, amely a talpba épített érintésvezérlővel három fokozatban tompítható.

A boltba
Pauleen Crystal Gleam asztali lámpa füstüvegből Pauleen Crystal Gleam asztali lámpa füstüvegből

A Crystal Gleam asztali lámpa füstös szürke üvegből készült, rugalmas fényforrás, amely csodálatosan mutat az asztalokon, ablakpárkányokon vagy komódokon. Az átlátszó árnyékolóból látható a benne lévő fényforrás (nem tartozék). Ez lehetővé teszi a dekoratív fényforrás használatát izzószálas technikával vagy szénszálas optikában. A tápkábelbe egy be-/kikapcsoló van beépítve.

A boltba
Puk! 80 Eye Table LED, matt lencsék, króm Puk! 80 Eye Table LED, matt lencsék, króm

A LED-es asztali lámpa Puk! 80 Eye Table praktikus társ beltéri használatra. Alumínium cinkből készült, lámpafeje 360°-ban elforgatható. Ezenkívül érintésvezérlésű dimmerrel van felszerelve, amelyen keresztül könnyen tompítható. Az alsó oldalra egy szatén lencse van állandóan felszerelve, a felső oldalra pedig a zárt matt lencse van felszerelve.

A boltba
Asztali lámpa SM-7781W WHITE LB1 Asztali lámpa SM-7781W WHITE LB1

A modern és elegáns Asztali lámpa SM-7781W WHITE LB1 ideális választás a lakásba vagy az irodai munkaterületre. A fehér színű lámpatest tiszta és letisztult megjelenést kölcsönöz a térnek, míg az állítható nyaknak köszönhetően könnyedén beállíthatod a megfelelő fényerősséget és irányt a munkavégzéshez vagy olvasáshoz. A LED-es világításnak köszönhetően hatékony és energiatakarékos megoldást nyújt,

A boltba
Csíptetős világítás Mara állítható, ezüst Csíptetős világítás Mara állítható, ezüst

Näve Csíptetős világítás Mara állítható, ezüst, Dolgozószoba / Iroda, vas, E14, 25W, B: 10.5 cm, H: 28cm

A boltba
Bailey asztali lámpa 22 x 33 cm Bailey asztali lámpa 22 x 33 cm

70% Bükkfa / 30% Pvc Méret: 22 x 33 cm Búra Átmérő: 22 cm Búra magasság: 22 cm Test Magasság: 17 cm Teljes magasság: 33 cm Kábel hosszúság: 100 cm Be/Ki kapcsoló gomb a kábelen Aljzat típus: E 27

A boltba
Lucande Ellorin asztali lámpa, fa, textil árnyékolóval Lucande Ellorin asztali lámpa, fa, textil árnyékolóval

Az Ellorin asztali lámpa fából és textilből készült. Az ernyője E27-es izzókkal szerelhető fel.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben