MARSET Funiculí A falilámpa, moha szürke


96 725 Ft
  • Raktáron

A Funiculí fali lámpa kialakítása Lluís Porqueras 1979-es alkotása, és egyszerű modernitással tündököl. Az árnyékoló mozgatható és így igazítható. A Funiculí egyedileg szabályozható kiegészítő világítást biztosít a nappaliban vagy a hálószobában, és szokatlan megjelenésével meggyőző. A tápkábelbe épített kapcsoló. - Fekete kábel dugóval

EAN: 8435516807409

Gyártó: Marset

Termékleírás

A Funiculí fali lámpa kialakítása Lluís Porqueras 1979-es alkotása, és egyszerű modernitással tündököl. Az árnyékoló mozgatható és így igazítható. A Funiculí egyedileg szabályozható kiegészítő világítást biztosít a nappaliban vagy a hálószobában, és szokatlan megjelenésével meggyőző. A tápkábelbe épített kapcsoló. - Fekete kábel dugóval

Fali lámpák

Az Fali lámpák kategóriája Belső lámpák kategórián belül található, és tökéletes kiegészítője lehet otthonod belső kialakításának. Az ilyen típusú lámpák fő feladata, hogy világítást biztosítson az adott térben, ugyanakkor az otthonod dekorációja és hangulata is javítható vele. Alkalmazhatod az ilyen fali lámpákat a nappaliban, hálószobában, konyhában, étkezőben, vagy bármely más benti helyiségben, ahol érdekes és elegáns központi pontot szeretnél teremteni. Az ilyen típusú fali lámpák manapság számos változatban kaphatóak. A modern megjelenésű lámpáktól kezdve kezdve a klasszikusabb, antik megjelenésűekig, számos stílusban találhatsz fali lámpát a választékban. Az anyagválaszték is változatos, így lehet aluminiumból, fémekből, üvegből, faanyagból, stb. készült darab is a kínálatban. A fali lámpák kiválóan alkalmazhatóak ismertetők és fejlesztők. Segítségükkel érdekes és figyelemfelkeltő világítási hatást hozhatsz létre a szobában, ami meglehetősen jó hatással van a belső térre. A fali lámpák is kiváló kiegészítőként szolgálnak, ha például a falon lévő festmény felé szeretnénk irányítani a figyelmet. Ha fali lámpát akarsz vásárolni, akkor jobb, ha előre mérlegelni, hogy milyen méretű és stílusú darabot szeretnél, valamint az is fontos szempont, hogy milyen funkcióval kell rendelkeznie - világító funkció, LED típus, dimmerszel, stb. A megvásárolt fali lámpa fontos szerepet játszik egész lakásod megjelenésében, ezért érdemes a kiválasztott darabot igényes kivitelben kiválasztani és formázni a belső tér kialakításához illeszkedően. A Belső lámpák kategóriájában megtalálod az összes fali lámpa típust és stílust, ahol azokat online percek alatt megvásárolhatod. A weboldalunk az egyik legjobb választási lehetőség akkor, ha otthonod belső tereinek kialakításáról van szó. Az online vásárlási élményért pedig nincs is más dolgod, mint kiválasztani a kedvenc fali lámpádat.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEDVANCE Value Batten LED fénycső 63,4 cm LEDVANCE Value Batten LED fénycső 63,4 cm

A Value Batten LED fényszalagot beltéri mennyezeti és falra szerelésre tervezték. Polikarbonátból és fehérre lakkozott alumíniumból készül.

A boltba
Lindby fali lámpa Desirio, fehér, arany színű, G9, fém Lindby fali lámpa Desirio, fehér, arany színű, G9, fém

A Desirio fali lámpa gyönyörűen csavart formájával és meleg tónusú fényt árasztó aranyszínű belső részével nyűgöz le, így igazi ékszer a nappaliban.

A boltba
Filippa fali lámpa, 31 cm, selyemfényű nikkel Filippa fali lámpa, 31 cm, selyemfényű nikkel

Ez a fali lámpa rendkívül elegáns fényforrás, amely hihetetlenül jól mutat bármelyik nappaliban. A szaténozott üveg gyönyörű fényt biztosít.

A boltba
Lindby Feival LED fali lámpa, rozsda-arany Lindby Feival LED fali lámpa, rozsda-arany

A Feival LED-es fali lámpa egy aranyszínű lemezből áll. Egy rozsdaszínű elem van ráerősítve, amely mögött a LED-ek rejtőznek. A LED-ek meleg fényt bocsátanak ki.

A boltba
Lucande Rhea fali lámpa fekete fával Lucande Rhea fali lámpa fekete fával

Rhea üveg fali lámpa kihúzható kapcsolóval Ez a fali lámpa fehér üvegből készült ernyővel, fekete színű fa fali konzollal és krómozott összekötő elemmel rendelkezik, így megfelel a klasszikus háromkomponensű megjelenésnek, és vizuálisan egyedi gazdagítást jelent. Az üvegárnyékoló lágyan és egyenletesen osztja el a fénysugarat, a húzható kapcsoló pedig gyors működést biztosít a helyszínen. Fali lámpaként

A boltba
LED fali lámpa Quadro, 65x22 cm LED fali lámpa Quadro, 65x22 cm

A Quadro LED-lámpa mennyezeti vagy fali lámpatestként a legkülönbözőbb helyiségekben használható, és a házon belüli beépítésben lévő dimmerrel (nem tartozék) is tompítható. A téglalap alakú, szatén akril testű lámpatestet az ezüst eloxált fém borítás három négyzetre osztja.

A boltba
Fali lámpa Collana fém kéttagú elefántcsont Fali lámpa Collana fém kéttagú elefántcsont

A Collana fali lámpa elegáns bájt áraszt a belsőépítészetben. Egy kerek fali tartóból áll, amelyből két, egy-egy aljzatban végződő, lendületesen felemelkedő merevítőrúd emelkedik ki. Ezenkívül a lámpát levélminta díszíti.

A boltba
Artemide Tolomeo Faretto falil. fényszab. 2 700K Artemide Tolomeo Faretto falil. fényszab. 2 700K

A Tolomeo Faretto LED-es fali lámpa fényes alumínium talapzatával és a Tolomeo lámpatestekre jellemző matt eloxált alumíniumból készült ernyő kialakításával lenyűgöző. A fényerő szabályozására szolgáló fényerőszabályozó kapcsoló a lámpafejhez van csatlakoztatva. - Artemide - Design by Michele De Lucchi - Design by Michele De Lucchi

A boltba
Fabbian Lumi Sfera üveg fali lámpa, Ø14 cm Fabbian Lumi Sfera üveg fali lámpa, Ø14 cm

A gömb alakú Lumi Sfera fali lámpa egy fehér, fújt üvegből készült ernyőből áll, amely egy üvegszál-erősítésű műanyagból készült lapos fali tartóra van erősítve. Működés közben az üveggömb egyenletesen ragyog. A Lumi Sfera sokoldalú, és modern belső terekben is használható. - made in Italy - védelmi osztály IP44

A boltba
Dekor Walther Box 15 N LED fali lámpa 3 000 K Dekor Walther Box 15 N LED fali lámpa 3 000 K

A Box N LED-es fali lámpa klasszikus, számos változatban, fürdőszobákba és nappalikba. A krómozott fémből készült, állandóan beépített LED-ek meleg fehér fényt sugároznak felfelé és lefelé a diffúzoron keresztül. Az N doboz fázisvágó fényerőszabályzóval dimmelhető.

A boltba
Fabbian Lens LED fali lámpa Ø 60 cm bronzozott Fabbian Lens LED fali lámpa Ø 60 cm bronzozott

A Lens dizájnos LED-es fali lámpa abszolút szemet gyönyörködtető lesz sok magas színvonalúan berendezett szobában. A lencseszerű fémárnyékolót bonyolult kézműves eljárással finomították, és számos szabálytalan nyílással látták el, amelyek a kimenő fénnyel együtt látványos megjelenést biztosítanak.

A boltba
Orti fali lámpa csuklós, szögletes tartóval Orti fali lámpa csuklós, szögletes tartóval

Ha az Orti fali lámpát vintage megjelenésű izzóval szerelik fel, a megjelenés különösen nosztalgikus hangot kap.

A boltba
Fali lámpa Hotel LED olvasólámpával, kerek, szürke Fali lámpa Hotel LED olvasólámpával, kerek, szürke

A Hotel fali lámpa diszkrét és funkcionális kialakításával könnyen illeszkedik magán- vagy nyilvános környezetbe. A fali konzolhoz egy olvasólámpa van rögzítve, amely rugalmasan igazítható. A lámpatest kapcsolóval működtethető, a fali és olvasólámpa külön kapcsolható. - Olvasólámpa: 3,1 watt, 3000 K, 310 lumen

A boltba
Buster + Punch Hooked Wall kis grafit/brass Buster + Punch Hooked Wall kis grafit/brass

A fémből készült Hooked Wall kis fali lámpát a Buster Punch cégtől az árnyékolója jellemzi, amely három csavarral záródik. Az E27-es foglalat kiáll a tetejéből, amely gyémántmetszetű, kereszt alakú peremmintával van ellátva. A kábel felakasztására szolgáló konzolhoz rögzített kampó lehetővé teszi a lámpa változó felfüggesztését. A fali konzolon lévő be-/kikapcsolóval.

A boltba
LED fali lámpa 2Nights_W2 flexibilis spotlámpával LED fali lámpa 2Nights_W2 flexibilis spotlámpával

A 2Nights_W2 LED-es fali lámpa rugalmasan forgatható és elfordítható alumínium hengerrel rendelkezik, amely sárgaréz színűre lakkozott. Ha ez lefelé irányul, a lámpatest ideális olvasólámpának. Amikor a fényt felfelé irányítják, egy diffúzor világít, amely fölött egy kék színű szűrővel gyönyörű hullámmintát varázsolnak a falra. A kereten lévő kapcsolóval.

A boltba
Punch falilámpa, kapcsoló és dugó, fekete/arany Punch falilámpa, kapcsoló és dugó, fekete/arany

A fémből készült egylámpás Punch fali lámpa fekete színben van tartva. A lefelé néző árnyékoló belsejét díszítő aranyszínű fényezéssel és a foglalat köré erősített rácsos ketreccel kiegészítve trendi fényforrást eredményez nappalik és társalgók számára. Dugókábellel és kapcsolóval felszerelve.

A boltba
Decor Walther Bar Light falilámpa, fényes arany Decor Walther Bar Light falilámpa, fényes arany

A Decor Walther BAR LIGHT fali lámpa időtlen, modern karakterrel rendelkezik. A tömör sárgaréz tartó támogatja a gömb alakú üveg szórófejet, amely egyenletes megvilágítást biztosít a helyiségben. Az IP44-es védettségnek köszönhetően a BAR LIGHT a fürdőszobában is gond nélkül használható

A boltba
Beauty LED tükörvilágítás, szélesség 61cm, fekete Beauty LED tükörvilágítás, szélesség 61cm, fekete

A Beauty LED tükörvilágítóval egy erőteljes és modern fényforrás költözik a fürdőszobába, amely elegendő fényt biztosít a mindennapi rutinhoz a fürdőszobában.

A boltba
PR Home Elm fali világítás dugóval, fekete PR Home Elm fali világítás dugóval, fekete

Az Elm fali lámpa árnyékolója egy szilfalevél körvonalát mintázza. Az izzótartó az árnyékoló sziluettje mögött látható, ezért ajánlott dekoratív izzószálat választani. Izzó nélkül szállítjuk. Tartalmazza a kapcsolóval ellátott dugaszolható kábelt.

A boltba
Plenilunio Eclipse LED-es fali lámpa, barna/arany színű, 80 cm-es Plenilunio Eclipse LED-es fali lámpa, barna/arany színű, 80 cm-es

A négyzet alakú Plenilunio Eclipse LED-es fali lámpa belső, kalapált vas elemét középre szerelték. Modern kialakítású fényforrás, amely hangulatos, közvetett fényt biztosít - kívülről szabályozható

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Pastel Roller függő lámpa, rózsaszín
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Weleda Nyírfaolaj cellulitisz ellen 200 ml
11 040 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Ohropax mini silicon füldugó 8 db
2 790 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
HAY PC M függő lámpa diffúzorral, fekete
130 478 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nori függőlámpa Ø 27 cm, fekete
68 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Függő lámpa Grazie, 3-izzós
364 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED asztali lámpa Atlantic w. Ezüst talp
67 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VERPAN Pantop portable LED asztali lámpa rose
63 635 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Somerset mennyezeti lámpa, 1-izzós, s.réz
88 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Solana szerelt mennyezeti spot beton szögl 1izzós
18 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Haka függőlámpa rattan ernyővel, Ø 25 cm
37 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Nerida asztalilámpa, természetes eukaliptuszfa
42 776 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Vero Moda Női ruha VMAVA Regular Fit 10291101 Black XL
13 470 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED lógó világítás Ringlede, Ø 48 cm, arany
100 074 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben