LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete


7 890 Ft
  • Raktáron

>

EAN: 8586014496012

Gyártó: LONGUS

Termékleírás

A LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom fekete egy kiváló minőségű, megbízható és könnyen használható alkatrész, amely nagyszerű választás lehet magas nyomású rendszerekhez. Az alkatrész alumíniumból készült, ami nagy ellenállást biztosít a korrózió és a kezelési nehézségek ellen.

A hivopre rendszer jellemzője, hogy magas hatásfokkal mélyíti a fúvókák hatását. Így a Longus-Hivopre ALU-T 80/120 clever s manometrom fekete a fúvókák kiváló minőségű javítását teszi lehetővé, amelynek eredményeként a rendszer hatékonyabban működik.

A clever s manometrom segítségével a nyomás ellenőrzése rendkívül egyszerűvé válik. A pontos és megbízható méréseket a könnyen olvasható kijelző segítségével ellenőrizheti. Az alkatrész nagy pontosságú és megbízható nyomásmérővel rendelkezik, ezért lehetővé teszi a szakszerű beállítást és vezérlést.

A fekete kivitel a Longus-Hivopre ALU-T 80/120 clever s manometrom felett elegánssá teszi, és azt jelzi, hogy minőségi és megbízható alkatrészre vonatkozik a garancia.

Ha az Ön rendszere magas nyomású és hatékonyabb működést igényel, akkor a Longus-Hivopre ALU-T 80/120 clever s manometrom fekete az ideális választás lehet. Az alkatrész kiváló lehetőséget kínál a hatékonyabb rendszerműködésre és a kiváló minőségű javításra. Ne habozzon hát, vásároljon egyet még ma!

>

Funkcionális rövidnadrág

A Funkcionális rövidnadrág alkatézisének weboldala a modern és dinamikus férfiak számára lett kifejlesztve, akik szeretnének kényelmes és funkcionális viseletet viselni mindennapi tevékenységeik során. Ez a különleges rövidnadrág tökéletes választás mind a sportoláshoz, mind a szabadidős tevékenységekhez, valamint a mindennapokhoz. A weboldal célja, hogy bemutassa a Funkcionális rövidnadrág alkatézisét és részletes információkat nyújtson a termék jellemzőiről és előnyeiről. A látogatók megismerhetik az anyagösszetételt, a rendelkezésre álló színeket és méreteket, valamint az ergonomikus kialakítást, ami ideális mozgásszabadságot biztosít minden tevékenység során. A weboldal letisztult és felhasználóbarát designnal rendelkezik, mely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy könnyedén megtalálják a keresett információkat. Az intuitív navigációval könnyen áttekinthetik a termék jellemzőit és tulajdonságait. A termékekről szóló részletes leírások mellett, a weboldal kínál néhány szemléletes képet vagy videót, amelyeken a Funkcionális rövidnadrágot viselő férfiak bemutatják a termék sokoldalúságát és stílusát. Az ügyfelek egy egyszerű és felhasználóbarát online rendelési folyamaton keresztül vásárolhatják meg a Funkcionális rövidnadrágot. A weboldal tartalmazza a termék árát, valamint részletes információkat a fizetési és szállítási lehetőségekről. Az ügyfélrendszer lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy nyomon kövessék a rendelésüket és kapcsolatba lépjenek az ügyfélszolgálattal, ha bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel. A weboldal továbbá tartalmaz egy részt, ahol a vevők értékelhetik és megoszthatják tapasztalataikat a Funkcionális rövidnadrágról. Ez a visszajelzés ad lehetőséget a látogatóknak, hogy megtudják más ügyfelek véleményét a termékről, és ezáltal döntésük megalapozottabb legyen. Összességében a Funkcionális rövidnadrág alkatézisének weboldala célja, hogy egy tökéletes platformot nyújtson a férfiak számára, hogy felveszik ezt a kényelmes és funkcionális viseletet. A weboldal részletes információkat és vizuális anyagokat kínál, hogy a látogatók beleszagolhassanak a termék stílusába és minőségébe. Az egyszerű rendelési folyamat és az ügyfélszolgálati támogatás pedig garantálja a vásárlók elégedettségét és bizalmát a weboldalban és a Funkcionális rövidnadrágban.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Szín Fekete
Nem Unisex
Szezon tavasz/nyár
Sport Kerékpározás
Kiemelt Hűségárak
Súly 0.191000
Season SS22
Milyen típusú termék a LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete?

A LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete egy nyomásmérő eszköz, amelyet levegőnyomás, víznyomás vagy egyéb folyadékok nyomásának mérésére lehet használni.


Milyen nyomástartományban használható a LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete?

A LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete nyomástartománya 0-10 bar, azaz 0-150 psi.


Milyen anyagból készült a LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete?

A LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete alumíniumból készült, kerámia tárcsával.


Milyen méretű a LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete?

A LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete átmérője 80 mm, a mélysége pedig 120 mm.


Hogyan kell használni a LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete-t?

A használati utasítás részletesen le van írva a szerelési útmutatóban, amely a csomagban található. Általánosságban elmondható, hogy a manométer csatlakoztatása előtt meg kell győződni arról, hogy a vezető csőrendszer és a csatlakozó komponensek megfelelően vannak-e felszerelve, majd a manométert a helyére kell illeszteni és meghúzni a csavarokat, hogy rögzítse. Ezután meg lehet kezdeni a nyomásolvasásokat.


Milyen garanciát kínál a LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete?

A LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete a vásárlástól számított 1 év garanciával rendelkezik.



ANTA-Shorts-WOMEN-862125506-1-Pale Aqua Blue Kék M ANTA-Shorts-WOMEN-862125506-1-Pale Aqua Blue Kék M

>

A boltba
ACTIVE LIFE-Shorts-MEN-852125510-2-Checkerboard Grey Szürke L ACTIVE LIFE-Shorts-MEN-852125510-2-Checkerboard Grey Szürke L

>

A boltba
ACTIVE LIFE-Woven Shorts-WOMEN-Basic Black/pink fruit-862025527-2 Fekete L ACTIVE LIFE-Woven Shorts-WOMEN-Basic Black/pink fruit-862025527-2 Fekete L

>

A boltba
UNDER ARMOUR-UA SpeedPocket 7Short II-BLK Fekete XL UNDER ARMOUR-UA SpeedPocket 7Short II-BLK Fekete XL

>

A boltba
UNDER ARMOUR-UA Woven Emboss Shorts-RED-1361432-690 Piros L UNDER ARMOUR-UA Woven Emboss Shorts-RED-1361432-690 Piros L

>

A boltba
ANTA-Shorts-862225506-2-SS22_Q2-Basic Black/Ice Crystal Violet Fekete M ANTA-Shorts-862225506-2-SS22_Q2-Basic Black/Ice Crystal Violet Fekete M

Anta női rövidnadrág. A fekete rövidnadrágot lila csík díszíti. A futónadrágot különböző színű sportpólókkal kombinálhatod. A futónadrág nem csak divatos megjelenésű, de jó funkcionalitással is kedveskedik. A futónadrág kiváló légáteresztő képességet biztosít. A női futónadrág a nagy mobilitás garanciája. A futónadrág kellemes anyaggal örvendezteti meg Önt, amely biztosítja a kényelmet az edzés során.

A boltba
ANTA-Shorts-862225506-2-SS22_Q2-Basic Black/Ice Crystal Violet Fekete S ANTA-Shorts-862225506-2-SS22_Q2-Basic Black/Ice Crystal Violet Fekete S

Anta női rövidnadrág. A fekete rövidnadrágot lila csík díszíti. A futónadrágot különböző színű sportpólókkal kombinálhatod. A futónadrág nem csak divatos megjelenésű, de jó funkcionalitással is kedveskedik. A futónadrág kiváló légáteresztő képességet biztosít. A női futónadrág a nagy mobilitás garanciája. A futónadrág kellemes anyaggal örvendezteti meg Önt, amely biztosítja a kényelmet az edzés során.

A boltba
LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete LONGUS-HIVOPRE ALU-T 80/120 clever s manometrom Fekete

>

A boltba
FIVE SEASONS-JULIE SHORTS W-GRAPE LEAF Zöld L FIVE SEASONS-JULIE SHORTS W-GRAPE LEAF Zöld L

Öt évszakos női rövidnadrág. A turista rövidnadrág, amelybe már az első túrán beleszeret, jó társ lehet hétvégi kirándulásain, miközben turisztikai szépségeket fedez fel. A rövid erdei rövidnadrág oldalán állítható tépőzáras pánt található a derékrészen, ami megkönnyíti a méretállítást. Ezeknek a hegyi rövidnadrágoknak az anyaga rendkívül légáteresztő, így az utazás során végig kényelmesen érezheti

A boltba
UNDER ARMOUR-Play Up Shorts 3.0-GRY Szürke S UNDER ARMOUR-Play Up Shorts 3.0-GRY Szürke S

>

A boltba
UNDER ARMOUR-UA Launch SW 7WM Short-BLU Kék S UNDER ARMOUR-UA Launch SW 7WM Short-BLU Kék S

>

A boltba
4F-WOMENS TERRAIN SHORTS SKDTR060-50S-DARK VIOLET Lila XS 4F-WOMENS TERRAIN SHORTS SKDTR060-50S-DARK VIOLET Lila XS

>

A boltba
4F-WOMENS TERRAIN SHORTS SKDTR060-25S-GREY Szürke XL 4F-WOMENS TERRAIN SHORTS SKDTR060-25S-GREY Szürke XL

>

A boltba
NIKE-MN EXTREME FTS GLV BK/AT/WH Fekete S NIKE-MN EXTREME FTS GLV BK/AT/WH Fekete S

>

A boltba
4F-SHORTS FNK  M155-20S-DEEP BLACK 4F-SHORTS FNK M155-20S-DEEP BLACK

4F márkájú férfi rövidnadrág. A futónadrágokat letisztult vonalakkal tervezték. A futónadrág előnye a könnyű anyag. A futónadrág kiváló légáramlást biztosít. A 4F Dry technológia gyors száradást biztosít. A futónadrág a sportolás támogatása.A férfi futónadrág klasszikus szabású, amely minden testtípushoz ideális. A futónadrág nagyfokú mobilitást biztosít. Természetesen van egy rugalmas derékrész, amely

A boltba
UNDER ARMOUR-UA HG Prtd Long Shorts-BLK Fekete S UNDER ARMOUR-UA HG Prtd Long Shorts-BLK Fekete S

Under Armour férfi rövidnadrág. A funkcionális rövidnadrágok divatos fekete-fehér nyomattal tűnnek ki. Kellemes és könnyű HeatGear anyagból készültek, ami a kényelem és a légáteresztő képesség garanciája. Az anyag nagyon jól elvezeti a nedvességet és gyorsan szárad. Férfi sport rövidnadrág keskeny szabással rendelkezik, és alkalmazkodik az alakhoz. Előnye az Under Armour feliratú elasztikus derékrész,

A boltba
UNDER ARMOUR-UA LAUNCH 5 inch 2-IN-1 SHORT-MRN Piros S UNDER ARMOUR-UA LAUNCH 5 inch 2-IN-1 SHORT-MRN Piros S

Under Armour férfi rövidnadrág. A funkcionális férfi rövidnadrágok kifinomult kialakításúak. A felső rövidnadrág kiegészíti az alsó kompressziós rövidnadrágot. A sportrövid előnye a könnyű anyag, amely támaszt nyújt edzés közben. A 4 irányú stretch technológia nagyfokú mozgást biztosít. A bónusz a hálós oldalpanelek a kiváló légáteresztésért.A férfi rövidnadrág erőssége a sportoláshoz a kiváló izzadságelvezetés.

A boltba
UNDER ARMOUR-UA Woven Graphic Shorts-1370388-401 BLU Kék XL UNDER ARMOUR-UA Woven Graphic Shorts-1370388-401 BLU Kék XL

Under Armour férfi rövidnadrág. A klasszikus kék színű edzőshortokat fehér oldalszalag egészíti ki Under Armour felirattal. A sport rövidnadrág könnyű anyagból készült, amely kellemes viselet. Az edzéshez készült férfi rövidnadrág támasztékot jelent a sportolás során, és a mozgás széles skálájának garanciája. Az Under Armour sportnadrág elasztikus derékpánttal rendelkezik, belső húzózsinórral. Az oldalakon

A boltba
UNDER ARMOUR-LAUNCH ELITE 7 inch SHORT-BLK UNDER ARMOUR-LAUNCH ELITE 7 inch SHORT-BLK

Az Under Armour férfi rövidnadrág. A futónadrág minden futó számára vonzó, aki funkcionális rövidnadrágot keres. A futónadrág kiválóan elvezeti az izzadságot, gyorsan szárad, és szárazon és kényelmesen tartja a sportolót. Plusz a 4 irányú stretch technológia, amely magas szintű mozgást biztosít. A férfi futónadrágok lenyűgöznek könnyű anyagukkal, ami támaszt nyújt sportolás közben. A hálós anyagból

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben