LED mennyezeti lámpa csövek réz üveggolyókkal


406 543 Ft
  • Raktáron

A Pipes mennyezeti lámpa egyedi keretével tűnik ki, amely egy csőrendszer kialakítására emlékeztet. A csövek közé öt üvegből készült lámpaernyő van beépítve, amelyek harmonikus kontrasztot alkotnak a rézzel bevont sárgarézből készült kerettel. A lámpatest G9 izzókkal szerelhető fel.

EAN: 9003090263264

Gyártó: ORION

Termékleírás

Természetesen! Íme a kért termékleírás a webre:

Üdvözöljük a LED mennyezeti lámpa csövek réz üveggolyókkal termékoldalán! Ez a modern és elegáns mennyezeti lámpa tökéletes választás otthoni vagy üzleti tér megvilágításához.

A mennyezeti lámpa csövek réz üveggolyókkal kifejezetten exkluzív és elegáns megjelenést kölcsönöz bármilyen belső térnek. A lámpa egyedülállóan tervezett alumínium kerettel rendelkezik, amely tökéletes harmóniát teremt a modern és klasszikus stílus között.

Az alumínium keret tetején található réz üveggolyók elegáns vonalakat és fényjátékot adnak a lámpának. A rezgő fények és a golyók tükröződése egyedi és vonzó látványt teremt a helyiségben.

A LED technológia kiváló minőségű fényt kínál, amely energiatakarékos és hosszú élettartamú. A lámpa csövei nagy fényerőt biztosítanak, így elegendő világítást adnak bármilyen területen. A LED-ek kellemes és természetes fényt sugároznak, amely a szembarátságos világítás mellett a helyiség hangulatát is javítja.

A mennyezeti lámpa könnyen telepíthető és karbantartható. Az alumínium keret könnyű és tartós, míg a réz üveggolyók ellenállóak és időtállóak. A lámpa könnyen integrálható bármilyen belső térbe, legyen az otthoni nappali, hálószoba, étkező vagy irodai közösségi terület.

Bízzon meg bennünk a LED mennyezeti lámpa csövek réz üveggolyókkal kiváló minőségében és vonzó megjelenésében! A termékünk egészére kiterjedő garanciát ajánlunk, hogy biztosan elégedett legyen a vásárlással. Tegye otthonát vagy üzletét még vonzóbbá és kényelmesebbé ezzel az exkluzív mennyezeti lámpával!

Vásárolja meg most a LED mennyezeti lámpa csövek réz üveggolyókkal termékünket, és garantáltan megkapja az eleganciát és a prémium minőséget, amelyet keres! Adjunk hozzá még több fényt és stílust életéhez a lámpánk segítségével!

A Pipes mennyezeti lámpa egyedi keretével tűnik ki, amely egy csőrendszer kialakítására emlékeztet. A csövek közé öt üvegből készült lámpaernyő van beépítve, amelyek harmonikus kontrasztot alkotnak a rézzel bevont sárgarézből készült kerettel. A lámpatest G9 izzókkal szerelhető fel.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Pastel Roller mennyezeti lámpa Ø 45cm türkiz Pastel Roller mennyezeti lámpa Ø 45cm türkiz

A Pastel Roller mennyezeti lámpa hengeres, türkizkék színű szövetárnyékolóval van felszerelve, és megfelelő környezeti vagy térvilágítást biztosít. Az árnyékoló belseje fehér színű az optimális fényvisszaverődés érdekében.

A boltba
Optica szolid mennyezeti lámpa, 35 cm Optica szolid mennyezeti lámpa, 35 cm

Az Optica modern dizájnban mutatkozik be, amelyet fehér üveg és matt nikkel keret kombinálásával valósítottak meg. Az Optica minden oldalról egyenletes megvilágítást biztosít.

A boltba
Lindby Meron mennyezeti lámpa doboz alakú s.szürke Lindby Meron mennyezeti lámpa doboz alakú s.szürke

A Meron mennyezeti lámpa egy szögletes, fémből készült, ketrecre emlékeztető dobozból áll. A design modern és egyszerű, de más stílusokhoz is illik. A fényforrás nagyméretű jelenléte miatt stílusos izzólámpákat vagy rusztikus megjelenésű lámpákat kell használni.

A boltba
Lindby Dotty mennyezeti lámpa, három izzós Lindby Dotty mennyezeti lámpa, három izzós

Háromlámpás mennyezeti lámpa Dottys színes gömbárnyékolókkal Egy krómozott, kanyargós fémkeret és három gömb alakú, fémkeretből és élénk színű műanyag elemekből álló árnyékoló - ezek az összetevők alkotják a Dottys mennyezeti lámpát. A színes műanyag alkatrészeket csiszolt élekkel látták el, így szinte üvegkristályoknak tűnnek, és hatásosan csillognak a sugárzó fényben. Élénk színei a lámpatestet vidám

A boltba
Arcchio Noabelle LED mennyezeti lámpa, fekete 40cm Arcchio Noabelle LED mennyezeti lámpa, fekete 40cm

A kerek, purista Noabelle LED mennyezeti lámpa fémkerettel rendelkezik, míg a szórófelület műanyagból készült. A kialakítás számos belső térhez illik, különösen a modern stílusúakhoz. A fényerő jó, a fény színe pedig a beszerelés előtt kiválasztható.

A boltba
Lucande Ciaran LED mennyezeti lámpa, téglalap, CCT Lucande Ciaran LED mennyezeti lámpa, téglalap, CCT

Ezüst LED mennyezeti lámpa Ciaran geometrikus kialakításban, fényszín és fényerő állítható Az alumíniumból és vasból készült Ciaran LED-es mennyezeti lámpa vonzó, téglalap alakú megjelenésével győz meg. A szögletes elemek mentén fixen elhelyezett LED-ek futnak, amelyek fényszínük (2700 K, 4000 K és 6500 K) és fényerejük (10% - 100%) tekintetében fali kapcsolóval vagy távirányítóval folyamatosan tompíthatóak.

A boltba
Artemide Gople mennyezeti lámpa, kék/fekete Artemide Gople mennyezeti lámpa, kék/fekete

A Gople mennyezeti lámpa a névadó Gople sorozatból, amely mennyezeti, függő-, álló- és asztali lámpákat tartalmaz, és amely az üvegfeldolgozás hagyományos velencei kézműves technikájával készült, a színes üveget és a kristályüveget egy lenyűgöző fénytárgyban egyesíti, amely varázslatos világítási hangulatot teremt. - Tervezés: BIG - Bjarke Ingels Group - Minőségi tervezés Artemide-tól

A boltba
Astro mennyezeti lámpa, gömbüv., füstszür., Ø25cm Astro mennyezeti lámpa, gömbüv., füstszür., Ø25cm

Az Astro gömb alakú, enyhén átlátszó füstölt üvegből készült, körkörös fényeloszlású mennyezeti lámpatest megfelelő alapvilágítás, amely magas dekoratív értékének köszönhetően a berendezési tárgyak stílusát is jellemzi. - kívülről fényerőszabályozható - szerelési anyaggal együtt

A boltba
LED mennyezeti lámpa Piatto, érzékelő, 59,5 x 59,5 cm LED mennyezeti lámpa Piatto, érzékelő, 59,5 x 59,5 cm

A nagyon lapos Piatto LED panel érzékelővel van felszerelve, így a fény automatikusan bekapcsol, amint az érzékelő mozgást érzékel akár 10 méteres távolságból. A bekapcsolási idő állítható: 5 másodperc, 1 perc, 3 perc vagy 10 perc. A nappali fényérzékelő biztosítja, hogy a fény csak < 25 lux esetén kapcsoljon be.

A boltba
LED-es mennyezeti lámpa Free, 29 x 29 cm, fekete LED-es mennyezeti lámpa Free, 29 x 29 cm, fekete

A négyzet alakú Free LED mennyezeti lámpatest nagyon lapos kialakítású, és univerzális fehér fényét nem csak közvetlenül a helyiségbe, hanem a mennyezet felé is sugározza, gyönyörű háttérvilágítási hatást keltve.

A boltba
Kör alakú, gyűrű alakú LED mennyezeti lámpa - szabályozható Kör alakú, gyűrű alakú LED mennyezeti lámpa - szabályozható

A Circle LED mennyezeti lámpa gyűrű alakú ernyője hatékony LED-ekkel van felszerelve, amelyeket szatírozott akril diszperzór borít. A melegfehér LED-fény a gyűrűből felfelé és lefelé is sugárzik, közvetlen és közvetett megvilágítást egyaránt teremtve. Húzott élű fázisú fényerőszabályzóval (exkluzív) szabályozható.

A boltba
LED mennyezeti lámpavisszaverő, Ø46 cm, fehér LED mennyezeti lámpavisszaverő, Ø46 cm, fehér

A LED-es mennyezeti lámpatest egy lefelé irányuló tálra hasonlít, amely a fényt lefelé veri vissza. A meleg fehér LED fényforrások opálos polikarbonát diffúzor mögött helyezkednek el.

A boltba
Lucande Lucardis LED lámpa, 2 égős, kerek Lucande Lucardis LED lámpa, 2 égős, kerek

A modern Lucardis LED-es mennyezeti lámpa stílusos megoldás, ha egy előszoba vagy egy nappali megvilágításáról van szó. Fixen rögzített LED-jei fokozatmentesen tompíthatók és fényük színe szabályozható.

A boltba
Lindby Kirista mennyezeti lámpa, 3 égős, fekete Lindby Kirista mennyezeti lámpa, 3 égős, fekete

A Kirista mennyezeti lámpa szabadon látható foglalattal rendelkezik, és a vintage elemeket kortárs megjelenéssel ötvözi. Az izzólámpák különösen vizuálisan illeszkedő hatást keltenek.

A boltba
ELC Tahyla mennyezeti világítás, GU10, üveg, 32 cm ELC Tahyla mennyezeti világítás, GU10, üveg, 32 cm

A Tahyla mennyezeti lámpa egy szögletes, krómozott mennyezeti keretből és egy üveglapból áll. A lámpatestbe GU10-es izzókat lehet szerelni.

A boltba
Kerek LED mennyezeti lámpa Birma fehér, szabály. Kerek LED mennyezeti lámpa Birma fehér, szabály.

Meleg fehér, nagyon szép hatású világítást biztosít a Birma LED-es mennyezeti lámpa, amely számos helyiségben használható. Dimmelhető LED-meghajtóval van felszerelve, így a házi szerelésen keresztül egy megfelelő dimmerrel tompítható.

A boltba
Designer mennyezeti lámpa Ginger, 50 cm Designer mennyezeti lámpa Ginger, 50 cm

Fehér, művészien ívelt fém elemeivel a Ginger nemcsak egy általános világításra szolgáló lámpatest, hanem egy érdekes bútordarab is.

A boltba
Solana szerelt mennyezeti spot beton kerek 1izzós Solana szerelt mennyezeti spot beton kerek 1izzós

A Solana mennyezeti lámpa betonból készült hengeres teste. Számos helyiség egyszerű, funkcionális világítóelemeként alkalmas. A mennyezeti spotlámpa legfeljebb 40 wattos GU10-es fényforrással működik (nem tartozék), a fény pedig meglehetősen célzott és központosított.

A boltba
Jaris mennyezeti lámpa, ívelt üveg, Ø 26 cm fekete Jaris mennyezeti lámpa, ívelt üveg, Ø 26 cm fekete

A Jaris mennyezeti lámpa vonzó, stabil fémkeretből és üvegből készült, lefelé ívelt diffúzorból készült, nagy felületű fénykibocsátással és modern dizájnnal győz meg. Az üveg szaténozott megjelenésének köszönhetően a fény vakításmentesen szóródik a szobába.

A boltba
Yeelight YLDDL-0083 Szpotlámpa, egyizzós (fehér) Yeelight YLDDL-0083 Szpotlámpa, egyizzós (fehér)

Yeelight mennyezeti reflektor YLDDL-0083 (1 izzó) A Yeelight mennyezeti spotlámpa tökéletes lesz a modern elrendezésekhez. 1 izzóval van felszerelve, amelynek pozícióját vízszintesen 350°-ban, függőlegesen pedig 90°-ban állíthatja be. Stílusos kialakítással rendelkezik, és lehetővé teszi a fényparaméterek, például a színhőmérséklet, a fényerő és a szín beállítását - több mint 16 millió árnyalat áll

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben