mennyezeti lámpa Trapper, négyzet alakú, 4 égő


82 990 Ft
  • Raktáron

A négyzet alakú Trapper mennyezeti lámpa négy fehér textilárnyékolóval rendelkezik, amelyek egy áttetsző, fekete fémtestbe vannak szerelve. A baldachin világos tölgyfából készült, és izgalmas kontrasztot alkot. Ideális modern nappali világításhoz.

EAN: 5904496510263

Gyártó: BRITOP

Termékleírás

A négyzet alakú Trapper mennyezeti lámpa négy fehér textilárnyékolóval rendelkezik, amelyek egy áttetsző, fekete fémtestbe vannak szerelve. A baldachin világos tölgyfából készült, és izgalmas kontrasztot alkot. Ideális modern nappali világításhoz.

Mennyezeti lámpák

Azon belső térkialakítók, akik szeretnék, hogy a lámpák segítségével az épületben lévő tér megjelenése és hangulata teljesen új dimenziót kapjon, azoknak érdemes megismerkedniük az Mennyezeti lámpák alkatézisével. Ez egy olyan weboldal, amely specializálódott a belső térhangulat megteremtésében kulcsszereppel bíró mennyezeti lámpákra Az oldal ségít kiválasztani a megfelelő mennyezeti lámát az adott belső tér stílusához, így bárki kénytelennek érzi magát, amikor a mennyezet kialakításához keres lámpát. Az Mennyezeti lámpák alkatézisében megtalálhatóak a klasszikus mennyezeti lámpák, a modern stílusú lámpák, a csillárok és a függők. Mindenféle fémből, üvegből, kristályból és textilből lehetnek elkészítve, ahol a fényforrások is változatosak lehetnek. Az oldalon található minden információ az adott lámpáról a magánszemélyek, belsőépítészek, építészhallgatók és felszerelők minden igényét kielégíti. Az oldal használata nagyon egyszerű. Az első lépés a belső terek stílusának meghatározása. Itt rengeteg információt találunk az eltérő stílusokról, így könnyen megtalálhatjuk a hozzánk legközelebb álló stílust. Ezután csak annyit kell tennünk, hogy kiválasztjuk a megfelelő mennyezeti lámpát az oldal katalógusából. Az alkatrészek, a méretek és a színek mind megjelennek, így nincs szükség személyes látogatásra a boltba. Összefoglalva, az Mennyezeti lámpák alkatézise minden információval szolgál azoknak, akik a belső életterét szeretnék még kényelmesebbé, hangulatosabbá és vonzóbbá tenni. Ha valaki keres egy megfelelő mennyezeti lámpát a belső terébe, akkor mindenképp ajánlott meglátogatni az oldalt, mert biztos és egyedi inspirációkat nyújt.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Kalea mennyezeti lámpa, öt izzós, díszkövekkel Kalea mennyezeti lámpa, öt izzós, díszkövekkel

A Kalea mennyezeti lámpa dekoratív üvegárnyékolóval és ezüstszínű mennyezeti kerettel rendelkezik, amely modern jelleget kölcsönöz a kialakításnak. Időtlen és játékos dizájnjával bármely belső térbe dekoratív hatást kölcsönöz. Bekapcsoláskor az üvegárnyékoló lélegzetelállító fényhatást kelt.

A boltba
Sfera mennyezeti lámpa, 3 izzós üveg/fa távtartó Sfera mennyezeti lámpa, 3 izzós üveg/fa távtartó

A fehér Sfera távtartós mennyezeti lámpa fémszerkezetű, oldalra kinyúló karokkal rendelkezik, amelyeken összesen három opálüvegből készült gömb alakú lámpaernyő található. Ezek a konzolok területén világos színű fából készült sapkákkal vannak ellátva.

A boltba
Lindby mennyezeti lámpa Marena, 4-lámpás, üveg, fa, 180 cm hosszú Lindby mennyezeti lámpa Marena, 4-lámpás, üveg, fa, 180 cm hosszú

A Marena mennyezeti lámpa diszkrét faapplikációival inspirál, és sokféleképpen használható.

A boltba
Lindby Florentina LED mennyezeti lámpa gyűrű 41cm Lindby Florentina LED mennyezeti lámpa gyűrű 41cm

A Florentina LED mennyezeti lámpa kerek, gyűrűre emlékeztető alapformával rendelkezik. A LED-ek megbízhatóan világos fényt biztosítanak alacsony energiafogyasztás mellett.

A boltba
mennyezeti lámpa Trilogy távolsággal mennyezeti lámpa Trilogy távolsággal

A Trilogy távtartós mennyezeti lámpa trendi vintage megjelenésű, nosztalgikus kialakítású izzólámpával nagyon autentikusan néz ki. Világítóanyaggal együtt.

A boltba
Helestra Keto LED mennyezeti lámpa, kocka, króm Helestra Keto LED mennyezeti lámpa, kocka, króm

A Keto kocka alakú LED mennyezeti lámpa IP44 védettségi osztályú, így ideális a fürdőszobában való használatra. A kiváló minőségű opálüveg ernyő vakításmentes világítási hangulatot biztosít.

A boltba
Antik elbűvölő mennyezeti lámpa Justine Antik elbűvölő mennyezeti lámpa Justine

Justine az Astral Bronze színű művészi keretet meleg tónusú borostyánszínű üveggel kombinálja, így teremtve tiszta otthonosságot.

A boltba
Nuura Apiales 9 lámpa, fekete/szürke Nuura Apiales 9 lámpa, fekete/szürke

Az Apiales 9 mennyezeti lámpát a dán világítástechnikai tervező, Sofie Refer tervezte. Készítése során csak első osztályú anyagokat használtak fel. A szájjal fújt üvegből készült gömbök és a különlegesen kialakított baldachin a virág virágporát és a virág stílusát szimbolizálják, és megfelelnek a skandináv tervezési hagyománynak, amely a természetet állítja a design középpontjába. Alacsony magasságának

A boltba
LED mennyezeti lámpa Thea, RGB, CCT, szabály. LED mennyezeti lámpa Thea, RGB, CCT, szabály.

A Thea LED mennyezeti lámpa minden hangulathoz a megfelelő fényt biztosítja. Diszkrét kialakítása sokoldalúvá teszi, és optimális fényviszonyokat biztosít. A fényerő és a fény színe a mellékelt távirányítóval folyamatosan állítható, a lámpa keretébe integrált RGB színváltója a fő fényforrástól külön vezérelhető. Az optimális fénykialakítást a csillagfény effektus teszi teljessé. A Thea dimmelhető és

A boltba
Classy mennyezeti spotlámpa, 2-égő Classy mennyezeti spotlámpa, 2-égő

A hengeres füstölt üvegárnyékolók és a fekete matt mennyezeti keret kombinációja adja a Classy mennyezeti lámpa jellegzetes megjelenését, amelyet az elegancia és a modernitás jellemez. Az egyes foltok szükség szerint igazíthatók.

A boltba
Buster + Punch Villás acél/üveg füstölt Ø 29cm Buster + Punch Villás acél/üveg füstölt Ø 29cm

A Forked egy olyan mennyezeti lámpa, amelynek váza tömör, részben kézzel megmunkált fémből készült, a foglalaton Buster Punch jellegzetes bordázott mintájával. A lámpa ernyője szájjal fújt üveggömb. A lámpatestet E27-es, melegfehér színű LED-lámpával szállítjuk, és LED-lámpákhoz alkalmas fényerőszabályozóval is lehet tompítani.

A boltba
Tiger LED mennyezeti lámpa RGB CCT csillagfény eff Tiger LED mennyezeti lámpa RGB CCT csillagfény eff

A kerek LED-es mennyezeti lámpa Tiger csillagos égbolt hatással műanyagból készült, és funkcionális, valamint dekoratív világítás. Vezérlése a mellékelt távirányítóval történik. Funkciók: Be/kikapcsolás, fényerőszabályozás, RGBW színváltás (többszínű melegfehérből nappali fénybe), éjszakai világítás.

A boltba
Chizu LED mennyezeti lámpa Ø40,5 cm dimm RGB fehér Chizu LED mennyezeti lámpa Ø40,5 cm dimm RGB fehér

A Chizu kerek LED mennyezeti lámpa alján opcionális kerek lámpanyílások találhatók. A fényerő, a színhőmérséklet (melegfehértől a nappali fényig), a színes fény és az éjszakai fény funkció a mellékelt távirányítóval szabályozható.

A boltba
serien.lighting Reflex 2 M 150 fekete/fehér serien.lighting Reflex 2 M 150 fekete/fehér

Az alumíniumból készült, nyitott kocka alakú Reflex² M LED-es mennyezeti lámpatest az alsó merevítők felső oldalain LED-eket helyeztek el. A jó színvisszaadású, meleg fehér fény a mennyezet irányába sugárzik, és egy plexiüvegből készült prizmás fényvisszaverőre esik - kívülről Triac-dimmelhető - Design by Jean-Marc da Costa

A boltba
serien.lighting Poppy mennyezet 5 izz bézs/kerámia serien.lighting Poppy mennyezet 5 izz bézs/kerámia

A textilbevonatú alumíniumból készült öt hajlékony karral felszerelt Poppy mennyezeti lámpa a polírozott rozsdamentes acélból készült baldachinhoz van rögzítve. A szájjal fújt üvegből készült öt árnyékolót szirom alakú fényvisszaverő lamellák díszítik, és pipacsvirágokra emlékeztetnek. A lamellák kikapcsolt állapotban zárva vannak, és bimetálból készülnek. Bekapcsolás után a bimetál a fűtés hatására

A boltba
Telesto mennyezeti lámpa 4 izzós üvegbúrával Telesto mennyezeti lámpa 4 izzós üvegbúrával

A négylámpás Telesto mennyezeti lámpa négy különböző formájú üvegárnyékolóval van felszerelve füstszürke, zöld, borostyánszínű és réz színben. Az üveg átlátszóságának köszönhetően a fény minden oldalra sugárzik.

A boltba
Quitani Persida LED mennyezeti lámpa, 118 cm, tölgy, 2700 K Quitani Persida LED mennyezeti lámpa, 118 cm, tölgy, 2700 K

A Persida LED-es mennyezeti lámpa feltűnő felülete tölgyfából készült, amelyet aprólékos kézimunkával készítettek. Igény szerint kombinálható utánfutó fázisú dimmerrel (nem tartozék) - made in germany

A boltba
Mennyezeti lámpa Palombaia, legyezőszerű, fekete Mennyezeti lámpa Palombaia, legyezőszerű, fekete

A Palombaia mennyezeti lámpa acélvázból és köréje rendezett vékony, lakkozott felületű faelemekből áll. Ezek lehetővé teszik, hogy a fény hatásos glóriaként jelenjen meg a mennyezeten.

A boltba
Mennyezeti lámpa Camely, arany csiszolt, 3 izzós Mennyezeti lámpa Camely, arany csiszolt, 3 izzós

Háromlámpás Camely mennyezeti lámpa csiszolt arany színű fémszerkezettel és boroszilikát üvegből készült gömb alakú ernyővel Ez a Camely lámpatestsorozathoz tartozó, Davide Negri olasz építész és formatervező által tervezett mennyezeti lámpa stílusos fényforrás nappalik és társalgók számára. A kerek baldachinnal, rövid függőleges karral és vízszintesen elágazó karokkal ellátott fémszerkezet csiszolt

A boltba
Mennyezeti LED lámpa, 50cm, UFO, XDD-10500 Mennyezeti LED lámpa, 50cm, UFO, XDD-10500

Nappaliba, Hálószobába Távirányítóval vezérelhető Szabályozható fényerősség Állítható színhőmérséklet Mennyezetre szerelhető Hosszú élettartam Mennyezeti LED lámpa, 50cm, UFO, XDD-10500 Szeretnéd hangulatosabbá tenni nappalidat, esetleg hálószobádat? Ez az 50 cm-es átmérőjű, távirányítóval vezérelhető LED világítás fehér színe miatt, szinte bármilyen környezetben kiválóan illeszkedik. Az

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben