Lee asztali lámpa rugalmas karral


22 669 Ft
  • Raktáron

A modern kialakítású Lee asztali lámpa a váz felső részén rugalmas karral van ellátva, így a fény iránya állítható. Az árnyékoló természetes színű vászon megjelenésű textilből készült, és természetes hatást kölcsönöz a megjelenésnek - A lámpa alján található be- és kikapcsoló kapcsolóval kényelmesen működtethető

EAN: 4048194073260

Gyártó: NOWA GmbH

Termékleírás

Lee asztali lámpa hajlékony karral - Kényelmes és stílusos megoldás a megvilágításhoz!

A Lee asztali lámpa egy elegáns és modern dizájnra épülő megoldás, mely megfelelően világítja be az asztalt és az azt körülvevő teret. Az asztali lámpa egy hajlékony karral rendelkezik, mely lehetővé teszi a fényszög pontos beállítását, így az mindig az Ön igényei szerint állítható be.

Ez a lámpa rendkívül könnyű, így akár állandóan az asztalon is hagyható, és kényelmesen használható. A sima és egyenes vonalakat vonzó dizájn kedvelőinek is ideális választás lehet. Az asztali lámpa fém vázzal rendelkezik, amely biztosítja a stabil alapot és élettartó stabilitást. A világítás lágy és környezetbarát LED-ekkel működik, amelyek hosszú élettartammal és kellemes, természetes fényt adnak az otthonában.

Az asztali lámpa kiváló minőségű, és minden egyes darab teljes kényelmet és megfelelő mennyiségű fényt nyújt az asztalnál tartott tevékenységekhez - legyen szó az olvasásról, tanulásról vagy éppen munkáról. A Lee asztali lámpa hajlékony karral egy abszolút stílusos és időtálló megoldást nyújt, amely tökéletesen illeszkedik a modern és letisztult lakberendezéshez.

Ha minőségi darabra vágyik, amely az évek során is szolgálatot áll, akkor ne habozzon a Lee asztali lámpa hajlékony karral mellett dönteni. Ez az asztali lámpa egy örök darab lehet Önnek, amely tökéletes összhangot teremt a funkcionalitás és a design között. Ajándékozza meg magát egy tökéletes munkakörnyezettel és vásárolja meg a Lee asztali lámpa hajlékony karral-t még ma!

A modern kialakítású Lee asztali lámpa a váz felső részén rugalmas karral van ellátva, így a fény iránya állítható. Az árnyékoló természetes színű vászon megjelenésű textilből készült, és természetes hatást kölcsönöz a megjelenésnek - A lámpa alján található be- és kikapcsoló kapcsolóval kényelmesen működtethető

Éjjeli lámpák

Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal egyedi és különleges megjelenése és tartalma miatt kiemelkedik a webáruházak közül. A belső lámpák kategóriájába tartozik, és olyan termékeket kínál, amelyek nem csak megvilágítják otthonunkat, hanem stílusunkat és személyiségünket is kifejezik. A weboldal könnyen navigálható és felhasználóbarát. A főoldalon azonnal a legnépszerűbb termékek között lapozhatunk, és a keresőmező segítségével könnyedén megtalálhatjuk a számunkra megfelelő lámpát. Az oldal tetején található felhasználói fiók mellett lehetőség van az egyes termékekre történő értékelésre is. A termékek kategóriákba vannak rendezve, így a felhasználók gyorsan kiválaszthatják azokat a lámpákat, amelyek érdeklik őket. A belső lámpák kategóriában megtalálhatóak a modern, klasszikus, minimalista és bohém stílusú lámpák. Minden termékhez részletes leírás és képek is tartoznak, így a felhasználók pontosan tudják, mire számíthatnak. A vásárlás folyamata egyszerű és gyors. A termékeket kosárba lehet helyezni, majd a fizetési opciókra kattintva választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. A weboldal biztonságos fizetési lehetőségeket kínál, és biztosítja az adatvédelmet is. Az Éjjeli lámpák alkatéziséhez tartozó weboldal érdekes és egyedi lámpákat kínál azoknak, akik szeretnének különleges kiegészítőket otthonukba. A termékek minőségi anyagokból készülnek, így hosszú élettartamot biztosítanak. A weboldal elkötelezett az ügyfelek elégedettsége mellett, és könnyen elérhető az ügyfélszolgálat, amennyiben kérdés vagy probléma merülne fel a vásárlás során.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
GYIK - Lee asztali lámpa hajlékony karral

GYIK - Lee asztali lámpa hajlékony karral

Milyen színben kapható a Lee asztali lámpa?

A Lee asztali lámpa fehér és fekete színben kapható.


Mennyi ideig tart a Lee asztali lámpa garanciája?

A Lee asztali lámpa 2 év garanciával rendelkezik.


Meg lehet változtatni a Lee asztali lámpa izzóját?

Igen, a Lee asztali lámpa izzója cserélhető.


Milyen anyagból készül a Lee asztali lámpa?

A Lee asztali lámpa fém vázzal és műanyag lampaburával készül.


Milyen távolságra lehet a Lee asztali lámpa állóját hajlítani?

A Lee asztali lámpa állóját kb. 180 fokig lehet hajlítani.



Golden Duo asztali lámpa 30cm mentazöld/arany Golden Duo asztali lámpa 30cm mentazöld/arany

Duolla Golden Duo asztali lámpa 30cm mentazöld/arany, Nappali / Étkező, bársony, fém, E14, 40W, H: 30cm

A boltba
Siena asztali lámpa, firenzei stílus, 40 cm magas Siena asztali lámpa, firenzei stílus, 40 cm magas

Virág kehely alakú szaténozott üvegernyő és barna fémkeret levéldíszítéssel díszíti a firenzei stílusú Siena asztali lámpát. A fény elsősorban lefelé és az üvegárnyékon keresztül oldalra is sugárzik. Ez hangulatos kiegészítő megvilágítást biztosít.

A boltba
Titilla asztali lámpa fehér színben, belül lila árnyékolóval Titilla asztali lámpa fehér színben, belül lila árnyékolóval

A Titilla asztali lámpa egyszerű váza és ernyője is fehérre lakkozott fémből készült, virág és pillangó formájú, lyuggatott és kifelé ívelt díszítésekkel. Az ernyő belseje lila színűre lakkozott.

A boltba
Asztali lámpa Morfeo árnyékoló műanyag krém Asztali lámpa Morfeo árnyékoló műanyag krém

A Morfeo asztali lámpa krémszínű ernyője műanyagból készült, kőris színű fa szerkezettel. A henger alakú ernyőt fehérre lakkozott acélkeret tartja.

A boltba
Asztali lámpa Doma patinás Asztali lámpa Doma patinás

A DOMA gyönyörűen ívelt kerete patinás, szatén vagy sárgaréz kivitelben kapható. Ez lehetővé teszi, hogy a fehér üvegárnyékolóval ellátott DOMA számos belső térbe integrálható legyen.

A boltba
Stilo Lumetto asztali lámpa ekrü Stilo Lumetto asztali lámpa ekrü

A Stilo Lumetto asztali lámpa magas, hengeres, strukturált szövetből készült ernyője körkörös fénykibocsátást biztosít. Nagyszerű akcentus fényforrás elegáns-modern életstílusokhoz.

A boltba
Artemide Logico lámpa 44 cm füstszürke/króm Artemide Logico lámpa 44 cm füstszürke/króm

A Logico asztali lámpa ernyője valami egészen különleges: három réteg szájjal fújt üvegből készült, a középső réteg csiszolt selyemfényű felületet kapott. Ez egy hangulatos, csillogó kiegészítő világítást hoz létre. Beépített érintéses fényerőszabályzóval.

A boltba
FLOS Mini Glo-Ball T - gömb alakú asztali lámpa FLOS Mini Glo-Ball T - gömb alakú asztali lámpa

A Mini Glo-Ball T szinte univerzálisan használható, mert aligha számít, hogy milyen stílus uralkodik, vagy hogy melyik helyiségben használják. Valóban klasszikus a gyönyörű világításhoz

A boltba
Foscarini Birdie LED piccola lámpa akvamarin Foscarini Birdie LED piccola lámpa akvamarin

A természet által inspirált Birdie LED piccola asztali lámpát 2011-ben alkotta meg a milánói Ludovica Roberto Palomba tervezőpáros. A felfelé keskenyedő szár, a kúp alakú lámpabúra és az átlósan csatlakozó keresztmerevítő egy fatörzsre, egy fa tetejére és egy ágra emlékeztet, amelyen egy kismadár is helyet foglalhat. Innen kapta a Birdie a nevét. Az érintésvezérlésű fényerőszabályozó, amely lehetővé

A boltba
lámpa N°16 Perlbohne kávézacskóból készült ernyő lámpa N°16 Perlbohne kávézacskóból készült ernyő

A N°16 Pearl Bean asztali lámpa árnyékolója egy használt kávézaccból készült. A lámpát Németországban gyártják ökológiai és társadalmi felelősségvállalással, szociális projektekkel együttműködve. Textilburkolatú dugókábellel van ellátva, beépített kapcsolóval.

A boltba
Asztali lámpa Ludwig USB porttal fehér/nikkel matt Asztali lámpa Ludwig USB porttal fehér/nikkel matt

A divatos kialakítású Ludwig asztali lámpa acélvázból és vászonernyőből áll, és sokféleképpen használható az egész lakótérben, például éjjeli lámpaként. USB-csatlakozóval ellátott a mobiltelefon töltéséhez. Húzókapcsolóval felszerelve. - textil kábellel (lapos)

A boltba
GOOD & MOJO Iguazu asztali lámpa, gömb, Ø 32 cm GOOD & MOJO Iguazu asztali lámpa, gömb, Ø 32 cm

A jutából készült gömb alakú Iguazu asztali lámpa természetes hangulatot áraszt. A kerek árnyékoló teljesen természetes szálakból van szőve, és a fény a diszkrét réseken keresztül kifelé távozik. A kábelen lévő kapcsolóval működtethető.

A boltba
UMAGE Eos micro 2 az 1-ben asztali lámpa fehér UMAGE Eos micro 2 az 1-ben asztali lámpa fehér

Az Eos micro asztali lámpa kb. 500 valódi libatollból készült fehér árnyékolóval van ellátva. A háromlábú lámpaváz Tripod Base kétféleképpen összeilleszthető, és így legfeljebb 6 cm magasságban állítható. - 200 cm-es textil kábellel, beépített kapcsolóval

A boltba
UMAGE Eos mini lámpa világos kék háromlábú fehér UMAGE Eos mini lámpa világos kék háromlábú fehér

Egy pehelykönnyű asztali lámpa lágy vonalakkal és tónusokkal, amely teljesen a skandináv stílus felé hajlik, ez az Eos mini asztali lámpa. A mintegy 900 valódi libatoll az egész lámpaburát díszíti, és eltakarja az izzót, így a fény szelíd fénysugárként tör elő. Az állványkeret modern és időtlen jelleget kölcsönöz az asztali lámpának. A kábelbe épített kapcsoló kényelmes működést biztosít.

A boltba
Asztali világítás Prestwick 2 fakockával, natúr Asztali világítás Prestwick 2 fakockával, natúr

A Prestwick 2 asztali lámpa csak az izzó használatával válik teljessé, és optikailag, valamint a fény tekintetében a választás szerint változtatható. Alja egy fából készült kocka, süllyesztett E27-es foglalattal. - Az izzó nem tartozék

A boltba
Asztali világítás Alsager nemezbúrával Asztali világítás Alsager nemezbúrával

Az Alsager asztali lámpa fekete, acélból készült vázzal és világosszürke filcből készült kúp alakú ernyővel egyszerűségével inspirál - akár a nappaliban, akár éjjeli lámpaként.

A boltba
It\'s about RoMi Newport asztali világítás, fekete It's about RoMi Newport asztali világítás, fekete

A Newport egy kis, nem feltűnő asztali lámpa az íróasztalra. Megjelenését felületes gumírozott megjelenés és egymást harmonikusan kiegészítő kerek formák jellemzik. A félkör alakú ernyő egy csuklónak köszönhetően igazítható, pontosan oda irányítva a fényt, ahová szükség van rá. Kompakt méreteinek köszönhetően kis asztalokon is elfér, és a felhasznált vas anyagnak köszönhetően nagyon stabil- 2010 óta

A boltba
LED akkus asztali világítás Világűr, USB, IP44 LED akkus asztali világítás Világűr, USB, IP44

Az Universe LED-es elemes asztali lámpa sötétkék árnyékolóján különböző bolygók, hullócsillagok és űrhajók különböző színekben pompáznak. Újratölthető akkumulátorral van felszerelve, és a töltéshez szükséges USB-kábelt is tartalmazza. Mivel IP44-es védettséggel rendelkezik (fröccsenő víz elleni védelem), védett kültéri területeken is használható. Egy melegfehér LED-modul van beépítve.- Az akkumulátor

A boltba
Asztali világítás Villy textilbúrával Asztali világítás Villy textilbúrával

A Villy asztali lámpa váza fekete lakkozott acélból készült, és fa elemmel rendelkezik. Az ernyője fekete szövetből készült. A kábelbe beépített kapcsoló (be/ki) található. Egy E27 izzóhoz (nem tartozék).

A boltba
Envostar Arvid asztali lámpa fa talpú lámpaernyő fehér Envostar Arvid asztali lámpa fa talpú lámpaernyő fehér

Arvid asztali lámpa fehér gömb alakú ernyővel Az Európában gyártott Arvid asztali lámpa egy modern, természetes hatású kiegészítő fényforrás komódokhoz és éjjeliszekrényekhez. A lámpaernyő közvetlenül a tölgyfából készült kis, kerek talapzatra van helyezve. Ez egy fehérre lakkozott, acélból készült gömb alakú gömbből áll, amely ferdén felfelé irányuló fénykibocsátással van ellátva, és egy lámpafoglalatnak

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben