Maria Nila Styling hajviasz (Styling Clay) 100 ml


10 050 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A matt textúrájú formázó viasz minden hajtípusnak formát kölcsönöz. Puhító olívaolajat tartalmaz, amely védi a hajat a kiszáradástól.

EAN: 7391681039407

Gyártó: Maria Nila

Termékleírás

A matt textúrájú formázó viasz minden hajtípusnak formát kölcsönöz. Puhító olívaolajat tartalmaz, amely védi a hajat a kiszáradástól.

Stílusos kozmetikumok

Az Stílusos kozmetikumok alkatéziséhez tartozó weboldal egy olyan platform, amely azoknak szól, akik szeretnék megtalálni az ideális kozmetikumokat a bőrük igényeire szabva. Az oldalon számos tipp és tanács található a tökéletes smink és arcápolás eléréséhez, melyek segítségével minden nő szépnek érezheti magát. Az oldal különböző kategóriákat kínál, amelyek között megtalálható a smink, az arcápolás, a hajápolás, a testápolás és még sok más. Az alkatézis kategória kifejezetten a bőrápolásra koncentrál, hiszen fontos, hogy a bőrünk egészséges és szép legyen. Az alkatézis fogalmának megértése az egyik legfontosabb dolog, amit bárki elkezdhet a bőrének jobb állapotban tartása érdekében. Az oldal olyan termékeket mutat be, amelyek segíthetnek az alkatézis folyamatában. Az összetevőkkel való jobb megértésével könnyebben megtalálható a bőrtípusunkhoz legjobban illő kozmetikum. A weboldalon megtalálhatók a legjobb termékek értékelései és véleményei, amelyek segítenek a döntésben, vásárlásra ösztönöznek és megbízhatóságot biztosítanak. A weboldalon még az internetes vásárlást is lehetővé teszi, amely könnyen megtehető a kiválasztott termékekkel. Az oldal azonban nem csak a termékajánlásokról szól, hanem felhívja a figyelmet az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód fontosságára is. Az Stílusos kozmetikumok alkatéziséhez tartozó weboldal elérhetővé teszi a bőrápolás legjobb módjait és termékeit, amelyek nemcsak a bőr egészségét javítják, hanem a nők magabizalmát is növelik. Az oldal egy olyan kiindulópont, ahol megismerhetjük az alkatézis fogalmát és az összetevőkkel való jobb megértését. Válasszuk ki a bőrápolás legjobb termékeit és kezdjük el magabiztosan használni őket a ragyogó bőrünkért!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 100 ml
Hajtípusok normál haj
Meghatározás Nőknek
Eco friendly Természetes, Vegán
Termék típusa Viasz
0 Ft

L´Oréal Professionnel Hajkorrektor Hair Touch Up (Root Concealer) 75 ml Brown L´Oréal Professionnel Hajkorrektor Hair Touch Up (Root Concealer) 75 ml Brown

A hajkorrektor ideális segítő az ősz hajszálak elfedésére a fodrász szalon látogatások között.

A boltba
Goldwell Hajsimító spray a hajszárítás felgyorsítására Stylesign Just Smooth (Smoothing Blow Dry Spray) 200 ml Goldwell Hajsimító spray a hajszárítás felgyorsítására Stylesign Just Smooth (Smoothing Blow Dry Spray) 200 ml

A simító spray felgyorsítja a hajszítást és megkönnyíti a formálást. Formát ad neki hajszárításkor és enyhe erősítést.

A boltba
L´Oréal Professionnel Hajformázó krém a hullámok meghatározásához Tecni.Art Siren Waves (Defining Elastic Creme) 150 ml L´Oréal Professionnel Hajformázó krém a hullámok meghatározásához Tecni.Art Siren Waves (Defining Elastic Creme) 150 ml

A Tecni.Art Siren Waves tökéletes hullámokat hoz létre. Rugalmas gél-krém állagú - helyreállítja és felélénkíti a fürtök és hullámok megjelenését, csökkenti kreppesedést és a szálló hajszálakat. Az eredmény lágy hullámok természetes mozgással és ragyogással.

A boltba
Revlon Professional Hullám támogató gél Pro You The Twister Scrunch (Curl Activating Gel) 350 ml Revlon Professional Hullám támogató gél Pro You The Twister Scrunch (Curl Activating Gel) 350 ml

The Twister gél rugalmasságot kölcsönöz, és meghatározza a természetesen hullámos és göndör hajat. Támogatja a dús hatást és hővédelmet nyújt. Haját hidratálttá, fényessé és puhává varázsolja.

A boltba
L´Oréal Professionnel Megújító krém hajvégekre Serie Expert Pro Longer (10in1 Professional Cream) 150 ml L´Oréal Professionnel Megújító krém hajvégekre Serie Expert Pro Longer (10in1 Professional Cream) 150 ml

A Pro Longer többfunkciós öblítést nem igénylő ápoló hosszú hajra segít megerősíteni a hosszú hajat, ugyanakkor láthatóan egészségesebb és erősebb megjelenést kölcsönöz. Pro Longer Long Hair samponnal kombinálva 47% -kal kevesebb hajtörést és 41% * látható csökkenést eredményez a töredezett hajban. A Filler A-100 technológiát a L\'Oréal Professionnel márka szabadalmaztatta, és úgy hat, hogy behatol

A boltba
Bouclème Hajzselé Super Hold Styler 250 ml Bouclème Hajzselé Super Hold Styler 250 ml

A zselé meghatározza a fürtöket és rögzíti. Sima zselés textúrája, öntapadó gélek nélkül segít megelőzni a hajvégek kopását. Ez a praktikus formázó segédeszköz egész nap és egész éjjel határozottan tartja fürtjeit és hullámait.

A boltba
Bouclème Közepesen fixáló hajzselé Curl Styling Gel 100 ml Bouclème Közepesen fixáló hajzselé Curl Styling Gel 100 ml

Ez a hosszan tartó, közepes fixálású gél minden formázás tökéletes befejezése. Nincs ragacsos maradvány vagy nedves megjelenés, csak sima, táplált és határozott hullámok vagy fürtök. Ez a könnyű gél a növények természetes tulajdonságait használja fel, hogy segítse a haj természetes mozgását. Ugyanakkor csökkentik a kopott végek megjelenését.

A boltba
L´Oréal Professionnel Formázó rostos hajpaszta Homme Sculpte 150 ml L´Oréal Professionnel Formázó rostos hajpaszta Homme Sculpte 150 ml

A Sculpte hajformázó paszta lehetővé teszi, hogy strukturált és kócos hatást keltsen a hajban. A haj sokáig megtartja a kívánt formát, a frizura rugalmas és természetes lesz.

A boltba
Alcina Gyengéd hajlakk (Hair Spray) 125 ml Alcina Gyengéd hajlakk (Hair Spray) 125 ml

A hajlakk tökéletes és tartós rögzítését biztosítja anélkül, hogy elnehezítené a hajat, vagy ragadna. Biztosítja a frizura optimális védelmét a szél és a nedvesség ellen, valamint rugalmas tartást biztosít.

A boltba
Alcina Erősen fixáló hajzselé (Forming Gel) 100 ml Alcina Erősen fixáló hajzselé (Forming Gel) 100 ml

A hajformázó gél erős rögzítést biztosít a hajnak. Nem ragad és nem nehezíti el a hajat, és ideális extravagáns formázáshoz.

A boltba
Oribe Spray a tengerparti hullámok hatása érdekében(Après Beach Wave And Shine Spray) 300 ml Oribe Spray a tengerparti hullámok hatása érdekében(Après Beach Wave And Shine Spray) 300 ml

Az Après Beach spray alkalmas minden hajtípushoz. A spray parabének, nátrium-klorid és glutén mentes. Védi a hajat az oxidációtól, kiszáradástól, károsodástól, a természetes keratin megzavarásától és megakadályozza a szín elhalványulását. Rögzíti a hullámokat és a gondatlanul rendetlen megjelenés divatos hatását.

A boltba
Revlon Professional Hajsimító szérum Style Masters Brightastic 100 ml Revlon Professional Hajsimító szérum Style Masters Brightastic 100 ml

A Style Masters Brightastic szérum megszelídíti rakoncátlan hajszálakat, ugyanakkor akár 90% -kal nagyobb fényt ad neki, mint a szokásos hajsimítók. Rendszeres használatával a haja védelmet, ragyogó fényt és bársonyos puhaságot kap. Ezenkívül a szérum megkönnyíti a haj fésülését és védelmet nyújt a nem kívánt kreppesedés ellen.

A boltba
Redken Erős fixálású hajlakk Anti-Frizz (Hairspray) 250 ml Redken Erős fixálású hajlakk Anti-Frizz (Hairspray) 250 ml

Mondjon búcsút a kreppesedett hajnak. Ahhoz, hogy frizurája tökéletes legyen és ellenálljon a nedvességnek, szüksége lesz a megfelelő segítőre. A Redken Anti-Frizz hajlakk védelmet nyújt a nedvesség és a kreppesedés ellen, és hosszantartó fixálást biztosít. A finom pára az alkalmazás után másodpercek alatt megszárad, rugalmassá és fényessé varázsolja a hajat.

A boltba
Matrix Extra száraz hajlakk magas fixálással Vavoom Triple Freeze (Extra Dry Spray) 300 ml Matrix Extra száraz hajlakk magas fixálással Vavoom Triple Freeze (Extra Dry Spray) 300 ml

A Matrix Vavoom Tripple Freeze Extra Dry hajlakk a fixálás bajnoka! Erős fixáló hajlakk finom, gyorsan száradó pára, amely erős, egész napos kontrollt biztosít anélkül, hogy ragacsos lenne a haj. Háromszoros diffúziós applikátorral a könnyű és extra száraz felvitelért.

A boltba
Maria Nila Styling hajviasz (Styling Clay) 100 ml Maria Nila Styling hajviasz (Styling Clay) 100 ml

A matt textúrájú formázó viasz minden hajtípusnak formát kölcsönöz. Puhító olívaolajat tartalmaz, amely védi a hajat a kiszáradástól.

A boltba
Balmain Viasz a definícióért és a haj fényéért (Shine Wax) 100 ml Balmain Viasz a definícióért és a haj fényéért (Shine Wax) 100 ml

A viasz segít formálni és meghatározni minden hajszálat, és vakító fényt hagy a hajon. Rugalmas tartást biztosít, amely egész nap kitart. Könnyen kimosható, és tökéletes egy elegáns frizurához.

A boltba
evo Spray a haj fényéért Love Touch (Shine Spray) 100 ml evo Spray a haj fényéért Love Touch (Shine Spray) 100 ml

A könnyű spray segít a hajnak magas fényt elérni, fényt ad és csökkenti a göndörödést a kutikula impregnálásával. Így fenntartja a hidratáltságot a hajszálon belül, és javítja a fésülhetőséget, mivel kisimítja a hajat a jobb fésülés érdekében. Minden hajtípusra alkalmas, különösen a durva és vastag hajra.

A boltba
Sachajuan Hajlakk Strong Control (Hairspray) 200 ml Sachajuan Hajlakk Strong Control (Hairspray) 200 ml

Erős tartást biztosító hajlakk. Alkalmas rakoncátlan hajra is. Fényessé varázsolja a hajat és vitalitást ad neki.

A boltba
Paul Mitchell Hajformázó tej a sima hajért Neuro Style (Prime HeatCTRL Blowout Primer) 139 ml Paul Mitchell Hajformázó tej a sima hajért Neuro Style (Prime HeatCTRL Blowout Primer) 139 ml

Tökéletesítő és védő hajszárító alap a tökéletesen sima és fényes hajért. A tej termoaktív HeatCTRL® technológiát tartalmaz, amely megvédi a hajat a mindennapi formázás, hajszárítás és vasalás okozta károsodásoktól. A fehérjék és a szilíciumláncok segítik a kutikula helyreállítását, miközben védőréteget hoznak létre a hő ellen.

A boltba
Wella Professionals Semlegesítő a hullámok támogatásához (Curl & Wave Neutralizer) 1000 ml Wella Professionals Semlegesítő a hullámok támogatásához (Curl & Wave Neutralizer) 1000 ml

A semlegesítő alkalmas a Wella Professionals termékekkel történő tartós hajformázáshoz. Célja a hullámok támogatása és erősítése, hogy azok erősek és egyértelműen meghatározottak maradjanak. A semlegesítő a tartós formázási folyamat kulcseleme, és elengedhetetlen a kívánt eredmény, azaz a tartós fürtök eléréséhez.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben