LED fali lámpa Trame fekete


25 490 Ft
  • Raktáron

A Trame LED-es fali lámpa sziluettje a levegőben köröző madárra emlékeztet. Az elegáns fémkeret üvegből készült könnyű testtel van ellátva. A lágy, melegfehér színű LED-fény megvilágítja a környezetet.

EAN: 4251110062853

Gyártó: Maytoni

Termékleírás

A Trame LED-es fali lámpa sziluettje a levegőben köröző madárra emlékeztet. Az elegáns fémkeret üvegből készült könnyű testtel van ellátva. A lágy, melegfehér színű LED-fény megvilágítja a környezetet.

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL G

Sala fali lámpa gömbüveg búrával, két izzós Sala fali lámpa gömbüveg búrával, két izzós

A kétlámpás Sala fali lámpa egy elegánsan megtervezett fényforrás, amely opálfehér gömbölyű üvegével és sárgarézszínű lakkozott keretével nem csak a privát nappalik és hálószobák stílusos akcentusvilágítását biztosítja, hanem szállodai szobák berendezésére is alkalmas.

A boltba
Sonny fali lámpa, LED olvasólámpa, szögletes búra Sonny fali lámpa, LED olvasólámpa, szögletes búra

A Sonny fali lámpa kocka alakú árnyékolóval van ellátva, amely a függőleges nyílásokon keresztül akadálytalanul bocsátja ki a fényt, és a krémszínű vászontextílián keresztül finoman oldalra. Az alatta lévő téglalap alakú, olajozott tölgyfából készült falikarra egy hajlékony karral ellátott LED-es olvasólámpa van erősítve. A Sonny tökéletes az olvasósarokba vagy az ágy mellé.

A boltba
Randi LED fali lámpa, króm Randi LED fali lámpa, króm

A fémből készült Randi LED-es fali lámpa kicsi, de nagyszerű fényhatással rendelkezik. A beépített LED-ek fénye meleg fehér fényszínben ragyog felfelé és lefelé a két üveglencsén keresztül egy gyönyörű, széles kúpban.

A boltba
Tommi gipsz fali lámpa, fehér Tommi gipsz fali lámpa, fehér

A Tommi fali lámpa a tiszta esztétikát és a közvetett fényt képviseli, amely teljesen otthonos hatást kelt. A fehér vakolt felület igény szerint festhető.

A boltba
Lindby fali lámpa Skrolla, 1-lámpás, 11 cm magas, CCT, IP44 Lindby fali lámpa Skrolla, 1-lámpás, 11 cm magas, CCT, IP44

A Skrolla egy fényes, krómozott LED-es fali lámpa, amely a magas védettségi besorolásnak köszönhetően a fürdőszobában is használható, és ott is elegánsan mutat. A mellékelt fényforrás fényszíne a fali kapcsolóval változtatható, és meleg fehér vagy univerzális fehér színben világíthat.

A boltba
Egger Supreme LED fali lámpa, rozsdamentes acél, 130 cm Egger Supreme LED fali lámpa, rozsdamentes acél, 130 cm

A Supreme LED-es fali lámpa egy fali lámpa, amely IP44-es védettségi osztályú, így a fürdőszobában is használható

A boltba
Escale Blade Open LED fali lámpa taupe Ø 59 cm Escale Blade Open LED fali lámpa taupe Ø 59 cm

A Blade LED fali lámpa kerek LED modullal van felszerelve, amely meleg fehér fényt bocsát ki. A fénykibocsátó diódák egy alumíniumból készült kerek díszlemez mögött vannak elhelyezve, amely decentralizált nyílással van ellátva. A lámpatest közvetett fényt bocsát ki, és fázisvágó fényerőszabályozóval külsőleg szabályozható. A LED-es lámpatest mind fali, mind mennyezeti lámpatestként használható. - indirekt

A boltba
LED-C4 láthatatlan LED falil. 2700K mély 37,4 cm LED-C4 láthatatlan LED falil. 2700K mély 37,4 cm

Az Invisible LED-es fali lámpatest egy kerek lámpafejből áll, amely egy rúdon keresztül vezet a falra szereléshez. A világítás nagyfokú rugalmasságát több ízület teszi lehetővé. Így a lámpafej 230°-kal, míg a teljes lámpatest 120°-kal elforgatható és elfordítható. - tervezte Francesc Vilaró

A boltba
Két izzós Garda fali lámpa vidéki ház stílusban Két izzós Garda fali lámpa vidéki ház stílusban

A GARDA alapja egy antik lakkozott vaskeret arany díszgömbökkel, két gyertya alakú világítótest biztosítja a hangulatos fényt

A boltba
Fali világítás Julii, Lunopal búrával, dimm Fali világítás Julii, Lunopal búrával, dimm

A Julii fali lámpa a fali és a függőlámpa keresztezése. A változtatható rögzítési és függesztési magasságnak, valamint a beépített dimmer kapcsolónak és konnektornak köszönhetően a Julii egy rugalmas fényforrás vonzó dizájnnal.

A boltba
Kovácsoltvas fali lámpa WARWICK grafit Kovácsoltvas fali lámpa WARWICK grafit

Warwick középkori hangulatot nyújt - akár stílusosan egy régebbi épületben, akár a saját négy fal között. Kézzel készített. Made in England.

A boltba
Foscarini Gregg piccola tükör lámpa fehér Foscarini Gregg piccola tükör lámpa fehér

A Gregg piccola tükrös lámpatest szájjal fújt üvegből készült fehér szatén szórófejből áll, amelynek organikus formája a víz által simára csiszolt kavicsra emlékeztet. Gregg tökéletesen alkalmas a fürdőszobában való használatra.

A boltba
Somerset falilámpa, 1-izzós, fekete Somerset falilámpa, 1-izzós, fekete

A Somerset fali lámpa üvegből készült kerek lámpaernyővel van felszerelve, amely egy elegánsan kialakított, acélból készült testhez van rögzítve. A lámpatest kortárs dizájnjával minden életteret gazdagít, és magánterületeken éppúgy használható, mint a gasztronómiai és kereskedelmi szektorban, ahol hangulatos megvilágítást biztosíthat a szálloda folyosóin vagy az éttermek étkezőiben.

A boltba
Rotaliana Venere W1 LED falilámpa 2 700 K ezüst Rotaliana Venere W1 LED falilámpa 2 700 K ezüst

A Venere egy Giovanni Lauda által tervezett fali lámpa, amely rendkívül hatékony LED fényforrással rendelkezik. Két kerek, öntött alumíniumelemből áll, amelyek közül az elülső 96°-os szögben nyitható, majd 355°-kal elforgatható. Ez hatékony fényváltozásokat eredményez.

A boltba
Modo Luce Butterfly LED fali lámpa Ø 54 cm fehér Modo Luce Butterfly LED fali lámpa Ø 54 cm fehér

A Butterfly LED-es fali lámpa - Annarosa Romano és Bruno Menegon alkotása - többféleképpen is felszerelhető: úgy, hogy a két fém félkör egy kört alkot, amely egyenesen áll a fal előtt, vagy úgy, hogy az alsó félkör egyenesen áll, a felső félkör pedig előrebillen. Nagy teljesítményű LED-ek vannak beépítve, amelyek nagy fényáramú, hatékony indirekt világítást biztosítanak. Egyszerű, mégis elegáns megjelenésű

A boltba
Foscarini Bit 5 falilámpa üvegből, fehér Foscarini Bit 5 falilámpa üvegből, fehér

Ferruccio Laviani tervező és építész 1992-ben tervezte az Orbital állólámpát a neves olasz Foscarini cég számára. Ma az olasz formatervezés egyik ikonja, és öt különböző formájú üveg diffúzorral rendelkezik. Ezeket most Bit néven egyetlen fali lámpaként tervezték. Az állólámpa szórófejéhez hasonlóan ezek is ipari üvegből készültek. A fali tartó és az izzótartó lakkozott fémből készült. A fény visszaverődik

A boltba
LED fali lámpa Rocco, króm Flexarm piros LED fali lámpa Rocco, króm Flexarm piros

A Rocco LED-es fali lámpatest kerete és lámpafeje, amely a hajlékony karnak köszönhetően bármilyen fényirányba állítható, krómszínű, a hajlékony kar pedig színes. Az eredmény egy modern megjelenés. A Rocco meleg fehér, hangulatos fényt bocsát ki.

A boltba
LED fürdőszoba fali lámpa Alla IP44 90cm króm LED fürdőszoba fali lámpa Alla IP44 90cm króm

A fürdőszobában, például a tükrök fölé vagy mellé helyezve az Alla LED fali lámpa átfogó, meleg fehér fényt biztosít, jó színvisszaadással (CRI 90). A kívülről átlátszó, szatírozott akril szórófejet kontrasztos színű acélszerkezet keretezi. A színhőmérséklet a beszerelés előtt állítható (3000 K / 4000 K).

A boltba
Fali világítás Hemdem 707-A, sugár design, fekete Fali világítás Hemdem 707-A, sugár design, fekete

A fémből készült fekete Hemdem 707-A fali lámpát a kifelé nyúló dróthurokból álló sugárkialakítás jellemzi.

A boltba
Paulmann Ranva LED fali mosó 3 fokozatú dim, fekete Paulmann Ranva LED fali mosó 3 fokozatú dim, fekete

A Ranva LED-es fali lámpa falmosóként működik, és bármelyik falon színpadra állítja a jelenetet. A felfelé irányuló fénykibocsátás a burkolat elfordításával változtatható, és a dekoratív kiegészítő fényt lefelé is kibocsátja a fénykibocsátó nyíláson keresztül. A lámpatest oldalán található érintőkapcsoló nemcsak a lámpatest be- és kikapcsolását teszi lehetővé, hanem a lámpatest tompítását is (3 fokozatú

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben