Lucande Carlea mennyezeti lámpa 4i fekete-sárgaréz


18 990 Ft
  • Raktáron

Négylámpás mennyezeti lámpa Carlea fekete színben, sárgaréz színű foglalatokkal A Carlea egy modern világítóelem, amely mindig jól mutat előszobákban, konyhákban és nappalikban. A design-orientált megjelenés vonzó és stílusos, és különböző kortárs bútorokkal kombinálható. A lámpatest karjai két irányba ágaznak el, majd két lámpafoglalatban végződnek, amelyekben egyenként két E27-es izzó foglalata található.

EAN: 4251096578393

Gyártó: Lucande

Termékleírás

Négylámpás mennyezeti lámpa Carlea fekete színben, sárgaréz színű foglalatokkal A Carlea egy modern világítóelem, amely mindig jól mutat előszobákban, konyhákban és nappalikban. A design-orientált megjelenés vonzó és stílusos, és különböző kortárs bútorokkal kombinálható. A lámpatest karjai két irányba ágaznak el, majd két lámpafoglalatban végződnek, amelyekben egyenként két E27-es izzó foglalata található. Minden foglalatot egy jól látható sárgaréz fémelem díszít, amely gyönyörű kontrasztot alkot a keret többi részének fekete felületével.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Frez modul mennyezeti lámpa Ø 17,5 cm, fehér Frez modul mennyezeti lámpa Ø 17,5 cm, fehér

A Modul Frez mennyezeti lámpa ernyője fémből készült, és az ernyő körül csíkban futó kivágott mintázatnak köszönhetően egyedi fényhatásokat kelt a környezetben. 1 x E27 max. 60 W, exkluzív.

A boltba
Lucrezia mennyezeti lámpa, négy izzós, bronz Lucrezia mennyezeti lámpa, négy izzós, bronz

A négylámpás, elefántcsont színű Lucrezia mennyezeti lámpa üvegárnyalatai virág alakúak. A lámpa fémszerkezetét levélelemek díszítik. Ideális fényforrás klasszikus vagy vidéki stílusban berendezett helyiségekbe.

A boltba
Lindby Flavi mennyezeti lámpa fürdőbe Ø23cm nikkel Lindby Flavi mennyezeti lámpa fürdőbe Ø23cm nikkel

A Flavi a fürdőszobában való használatra készült, mivel az IP44-es védettségi fokozat elegendő védelmet nyújt ehhez. Az árnyékoló opálfehér üvegből készült, és fémből készült díszítő gyűrűvel rendelkezik.

A boltba
Lindby Laurenz mennyezeti lámpa 5 izzós barna-bézs Lindby Laurenz mennyezeti lámpa 5 izzós barna-bézs

A Laurenz mennyezeti lámpa különböző méretű, kerek alakú és különböző színű szövetárnyakból áll, ami nagyon elegánsan néz ki, és mindenekelőtt hangulatos fényt biztosít. Nagyon jól illik a modern lakberendezési stílusokhoz.

A boltba
Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa cseresznye Ø70cm Gofurnit Veneria mennyezeti lámpa cseresznye Ø70cm

A fenntartható módon készült Veneria mennyezeti lámpa egyszerre fényforrás és dekoratív lakberendezési kiegészítő. A mennyezeti lámpa spirálisan elrendezett fafurnérból készült: a széles cseresznyefa léceket ugyanabból a fából készült keskenyebb csíkok veszik körül. Ez a fény és árnyék nagyon esztétikus képét hozza létre. A belülről történő megvilágítás különösen szépen kiemeli a fa szemcsézettségét.

A boltba
Lindby mennyezeti lámpa Ciala, 3-lámpás, sárgaréz színű, üveg Lindby mennyezeti lámpa Ciala, 3-lámpás, sárgaréz színű, üveg

A Ciala mennyezeti lámpa fehér és gömbölyű árnyékolója kellemes fényt ad, amely otthonos hangulatot teremt.

A boltba
LED mennyezeti lámpa 3149-018 két négyzet LED mennyezeti lámpa 3149-018 két négyzet

A LED-es mennyezeti lámpa két négyzet alakú lámpaernyőből áll, amelyek vonzó mintázatot alkotnak. Számos funkcióval rendelkezik. Az éjszakai fény funkció kellemes fényt biztosít a sötét órákban. A memória funkció elmenti a korábbi beállításokat. A lámpatest távirányítóval működtethető. A világítás kétféle fényszínben állítható be: Meleg fehér és univerzális fehér.

A boltba
Mennyezeti lámpa kép felhő Space Mission, kék Mennyezeti lámpa kép felhő Space Mission, kék

A Space Mission mennyezeti lámpa a Little Astronauts termékcsaládból egy képfelhő a gyerekszobába, öt felhasználható fényforrással és kis LED pontokkal, amelyek meleg fehér fényt bocsátanak ki. A fapanel fantáziadúsan festett, nagyszerű, gyermekbarát motívummal, így kezdődhet az esti álomutazás az űrbe.

A boltba
Aurelia lámpa arany színű, szabály. 78 cm Aurelia lámpa arany színű, szabály. 78 cm

Az Aurelia LED-es mennyezeti lámpa egy modern, kerek megjelenésű lámpatest, amely aranyszínűre csiszolt lámpaernyőjével nyűgöz le. A mellékelt LED modul finoman sugározza a fényt az opálos textil diffúzoron keresztül, és a beépített kapcsolónak köszönhetően fényereje állítható...

A boltba
Variálható mennyezeti lámpa MIRTEL - 4 égős Variálható mennyezeti lámpa MIRTEL - 4 égős

A MIRTEL matt nikkel színű keretéhez 4 opálüveg árnyékolót erősítettek - ez adja a modern hatást. Az egyes lámpák állíthatóak.

A boltba
mennyezeti lámpa Kaisa, 24 karátos arany., 4 égős mennyezeti lámpa Kaisa, 24 karátos arany., 4 égős

A kiváló minőségű ólomkristályüveg és az aranyozott fémelemek számos díszítéssel a Kaisában nemes egészet alkotnak, amely klasszikus módon képes díszíteni és megvilágítani a lakótereket.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Bully, króm, Ø 24 cm LED mennyezeti lámpa Bully, króm, Ø 24 cm

A Bully LED mennyezeti lámpa egy modern fényforrás klasszikus kerek formában. A fényes fém és a fehér akril keveréke adja meg a lámpatestnek azt a bizonyos pluszt, amely egyszerre elegáns és diszkrét megjelenést kölcsönöz neki.

A boltba
Kensington három égős mennyezeti lámpa IP44-gyel Kensington három égős mennyezeti lámpa IP44-gyel

A fényes krómozott Kensington mennyezeti lámpa IP44 védettségi osztályú, fürdőszobai használatra is alkalmas. A három lámpa forgatható és elforgatható, a fény pedig nagyon egyenletesen oszlik el, és a szaténüveg kellemesen tompítja a fényt.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Helix fehér-ezüst LED mennyezeti lámpa Helix fehér-ezüst

A Helix LED mennyezeti lámpa egy spirál alakú, több fordulatból álló világítóelem, amely kívül fehér, belül pedig ezüstszínű. A LED-ek a spirál belsejébe vannak beépítve.

A boltba
Luceplan Soleil Noir LED mennyezeti lámpa, fek. Luceplan Soleil Noir LED mennyezeti lámpa, fek.

A Soleil Noir LED-es mennyezeti lámpa rendkívüli futurisztikus dizájnnal rendelkezik, így a helyiségbe lépve azonnal szemet szúr. A speciális árnyékoló kialakításnak köszönhetően a lámpatest kellemesen vakításmentes fényt bocsát ki. Jelentős fényereje és mérete miatt ideális szállodai előcsarnokok vagy hasonló helyiségek megvilágítására is. - Dali dimmerrel (nem tartozék) szabályozható

A boltba
Apolo mennyezeti lámpa, IP44, 50 cm, nikkel Apolo mennyezeti lámpa, IP44, 50 cm, nikkel

A négyzet alakú design időtálló és univerzálisan alkalmazható fényforrássá teszi az Apolo-t. Sárgarézből és üvegből készült, és az IP44-es védettségnek köszönhetően akár kültéri használatra is alkalmas.

A boltba
LED mennyezeti lámpa Nuri fel/le 1 izzós nikkel LED mennyezeti lámpa Nuri fel/le 1 izzós nikkel

A profilba integrált, lefelé és felfelé egyaránt sugárzó, nagy teljesítményű LED-ekkel a Nuri LED mennyezeti lámpatest hatékony általános világítást biztosít. A kibocsátott fény kellemesen meleg fehér, és nagyon jól tükrözi a környezet színeit (CRI 90). - külső Triac dimmelhető

A boltba
serien.lighting Reflex 2 S 200 fehér/ezüst serien.lighting Reflex 2 S 200 fehér/ezüst

A Reflex² S LED-es mennyezeti lámpatest alumíniumból készült nyitott kocka alakú, az alsó merevítők felső oldalán LED-ek találhatók. A jó színvisszaadású, meleg fehér fény a mennyezet irányába sugárzik, és egy plexiüvegből készült prizmás fényvisszaverőre esik - kívülről Triac-dimmelhető - Design by Jean-Marc da Costa

A boltba
Lámpa Harmony 3854 PL30 K Lámpa Harmony 3854 PL30 K

-

A boltba
Lámpa Scroll 1845 PL25 Lámpa Scroll 1845 PL25

A Lámpa Scroll 1845 PL25 egy elegáns és modern megjelenésű világítási megoldás, mely tökéletes választás lehet otthonod vagy irodád számára. A kifinomult design és az letisztult formatervezés garantálja, hogy ez a lámpa bármilyen térben jól mutat majd. Az 1845 PL25 egy letisztult, fekete színű fém lámpatesttel rendelkezik, mely fényes és matt felületekkel, valamint díszes Scroll mintázattal kombinálja

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben