Mennyei asztali lámpa Eden Tiffany stílusban


192 990 Ft
  • Raktáron

Az édenkertet virágok, levelek és csodálatos díszek Tiffany-dizájnja díszíti. A lámpa két kényelmes húzókapcsolóval is fel van szerelve a fényforrások külön kapcsolásához.

EAN: 8717459238497

Gyártó: Clayre&Eef

Termékleírás

Az édenkertet virágok, levelek és csodálatos díszek Tiffany-dizájnja díszíti. A lámpa két kényelmes húzókapcsolóval is fel van szerelve a fényforrások külön kapcsolásához.

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Golden Roller asztali lámpa 30cm rózsaszín / arany Golden Roller asztali lámpa 30cm rózsaszín / arany

A Golden Roller asztali lámpa világos rózsaszín bársonyernyőjével friss színt visz bármelyik lakótérbe. Belseje aranyszínű, így a kibocsátott fény nemcsak tökéletesen visszaverődik, hanem meleg fényt is áraszt - különösen szép éjjeli lámpaként

A boltba
Asztali lámpa KT1082+AG711P Tiffany stílusban Asztali lámpa KT1082+AG711P Tiffany stílusban

A KT1082 AG711P asztali lámpa fantáziadús ernyő kialakításával és a fémből készült talapzattal, amelyet egy három tornyosuló ággal rendelkező fa szelet alakjában terveztek, pompás látványt nyújt. Az árnyékolót körös-körül egyedi színes gyöngyökkel díszítették. A megfelelő E27 izzók külön kaphatók a tartozékokon keresztül.

A boltba
Artemide GPeople Mini asztali lámpa réz/ezüst Artemide GPeople Mini asztali lámpa réz/ezüst

A Gople Mini asztali lámpa üvegernyője egy régi velencei technika szerint kézzel készült. A fúvási folyamat során a fehér üveg fokozatosan kristályüveggé alakul át, így minden lámpa egyedi. A színes felületet egy innovatív fém vákuumos lerakási eljárással érik el. A Gople egy további fényforrás, amely egyedi fénymintázatával vonzza a figyelmet. - handmade in Italy - az Artemide terméke - tervezte:

A boltba
Foscarini Birdie LED grande asztali lámpa grafit Foscarini Birdie LED grande asztali lámpa grafit

A természet által inspirált Birdie LED grande asztali lámpát 2011-ben alkotta meg a milánói Ludovica Roberto Palomba tervezőpáros. A felfelé keskenyedő szár, a kúp alakú lámpabúra és az átlósan csatlakozó keresztmerevítő egy fatörzsre, egy fa tetejére és egy ágra emlékeztet, amelyen egy kismadár is helyet foglalhat. Innen kapta a Birdie a nevét. Az érintésvezérlésű fényerőszabályozó, amely lehetővé

A boltba
LED asztali lámpa Block, szabályozható, fekete LED asztali lámpa Block, szabályozható, fekete

A Block LED-es asztali lámpa tömör, szögletes talapzata, amelyből egy kecses, kerek rúd emelkedik ki. A tartó, amelyben a rúd ül, lehetővé teszi a könnyű igazítást, mivel lehetővé teszi a mozgást. Fent egy lapos lámpafej emelkedik ki oldalról, amely lefelé irányul. A rúd végére egy fényerőszabályozót építettek be, amellyel a fényerő állítható.

A boltba
Ingo Maurer I Ricchi Poveri Toto asztali lámpa, fehér Ingo Maurer I Ricchi Poveri Toto asztali lámpa, fehér

Az I Ricchi Poveri Toto asztali lámpával a jól ismert világítástechnikai tervező, Ingo Maurer az izzólámpa újabb emlékművét alkotta meg. A kifejezetten az Ingo Maurer GmbH számára készült és csak ebben a lámpasorozatban használható izzólámpa filigrán sárgaréz keretben ül. Különleges fénypontja a sárgarézből készült füles sapka. A lámpa áramellátása az izzóhoz forrasztott vezetéken keresztül történik,

A boltba
Maytoni Grace asztali lámpa 1-izzós sárgaréz/bézs Maytoni Grace asztali lámpa 1-izzós sárgaréz/bézs

A Grace asztali lámpa meghitt bájával ragad magával. A fémkeret sárgarézből készült, és a bézs színű organzából készült lámpaernyővel különösen hangulatos hangulatot áraszt. A Grace ideális kiegészítő fényforrásként a nappaliban vagy éjjeli lámpaként

A boltba
OLIGO A little bit colour lámpa fekete/fekt OLIGO A little bit colour lámpa fekete/fekt

A LED-es asztali lámpa A little bit colour nagyon rugalmas nyakkal rendelkezik, amely minden irányba elfordítható. Asztali lámpa számos felhasználási területre. - Üveglencse fókuszálható fénykibocsátással: 20°-60° - Dimmer gomb memória funkcióval a lámpafejen - Lámpafej: fekete

A boltba
TECNOLUMEN 1927 asztali lámpa, króm csuklók TECNOLUMEN 1927 asztali lámpa, króm csuklók

Ennek a dizájner terméknek a tervét 1927-ben Svédországban alkották meg. Németországban készült minőség!

A boltba
TECNOLUMEN Cubelight LED-es asztali lámpa, rózsaszín/fekete színben TECNOLUMEN Cubelight LED-es asztali lámpa, rózsaszín/fekete színben

A Cubelight LED-es asztali lámpát Mathias Schifferdecker tervező alkotta meg 2012-ben. A lámpa fazettált és élére csiszolt üvegkockáival nyűgöz le, amelyek különleges tükröződéseket hoznak létre még világítás nélkül is. Az összesen 18 kocka egyénileg is elrendezhető.

A boltba
Martinelli Luce Elmetto - Asztali lámpa, kék Martinelli Luce Elmetto - Asztali lámpa, kék

Az Elemetto asztali lámpa egyszerű geometriai formákkal nyűgöz le, amelyek érdekes fényforrást teremtenek. A fehér fényvisszaverővel ellátott félköríves fej sisak alakú. Ez elforgatható, így a fény egyénileg irányítható.

A boltba
Lindby Loretta LED íróasztal lámpa, CCT, fekete Lindby Loretta LED íróasztal lámpa, CCT, fekete

A Loretta LED-es asztali lámpa jól használható az íróasztalon, és nagyon egyszerű formanyelv jellemzi, amely jól illeszkedik a modern koncepcióba. Mind a fény színe, mind a fényerő három fokozatban állítható érintéses funkcióval. A fényfej elforgatható is (180°-os szögben felfelé és lefelé), így az íróasztal megvilágításakor maximális rugalmasságot biztosít.

A boltba
Kiran asztali lámpa Ø26cm kerámiatalp barna Kiran asztali lámpa Ø26cm kerámiatalp barna

A Kiran asztali lámpa gömbölyded kerámia talppal és bársonyból készült hengeres lámpaernyővel rendelkezik. Az árnyékoló belseje nemes aranyszínű, ami még melegebbé teszi a fényt. Az Ön által választott fényforrással a Kiran kellemes kiegészítő világítást biztosít a nappaliban vagy a hálószobában.

A boltba
Enzo íróasztal lámpa, egy égős, nikkel Enzo íróasztal lámpa, egy égős, nikkel

Az Enzo asztali lámpa fémből készült, egyszínű kivitelben. A kettős henger alakú árnyékoló a vázon és az árnyékoló talpán lévő forgó- és billenőcsuklóknak köszönhetően a kívánt területre irányítható. Az alapon található billenőkapcsolóval felszerelt.

A boltba
Kundalini Kushi 16 lámpa, Ø 16 cm, sárgaréz Kundalini Kushi 16 lámpa, Ø 16 cm, sárgaréz

A Kushi asztali lámpa díszes, kétrétegű üvegárnyékolóval és fémből készült szárral rendelkezik. A fény egyenletesen és vakításmentesen világít a szobába, és gyönyörű, alma alakú kiegészítő világítást eredményez. A kapcsoló segítségével a helyszínen is könnyedén működtethető.

A boltba
UMAGE Eos mini asztali lámpa világosszürke/csiszolt acél UMAGE Eos mini asztali lámpa világosszürke/csiszolt acél

Az UMAGE Eos mini dizájn asztali lámpája Søren Ravn Christensen Eos mini árnyékolójából és Anders Klem elegáns keretéből áll. Az árnyékoló libatollból készült, és természetes könnyedséget, valamint varázslatos fényképet sugároz. A pezsgőspoharat mintázó jellegzetes kerettel kombinálva az eredmény egy olyan dekoratív fényforrás, amely bármely helyiségben feldobja a hangulatot, és nagyon hangulatos kiegészítő

A boltba
Dyberg Larsen Haipot asztali lámpa, IP20, fekete Dyberg Larsen Haipot asztali lámpa, IP20, fekete

Akár a nappaliban, akár az előszobában vagy a hálószobában - a Haipot asztali lámpa rugalmasan használható beltéri fényforrásként. Fémből készült, és vakításmentesen sugározza a fényt a környezetbe. Az asztali lámpa a kábelen található kapcsolóval kapcsolható be és ki.

A boltba
Mr Maria Miffy gyermekvilágítás Star Light, 50 cm Mr Maria Miffy gyermekvilágítás Star Light, 50 cm

A Miffy Star Light gyermeklámpa tökéletes ajándék a fiatal szülőknek. Aranyos kialakításával és lágy, tompítható fényével hangulatos légkört teremt a gyerekszobában. Az éjszakai fény funkció további biztonságot nyújt, és megnyugtató érzést nyújt a kicsiknek. A Miffy Star Light gyermeklámpa minden babaruhába kötelező darab!

A boltba
Dalber Baby Dreams asztali lámpa, szürke Dalber Baby Dreams asztali lámpa, szürke

A gyerekszobába szánt Baby Dreams asztali lámpa két rétegből készült árnyékolóval rendelkezik. A kisebb belső árnyékoló kis pöttyös mintával, a felette lévő nagy árnyékoló díszítéssel rendelkezik, és a belső árnyékoló pöttyös mintáját veszi fel az alsó szélén. A dekoráció körvonala és a pöttyök fluoreszkálnak és világítanak a sötétben.

A boltba
24 led-es asztali lámpa és telefontartó csíptetővel, fekete 24 led-es asztali lámpa és telefontartó csíptetővel, fekete

24 LEDES ASZTALI LÁMPA USB-N OKOSTELEFON TARTÓVAL INTENZITÁS SZABÁLYOZÁS 3 FÉNYSZÍN KLIPPEL Modern asztali lámpa 24 fényes LED-del felszerelve, állítható fényerősséggel. Nagyszerű házi feladathoz, könyvek olvasásához, szépségápoláshoz, de akár éjjeli lámpaként is használható. A lámpa a kábelen található kényelmes be-/kikapcsolóval és rugalmas, bármilyen irányba állítható karral rendelkezik. A lámpa

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben