Lindby Djamila LED csíptetős lámpa, nikkel


14 490 Ft
  • Raktáron

A Djamila egy bilincses asztali lámpa, amely megbízható olvasólámpát biztosít, és rugalmasan mozgatható. A LED-ek megfelelően világos fényt biztosítanak energiatakarékos módon, a nikkel kivitel pedig modern megjelenést képvisel.

EAN: 4251096572650

Gyártó: Lindby

Termékleírás

A Lindby Djamila LED csíptetős lámpa elegáns és egyben praktikus megoldás lehet otthonodra vagy irodádra. A nikkel színű fényforrás modern és letisztult kialakítású, ami passzol az érintett helyiség stílusához. A lámpa rugalmas nyaka lehetővé teszi az irányított világítást, így bárhol alkalmazhatod, ahol megfelelő megvilágításra van szükség.

Az energiatakarékos LED technológia alacsony energiafogyasztással rendelkezik, ezért a lámpa hosszú távú használatra tervezett. A csíptetős kialakítás lehetővé teszi a lámpa rögzítését bármilyen felületre, így nincs szükség extra szerelvényekre. Az érintett felületet nem karcolja meg és könnyen eltávolítható.

A Lindby Djamila LED csíptetős lámpa rendkívül hasznos lehet olvasásnál, íráshoz vagy akár műhelymunkához is. Bármilyen helyzetben megbízható világítást biztosít, ami akkor is tökéletes, ha a környezet elég sötét. Erős és tartós felépítése miatt hosszú élettartamra tervezett az otthonodban. Praktikus, könnyű és elegáns, a Lindby Djamila LED csíptetős lámpa alkalmas minden otthonra. Vásárold meg most és élvezd az életre szóló élményt, amit a tökéletes fényforrás biztosít.

A Djamila egy bilincses asztali lámpa, amely megbízható olvasólámpát biztosít, és rugalmasan mozgatható. A LED-ek megfelelően világos fényt biztosítanak energiatakarékos módon, a nikkel kivitel pedig modern megjelenést képvisel.

Csíptetős lámpák

A weboldalunkon megtalálható Csíptetős lámpák alkatézise a Függőlámpák & Csillárok kategóriához tartozik. Ez a különleges lámpatest segítséget nyújt, hogy könnyedén és stílusosan megoldhassuk a világítási problémáinkat otthonunkban vagy irodánkban. Ezek a lámpák kompakt méretüknek és csíptetős kialakításuknak köszönhetően rendkívül praktikusak és sokoldalúak. Bárhova rögzíthetőek, legyen szó akár asztalról, könyvespolcról vagy éjjeliszekrényről. A csíptetős lámpák alkatézisének köszönhetően könnyedén beállíthatjuk a megfelelő pozíciót, hogy a fény oda essen, ahová szeretnénk. Lámpáink széles választékában megtalálhatók a modern és minimalisták kedvencei, valamint a retró és elegáns stílusú darabok is. Így könnyedén megtalálhatja az otthonának, irodájának vagy bármely más helyiségnek a hangulatához és stílusához illő lámpát. A különböző színű és anyagú választék segítségével biztosan megtalálhatja majd az ön számára tökéletes lámpát. Az alkatézisünk nem csak a lámpatestekből áll, hanem számos funkcionális kiegészítőt is kínál. Például állítható fejjel ellátott lámpákkal, amelyek lehetővé teszik a fény általános vagy koncentrált irányítását. Emellett néhány lámpánk dimmerrel is felszerelt, így a fényerő könnyen szabályozható az adott pillanatnak megfelelően. Weboldalunkon megtalálható termékek kiváló minőségű anyagokból készülnek, így időtálló és tartós megoldást nyújtanak. Az alkatrészek és a szerelvények pedig könnyen és biztonságosan használhatóak és rögzíthetőek. Mindezek mellett a lámpák energiatakarékos működésűek is, megszépítve a bolygónkat. A weboldalunkon egyszerűen böngészhet és rendelhet, az éppen Önnek megfelelő csíptetős lámpát alkatézisével. Árak széles skáláját kínáljuk, így mindenki számára elérhetőek vagyunk. További segítségért és információkért pedig kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeken. Válassza a Csíptetős lámpák alkatézisét a Függőlámpák & Csillárok kategóriában, és fedezze fel a világításélmény új dimenzióit otthonában vagy irodájában!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készült a Lindby Djamila LED csíptetős lámpa?

Az árnyék anyaga nikkelből készült.


Milyen színű a Lindby Djamila LED csíptetős lámpa?

A termék nikkel színű.


Mekkora a Lindby Djamila LED csíptetős lámpa mérete?

A lámpa mérete 18,5 cm x 11 cm x 46 cm.


Van-e garancia a Lindby Djamila LED csíptetős lámpára?

Igen, a termékre 2 év garancia vonatkozik.


Milyen típusú izzót lehet használni a Lindby Djamila LED csíptetős lámpában?

A lámpában már beépített LED izzó található, ami nem cserélhető.



Serpent LED csíptetős lámpa, kihajtható kar Serpent LED csíptetős lámpa, kihajtható kar

A krómszínű Serpent LED-es bilincslámpa karcsú, minimalista kialakításával nyűgöz le. Az asztallapokhoz való szorítóra egy rugalmas kar van szerelve, amely lehetővé teszi a fénysugár bármilyen irányba történő irányítását. Ezt egy diszkrét, kis fényforrás bocsátja ki a felső végén. Az asztali lámpa egy kapcsolóval könnyedén működtethető.

A boltba
Clampspots csíptetős lámpa mozgatható karral Clampspots csíptetős lámpa mozgatható karral

A Clampspots kis lámpa lámpateste olajozott tölgyfából készült. A lámpabúra fehér szövetből készült, így otthonos megjelenést kölcsönöz. A kis lámpa kényelmesen rögzíthető bármely polc vagy asztal szélére, és rugalmas karral rendelkezik, amely lehetővé teszi a fény bármilyen irányba történő irányítását.

A boltba
Lionard LED csíptetős lámpa Lionard LED csíptetős lámpa

A bilincses rögzítéssel ellátott Lionard asztali lámpa rendkívül rugalmas világítási megoldás, amely pillanatok alatt rögzíthető az asztal vagy a polc szélére.

A boltba
Lindby LED-es csíptethető asztali lámpa Milow, fehér, fém, 36 cm magas Lindby LED-es csíptethető asztali lámpa Milow, fehér, fém, 36 cm magas

A Milow LED-es bilincslámpa fehér színű, és hattyúnyakkal rendelkezik a fényfej kényelmes beállításához. A modern életterek kiváló kiegészítője, amely számos helyre rögzíthető.

A boltba
Lindby Binera LED csíptetős lámpa dimmer. Lindby Binera LED csíptetős lámpa dimmer.

A Binera LED asztali lámpa asztali rögzítővel felszerelve mindenhol használható, ahol kevés a hely. A polcra vagy az asztallapra rögzítve meleg fehér fényt bocsát ki, amelynek fényereje érintőkapcsolóval állítható.

A boltba
Csíptetős l. Krampo Retro, hajlékony karral fehér Csíptetős l. Krampo Retro, hajlékony karral fehér

A Krampo Retro bilincslámpa rugalmas karral rendelkezik, amely különböző irányokba állítható. Használható éjjeli lámpaként vagy asztali lámpaként. A lámpa kényelmesen be- és kikapcsolható a kábelen található kapcsolóval

A boltba
Hygge Comfort light Retro csíptetős lámpa, fekete Hygge Comfort light Retro csíptetős lámpa, fekete

A Hygge Comfort light Retro bilincslámpa fémből készült, és teljesen fekete külsővel rendelkezik. A lámpaernyő belseje nemes aranyszínű. A rugalmas kar lehetővé teszi a fény pozíciójának egyéni beállítását, a kábelen lévő kapcsolóval pedig kényelmesen be- és kikapcsolható a fény

A boltba
Rögzítő fény Alice, 1 égős Rögzítő fény Alice, 1 égős

Az ALICE sokféleképpen használható munkahelyi világításként, de dekoratív világításként is

A boltba
HAY Noc Clamp LED csíptetős lámpa, fehér HAY Noc Clamp LED csíptetős lámpa, fehér

A Noc Clamp egy univerzális bilincslámpa, amelynek fazettált ernyője öntött alumíniumból készült. Maratott alumínium tengelye és bilincse két állítási pontot kínál, így a lámpa az asztallapra, polcokra vagy az ágy fejrészére rögzíthető. A bilincslámpa 300 cm hosszú kábellel van ellátva, beépített kapcsolóval, és egy E14-es foglalatú LED-lámpával van felszerelve.

A boltba
Lumina Naomi Pinza LED-es bilincslámpa alumíniumból Lumina Naomi Pinza LED-es bilincslámpa alumíniumból

A Yaacov Kaufmann által 2001-ben az olasz Lumina világítástechnikai cég számára tervezett Naomi Pinza bilincslámpa kiváló minőségű, sokoldalú, praktikus és tartós. A bilincslámpa eloxált alumíniumból készült, kapcsolóval és 3 m hosszú kábellel van felszerelve, és 1-5 cm vastagságú bútorokhoz stb. rögzíthető. A fényforrás (8,5 W LED, 3000 K) a tartozék.

A boltba
MAULexplore LED csíptetős lámpa, dimm., fehér MAULexplore LED csíptetős lámpa, dimm., fehér

A MAULexplore dimmelhető LED-es bilincses lámpatestet 1-6,3 cm-es rögzítési tartományra tervezték, és variálhatóan rögzíthető asztallapokhoz vagy polcokhoz. A rugalmas, dönthető és elforgatható karnak és a szintén dönthető és elforgatható fejnek köszönhetően a fény iránya teljesen testre szabható. - ideális fényforrás műhelyek, laboratóriumok, műtermek és műszaki területek számára - háromdimenziósan

A boltba
MAULstudy bilincslámpa, piros MAULstudy bilincslámpa, piros

A MAULstudy 0-5,5 cm-es befogási tartományban van felszerelve, és variálhatóan rögzíthető asztallapokhoz vagy polcokhoz. A hajlékony, dönthető és elforgatható karnak és a szintén dönthető és elforgatható árnyékolónak köszönhetően a fény iránya teljesen testre szabható. A fényforrás nem tartozék - Minden irányban rugalmasan állítható - Ideális fényforrás magán- és professzionális használatra - A tápkábelbe

A boltba
MAULstudy bilincslámpa, ezüst MAULstudy bilincslámpa, ezüst

A MAULstudy 0-5,5 cm-es befogási tartományban van felszerelve, és variálhatóan rögzíthető asztallapokhoz vagy polcokhoz. A rugalmas, dönthető és elforgatható karnak és a szintén dönthető és elforgatható árnyékolónak köszönhetően a fény iránya teljesen egyénre szabható. A fényforrás nem tartozik a szállítási terjedelemhez. - rugalmas beállítás minden irányban - Ideális fényforrás magán- és professzionális

A boltba
Fényes csíptetős lámpa Clone fehér Fényes csíptetős lámpa Clone fehér

A rugalmas Clone gyönyörű kialakítással és sokféle felhasználási lehetőséggel ragyog. A praktikus rögzítő eszköz lehetővé teszi, hogy a Clone bárhol használható legyen, ahol szükség van rá.

A boltba
Fényes csíptetős lámpa Clone fekete Fényes csíptetős lámpa Clone fekete

A rugalmas Clone gyönyörű kialakítással és sokféle felhasználási lehetőséggel ragyog. A praktikus rögzítő eszköz lehetővé teszi, hogy a Clone bárhol használható legyen, ahol szükség van rá.

A boltba
LED csíptetős világítás Mira, rugalmas kar, nikkel LED csíptetős világítás Mira, rugalmas kar, nikkel

A rugalmas libikókának köszönhetően a Mira LED-es bilincslámpa rugalmas fényforrás az íróasztalhoz vagy a nappaliban történő olvasáshoz.

A boltba
LED csíptetős asztali világítás Adda, fehér 3 dimm LED csíptetős asztali világítás Adda, fehér 3 dimm

Az Adda LED-es bilincses asztali lámpa praktikus társ a mindennapokban. Egyszerűen az asztallaphoz kell rögzíteni, és a dugókábel segítségével csatlakoztatni kell egy konnektorhoz. Az Adda sokoldalúan használható: pl. az otthoni irodában vagy a nappaliban. Beépített fényerőszabályzó: 3 fokozatban szabályozható.

A boltba
Jyla csavaros bilincses lámpa, fehér, lencse, 4,200 K Jyla csavaros bilincses lámpa, fehér, lencse, 4,200 K

A csavaros rögzítőnek köszönhetően a Jyla bilincslámpa sokféleképpen elhelyezhető - csak egy közeli foglalatra van szükség. A lámpát például asztalokra, polcokra vagy ablakpárkányokra lehet felszerelni. Az elforgatható csavar lehetővé teszi, hogy a bilincset a felület egyedi vastagságához igazítsa. A Jyla rugalmas karral is rendelkezik, így a lámpa iránya az egyéni igényekhez igazítható. Az univerzális

A boltba
Jyla bilincses lámpa, fehér, lencse, 3000K, hajlékony karral Jyla bilincses lámpa, fehér, lencse, 3000K, hajlékony karral

A Jyla bilincslámpa vasból készült, és egy hozzá illő GX53 fényforrással van ellátva. Ez melegfehér fényt generál, és három fokozatban dimmelhető.

A boltba
LIGHTME asztali lámpa Powerlens Flex, bilincs, titán színű LIGHTME asztali lámpa Powerlens Flex, bilincs, titán színű

Powerlens Flex asztali lámpa praktikus rögzítővel A Powerlens Flex asztali lámpa különösen praktikus mindazok számára, akik nem akarnak helyet pazarolni az asztalukon egy nagyméretű lámpatalppal. A Powerlens Flex egy bilincs segítségével rögzíthető az íróasztalhoz. A lámpatest polcokhoz vagy más táblákhoz is rögzíthető, a lámpatest karja pedig rugalmas, így a fényt igény szerint lehet irányítani. A

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben