LeuchtNatur Arboreus dió szemcsés rozsdam. acél


104 490 Ft
  • Raktáron

Az Arboreus asztali lámpa szemet gyönyörködtető eleme a fafurnérból készült lámpaernyő, amely fém talapzaton áll. A természetes olajokkal történő kezelés kiemeli a fa egyedi szemcsézettségét, és fokozza a lámpát körülvevő hangulatot.

EAN: 4260460811851

Gyártó: LeuchtNatur

Termékleírás

Az Arboreus asztali lámpa szemet gyönyörködtető eleme a fafurnérból készült lámpaernyő, amely fém talapzaton áll. A természetes olajokkal történő kezelés kiemeli a fa egyedi szemcsézettségét, és fokozza a lámpát körülvevő hangulatot.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Vortice asztali lámpa, kerámia, fehér Vortice asztali lámpa, kerámia, fehér

A Vortice asztali lámpa egy egyszerű, világos asztali lámpa. Az enyhén ívelt kerámia talp fölött a Vortice textil ernyővel rendelkezik, amelyen keresztül a fény hangulatosan és vakításmentesen ragyog.

A boltba
Rabalux 4120 Rock Sólámpa, 19 cm Rabalux 4120 Rock Sólámpa, 19 cm

  Kényeztesse magát pihenéssel az elegáns Rabalux márkájú, Rock sólámpa segítségével, amely nem csupán egy gyönyörű lakberendezési kiegészítő... Hatásával képes ionizálni a levegőt, így jobb klímát biztosít a helyiségben. A sószikla a melegítés hatására sokkal intenzívebben működik.

A boltba
Lumina Naomi Pinza LED-es bilincslámpa alumíniumból Lumina Naomi Pinza LED-es bilincslámpa alumíniumból

A Yaacov Kaufmann által 2001-ben az olasz Lumina világítástechnikai cég számára tervezett Naomi Pinza bilincslámpa kiváló minőségű, sokoldalú, praktikus és tartós. A bilincslámpa eloxált alumíniumból készült, kapcsolóval és 3 m hosszú kábellel van felszerelve, és 1-5 cm vastagságú bútorokhoz stb. rögzíthető. A fényforrás (8,5 W LED, 3000 K) a tartozék.

A boltba
Artemide Talak Professional LED lámpa fehér Artemide Talak Professional LED lámpa fehér

A Talak Professional LED asztali lámpát a skót Neil Poulton tervezte. A lámpa hosszúkás és nagyon keskeny feje fokozatmentesen állítható magasságban, valamint elforgatható. Dimmer mellékelve

A boltba
Innolux Kupoli asztali lámpa fehér alapon Innolux Kupoli asztali lámpa fehér alapon

A Kupoli asztali lámpa lágyan szűrt fényével nyűgöz le, amelyet a fehér akril ernyő hoz létre. Eredetileg Yki Nummi tervezte az 1960-as években. Ez az időtlen design ma is rendkívül népszerű.

A boltba
Asztali lámpa Mia szürke/fehér Asztali lámpa Mia szürke/fehér

A Mia kétszínű gyapjúfilcből készült, és már csak a szokatlan felület is kellemes összhatást kölcsönöz neki. Érdekes hatást kelt az a tény is, hogy a belső és a külső részek mindegyike más-más színben pompázik. A fényforrás nem látható közvetlenül, és a közvetett fény hozzájárul a kellemes és hangulatos légkörhöz

A boltba
FLOS Lampadina LED lámpa narancs, láb fekete FLOS Lampadina LED lámpa narancs, láb fekete

A Lampadina LED-es asztali lámpa tervezője a fő hangsúlyt a világítótestre helyezte, amely szokatlan megjelenésével hívja fel magára a figyelmet. A kör alakú felületet szatírozták, a lámpa többi része átlátszó. A lámpa talpa harmonikus egységet alkot az izzóval, és minimalista, szinte ipari stílusával meggyőző.

A boltba
FLOS Miss K lámpa, szab. kapcsoló, átlátszó FLOS Miss K lámpa, szab. kapcsoló, átlátszó

A FLOS kiváló minőségű Miss K asztali lámpája PMMA-ból készült homorú, ívelt talapzatot kombinál egy opálos polikarbonátból készült serleg alakú diffúzorral és egy csonkakúp alakú, áttetsző polikarbonátból készült, alumíniumozott, strukturált felületű külső ernyővel. - Design by Philippe Starck - made in Italy - a dugókábelben lévő dimmer kapcsolóval ellátott - made in Italy

A boltba
GUBI Unbound LED asztali lámpa canvas GUBI Unbound LED asztali lámpa canvas

A márvány talapzattal és vászonból készült ernyővel ellátott Unbound asztali lámpa nagy teljesítményű LED fényforrással van felszerelve. Az árnyékoló szabadon forgatható a márvány talapzaton. Az Unbound japán ihletésű dizájnja a Space Copenhagen cégtől származik. - zsinórral ellátott fényerőszabályzóval - a Gubi (Dánia) gyártmánya

A boltba
PURE Mira LED asztali lámpa, szabályozható, fekete PURE Mira LED asztali lámpa, szabályozható, fekete

A Pure Mira LED asztali lámpa két gömbcsuklónak köszönhetően rugalmasan igazítható. A mellékelt távirányítóval a színhőmérsékletet melegről univerzális fehérre lehet változtatni, és az asztali lámpát lehet tompítani. Beépített memóriafunkcióval is rendelkezik, amelynek segítségével a Pure Mira bekapcsoláskor visszatér az utoljára kiválasztott fénybeállításhoz.

A boltba
Asztali lámpa Giardino Avorio fehér arany, Ø 30 cm Asztali lámpa Giardino Avorio fehér arany, Ø 30 cm

A Giardino Avorio a régi fehér alap és az aranyszínű dekoráció elegáns kombinációja. Időtlenül szép, klasszikus érintéssel!

A boltba
LED asztali lámpa Ritus, alumínium LED asztali lámpa Ritus, alumínium

A Ritus LED-es asztali lámpa kis talapzatú, gyűrű alakú lámpaernyővel rendelkezik: A gyűrűt egy nagy teljesítményű LED tábla világítja meg meleg fehér fénnyel, amely a talpba épített érintésvezérlővel három fokozatban tompítható.

A boltba
Coolio asztali lámpa smiley, fehér szövet ernyő Coolio asztali lámpa smiley, fehér szövet ernyő

A Coolio asztali lámpában a csonka kúp alakú textilárnyék időtlen, otthonos bája és a sárga kerámia talapzaton lévő napszemüveges, játékos smiley motívum kéz a kézben jár. Ideális kiegészítő fényforrásként és friss szemet gyönyörködtetőként, illetve gyermek- vagy tinédzserszobában.

A boltba
Aluminor Floh textil asztali lámpa Aluminor Floh textil asztali lámpa

A Floh asztali lámpa fehérre lakkozott fém talpa nagyon dekoratív kialakítású, egyik oldalán nyitott, rózsaszín részletekkel díszített. A tetején egy szürke, kötött pamutból készült árnyékoló ül. Vonzó kiegészítő fényforrás a modern berendezett nappalikban. - a kábelen lévő kapcsolóval felszerelve

A boltba
Paulmann Numis LED asztali lámpa töltéssel fehér Paulmann Numis LED asztali lámpa töltéssel fehér

A Numis LED asztali lámpa alumíniumból és műanyagból készült, és diszkrét fehér színű. A rugalmas csuklóknak köszönhetően a lámpa váza egyéni igényekhez igazítható. A fényerő szabályozása a beépített érintéses fényerőszabályzóval lehetséges. Ezenkívül a színhőmérséklet a melegtől az univerzálison át a nappali fehérig változtatható. Különleges fénypont a lámpatest talpába beépített Qi technológia. A

A boltba
Fehér LED szív White Line sókristályból Fehér LED szív White Line sókristályból

Szép, világító dekoráció a sókristály kőből készült fehér White Line szív, amelyet egy LED világít.

A boltba
Lámpa biurkowa Oregon A-1090 fehér Lámpa biurkowa Oregon A-1090 fehér

A Lámpa biurkowa Oregon A-1090 fehér egy modern és stílusos asztali lámpa, mely tökéletes kiegészítője lehet otthoni vagy irodai munkaterületednek. A fehér színű, elegáns kialakítású lámpa kiváló minőségű anyagból készült, és hosszú élettartamú LED izzóval rendelkezik. Az Oregon A-1090 lámpa rugalmas nyakának köszönhetően könnyedén beállíthatod a fény szögét és irányát, így megfelelő világítást biztosítva

A boltba
Asztali világítás Franklin, retro stílus, szürke Asztali világítás Franklin, retro stílus, szürke

A Franklin asztali lámpa vintage megjelenésű, és lendületes megjelenésével elbűvölő. Az alap és az ernyő lakkozott lágyacélból, az ívelt kar fényes krómozott fémből készült. Fényforrás számos alkalomra.

A boltba
Copacabana asztali lámpa, barna Copacabana asztali lámpa, barna

A Copacabana asztali lámpa dekoratívan ívelt kerámia talpával és fehér lámpaüveggel nyűgöz le, amely biztosítja a vakításmentes fénykibocsátást. A kábelen található kapcsolóval felszerelt - Made in Italy

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben