Lindby Narima LED mennyezeti lámpa, 4 000 K, Ø80cm


71 490 Ft
  • Raktáron

A Narima LED-es mennyezeti lámpa diszkrét megjelenésével és univerzális fehér fényszínével számos helyiség fényforrása kereskedelmi és magánterületeken.

EAN: 4251096579543

Gyártó: Lindby

Termékleírás

A Narima LED-es mennyezeti lámpa diszkrét megjelenésével és univerzális fehér fényszínével számos helyiség fényforrása kereskedelmi és magánterületeken.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Golden Roller mennyezeti lámpa Ø60cm menta/arany Golden Roller mennyezeti lámpa Ø60cm menta/arany

A Golden Roller mennyezeti lámpa mentazöld bársony árnyékolójával friss színt visz bármelyik lakótérbe. Belseje aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen visszaverődik, hanem meleg csillogást is kölcsönöz.

A boltba
Ferreros négy izzós LED mennyezeti lámpa Ferreros négy izzós LED mennyezeti lámpa

A Ferreros LED-es mennyezeti lámpa melegfehér fényével és nagy, 3360 lumenes fényáramával világos megvilágítást biztosít. Időtlen formatervezésének és fehér színvilágának köszönhetően szinte bármilyen helyiségbe és berendezési stílusba illik.

A boltba
Lindby Mirco LED alu mennyezeti lámpa szögl 32cm Lindby Mirco LED alu mennyezeti lámpa szögl 32cm

A Mirco LED-es mennyezeti lámpa négyzet alakú, alumínium kerettel és lépcsőzetes kialakítással rendelkezik. A LED-ek megbízhatóan világos fényt biztosítanak alacsony energiafogyasztás mellett.

A boltba
Lindby Yareli LED mennyezeti lámpa, ezüstszürke Lindby Yareli LED mennyezeti lámpa, ezüstszürke

Yareli LED mennyezeti lámpa ezüstszürke színben Stepdim funkcióval A Yareli ötvözi a praktikus és modern funkciókat. Vasból és alumíniumból készült, elegáns ezüstszürke kivitelben. A kerek mennyezeti tartó három ívelt merevítőt hordoz, amelyek elrendezésükkel érdekes formát hoznak létre, és állandóan beépített LED-ekkel vannak felszerelve. A LED-ek fényereje tompítható. A fali kapcsoló segítségével

A boltba
Dekor Walther Conect LED mennyezeti lámpa Ø26cm fekete Dekor Walther Conect LED mennyezeti lámpa Ø26cm fekete

A Conect LED mennyezeti lámpatest lapos, kerek henger alakú, keskeny acélkerettel és szatírozott üvegből készült szórófejjel. A meleg fehér fényű LED-ek fénykibocsátása fázisvágó dimmerrel külsőleg szabályozható. - Védelmi osztály: IP44

A boltba
Giotto LED mennyezeti lámpa, két égő, fehér Giotto LED mennyezeti lámpa, két égő, fehér

A Giotto kétlámpás LED-es mennyezeti lámpa modern dizájnjával és diszkrét jelenlétével nyűgöz le. Így számos berendezési változattal kombinálható, és minden helyiségben hangulatos megvilágítást biztosít. - dimmelhető

A boltba
Knikerboker Hué LED mennyezeti lámpa 8x15cm arany levéllel Knikerboker Hué LED mennyezeti lámpa 8x15cm arany levéllel

A Hué LED-es mennyezeti lámpa acéltestének aszimmetrikus kialakítása nagyon dinamikus benyomást kelt. Kézi aranyozású. Olaszországban készült.

A boltba
Mira - Tiffany stílusú mennyezeti lámpa Mira - Tiffany stílusú mennyezeti lámpa

A Mira gyönyörűen kidolgozott Tiffany stílusban. A különböző természetes árnyalatú üvegárnyékoló vakításmentes fényt biztosít.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Akina távirányítóval LED mennyezeti lámpa Akina távirányítóval

A LED-es mennyezeti lámpa a beállítási lehetőségeknek köszönhetően sokoldalúan használható. A fényerő, a színhőmérséklet és az éjszakai fény a mellékelt távirányítóval szabályozható.

A boltba
Üveg mennyezeti lámpa Flush Flower, Ø 30cm Üveg mennyezeti lámpa Flush Flower, Ø 30cm

A Flush Flower üveg mennyezeti lámpa fehér matt üvegből áll, amely apró kristálylevél díszítéssel ellátott virágmotívummal van ellátva. Különösen dekoratív, és különböző lakóterekben használható, például a nappaliban vagy az előszobában

A boltba
Prios Aureka LED mennyezeti lámpa, érzékelő, 33 cm Prios Aureka LED mennyezeti lámpa, érzékelő, 33 cm

Az Aureka egy LED-es mennyezeti lámpa, amely süllyesztett és felszíni szerelésre egyaránt alkalmas. Kerek formája és fehér felülete teljesen időtálló, a fény színe pedig a felszerelés előtt DIP-kapcsolóval állítható. Ez teszi a mennyezeti lámpát multifunkcionális tehetséggé, amely sokféleképpen használható mind magán-, mind kereskedelmi célokra. Beépített érzékelővel: hatótávolság 4-6 méter, a fény

A boltba
Prios Artin LED mennyezeti lámpa, kerek, 22 cm Prios Artin LED mennyezeti lámpa, kerek, 22 cm

Az Artin LED mennyezeti lámpa IP65 védettségű, ezért fürdőszobában is használható. A házon található DIP-kapcsoló segítségével a fény színe megváltoztatható, így a lámpát tökéletesen a saját igényeihez igazíthatja. Ez a lámpatest kereskedelmi felhasználásra is alkalmas.

A boltba
LeuchtNatur Discus mennyezeti lámpa 35cm pala kő LeuchtNatur Discus mennyezeti lámpa 35cm pala kő

A Discus mennyezeti lámpatest lámpaernyője ostyavékony pala furnérból készült. A forma szándékosan minimalista, mert a hangsúly a különleges anyagon van. A lámpát Bajorországban gyártják, figyelembe véve különböző környezetvédelmi szempontokat, például a műanyagról való lemondást.

A boltba
Pesaro mennyezeti lámpa üvegbúrával, 3 izzós Pesaro mennyezeti lámpa üvegbúrával, 3 izzós

A háromlámpás Pesaro mennyezeti lámpa egymásba fonódó, matt nikkelezett fémkerettel, valamint három különböző színű, kék, borostyánszínű és füstszürke üveggel gyönyörködtet. Nagyszerű világítási hangulatot teremt.

A boltba
LED mennyezeti világítás Circus, 3 000 K, szatén LED mennyezeti világítás Circus, 3 000 K, szatén

Az alumíniumból készült Circus LED mennyezeti lámpatestet egy sima, lakkozott acélból készült baldachin tartja. A kanyargós és megfelelően lakkozott gyűrű külső oldalán melegfehér LED-ek vannak beépítve. Ez utóbbiakat szilikonból készült burkolat védi.

A boltba
Euluna görgős takaró, szövetárnyalat rózsaszín, Ø 40 cm Euluna görgős takaró, szövetárnyalat rózsaszín, Ø 40 cm

A Roller mennyezeti lámpa rózsaszín textilárnyékolóval rendelkezik, amely szokatlan színkialakításával alkalmas például gyermek- vagy tinédzserszobában való használatra. Ezenkívül egy megfelelően berendezett előszobai részen, valamint a hálószobában vagy a nappaliban is használható. A fényt vakításmentesen bocsátja ki a padlóra és a mennyezet felé.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Martha falemezzel, 2 izzós Mennyezeti spotlámpa Martha falemezzel, 2 izzós

A Martha mennyezeti lámpa mennyezeti tartóján egy dekoratív falap található, amelyből két kis kar állítható E27-es foglalattal nyúlik a szobába. Ezekre bármilyen izzó felszerelhető.

A boltba
Mennyezeti világítás Denar, 6 izzós, fekete/szürke Mennyezeti világítás Denar, 6 izzós, fekete/szürke

A Denar egy hosszúkás, merev felfüggesztésű mennyezeti lámpa, amelynek vázát matt fekete színben tervezték, aranyszínű hangsúlyokkal. A három merevítőrúdra szerelt üveggömbök szürkére színezettek, és belül arany foglalatokkal vannak ellátva. A hat lámpatest nagy helyiségeket is megvilágít, és különösen szépen mutat izzólámpákkal (nem tartozék).

A boltba
Artemide Pirce LED mennyezeti lámpa, 3,000 K, arany színben Artemide Pirce LED mennyezeti lámpa, 3,000 K, arany színben

A Pirce LED mennyezeti lámpát Guiseppe Maurizio Scutellà tervezte az Artemide cég számára. Különleges kialakításának köszönhetően, amelyet a középpont felé optikailag lejtő, organikusan formált alumíniumgyűrűk alkotnak, egyedi megjelenést és varázslatos fényhatást ér el a helyiségben.

A boltba
Mennyezeti lámpa Herti 67146 LED PL1 Mennyezeti lámpa Herti 67146 LED PL1

A Mennyezeti lámpa Herti 67146 LED PL1 egy modern és elegáns világítótest, amely a nappalid vagy hálószobád díszévé válhat. Ez a lenyűgöző mennyezeti lámpa a legújabb LED technológiát használja, így energiatakarékos és hosszú élettartamú megoldást biztosít. A Herti 67146 LED PL1 a letisztult, minimalista dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik az otthonod bármilyen belső tereibe. A szögletes

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben