Lógó lámpa Fellini MR-756 1 izzó Ø 38 cm fekete


22 990 Ft
  • Raktáron

A Fellini MR-756 függőlámpa fekete színű ernyője fémből készült. Számos párhuzamos merevítőelem alkot egy kerek gömböt.

EAN: 8681875641585

Gyártó: Opviq

Termékleírás

A Fellini MR-756 függőlámpa fekete színű ernyője fémből készült. Számos párhuzamos merevítőelem alkot egy kerek gömböt.

Függőlámpák & Csillárok

Az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal azoknak szól, akik szeretnék frissíteni otthonuk belső világítását. Az oldal számos függőlámpát és csillárt tartalmaz, különböző stílusokban és anyagokból készült modellekkel. Az oldal célja az, hogy segítse az ügyfeleket a megfelelő lámpatest kiválasztásában, és hogy bemutassa az alkatrészeket, amelyek lehetővé teszik a felújítást vagy a javítást. Az oldal indulása óta folyamatosan terjeszkedett, és ma már elérhetőek az újabb és modernebb fajták is, amelyek segítségével az emberek még egyedibbé, még különlegesebbé tehetik az otthonukat. A kiválasztás során az ügyfeleknek lehetőségük van válogatni egy széles kínálatból, amely nemcsak a különböző stílusokat, hanem az árakat és minőségeket is tartalmazza. Az oldal helyet biztosít az azonosítót jelző fajtainformációknak, amelyek megkönnyítik a vásárlók munkájának megszervezését, és segítenek abban, hogy a vásárlók megértsék a termékek jellemzőit. Az oldalon megtalálhatóak azok az elemek is, amelyek az egyes lámpatestek karbantartásához szükségesek, mint például a láncok, a vezetékek, vagy az izzók. Az oldal látogatói elektronikus leveleken keresztül is felvehették a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, akik a megrendelési folyamat során is segítséget nyújtottak. Az oldal állandóan frissül, így bármikor lehetőség nyílik a legújabb lámpatestek megtekintésére, vagy akár az alkatrészek megrendelésére. Az oldalon az adatok titkosítva vannak, így semmilyen kár nem fog történni a megrendelő adataival. Összefoglalva tehát, az Függőlámpák & Csillárok alkatésziséhez tartozó weboldal minden olyan vásárló számára ideális, akik kényelmes online vásárlást keresnek egy széles kínálatban, segítenek a belső világításuk divatosabbá, különlegesebbé tételében, és megfelelően karban tartani az otthonuk falain felállított csodás lámpatesteket.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Bela fa függő lámpa, Ø 47 cm Bela fa függő lámpa, Ø 47 cm

A Bela függőlámpa árnyékolójának merevlemezből készült merevlemezből készült, ami modernsége ellenére kellemesen természetes hatást kelt. Csodálatos világítás az étkezőasztalhoz.

A boltba
Lindby Rozalie függő lámpa, lámpás, fekete Lindby Rozalie függő lámpa, lámpás, fekete

A Rozalie függőlámpa egy nosztalgikus lámpára hasonlít, fekete felülete és buborékos szerkezetű üvegbetétje gyönyörű, összehangolt hatást kölcsönöz az egész megjelenésnek.

A boltba
Lindby Chaby függő lámpa betonhatású, 3 izzós Lindby Chaby függő lámpa betonhatású, 3 izzós

A Chaby függőlámpa nagyon érdekesen néz ki a középen csomóba csavart kenderből készült kötéllel, valamint a vasból készült ernyővel és baldachinnal beton megjelenésű. A kötél 2 cm vastag.

A boltba
EVA Solo Clover függő lámpa Ø 35 cm fekete EVA Solo Clover függő lámpa Ø 35 cm fekete

A Clover függőlámpa kialakítása egyszerre modern és ipari, így sokoldalú fényforrássá teszi. A fényt célzottan bocsátja ki a lefelé nyíló alumínium árnyékoló

A boltba
Hagyományos hajó függő lámpa vászon fehér/kék Hagyományos hajó függő lámpa vászon fehér/kék

A Traditionsschiff függőlámpa hengeres ernyője egy használt vitorlából van kivágva. A színes cikkcakkos varrás és a gyapjúszállal készült kis embléma dekoratív hatású. A függőlámpa Németországban készül, szociális projektekkel együttműködve. Textil kábellel és porszórt acéllemezből készült előtetővel felszerelve.

A boltba
LED függőlámpa Materica fénysugár 150 cm beton LED függőlámpa Materica fénysugár 150 cm beton

A Materica LED-es függőlámpa egyszerű alapformája ellenére a Materica LED-es függőlámpa modern, magas színvonalú nappalikba és társalgókba is alkalmas. Az alul elhelyezett LED-csíknak köszönhetően a dizájner lámpa közvetlen fényforrássá válik.

A boltba
Retina függő lámpa Retina függő lámpa

A RETINA kellemes fényerőt és vidéki házi hangulatot biztosít stílusos módon, fehér kerámia árnyékolóval, hálós megjelenéssel és láncos felfüggesztéssel.

A boltba
LE KLINT Cylinder függő lámpa, Ø29 cm LE KLINT Cylinder függő lámpa, Ø29 cm

A világos, hívogató jellegű szobavilágításhoz a Cylinder sorozat kézzel hajtogatott árnyékolóval ellátott függőlámpái, amelyeket a fekete pácolt tölgyfából készült, fém részletekkel díszített felfüggesztés hangsúlyoz. - a KLINT Design Team alkotása - kábel textilbevonatú, sötétszürke színben

A boltba
Függő lámpa Costa Rica, négy izzós, átlátszó Függő lámpa Costa Rica, négy izzós, átlátszó

A Costa Rica függőlámpa négy tölcsér alakú, szájfúvott üvegből készült, bordázott szerkezetű ernyővel rendelkezik. Az árnyékolók egy sorban vannak rögzítve egy 1 m hosszú, fémből készült baldachinhoz. A lámpatest hosszúkás iránya miatt különösen alkalmas hosszú étkezőasztal vagy pult megvilágítására.

A boltba
Soda függőlámpa rózsaszín üvegárnyékolóval Ø 15cm Soda függőlámpa rózsaszín üvegárnyékolóval Ø 15cm

A Soda függőlámpa kompakt, hengeres ernyője rózsaszínű üvegből készült. Szájjal fújták, és gyönyörű buborékhatással tervezték, amely a kézi gyártási folyamat miatt lámpatestenként kissé eltérhet, és minden egyes lámpatestet egyedivé tesz. Az ernyő egy textilborítású, fonott kábelen lóg a baldachinról. A Soda függőlámpa több azonos vagy különböző méretű lámpából álló együttesként is nagyon vonzóan mutat,

A boltba
UMAGE Asteria medium LED függő lámpa s.réz piros UMAGE Asteria medium LED függő lámpa s.réz piros

Az Asteria LED-es függőlámpa lenyűgöző futurisztikus dizájnnal rendelkezik. A beépített LED-panel kellemes, meleg fehér fényt bocsát ki a hangulatos környezetért. 200 cm-es fekete textil kábellel. - dimmelhető

A boltba
UMAGE Hazel Mini függesztéklámpa, fehér, Ø 22 cm UMAGE Hazel Mini függesztéklámpa, fehér, Ø 22 cm

A Hazel LED-es függőlámpa fehér, kerek, sárgaréz színű ernyőből áll. A gyönyörű színkontraszt egyszerre modern és nemes. - dimmelhető külső dimmerrel

A boltba
Kundalini Kushi függő lámpa Ø 43 cm fekete/fehér Kundalini Kushi függő lámpa Ø 43 cm fekete/fehér

A Kushi függőlámpa ernyője kézzel készített, kétrétegű üvegből készült. Az üvegárnyékolót átszúró, lakkozott fémrúd szolgál rögzítésként.

A boltba
FLOS KTribe S1 függő lámpa, ezüst FLOS KTribe S1 függő lámpa, ezüst

A KTribe S1 a klasszikus formát ötvözi a modern extrákkal. A PMMA-ból készült külső árnyékoló ezüstszínű fémezésű, belül pedig egy második, fehér kivitelű árnyékoló biztosítja a fény diffúzabb terjedését

A boltba
Foscarini Allegretto Vivace függő lámpa, réz Foscarini Allegretto Vivace függő lámpa, réz

Az Allegretto Vivace függőlámpa finom, rézszínű fémszálakból áll, amelyek gyönyörű fény- és árnyékhatásokat keltenek a szobában. Az árnyékoló felülről lefelé kissé keskenyedik, és az alján további, alulról lefelé szélesedő merevítők találhatók. Az izzótartó a lámpatest tetején található, így a fény a padló felé irányul. Az Allegretto Vivace alkalmas például arra, hogy a nappali vagy az étkezőasztal

A boltba
Kötél függőlámpa papírból, barna, Ø 38 cm Kötél függőlámpa papírból, barna, Ø 38 cm

A Rope függőlámpa tökéletes társ a nappaliba vagy az étkezőbe. Különleges, papírból készült lámpaernyővel rendelkezik, és megfelelő lámpákkal szerelhető fel.

A boltba
Brasil függőlámpa, sárga, öt izzós Brasil függőlámpa, sárga, öt izzós

A sárga Brasil függőlámpa PVC műanyagból készült. Öt lefelé néző foglalata kis csonka kúpokban található, amelyek kötegben lógnak a kis baldachinról. A nyitott kialakításnak köszönhetően ideálisak a dekoratív E27-es lámpák (5 x max. 60 W egyenként, exkluzív).

A boltba
Függő világítás Mose, 1 izzós magasság 25 cm arany Függő világítás Mose, 1 izzós magasság 25 cm arany

A Mose függőlámpa ernyője szájjal fújt üvegből készült, és fehér színű, így a fény minden oldalról és vakítás nélkül kibontakozhat. A kerek forma és a vonzó színkialakítású hengeres foglalat igazi szemet gyönyörködtetővé teszi!

A boltba
Lógó világítás Marley esztergált acélból, réz Lógó világítás Marley esztergált acélból, réz

A Marley függőlámpa csavart acélból készült, egyszínűre lakkozott ernyője GU10-es izzóhoz készült (nem tartozék). Egy hengeres baldachinon függ, amely azonos színűre lakkozott és szintén acélból készült.

A boltba
Lógó világítás Tel 6726, Ø50cm fekete decentrális Lógó világítás Tel 6726, Ø50cm fekete decentrális

A Tel 6726 függőlámpa árnyékolója karcsú, fekete fémszálakból áll, közepén a foglalattal. A decentralizált rögzítési pontnak köszönhetően a függőlámpa magassága és pozíciója állítható.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben